-
Mάλιστα, να ξερείς είναι θέμα του συγκοινωνιών του Νόμου, η Αθήνα δεν αργεί,κραξτους κ ρώτα ποτε στείλαν την αίτηση?
-
Εγω κατεθεσα τα δικαιολογιτικα στο ΚΕΠ στις 17 Σεπτεμβριου για να παρω το νεου τυπου διπλωμα... ακομα τιποτα... Φιλοθεη ειναι το ΚΕΠ
-
Περίεργο, σε μένα έκαναν 10 (δέκα) εργάσιμες -αν και είχα καταθέσει τα δικαιολογητικά στο παράρτημα του υπουργείου της περιοχής μου.
-
Εξαρτάται καθαρα απο το πόσο καλά κάνει τη δουλεία του το ΚΕΠ
Αν τώρα στο ΚΕΠ βαριόυνται να στέλνουν υποθέσεις κάθε εβδομάδα κ περιμμένουν να συγκεντρώθουν πολλες κ να τις καταθέτουν ποιο αραιά τότε αρχίζει και χωλένει το πραμα.
Το δρομολογιο των δηκαιλογητικων είναι πάντως:
ΚΕΠ--ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ---ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ---ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ---ΚΕΠ
Eίναι μεγάλο ''ταξίδι'' για το δημοσιο -
Ο χρήστης tractioner έγραψε:
Εξαρτάται καθαρα απο το πόσο καλά κάνει τη δουλεία του το ΚΕΠΑν τώρα στο ΚΕΠ βαριόυνται να στέλνουν υποθέσεις κάθε εβδομάδα κ περιμμένουν να συγκεντρώθουν πολλες κ να τις καταθέτουν ποιο αραιά τότε αρχίζει και χωλένει το πραμα.
Το δρομολογιο των δηκαιλογητικων είναι πάντως:
ΚΕΠ--ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ---ΤΜΗΜΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΩΝ---ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ---ΚΕΠ
Eίναι μεγάλο ''ταξίδι'' για το δημοσιοΝαι αυτο ειναι σιγουρο...προφορικα μας ειπαν 4 μηνες.!!! Εδωσε καιη γυναικα μου 15 μερες μετα το δικο της για αλλαγη, τα παιδια στο ΚΕΠ ειναι πολυ πρακτικοι.. και δεν λενε 'ψεματα' θα δουμε ποτε θα τα παρουμε....
-
Δέν φταίνε τα ΚΕΠ γι αυτό, φταίει το υπουργείο. Μια φορά είχα κάνει σε ΚΕΠ αίτηση για μεταβίβαση αυτοκινήτου. Μετά απο κανα μήνα και επειδή ήθελα την καινούρια άδεια για να καταθέσω πινακίδες πάω κατευθείαν στο υπουργείο να δώ τί γίνεται. Μιλάμε για μιά τεράστια στοίβα φάκελοι απο τα διάφορα ΚΕΠ. Μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκε το δικό μου και μου έφτιαξε επι τόπου την καινούρια άδεια....
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Δέν φταίνε τα ΚΕΠ γι αυτό, φταίει το υπουργείο. Μια φορά είχα κάνει σε ΚΕΠ αίτηση για μεταβίβαση αυτοκινήτου. Μετά απο κανα μήνα και επειδή ήθελα την καινούρια άδεια για να καταθέσω πινακίδες πάω κατευθείαν στο υπουργείο να δώ τί γίνεται. Μιλάμε για μιά τεράστια στοίβα φάκελοι απο τα διάφορα ΚΕΠ. Μετά απο αρκετό ψάξιμο βρήκε το δικό μου και μου έφτιαξε επι τόπου την καινούρια άδεια....Τα υπουργεια συγκοινωνιων παλια τωρα μεταφορων και οι πολεοδομιες, μακραν οι πιο διεφθαρμενες υπηρεσιες του κρατους μας... για αυτο και οι νεκροι απο τροχαια, και τα αυθερετα σε ολη την επικρατεια.... χωρις φακελακι δεν γινεται τιποτα... ολα μπαινουν σε συρταρι και περιμενεις......
-
Ηρθαν σημερα καιτα δυο διπλωματα μαζυ... το δικο μου εκανε 1 μηνα περιπου... το αλλο 2 εβδομαδες...
-
Γεια σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την άδεια οδήγησής μου.
Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Είμαι 19 χρονών και το καλοκαίρι πήρα μαθήματα για οδήγηση σε ένα 'φίλο' του πατέρα μου. Για να μην τα πολυλογώ αν και οδηγούσα καλά, έσκασε ο πατέρας μου 200 ευρώ στον κύριο για να το πάρω με την πρώτη. Τα παράβολα είναι πολλά, λεφτά δεν υπάρχουν αναζήτησε τη σιγουριά της μια φοράς. Ήμουν και είμαι κάθετα αντίθετος αλλά αυτός πληρώνει και αποφασίζει.
