-
να γίνεις Opelista και να πάρεις το μελλοντικό GT.
ΧΑΛΑΡΑ θα το επαιρνα, μια χαρα αυτοκινητακι ειναι
Επι του θεματος. Πιστευω, οτι απο τη μια οι μοντς καλα κανουν αυτο που ειναι η δουλεια τους να κανουν (τουλαχιστον σε οσα θεματα εχω δει, δεν μπορω να τα βλεπω ολα λογω ελλειψης χρονου) και απο την αλλη δεν κανουν καλα που ειναι τοσο ανεκτικοι σε χρηστες του φορουμ (γενικα). Το 4Τ φορουμ ειναι ενα καθαρο παραδειγμα του τι συμβαινει οταν καποιος εκμεταλλευεται την ελευθερια που του δινεται σε μερικα θεματα. Ειπαμε, οντως ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφερει ομορφα και ωραια την αποψη του, αλλα μεσα σε ανεκτα ορια παντα.
Αυτα, καλημερα και καλη -ξεκουραστη- Κυριακη να εχετε ολοι
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Επι του θεματος. Πιστευω, οτι απο τη μια οι μοντς καλα κανουν αυτο που ειναι η δουλεια τους να κανουν (τουλαχιστον σε οσα θεματα εχω δει, δεν μπορω να τα βλεπω ολα λογω ελλειψης χρονου) και απο την αλλη δεν κανουν καλα που ειναι τοσο ανεκτικοι σε χρηστες του φορουμ (γενικα). Το 4Τ φορουμ ειναι ενα καθαρο παραδειγμα του τι συμβαινει οταν καποιος εκμεταλλευεται την ελευθερια που του δινεται σε μερικα θεματα. Ειπαμε, οντως ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφερει ομορφα και ωραια την αποψη του, αλλα μεσα σε ανεκτα ορια παντα.
Συμφωνω και επαυξανω.
Αλλα και απο την αλλη ο καθενας εχει το δικαιωμα να εκφερει την αποψη του με οποιο τροπο αυτος νομιζει οτι πρεπει. Το αν την αποτυπωνει με σωστο η λαθος τροπο συνηθως το κρινουν οι τριτοι. Αλλωστε το πως εκφερει κανεις την αποψη του καθως και το πως αντιδραει οταν ακουει αποψεις τριτων, εξαρταται σε εναν μεγαλο βαθμο απο την ανατροφη του,... κακα τα ψεμματα
Ειμαι τελειως off topic. Sorry -
Ο χρήστης 007 έγραψε:
να γίνεις Opelista και να πάρεις το μελλοντικό GT.
ΧΑΛΑΡΑ θα το επαιρνα, μια χαρα αυτοκινητακι ειναι
Μάλιστα.
Τι να πω?@KRIEZA
Σου έστειλα Pm στο οποίο δεν απάντησες.
Οι ερωτήσεις ξέρεις δεν είναι πάντα άλλοθι. Ειδικά όταν αναφέρεσαι στην μάνα του αλλου -εσυ πάνω από όλους- θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν αστεία.
Εν αναμονή..........@PeTRan
Είδες Πέτρο ότι τα πράγματα τελικά δεν είναι πάντα όπως φαίνονται. Οτι μπορεί για 5 λαμαρίνες να γίνει ο χαμός?Και μαλιστα οργανωμένος?
Κρίμα.Γενικά.
Οι Mods εξετάζουμε το θέμα από την ώρα που έγινε το ζήτημα.
Ρωτήσαμε να μάθουμε τις απόψεις όλων, προσπαθώντας να μην αδικήσουμε κανέναν.
Τα προσωπικά που μπορεί να έχουν χρήστες από άλλες καταστάσεις δεν αφορούν το Φόρουμ.
Εν αναμονή...Κρίμα πάντως. Μεγάλο κρίμα. Μεγάλοι άνθρωποι....
-
Ο χρήστης skodakias έγραψε:
Μου ήρθε αυτό το Pm
Και αν κάνουν το α), αλλά τελικά δεν είναι αλήθεια??? Τότε ??? τι γίνεται
Υποτιμάς την νοημοσύνη σου...με ένα screenshot μπορούμε να δημοσιεύσουμε
πολύ εύκολα ένα Pm...Γιάννη εάν θες βοήθεια στο screenshot πέσμου...
Αυτά που διάβασα στο skoda forum με λύπησαν πολύ. Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Μας πουλάτε εδώ μέσα και επίπεδο... -
μενω εκπληκτος με αυτα που διαβαζω!
