-
Ο χρήστης Thomas_C200K έγραψε:
Ξαδερφος μου στο Αγρινιο εχει την Ε270 6 χρονων αμαξι και 760.000 χλμΔηλαδή 126000 το χρόνο; 10500 το μήνα; 351.9 τη μέρα; 14.6 την ώρα;
-
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ξαδερφος μου στο Αγρινιο εχει την Ε270 6 χρονων αμαξι και 760.000 χλμ
Δηλαδή 126000 το χρόνο; 10500 το μήνα; 351.9 τη μέρα; 14.6 την ώρα;
Ταξι;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ξαδερφος μου στο Αγρινιο εχει την Ε270 6 χρονων αμαξι και 760.000 χλμ
Δηλαδή 126000 το χρόνο; 10500 το μήνα; 351.9 τη μέρα; 14.6 την ώρα;
Ταξι;
Μπερδευτηκα χθες βραδυ και εγραψα αμαξι . Ναι ταξι.
-
Και τα ταξι αμαξια ειναι
-
8.7 lt / 100 km με μέση ταχύτητα 18 km/h τα τελευταία 200 km, όλα στην πόλη
προφανώς, με πολύ κίνηση.Αυρίο θα πάω εκδρόμη και θα πέσει η κατανάλωση, γι'αυτό το αναφέρω τώρα που
είναι hard core το δείγμα. -
Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα: μέση κατανάλωση 6,7 lt/100Km, ΜΩΤ 102 Km/h
Ηγουμενίτσα-(στάση στο Μέτσοβο)-Θεσσαλονίκη: μέση κατανάλωση 6,3 lt/100Km, ΜΩΤ 90 Km/h.Toyota Avensis Mk1 1.6 VVTi, 2 άτομα, A/C μόνο στην επιστροφή, από τα Γρεβενά και μετά. Ελάχιστη κίνηση στη διαδρομή, εκτός φυσικά από το κομμάτι Κλειδί-Καλαμαριά. Ρυθμός κίνησης ~όριο ταχύτητας +10 με +20.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
προφανώς, με πολύ κίνηση.Αυρίο θα πάω εκδρόμη και θα πέσει η κατανάλωση, γι'αυτό το αναφέρω τώρα που
είναι hard core το δείγμα.Είσαι πολύ χαμηλά. Εγώ όταν έχω τέτοιες μέσες ωριαίες ταχύτητες είμαι στο 10άρι.
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
είναι hard core το δείγμα.Είσαι πολύ χαμηλά. Εγώ όταν έχω τέτοιες μέσες ωριαίες ταχύτητες είμαι στο 10άρι.
Κι εμένα εξαιρετικά χαμηλά μου φάνηκε, εύγε. Με μέση κάτω από 20 χτυπάω από 15 και πάνω.... (είναι ακριβώς οι συνθήκες που το παραδοσιακό αυτόματο που διαθέτω κοστίζει ενώ και τα 2000 κυβικά με τις τριβές των 6 κυλίνδρων δεν βοηθάνε...)
-
@ zorz Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η μωτ της επιστροφής σου. Ήταν για να κρατήσεις και την κατανάλωση χαμηλά;
Αύριο θα κάνω περίπου την ίδια διαδρομή*. Όταν γυρίσω θα γράψω κι εγώ κατανάλωση και ταχύτητα γι' αυτό το κομμάτι.- Μόνο που από την Ανκόνα έχω άλλα 1.600 χλμ.
-
Ο χρήστης gauguin έγραψε:
@ zorz Μου φαίνεται πολύ χαμηλή η μωτ της επιστροφής σου. Ήταν για να κρατήσεις και την κατανάλωση χαμηλά;Μπα, φταίει το 'στάση στο Μέτσοβο' μάλλον. Πολύ ώρα γύρω-γύρω μέχρι να βρω θέση στάθμευσης.
