-
Αν σκεφτεί κανείς τις επιδόσεις του Γερμανού πέρυσι (1 νίκη USA και 1 pole Hungaroring,σε 19 πίστες!!!) και κοιτάξει και την ημερομηνία γεννησης του θα απογοητευθεί Ο Senna το '92 (χειρότερη σεζον των τελευταίων ετών)πετυχε 3 νίκες και 1 pole (σε 16 αγώνες)αντιμέτωπος με την εξωπραγματική -ηλεκτρονικά- Williams του Mansell μαχόμενος και μια περίοδο με χειροκίνητο κιβώτιο έναντι αυτόματου του Mansell...Βέβαια θα μου πείτε συγκρίνω τους 'θεούς' με τους 'θνητούς' ή για αλλους το 'λιονταρι' με τον 'Τυραννόσαυρο'...Τέλοσπάντων εγώ νομίζω πως αυτη η αηδιαστικη ξινόφατσα-Σουμάχερ μπορεί να κάνει την έκπληξη φέτος(πέρυσι δεν είχε και λάστιχα εδώ που τα λέμε 'φυτίλια' είχε ).Μολονότι 37 ετών η θέληση του πληροφορήθηκα πως είναι σχεδόν μανιακή..(κάνει ασκήσεις με βαρύδια στο λαιμό ) Ο Kimi ψήφισα πως θα το πάρει,δεν ξέρω έχω την εντύπωση πως θα κάνει το μπάμ φετος..Βέβαια στην εποχή που ζούμε ο ανθρώπινος παραγοντας έχει μειωθεί κατα πολύ και τη θέση του έχει πάρει η τεχνολογικη εξέλιξη του μονοθεσιου,οσον αφορα την νικη..Θέλω να θυμάμαι εποχές οπου ο άνθρωπος οδηγούσε την μηχανή κι όχι η μηχανη τον άνθρωπο οπως τείνει να γίνει σήμερα..Μακάρι να ξανάρθουν τέτοιες εποχές..Βέβαια ποιος θα ξαναφερει τους παλιούς κανονισμούς και που θα ξαναβρεθεί ο Senna???
http://img348.imageshack.us/img348/549/moments162vq.jpg
http://img348.imageshack.us/img348/1200 ... umy0lg.jpg
http://img393.imageshack.us/img393/1720/15zm2.jpgΕλεος ρε παιδια με τις φωτο, ενα λινκ αρκει
mod -
Ο χρήστης erefer έγραψε:
Αν σκεφτεί κανείς τις επιδόσεις του Γερμανού πέρυσι (1 νίκη USA και 1 pole Hungaroring,σε 19 πίστες!!!) και κοιτάξει και την ημερομηνία γεννησης του θα απογοητευθεί Ο Senna το '92 (χειρότερη σεζον των τελευταίων ετών)πετυχε 3 νίκες και 1 pole (σε 16 αγώνες)αντιμέτωπος με την εξωπραγματική -ηλεκτρονικά- Williams του Mansell μαχόμενος και μια περίοδο με χειροκίνητο κιβώτιο έναντι αυτόματου του Mansell...Βέβαια θα μου πείτε συγκρίνω τους 'θεούς' με τους 'θνητούς' ή για αλλους το 'λιονταρι' με τον 'Τυραννόσαυρο'...Τέλοσπάντων εγώ νομίζω πως αυτη η αηδιαστικη ξινόφατσα-Σουμάχερ μπορεί να κάνει την έκπληξη φέτος(πέρυσι δεν είχε και λάστιχα εδώ που τα λέμε 'φυτίλια' είχε ).Μολονότι 37 ετών η θέληση του πληροφορήθηκα πως είναι σχεδόν μανιακή..(κάνει ασκήσεις με βαρύδια στο λαιμό ) Ο Kimi ψήφισα πως θα το πάρει,δεν ξέρω έχω την εντύπωση πως θα κάνει το μπάμ φετος..Βέβαια στην εποχή που ζούμε ο ανθρώπινος παραγοντας έχει μειωθεί κατα πολύ και τη θέση του έχει πάρει η τεχνολογικη εξέλιξη του μονοθεσιου,οσον αφορα την νικη..Θέλω να θυμάμαι εποχές οπου ο άνθρωπος οδηγούσε την μηχανή κι όχι η μηχανη τον άνθρωπο οπως τείνει να γίνει σήμερα..Μακάρι να ξανάρθουν τέτοιες εποχές..Βέβαια ποιος θα ξαναφερει τους παλιούς κανονισμούς και που θα ξαναβρεθεί ο Senna???Πάντως και ο Σούμι είναι της 'παλιάς' σχολής όπου ο πιλότος ήταν σημαντικότερος. Ωραίες οι φωτογραφίες
-
M. Schumacher
-
Τα ίδια με την Funis και γω..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Τα ίδια με την Funis και γω..Και 'σύ τεκνόν βρουτέ, Alonso???
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Τα ίδια με την Funis και γω..
Και 'σύ τεκνόν βρουτέ, Alonso???
Ευτυχως Δημήτρη υπάρχουμε εμείς οι αντικειμενικοί
-
Όσο και αν θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο MS (έστω ο Μάσσα ), θα έβαζα τα λεφτά μου στον Alonso.
Ο Kimi πιστεύω πως θα φανεί πολύ δυνατός, αλλά θα χαθεί κάπου μεταξύ της αναξιοπιστίας της McLaren και της παροιμιώδους γκαντεμιάς του...
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Όσο και αν θα ήθελα να πάρει το πρωτάθλημα ο MS (έστω ο Μάσσα ), θα έβαζα τα λεφτά μου στον Alonso.Ο Kimi πιστεύω πως θα φανεί πολύ δυνατός, αλλά θα χαθεί κάπου μεταξύ της αναξιοπιστίας της McLaren και της παροιμιώδους γκαντεμιάς του...
και καλα θα κανεις...ειναι να χανεις λεφτα τετοια εποχη?
Ποιος;