-
Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 29 ετών ο φίλος και οδηγός Θανάσης Γκουμάνης...
Όσοι γνώριζαν τον Σάκη μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον πάντα χαμογελαστό και φιλικό άνθρωπο που έκανε την προσπάθειά του χωρίς να ενοχλεί κανέναν...
Αγαπούσε το χώμα περισσότερο από την άσφαλτο και όνειρό του ήταν να καταφέρει κάποτε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία Α5... Ένα όνειρο που δυστυχώς η μοίρα δεν του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει...
Είναι τιμή μου που σε γνώρισα και που βρέθηκα δίπλα σου στην θέση του συνοδηγού έστω και για αυτούς τους λίγους αγώνες.
Θα ζεις πάντα στις καρδιές μας...
Εύχομαι εκεί που πας ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή σου -
Σήμερα το πρωί έφυγε από κοντά μας σε ηλικία μόλις 29 ετών ο φίλος και οδηγός Θανάσης Γκουμάνης...
Όσοι γνώριζαν τον Σάκη μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον πάντα χαμογελαστό και φιλικό άνθρωπο που έκανε την προσπάθειά του χωρίς να ενοχλεί κανέναν...
Αγαπούσε το χώμα περισσότερο από την άσφαλτο και όνειρό του ήταν να καταφέρει κάποτε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην κατηγορία Α5... Ένα όνειρο που δυστυχώς η μοίρα δεν του έδωσε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει...
Είναι τιμή μου που σε γνώρισα και που βρέθηκα δίπλα σου στην θέση του συνοδηγού έστω και για αυτούς τους λίγους αγώνες.
Καλό ταξίδι φίλε....
Κουράγιο καί πολύ δύναμη στους συγγενείς και φίλους
του Θανάση γιά το τραγικό αυτό γεγονός. -
Τα λόγια είναι περιττά
-
Καλό ταξίδι Θανάση...
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
-
-
-
αντιο σηνονοματε
κριμα νεο παιδιαν επιτρεπετε ποιος ηταν ο λογος....ειχε καποιο προβλημα υγειας?
καλη δυναμη στην οικογενεια και στους φιλους του
-
-
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No: 5
Το Δ.Σ. της Λ.Α.Μ.Α. συγκλονισμένο απο τον απρόσμενο χαμό του μέλους της λέσχης ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΜΑΝΗ εκφράζει τα βαθύτατα συλληπητήριά του στην οικογένεια του εκλιπόντα, ενω πιστεύει οτι το κενό του εν λόγω στον κοινωνικό και επιχειρηματικό στίβο ειναι δυσαναπλήρωτο.
Ας ειναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει τα οράματα του εικοσιεφτάχρονου φίλου μας Σάκη.
ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ Λ.Α.Μ.Α.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΠΕΤΣΑΝΟΣ -
**2004
Ολυμπιακό Ράλλυ **
Νο Πλήρωμα Αυτοκίνητο
48 ΓΚΟΥΜΑΝΗΣ ΑΘΑΝ.- ΞΑΝΘΑΚΟΣ ΚΥΡ. Toyota Yaris Α 52005
Παλάδιο
Νο Πλήρωμα Αυτοκίνητο
24 ΓΚΟΥΜΑΝΗΣ ΣΑΚΗΣ - ΚΩTΣH Εύα NISSAN MICRA K12ΣΑΚΗ ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ! ΠΩΣ ΕΝΙΩΣΕΣ,ΠΟΣΟ ΤΟ ΧΑΡΗΚΕΣ ,ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ ΠΟΣΟ.... ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΟΤΙ ΘΑ ΚΟΙΤΑΖΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΟΥ!!
ΤΟ ΕΚΑΝΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΝΕΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ!! ΕΚΕΙ ΨΗΛΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΑΖΕΙΣ ΓΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ GO!! ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΦΟΥ ΔΕ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΕΔΩ! ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ !!!ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ , ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ..... ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ **
ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ ΓΚΟΜΕΝΙΕ....**
-
Καλο ταξιδι Σακη.Ηταν τιμη μου που σε ειχα αντιπαλο.
Συλλυπητηρια στην οικογενεια του.
Αναπαυσου εν ειρηνη. -
Θερμά συλλυπητήρια
-
-
καλο ταξιδι φιλαρακο.συλλυπητηρια στην οικογενεια σου.οσο γι αυτο που αγαπουσες βρες τον γιωργακη τον κυπριανου και φτιαχτε ενα πληρωμα για τις ειδικες του ουρανου.
-
Θερμα συλλυπητηρια στην οικογενεια του.
Καλο ταξιδι...
-
RIP
-
ΝΑ ΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ! RIP!
-
Αν και δεν θα καταλάβω ποτέ πως ένα παιδί σαν τον Θανάση μπορεί να έχει τόσα προβλήματα???
Θανάση συναθλητή μου, αντίο.
Δεν μπορώ να το πιστέψω. ΚΡΙΜΑ
Αντίο....