ηθελα να ξερω παντως αν ολα αυτα που γραφτηκαν εδω, ειχαν γραφει σε αλλο φορουμ, σε ποση ωρα οι χρηστες που παραβιασαν τον κανονισμο (οποιοι και αν ειναι αυτοι) θα ειχαν γινει ban με συνοπτικοτατες διαδικασιες...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μενω εκπληκτος με αυτα που διαβαζω!ηθελα να ξερω παντως αν ολα αυτα που γραφτηκαν εδω, ειχαν γραφει σε αλλο φορουμ, σε ποση ωρα οι χρηστες που παραβιασαν τον κανονισμο (οποιοι και αν ειναι αυτοι) θα ειχαν γινει ban με συνοπτικοτατες διαδικασιες...
Μπορεί πιο γρήγορα Σπύρο!
Αλλά δεν έχει σημασία. Αυτά που γράφτηκαν έχουν σημασία. Και είναι απαράδεκτα. -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
μενω εκπληκτος με αυτα που διαβαζω!
ηθελα να ξερω παντως αν ολα αυτα που γραφτηκαν εδω, ειχαν γραφει σε αλλο φορουμ, σε ποση ωρα οι χρηστες που παραβιασαν τον κανονισμο (οποιοι και αν ειναι αυτοι) θα ειχαν γινει ban με συνοπτικοτατες διαδικασιες...
Μπορεί πιο γρήγορα Σπύρο!
Αλλά δεν έχει σημασία. Αυτά που γράφτηκαν έχουν σημασία. Και είναι απαράδεκτα....και μας έδειξαν πολλά και για πολλούς...
-
Κυριοι mods, θερμη παρακληση...
Τραβηξτε ολα αυτα τα τοπικς 'φαγωμαρας' ενα LOCK. Μην δινετε συνεχεια στο θεμα. Οτι ηταν να ειπωθει... ειπωθηκε. Ολοι καταλαβαμε τι παιζει, ολοι βγαλαμε καποια συμπερασματα, απο εκει και περα ας το αφησουμε πισω το ζητημα. Κριμα ειναι... αυτα ειναι εικονες ντροπης.
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κυριοι mods, θερμη παρακληση...Τραβηξτε ολα αυτα τα τοπικς 'φαγωμαρας' ενα LOCK. Μην δινετε συνεχεια στο θεμα. Οτι ηταν να ειπωθει... ειπωθηκε. Ολοι καταλαβαμε τι παιζει, ολοι βγαλαμε καποια συμπερασματα, απο εκει και περα ας το αφησουμε πισω το ζητημα. Κριμα ειναι... αυτα ειναι εικονες ντροπης.
Προσωπικά δεν θεωρώ το λουκέτο μέτρο που πρέπει να εφαρμόζεται τόσο εύκολα!
4 χρόνια έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε (οχι οι mods, όλοι μας, οι χρήστες) να αντιλαμβανόμαστε τις δύσκολες καταστάσεις και να τις αντιμετωπίζουμε.
Απλά, τον τελευταίο καιρό, κάποιοι έχουν δει πολύ φανατικά το θέμα 'λαμαρίνα'.
Και το 4ΤΦ δεν είναι εξειδικευμένο Φόρουμ. Ισως αυτό να μπερδεύει τα πράγματα στο μυαλό ορισμένων.
Δύσκολο πράγμα να χειριστεί κάποιος την 'ελευθερία' τελικά, όπως έγραψε και ο 007 νομίζω! -
Μια κατάθεση γνώμης απλώς...
Συμφωνώ 100% με τον Corsair. Είδαμε τα εν λόγω thread στο άλλο forum. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Δε χρειάζεται, κατ' εμέ, να γίνει ban σε κανέναν, απλώς από εδώ και πέρα θα ξέρουμε καλύτερα τους συνομιλητές μας.
Αυτή είναι απλά και μόνο η θέση μου. Εσείς κρίνετε καλύτερα, Νίκο
-
Kouk,
το να μην lockαρεις ομως ισως το μονο καταφερνεις (οχι εσκεμμενα φυσικα) ειναι να τροφοδοτεις με λαδι την φωτια. Το lock στην συγκεκριμενη περιπτωση θα ηταν οτι επρεπε για να ηρεμησουν τα πνευματα, για να διαφυλαχθουν θιγομενα members, για να σταματησει ο διασυρμος και κατρακυλα του φορουμ καθως και οι εγγραφες νεων μελων (ωωω ναι, μελων με Τσεχικες προτιμησεις που τελειως ξαφνικα γινανε πολλοι εν μια νυκτη για ενα και μονο λογο... no further comments)
Για να μην παρεξηγηθω, λεω την αποψη μου καλοπροαιρετα, δεν επιβαλλω σε κανενα τιποτα
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Συγνώμη αλλά δεν κατάλαβα που κολλάει αυτό με τα παραπάνω?Κολλάει στο:
Ερώτησις προς κοινό: το φαινόμενο πλέον να υπάρχουν όλα κι όλα καμμιά 20αριά ενεργά μέλη πώς το εξηγείται;
Σε όσα παλιά τόπιξ κι αν μπω βλέπω μέλη με πάμπολλα ποστ στο ενεργητικό τους που έχουν παρατήσει το φόρουμ. Όλοι πια είναι ειδικές περιπτώσεις....;
Αν δεν υπήρχαν οι μικρές αγγελίες το φόρουμ θα είχε πάρα πολύ λιγότερες εγγραφές και ποστ...