Τέλος πάντων 'πέρασα' τις εξετάσεις στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο 'κύριος' που έχει τη σχολή οδηγών μου είπε ότι θα πάρω το δίπλωμα σε 3-4 μήνες.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Λέω πολύ είναι αλλά τι να κάνεις.Εντωμεταξύ από τότε σχεδόν καθημερινά οδηγάω τον πρώτο καιρό με την παρουσία του πατέρα μου και μετά και μόνος. Πιστεύω, όπως και άλλοι, πως είμαι άξιος να κρατήσω το τιμόνι και έχω τον αέρα όπως λέμε.
Σήμερα 2/12 τον πήρε ο πατέρας μου για να ρωτήσει τι γίνεται και τον είπε θα καθυστερήσει ακόμα 3 μήνες!! Είμαι εκτός εαυτού και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου λέει ψέματα αυτός; (Μου είπε από την αρχή να δώσω κάτι παραπάνω για να το πάρω μέσα σε 2 εβδομάδες) ή απλώς το σύστημα είναι σάπιο και δεν κάνουν τίποτα εκείνοι χωρίς να τους λαδώσεις;
Σας παρακαλώ βοηθήστε με έχω χάσει το μπούσουλα. Μπορώ να πάω να το πάρω μόνος μου από κάπου; Να κάνω κάποια μήνυση κάπου; Που μπορώ να πάρω τηλέωνα να ρωτήσω; Το έχω ανάγκη δεν μπορώ να οδηγώ χωρίς δίπλωμα και το αυτοκίνητο το χρειάζομαι σχεδόν καθημερινά.
Συγγνώμη για το μεγάλο μου ποστ αλλά κοντεύω να βγάλω αφρούς! 6 μήνες για ένα δίπλωμα που έπρεπε να είναι υποθεση μιας εβδομάδας το πολύ! ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
-
Φιλε μου ειναι παραλογο να κανει τοσο καιρο. Παω στοιχημα οτι αν πας κ τον λαδωσεις θα σου το εχει την επομενη μερα. Εγω προτεινω να πας στο παραρτημα του υπουργειου συγκοινωνιων της περιοχης σου και να το παραλαβεις. Μην ασχοληθεις αλλο με τη σχολη, οταν το πηρα εγω μετα την εξεταση δεν ξαναπηγα στη σχολη, περασα ενα μηνα μετα απο το υπουργειο, πληρωσα το παραβολο και το πηρα. Νομιζω πως ειναι 50€.
-
Ο χρήστης giorgos19 έγραψε:
Γεια σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την άδεια οδήγησής μου.Το πρόβλημα μου είναι το εξής. Είμαι 19 χρονών και το καλοκαίρι πήρα μαθήματα για οδήγηση σε ένα 'φίλο' του πατέρα μου. Για να μην τα πολυλογώ αν και οδηγούσα καλά, έσκασε ο πατέρας μου 200 ευρώ στον κύριο για να το πάρω με την πρώτη. Τα παράβολα είναι πολλά, λεφτά δεν υπάρχουν αναζήτησε τη σιγουριά της μια φοράς. Ήμουν και είμαι κάθετα αντίθετος αλλά αυτός πληρώνει και αποφασίζει.
Τέλος πάντων 'πέρασα' τις εξετάσεις στις 7 Σεπτεμβρίου. Ο 'κύριος' που έχει τη σχολή οδηγών μου είπε ότι θα πάρω το δίπλωμα σε 3-4 μήνες.
ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Λέω πολύ είναι αλλά τι να κάνεις.Εντωμεταξύ από τότε σχεδόν καθημερινά οδηγάω τον πρώτο καιρό με την παρουσία του πατέρα μου και μετά και μόνος. Πιστεύω, όπως και άλλοι, πως είμαι άξιος να κρατήσω το τιμόνι και έχω τον αέρα όπως λέμε.
Σήμερα 2/12 τον πήρε ο πατέρας μου για να ρωτήσει τι γίνεται και τον είπε θα καθυστερήσει ακόμα 3 μήνες!! Είμαι εκτός εαυτού και δεν ξέρω τι να κάνω. Μου λέει ψέματα αυτός; (Μου είπε από την αρχή να δώσω κάτι παραπάνω για να το πάρω μέσα σε 2 εβδομάδες) ή απλώς το σύστημα είναι σάπιο και δεν κάνουν τίποτα εκείνοι χωρίς να τους λαδώσεις;
Σας παρακαλώ βοηθήστε με έχω χάσει το μπούσουλα. Μπορώ να πάω να το πάρω μόνος μου από κάπου; Να κάνω κάποια μήνυση κάπου; Που μπορώ να πάρω τηλέωνα να ρωτήσω; Το έχω ανάγκη δεν μπορώ να οδηγώ χωρίς δίπλωμα και το αυτοκίνητο το χρειάζομαι σχεδόν καθημερινά.
