-
Τα χαρτια τα εδωσα στο γραφειο Σχ Οδηγων στις 8/7. Το διπλωμα εληξε 26/7. Αρα τι γινεται?
-
To διπλωμα σου λογικα κρατειται στην σχολη (αν κ δεν βρισκω τον λογο) για το καταθέσουν οταν ερθει το καινουριο.
Για ποιον νομό μιλαμε? -
Το δίπλωμά σου κρατιέται στο μηχανολογικό,οδηγείς με το φωτοαντίγραφο και όταν παραλάβεις το καινούργιο,
πάει ΄στο καλό του.
Αν θέλουν να σε γράψουν σε γράφουν,δεν είσαι νομικά κατοχυρωμένος,αλλά πολύ σπάνια γίνεται κάτι τέτοιο.
Το δικό μου έκανε 45 μέρες να έρθει.
Καί δεν υπήρχαν τότε άδειες καλοκαιρινές κ.λ.π. -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
To διπλωμα σου λογικα κρατειται στην σχολη (αν κ δεν βρισκω τον λογο) για το καταθέσουν οταν ερθει το καινουριο.
Για ποιον νομό μιλαμε?Αιτ/νιας. Παιζει ρολο?
-
Nαι παιζει γιατι καθε υπηρεσια εχει διαφορετικό φορτο εργασιων.
Συνηθως οι επαρχια δεν ειναι τοσο επιβαρυμένη σε αυτο το ζητημα αλλα μην ξεχνας οτι το δημοσιο υπολειτουργει αυτη την περιοδο -
Ναι....ενώ τις άλλες περιόδους....
-
Τα αυτονοητα δεν αναφερονται
-
Που πηγαίνω για να αλλάξω την παράμετρο ''οδήγηση με γυαλιά'', συγκοινωνιών ή αστυνομία?? Και ποιά είναι η διαδικασία?
-
Συγκοινώνιων, μαζι με την γνωστοποιηση του θεραποντος ιατρου σε μορφη υπευθυνης δηλωσης.
Για περισσοτερες λεπτομεριες επικοινώνισε μαζι τους
Το παραβολο που πληρωνεις ειναι 30 ευρω -
Kαι πόσο θα κάνει να βγεί περίπου?
-
Aπο μια βδομαδα ως 20 μερες,Σορρυ αλλα ξεχασα να σου πω οτι περνας συμβεβλημένο οφθαλμιατρο του συγκοινωνιων
-
Κατάλαβα...
Θέλω να το δείξω στο στρατό που το ζητάνε. Αν τους πάω το παλιό με τη βεβαίωση πειράζει? -
Πιθανότερο να μη στο αναγνωρίσουν Πάνο. Θα δεχτούν μόνο ότι αναφέρει το παλιό δίπλωμα.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
ΘΑ χω κανά θέμα ή απλά θα είναι σα να μην έχω δίπλωμα?
-
Αν δεν έχει λήξει το παλιό, κανένα θέμα. Απλώς θα αναφέρει τα γυαλιά.
Sent from my MT27i using Tapatalk
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
ΘΑ χω κανά θέμα ή απλά θα είναι σα να μην έχω δίπλωμα?Δε τίθεται θεμα ισχυς διπλώματος,απλα δεν θα στο αναγνωρισουν αν δεν εκδοθει καινουριο χωρις τον κωδικο 110 ''οδηγηση με γυαλια''
-
Καλησπέρα. Ένας φίλος μου έχει κατάστημα με ανταλλακτικά και θέλει να με προσλάβει.
Έχει στην εταιρεία ένα μικρό VAN που μεταφέρει ανταλλακτικά σε πελάτες του.
Η ερώτηση είναι : Ο φίλος το οδηγάει με ερασιτεχνικό δίπλωμα, εγώ ΜΠΟΡΩ να το οδηγάω με Β' ερασιτεκνικό δίπλωμα;
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! -
Nαι κανονικα εφοσον ειναι κατω των 3.5 τονων
-
ευχαριστώ για την απάντηση
-
Πόσο χρόνο απαιτεί το convert παλαιού τύπου δίπλωμα σε νέο; Αυθημερόν ή καμία δυο μέρες ή λέω λίγο;
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