Είμαι σίγουρος ότι πάρα πολλοί θα ήθελαν να μιλήσουν και δεν το πράττουν. Καλώς; Ή κακώς; Η νεκροψία δείχνει πιστεύω.
Όσο για αμεροληψία... Χέζει η αρκούδα στο δάσος........;
Edit: 4 σελίδες από χθες στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα. Το κάψατε βλέπω... Μέχρι τις 5 παρά τέταρτο τα ξημερώματα κράτησε το νταβαντούρι. Τί χάλια είναι αυτά;
-
Ο χρήστης ΚRΙΕΖΑ έγραψε:
@tazio, mirage κλπ.
Με αποκαλεσατε υβριστη.
Ποτε σας εβρισα εσας δημοσια ή ιδιωτικα??
Mπορειτε να μου πειτε ποιον αλλον εχω προσβαλλει ή εχω βρισει δημοσια εκτος απο το συγκεκριμενο με τον οποιο οπως ειπα και πιο πανω εχω προηγουμενα?? (και το Γαβριηλ1 που ολοι του εχετε σουρει τα μυρια οσα)
Αν καποιος δικαιουται(?) να το κανει αυτο ειναι μονο ο ποπολαρος στον οποιο εστειλα το πμ με το οποιο δεν τον εβρισα αυτον ή αλλον, απλα τον ρωτησα .....
Σας εχρισε κανεις υπερασπιστες του ποπολαρου στον οποιο επαναλαμβανω οτι ειχα να πω το ειπα με πμ και αυτος επελεξε να δημοσιοποιησει??Δηλαδή αν σε βρίσω εγώ να βάλω ένα ερωτηματικό και όλα ΟΚ έ μέλι γάλα να το ξέρω να το λέω άμα τα βρίσκω σκούρα'ε μα δεν σε έβρισα μια ερώτηση έκανα, bambacha ρε φίλε δεν τρέχει κάστανο' Ωραία...Έπειτα για να καταλάβω κάτι δεν είσαι υβριστής ούτε προσβάλλεις γιατί βρίζεις μόνο 2 συγκεκριμένα πρόσωπα? Ωραίο επιχείρημα αυτό, βρές καλύτερα επιχειρήματα και το συζητάμε.
Τέλος δεν υπερασπίζομαι κανένα παρά μόνο τον εαυτό μου και το δικαίωμα μου να συζητάω ήρεμα και πολιτισμένα κατάλαβες?
Υ.Γ1 Χτες ζήτησα από τον skodakia να κάνει edit την δημοσίευση στο θέμα που αφορούσε εμένα και υβριστικό pm που δεν έστειλα ποτέ. Αυτό δεν έγινε θα παρακαλούσα λοιπόν ένα από τα πολλά edit που έχουν βάλει οι mods να μπεί εκεί και σε όλα τα quotes της δημοσιευσης.
Υ.Γ2 Συνεχίστε έτσι...απαράδεκτα μεν ακόμα το σκέφτεστε δε τι να πώ τα έχουν πεί τόσοι και τόσοι... -
Εγώ ήμουν μέχρι χθες υπέρμαχος του χαλαρού τρόπου 'επιτήρησης' του forum.
Απ' ότι φαίνεται όμως, σε μερικές καταστάσεις πρέπει οι mods να γίνουν πιο αυστηροί. Ειδικά σε περιπτώσεις με βεβαρυμένο ιστορικό. Και κανένα ban που και που σε αυτούς που έχουν δώσει πολλά δικαιώματα, δε βλάπτει...
