-
106 rallye 16v
Eλαστικά 185/55/14 Bridgestone RE720
2 άτομα, γεμάτο αποσκευές και A/C συνεχώς.
Οδήγηση 80% σε εθνικό οδικό δίκτυο με ταχύτητες απο 90χλμ./ώρα έως 130χλμ./ώρα .
Κατανάλωση 7,6 λίτρα ανα 100χλμ. Μου φάνηκε παράξενο αλλά έτσι είναι, μετρημένο απο γέμισμα έως και λίγο πριν με αφήσει στο δρόμο απο βενζίνη. -
Εκανα μερικές μετρησεις σημερα
Ανηφορα αλεξάνδρας και εξαρχεια, 13 λιτρα στα 100 (εγραψε και 17 σε κάποια φάση που μείναμε για ώρα στο ίδιο σημείο)
Ιλισια Καισαριανή 7,5 λίτραJazz cvt (μόνος μου)
Αρα υπάρχει τρομερή διαφορά αν πραγματικά το αμάξι ειναι σταμάτα ξεκίνα!
-
tsilis
Πόλη και ταξίδι μου είπες;;;- τυπικές μετρήσεις και όχι ακραίες!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
tsilis
Πόλη και ταξίδι μου είπες;;;- τυπικές μετρήσεις και όχι ακραίες!
στα εχω στείλει αυτά στην αρχη απλως δείχνω τη διαφοροποίηση στους άλλους χρήστες
-
coyote
Νομίζω ότι απευθύνθηκα στον tsili!Αλλά όποιος έχει το Honda, Hondραίνει!!!
-
coyote
Νομίζω ότι απευθύνθηκα στον tsili!Αλλά όποιος έχει το Honda, Hondραίνει!!!
-
Στην πόλη 10-10,5λτ/100χλμ
Το ταξίδι γίνεται ως τώρα με τη γυναίκα μου,οπότε και οι μετρήσεις που έλαβες!
-
Έγινε αρχηγέ!!!
...καλό κουράγιο με 80 σε ταξίδια!!!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
charmak66
To Punto Sporting δεν έχει και μια υπέρμακρη 6η...; Τώρα το σκεφτόμουν...και καις τόσο, ρε θηρίο;Κοίταξες τεχνικά χαρακτηριστικά;; Ότι είναι μακρυά, είναι!
Τόοοοσο καλός είμαι τέλος πάντων;Πσιτ, charmak66...
Θα κατέβω Αθήνα μια των ημερών με το Leon...να σου τραβήξω φωτογραφία από την κατανάλωση;
Σαν πορνοφωτό δεν ακούγεται;
-
Ακού τωρα να κουφαθείς....
Ταξίδι με 140 μέχρι την Λαμία και μετά το υπόλοιπο από Μπράλο-Ιτέα-Πάτρα-Πύργο για Ολυμπία με γρήγορους ρυθμούς ( στην ΕΟ Πατρών-Πύργου μέχρι 90 για τον φόβο των Ιουδαίων γενικά πήγαινα κότα εκεί ) με 2 άτομα αποσκευές και AC ανοιχτό full 6.3 λίτρα ανα 100 χλμ
Στην επιστροφή έκαψα 7.2 αλλά μετά την Λαμία πήγαινα με 150-160 σε μια εντελώς άδεια Εθνική
Μα ποιος είμαι ο Prius???? -
charmak66
To Punto Sporting δεν έχει και μια υπέρμακρη 6η...; Τώρα το σκεφτόμουν...και καις τόσο, ρε θηρίο;Κοίταξες τεχνικά χαρακτηριστικά;; Ότι είναι μακρυά, είναι!
Τόοοοσο καλός είμαι τέλος πάντων;Πσιτ, charmak66...
Θα κατέβω Αθήνα μια των ημερών με το Leon...να σου τραβήξω φωτογραφία από την κατανάλωση;
Σαν πορνοφωτό δεν ακούγεται;
Για τράβα (φωτό ε; ) να γελάμε όλοι μαζί μετά!