-
Ο χρήστης zorz έγραψε:
Θεσσαλονίκη-Ηγουμενίτσα: μέση κατανάλωση 6,7 lt/100Km, ΜΩΤ 102 Km/h
Ηγουμενίτσα-(στάση στο Μέτσοβο)-Θεσσαλονίκη: μέση κατανάλωση 6,3 lt/100Km, ΜΩΤ 90 Km/h.Toyota Avensis Mk1 1.6 VVTi, 2 άτομα, A/C μόνο στην επιστροφή, από τα Γρεβενά και μετά. Ελάχιστη κίνηση στη διαδρομή, εκτός φυσικά από το κομμάτι Κλειδί-Καλαμαριά. Ρυθμός κίνησης ~όριο ταχύτητας +10 με +20.
Εξαιρετική κατανάλωση, αλλά σαφώς η ΜΩΤ για τον συγκεκριμένο δρόμο είναι χαμηλή.
Εγώ δεν είμαι ποτέ τόσο... υπομονετικός!
-
Μυτικας (αιτολοακαρνανίας ) - αθηνα 6.5 λ/100χλμ με mercedes e200 compressor auto w210 ... για 370 περίπου χλμ 4 ώρες και 40 λεπτά ... καλοκαιρι με κλιματισμό και φορτωμένος ... ναι πηγαινα πολύ αργά ... ταξίδι με 120 - 140 7,5 - 8,0 και αθήνα όχι σε τρελό μποτιλιάρισμα 12,5
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Κι εμένα εξαιρετικά χαμηλά μου φάνηκε, εύγε. Με μέση κάτω από 20 χτυπάω από 15 και πάνω.... (είναι ακριβώς οι συνθήκες που το παραδοσιακό αυτόματο που διαθέτω κοστίζει ενώ και τα 2000 κυβικά με τις τριβές των 6 κυλίνδρων δεν βοηθάνε...)
Σήμερα έπεσε στα 17 km/h η μ.ω.τ και ανέβηκε στα 8.8 lt /100 km η μέση κατανάλωση, τι τραγικό νούμερο το 1ο. Πριν ξεκινήσω από σχολή έδωσα ρεύμα και σε ένα astra G
Θα δώ λίγο ανοιχτό δρόμο πλέον, δεν πάει άλλο..
-
Είχε μείνει κανένας;
-
Ναι είχε μείνει από μπαταρία και ήταν μόλις 1 1/2 ετών η Bosh, οπότε ή σκάρτη βγήκε ή κάπου υπάρχει διαρροή.
-
Ο χρήστης PiCo έγραψε:
Ναι είχε μείνει από μπαταρία και ήταν μόλις 1 1/2 ετών η Bosh, οπότε ή σκάρτη βγήκε ή κάπου υπάρχει διαρροή.γιατι δεν λες απλα οτι ειναι opel?
-
Ο χρήστης jimhs έγραψε:
Ναι είχε μείνει από μπαταρία και ήταν μόλις 1 1/2 ετών η Bosh, οπότε ή σκάρτη βγήκε ή κάπου υπάρχει διαρροή.
γιατι δεν λες απλα οτι ειναι opel?
Δεν ξέρω από opel, το έχει αρκετά χρόνια το αμάξι και του έβγαλε φλάτζα στα 110k km, το οποίο όμως μου είπε είναι κλασσικό πρόβλημα των astra g. Από εκεί και πέρα τπτ άλλο.
Το έβγαλα το νήμα
-
ντρεπομαι να το πω,
αλλα ειχα και εγω ενα opel corsa b (λαθη κανουν ολοι)
δεν ξερεις ποσο χαρηκα οταν το ξεφορτωθηκα..... -
Μια χαρά!
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Να μιά αξιόλογη κατανάλωση.456 λίτρα την ώρα με ταχύτητα 31,4 κόμβους .
Uploaded with ImageShack.us
Άραβας?
Έρευνα Κατανάλωσης