Τα του skodaclub είναι αρκετά ντροπιαστικά από μόνα τους για να χρειάζονται τον δικό μου σχολιασμό...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Edit: 4 σελίδες από χθες στις 12:30 μετά τα μεσάνυχτα. Το κάψατε βλέπω... Μέχρι τις 5 παρά τέταρτο τα ξημερώματα κράτησε το νταβαντούρι. Τί χάλια είναι αυτά;
ειχε και αλλα events! συνομιλιες στο msn με μικροφωνα, αποκαλυψεις ηλικιων και αλλα πολλα!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ ήμουν μέχρι χθες υπέρμαχος του χαλαρού τρόπου 'επιτήρησης' του forum.Απ' ότι φαίνεται όμως, σε μερικές καταστάσεις πρέπει οι mods να γίνουν πιο αυστηροί. Ειδικά σε περιπτώσεις με βεβαρυμένο ιστορικό. Και κανένα ban που και που σε αυτούς που έχουν δώσει πολλά δικαιώματα, δε βλάπτει...
Τα του skodaclub είναι αρκετά ντροπιαστικά από μόνα τους για να χρειάζονται τον δικό μου σχολιασμό...
+1
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μια κατάθεση γνώμης απλώς...Συμφωνώ 100% με τον Corsair. Είδαμε τα εν λόγω thread στο άλλο forum. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Δε χρειάζεται, κατ' εμέ, να γίνει ban σε κανέναν, απλώς από εδώ και πέρα θα ξέρουμε καλύτερα τους συνομιλητές μας.
Αυτή είναι απλά και μόνο η θέση μου. Εσείς κρίνετε καλύτερα, Νίκο
Συμφωνώ. Αφήστε το ανοικτό για να συνεχίσουν να γίνονται ρεζίλι...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αυτά που διάβασα στο skoda forum με λύπησαν πολύ. Είστε ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!
Μας πουλάτε εδώ μέσα και επίπεδο...Είδαμε τα εν λόγω thread στο άλλο forum. Βγάλαμε τα συμπεράσματά μας. Δε χρειάζεται, κατ' εμέ, να γίνει ban σε κανέναν, απλώς από εδώ και πέρα θα ξέρουμε καλύτερα τους συνομιλητές μας.
Σύμφωνο απόλυτα με τα 2 παραπάνω post.
Are Θανάση (HTANSO21), γιατί βάζειs φωτιά με τα screenshots sου? Aσε μας ρε να νομίζουμε ότι είναι παρεξήγηση και όχι έγκλημα εκ προμελέτης.@KRIEZA
Σου έστειλα Pm στο οποίο δεν απάντησες.
Οι ερωτήσεις ξέρεις δεν είναι πάντα άλλοθι. Ειδικά όταν αναφέρεσαι στην μάνα του αλλου -εσυ πάνω από όλους- θα έπρεπε να ξέρεις ότι δεν υπάρχουν αστεία.
Εν αναμονή..........Aσχετο με την συζήτηση Ποπολάρου-Κριεζά-Skoda, αλλα πιο πάνω, κάποιος 'συνφορουμιστας' αναφέρθηκε σε διαφημίσεις από members που οι mods τις αφήνουν.
Ας ελέγξει κάποιος τις υπογραφές μερικών καλύτερα...
Έχουν εδώ και πολλούς μήνες διαφήμιση (στην αρχή απροκάλυπτα και τώρα καμουφλαρισμένη) και δεν τους λέει κανεις τίποτα -
Ti γίνεται εδώ ωρέ! Αμάν!!
Κι εγώ αισθάνθηκα άσχημα που είπα 'μαλάκα' το ζαβό στο μπάσκετ κι 'έτρεχα' το Σπύρο...
-
Κάθησα και διάβασα όλα τα θέματα που αφορούν τον καυγά που ξέσπασε, ανάμεσα στα μέλη σας popol@ros και ΚRΙΕΖΑ.
Ανεξάρτητα αν συμφωνώ ή όχι και με ποιόν, έχω να δηλώσω τα εξής:
- ο ΚRΙΕΖΑ δεν είναι μέλος του Skodaclub.
- Προκαλώ και προσκαλώ τους mods (αφού έρθουν σε συνεννόηση με το Administration team του Skodaclub) να έρθουν σε μια συνάντηση του Club ώστε να διαπιστώσουν αν ο admin οι mods και τα μέλη του SkodaClub είναι χούλιγκαν, κομπλεξικοί ή οτιδήποτε άλλο....
-Δε θα σχολιάσω ούτε το συγκριτικό τεστ ούτε τα γραφόμενα οποιουδήποτε μέλους σας, γιατί κατά τη γνώμη μου το περιοδικό έχει χάσει προ πολλού την αξιοπιστία του, τα δε μέλη σας δε με αφορά τι γράφουν.
-Προκαλώ το χρήστη popol@ro να πει σε σας αν έχει κάνει ποτέ εγγραφή στο SkodaClub , αν ναι, πόσα ποστ έχει, και με τι περιεχόμενο.
-Τέλος λυπάμαι που το πρώτο μου (και τελευταίο) πόστ γραφεται υπό αυτές τις συνθήκες.
ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ 4Τ Forum