-
Ρε παιδια κοντευω να φρικάρω!!!!
Είμασταν το περασμένο ΣΚ μια παρέα 20 άτομα και πλακα την πλάκα ποτο το ποτο αρχισαμε να λέμε για τα διπλώματα
Οι 11 έχουν λαδώσει στις εξετάσεις -
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Είμασταν το περασμένο ΣΚ μια παρέα 20 άτομα και πλακα την πλάκα ποτο το ποτο αρχισαμε να λέμε για τα διπλώματα
Οι 11 έχουν λαδώσει στις εξετάσειςΠου το παράξενο; Κάτσε σε μια διασταύρωση να δεις παραβιάση stop, μη τήρηση προτεραιότητας, κτλ, κτλ.
-
Και το πιο απλό ... παρκάρισμα! Που είναι και στα θέματα εξέτασης!!!
-
50% ειναι καλα για μια παρεα...μη βαλω και αυτους που το πηραν με την 25η φορα
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
και πλακα την πλάκα, ποτο το ποτοΟι 11 έχουν λαδώσει στις εξετάσεις
...αλλα και οι 20 οδηγουν υπο την επηρεια αλκοολ.
-
Παιδια θα ηθελα τα φωτα σας πανω σε ενα θεματακι. Ενας φιλος εδωσε και περασε την εξεταση πορειας για αμαξι (β κατηγορια) εδω και 3 εβδομαδες απο αθηνα. Ξερει κανενας που να εχει δωσει προσφατα ποσο καιρο κανει να βγει το διπλωμα αυτοκινητου ?
-
Νομίζω κανα μήνα κάνει να βγεί.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Οι 11 έχουν λαδώσει στις εξετάσειςκαι οι αλλοι 9 ειπανε ψεμματα...
-
Γνωρίζει κανείς αν ισχύει ακόμη η 'επέκταση' της άδειας οδήγησης για μηχανές μικρού κυβισμού σε μεγάλου κυβισμού? Αν ναι τι χρειάζεται προκειμένου να γίνει αυτή η διαδικασία?
-
Ναι ισχύει αρκει να εχουν περάσει τουλαχιστον δυο χρόνια από την έκδοση της μικρής κατηγορίας και να είσαι 21 ετών.
Το κόστος αντικατάστασης είναι 30 ευρώ. -
Παιδιά μια ερώτηση. Πόσος καιρός μεσολαβεί από τη στιγμή που πετυχαίνεις στην οδήγηση μέχρι να έρθει το δίπλωμα και να το παραλάβεις????
-
Ο χρήστης porche7 έγραψε:
Παιδιά μια ερώτηση. Πόσος καιρός μεσολαβεί από τη στιγμή που πετυχαίνεις στην οδήγηση μέχρι να έρθει το δίπλωμα και να το παραλάβεις????Εξαρτάται από την υπηρεσία .
Συνήθως κάνει απο 10-15 μέρες και στην χειρότερη μπορεί και μηνά.
Αν το βιάζεσαι για κάποιο δικαστήριο η για διαγωνισμό πρόσληψης μπορεί να σου χορηγηθεί βεβαίωση -
Σ ευχαριστώ πολύ, αν κ εγώ περιμένω 21 μέρες μετρημένες και ακόμα δεν είδα προκοπή
-
Ο χρήστης porche7 έγραψε:
Σ ευχαριστώ πολύ, αν κ εγώ περιμένω 21 μέρες μετρημένες και ακόμα δεν είδα προκοπήΦιλε και εγω περιμενω 4 εβδομαδες και ακομα τιποτα . Μην το ψαχνεις το χειροτερο υπουργειο by far
-
Ο χρήστης kengraves έγραψε:
Σ ευχαριστώ πολύ, αν κ εγώ περιμένω 21 μέρες μετρημένες και ακόμα δεν είδα προκοπή
Φιλε και εγω περιμενω 4 εβδομαδες και ακομα τιποτα . Μην το ψαχνεις το χειροτερο υπουργειο by far
Για να τους λαδώσεις να δεις για πότε στο φτιάχνουνε
-
Ο χρήστης ikarus260 έγραψε:
Nταξ την μάθαμε την καραμέλα τώρα.
-
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Nταξ την μάθαμε την καραμέλα τώρα.
Οντως αν τους λαδωσεις στο φερνουν και σε μια μερα. Αλλα ρε φιλε δεν λαδωσαμε στην εξεταση και για αυτο μας κοψανε μια φορα . Θα λαδωσουμε τωρα ? Δεν λεει
-
Δεν το είπα για να λαδώσετε. Το είπα για να δείξω ότι άμα θέλουν, μπορούν στο άψε σβήσε να το φτιάξουν. Αλλά δημόσιο είναι τι περιμένετε
-
δεν είναι έτσι όπως τα λέτε...μην ισοπεδώνετε τα πάντα με γενικεύσεις που απέχουν από την αλήθεια
η μέση ανανέωση άδειας οδήγησης ή αντικατάσταση με νέου τύπου κάνει πλέον για οποιοδήποτε μεταφορών από τα 4 της πάλαι ποτέ ν.Αθηνων 2 μήνες...την πρόοδο της αιτήσεως σας μπορείτε να την βλέπετε εδώ...
http://ns2.yme.gov.gr:16010/AOPrintStatus.aspx
τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στο μεταφορών δυτικής αττικής και τον Πειραιά! -
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
δεν είναι έτσι όπως τα λέτε...μην ισοπεδώνετε τα πάντα με γενικεύσεις που απέχουν από την αλήθεια
η μέση ανανέωση άδειας οδήγησης ή αντικατάσταση με νέου τύπου κάνει πλέον για οποιοδήποτε μεταφορών από τα 4 της πάλαι ποτέ ν.Αθηνων 2 μήνες...την πρόοδο της αιτήσεως σας μπορείτε να την βλέπετε εδώ...
http://ns2.yme.gov.gr:16010/AOPrintStatus.aspx
τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα στο μεταφορών δυτικής αττικής και τον Πειραιά!Αντικατασταση στο Μεταφορων στην Ελευσινα, εκανε 2 εβδομαδες ακριβως.
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