Συγγνώμη για το μεγάλο μου ποστ αλλά κοντεύω να βγάλω αφρούς! 6 μήνες για ένα δίπλωμα που έπρεπε να είναι υποθεση μιας εβδομάδας το πολύ! ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑΡΑ!
Σε αυτό όλο που διαβάζω δυσκολέυομαι να δώσω μια σαφή απάντηση διότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένα διπλωμα θέλει 3-4 μήνες για να εκδοθεί !
Πάνε πιάσ΄τον από το γιακά και πες του τι ακριβώς συμβαίνει δεν δικαιολογείταιμε την καμία κάτι τέτοιο!
Πες του ότι θα τον καταγγείλεις στο υπουργείο που παίρνουν κ τα 200αρια τα μ@υν@πανα -
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα πάω εγώ ο ίδιος στο παράρτημα του υπουργείου, και θα ζητήσω να μου το δώσουν. Αν δεν το έχουν θα φάνε ένα βρίσιμο μετά από τόσο καιρό, θα απειλήσω κιόλας με μηνύσεις... Τι στο διάολο θα ταρακουνηθούν λίγο.. Θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ ξανά.
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα πάω εγώ ο ίδιος στο παράρτημα του υπουργείου, και θα ζητήσω να μου το δώσουν.** Αν δεν το έχουν θα φάνε ένα βρίσιμο μετά από τόσο καιρό, θα απειλήσω κιόλας με μηνύσεις... Τι στο διάολο θα ταρακουνηθούν λίγο..** Θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ ξανά.Ίσως και πολύ.
-
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Θα πάω εγώ ο ίδιος στο παράρτημα του υπουργείου, και θα ζητήσω να μου το δώσουν. Αν δεν το έχουν θα φάνε ένα βρίσιμο μετά από τόσο καιρό, θα απειλήσω κιόλας με μηνύσεις... Τι στο διάολο θα ταρακουνηθούν λίγο.. Θα σας ενημερώσω. Ευχαριστώ ξανά.Για την ιστορία την εκδοσή-εκτύπωση των διπλωμάτων την έχει αναλάβει πλέον το τμήμα διαβατηρίων τις αστυνομιας μπορεις να κάνεις μια ερώτηση κ εκεί
-
σημερα πηρα τα παραβολα ανανεωσης διπλωματος για την μητερα μου. Στα 120 ευρω φτασαμε πλακα πλακα.Στα 30 ευρω το παραβολο του νεου διπλωματος.
'Δεν πειραζει και το παλιο μου κανει ' τους λεω.
'Δε γινεται, πρεπει να βγαλετε το κοινουριο υποχρεωτικα' μου λεει η υπαλληλος -
καλησπερα παιδια
καλως σας βρηκα
επειδη δεν μπορω να διαβασω ολες της σελλιδες του θρεντ, πρεπει διλαδι να ανανεοσουμε τα διπλωματα με εκεινα τα καινουρια που ειναι σαν καρτες και αν ναι ειναι ''απλη'' διαδικασια η θα περιμενω κανα χρονο? -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
σημερα πηρα τα παραβολα ανανεωσης διπλωματος για την μητερα μου. Στα 120 ευρω φτασαμε πλακα πλακα.Στα 30 ευρω το παραβολο του νεου διπλωματος.
'Δεν πειραζει και το παλιο μου κανει ' τους λεω.
'Δε γινεται, πρεπει να βγαλετε το κοινουριο υποχρεωτικα' μου λεει η υπαλληλοςΑν εννοείς ανανέωση επαγγελματικής αδειας τα παράβολα είναι 138 ευρω.Το 120 που αναφέρεις ποιος σου το είπε ?
Η αντικατάσταση διπλώματος (που είναι σε ισχύ) σε νέο (μορφή κάρτας) στοιχιζει μόνο 30 ευρώ -
Ο χρήστης umaga έγραψε:
καλησπερα παιδια
καλως σας βρηκα
επειδη δεν μπορω να διαβασω ολες της σελλιδες του θρεντ, πρεπει διλαδι να ανανεοσουμε τα διπλωματα με εκεινα τα καινουρια που ειναι σαν καρτες και αν ναι ειναι ''απλη'' διαδικασια η θα περιμενω κανα χρονο?Οχι δεν ειναι υποχρεωτικό να το ανανεώσεις τα ''παλια'' διλώματα ισχυουν εώς το 2035
-
και αν το ¨'χασαμε' και πρεπει να βγαλουμε νεο ποσο κοστιζει?
-
Υποθέτω όσο και η μετατροπή. 30 ευρώ. Δεν βρίσκω το λόγο που πρέπει να έχει άλλη τιμολόγηση.
υ.γ. άσχετο: Φίλε nEK γιατί κατουράς τον γύρο?
ΔΙΠΛΩΜΑΤΑ ΟΔΗΓΗΣΗΣ