Και γω θα βγάλω φωτό όταν πάω 'κάτω απ' τ' αυλάκι'. Θα έχει και Μπράλο μέσα...
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Ακού τωρα να κουφαθείς....
Ταξίδι με 140 μέχρι την Λαμία και μετά το υπόλοιπο από Μπράλο-Ιτέα-Πάτρα-Πύργο για Ολυμπία με γρήγορους ρυθμούς ( στην ΕΟ Πατρών-Πύργου μέχρι 90 για τον φόβο των Ιουδαίων γενικά πήγαινα κότα εκεί ) με 2 άτομα αποσκευές και AC ανοιχτό full 6.3 λίτρα ανα 100 χλμ
Στην επιστροφή έκαψα 7.2 αλλά μετά την Λαμία πήγαινα με 150-160 σε μια εντελώς άδεια Εθνική
Μα ποιος είμαι ο Prius????δεν τράκαρες; δεν έφαγες τούμπες; κοντράκια
-
Εχει Xsara βρε, αυτές δεν τουμπάρουν.
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
106 rallye 16v
Eλαστικά 185/55/14 Bridgestone RE720
2 άτομα, γεμάτο αποσκευές και A/C συνεχώς.
Οδήγηση 80% σε εθνικό οδικό δίκτυο με ταχύτητες απο 90χλμ./ώρα έως 130χλμ./ώρα .
Κατανάλωση 7,6 λίτρα ανα 100χλμ. Μου φάνηκε παράξενο αλλά έτσι είναι, μετρημένο απο γέμισμα έως και λίγο πριν με αφήσει στο δρόμο απο βενζίνη.έχεις σκούπα ή οχι ??? μοτέρ μαμα ???
-
BMW Ε46 Compact
1800cc, 115hpΤυπική κατανάλωση εθνικής (δηλαδή μέση ταχύτητα στα 105): 6.3 lt/100km
Άμα το κάνω οικονομικά (δηλαδή μέση ταχύτητα στα 85) το ρίχνω στα: 5,9
Κι άμα τρελλαθώ με την τιμή της βενζίνης, έχω καταφέρει το απίστευτο: 5,0Μέσα στην πόλη (στην Αθήνα, αλλά όχι κέντρο) έκαιγα γύρω στο: 7,5
Όταν κολλήσω εντελώς (2α; ποια είναι αυτή;) στην κίνηση φτάνω και το: 11,0
Άμα πάω βόλτα στο Πήλιο γράφω: 8,8
και μπορεί και παραπάνω άμα αρχίζω να το γλυστράω...Α, και τα στοχεία:
ελαστικά 195/65R15
και ναι, πιστεύω ότι οδηγώ οικονομικάΠάντως υπάρχουν ήδη ΔΥΟ παλιότερα θέματα για την κατανάλωση με στοιχεία. Δεν τα ανασύρουμε;
-
TGD, είναι αρκετά ελλειπή (το ένα έχει πόση αυτονομία έχετε πετύχει και το άλλο έχει πολύ απλές τυπικές μετρήσεις). Σαν ιδέα μπορεί να βοηθούν, αλλά στην έρευνα λείπουν πολλά.
-
-
Χρειάζεται κάτι να καταλάβουμε ή ήταν απλά τρόπος για να ανασύρουμε το θέμα;
-
To δεύτερο. Μπορεί κάποιος νέος χρήστης να θέλει να καταθέσει τα στοιχεία του.
-
Αποκλειστικά για τον φίλο charmak66! Σημερινά στοιχεία Αθήνα-Θεσ/νίκη! Την Πέμπτη δυστυχώς δεν τα φωτογράφισα, αλλά είχαμε 7,0 ακριβώς...που αν πήγαινα λίγο πιο χαλαρά από Αγ.Κων/νο μέχρι τον κόμβο της Μεταμόρφωσης θα το έκανα και 6,9 ή ίσως 6,8...
Αν ήταν ο detuned κινητήρας στα 150 άλογα, θα ανακυρησσόμουν 'ηλιθιότερος οδηγός μη υβριδικού' στα βραβεία του Autocar!
Έρευνα Κατανάλωσης