-
Ο χρήστης zardoz έγραψε:
α) Οι αναλυτικοί: Αυτοί την ψάχνουν πάρα πολύ, συγκρίνουν μοντέλα, κοιτούν χαρακτηριστικά,
μετρούν πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα κλπ. Αυτοί (και εγώ τέτοιος είμαι), έχουν
πολύ λιγότερη ευχαρίστηση μετά την αγορά τους, γιατί απλά ξέρουν απ'έξω
και ανακατωτά από πρίν τι θα πάρουν - και μερικές φορές μετανοιώνουν αμέσως λέγοντας
'αν είχα πάρει το άλλο θα είχε και εκείνο κλπ' επειδή ήξεραν τις εναλλακτικές λύσειςΧμμ.. το παθαίνεις και συ ε;Δεν είμαι μόνος...Είναι σοβαρό γιατρέ;
-
**Ειναι εξωφρενικο καποιοι να προσπαθουν να αποδειξουν οτι ο γαιδαρος πεταει!
ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΟΥΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΝΟΥΡΓΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΩΠΟΔΥΣΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ Η ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FORD Η ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ FORD ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ Η ΚΟΜΠΛΕΧ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΡΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.....**
-
+3 ρίζα 2
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
α) Οι αναλυτικοί: Αυτοί την ψάχνουν πάρα πολύ, συγκρίνουν μοντέλα, κοιτούν χαρακτηριστικά,
μετρούν πλεονεκτήματα/μειονεκτήματα κλπ. Αυτοί (και εγώ τέτοιος είμαι), έχουν
πολύ λιγότερη ευχαρίστηση μετά την αγορά τους, γιατί απλά ξέρουν απ'έξω
και ανακατωτά από πρίν τι θα πάρουν - και μερικές φορές μετανοιώνουν αμέσως λέγοντας
'αν είχα πάρει το άλλο θα είχε και εκείνο κλπ' επειδή ήξεραν τις εναλλακτικές λύσειςΧμμ.. το παθαίνεις και συ ε;Δεν είμαι μόνος...Είναι σοβαρό γιατρέ;
Ναι δεν παίρνεις το accord και παιρνεις mondeo
-
Ο χρήστης cctop έγραψε:
**Ειναι εξωφρενικο καποιοι να προσπαθουν να αποδειξουν οτι ο γαιδαρος πεταει!ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ, ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΙΟΥ. ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΚΟΥΡΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ ΔΙΣΚΟΠΛΑΚΕΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΝΟΥΡΓΕΣ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΠΑΤΑΙΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΩΠΟΔΥΣΙΑΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΟΣΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ Η ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ FORD Η ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ FORD ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ Η ΚΟΜΠΛΕΧ ΝΑ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΝΡΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ, ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ.....**
Aυτά συμπέρανες εσύ από αυτά που διάβασες;
Μα γιατί συνεχίζω να συζητάω;Ναι δεν παίρνεις το accord και παιρνεις mondeo
Όταν είχα πάρει το civic το είχα πάθει...
Άλλωστε και να ’θελα το Αccord δεν έφθαναν τα ευρά... -
Στα εκτος δρόμου
-
Βασικά οι φίλοι στάθηκαν στον κάπως υπερβολικό τόνο των υπόλοιπων post που έκανες. Μηνύσεις, σκάνδαλα κτλ υπάρχουν και σε άλλες εταιρίες.
Εγώ πάντως θέλω να τους θυμίσω ότι ωραία είναι να τα βλέπεις από έξω, ελάτε όμως στη θέση του PAPAGN, να βράζετε μέσα στα ρούχα σας. Ειλικρινά εγώ με τέτοια άθλια αντιμετώπιση σίγουρα θα είχα πλάκωθεί με κάποιον υπεύθυνο.
Εδώ όταν είχα πάρει μια RX 125 με σπάσμένες μπουκάλες και η Aprilia έκανε 2 μήνες να φέρει ανταλλακτικό (καινούργια μηχανή) είχα βγει από τα ρούχα και επαιρνά να τους βρίσω σχεδόν καθημερινά (τελικά με την απειλή μήνυσης μου επέστρεψαν τα χρήματα).
Προφανώς τέτοια αντιμετώπιση πελάτη δεν αρμόζει σε εταιρία με την ιστορία της Ford και καλά κάνει ο PAPAGN και προσπαθεί να τους βάλει στη θέση του.
99 στους 100 εδώ μέσα δεν θα είχαν το θάρρος, την υπομονή και την όρεξη του PAPAGN να το κυνηγήσουν, θα το κατάπιναν και θα έμεναν με τη σκουριά που θα τους πάσερναν οι αλήτες.
Καλή τύχη PAPAGN, συμφορουμίτες, ελάτε στη θέση του και μην τον πυροβολείτε.
-
-
Ο χρήστης athanasios έγραψε:
Ασε που το θεωρώ γελοίο να προσπαθούμε δύο άγνωστοι με καμία γνωση ο ένας για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του άλλου να βγάζουμε συμπεράσματα πιθανώς πολύ λανθασμένα,επειδή γράψαμε δυό-τρεις αράδες σ΄ένα forum.To τονίζω γιατί μπορεί να διέφυγε.Καθόμαστε και κάνουμε αντιπαράθεση με τον Papagn χωρίς να ξέρουμε ίχνος απ' την προσωπικότητα,τον χαρακτήρα,τα ενδιαφέροντα,την καλλιέργεια που μπορεί να έχει ο καθένας μας.Φτάνουμε πιθανόν να βγάζουμε συμπεράσματα ο ένας για τον άλλον και αυτό είναι που συνειδητοποίησα κάποια στιγμή και θέλησα να σταματήσω.
Επιστρέφοντας στην ταμπακιέρα.Στο τελευταίο σου post Papagn αναφέρεσαι ξανά επιγραμματικά στο θέμα.Πιστεύεις ότι υπάρχει έστω κι ένας που διαφωνεί μαζί σου με τον συγκροτημένο και ήρεμο τρόπο που το εκφράζεις;Αλλά ξέρεις ότι όταν φωνάζεις(όσο δικαιολογημένα κι αν γίνεται αυτό) κινδυνεύεις να χάσεις το δίκιο σου στρεφόμενος κατά δικαίων κι αδίκων.
Όσο για μένα το να θέλω να υπερσπιστώ μια πολυεθνική είναι πολύ μακριά απ' τα πιστεύω μου.Όσο και να θεωρώ ότι εμένα θα με πείραζε πολύ περισσότερο να συμπεριλαμβάνονταν το αυτοκίνητό μου σε μια ανάκληση για προβλήματα σε σύστημα διαεύθυνσης,αερόσακκους,κίνδυνο πυρκαγιάς(που ιδιαίτερα στην Ελλάδα γίνονται πολλές φορές στα μουλωχτά με προσωπικές επιστολές και από υπεράνω υποψίας εταιρίες) από μια σκουριά, σέβομαι απόλυτα το ότι εσένα σε ενοχλεί περισσότερο αυτό.
Όμως είναι στοιχείο του χαρακτήρα μου να κάνω τον συνήγορο ακόμη και του ...διαβόλου όταν κατά τη γνώμη μου διακρίνω υπερβολέςΘα ήθελα να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου παρ' ότι και γω του έχω σούρει αρκετά.Νομίζω ότι η παλαιολιθική νοοτροπία της πρώτης γενιάς έχει δημιουργήσει ένα κακό όνομα που το ''πληρώνει'' η συγκεκριμένη εταιρεία.Για παράδειγμα θεωρούμε όλοι μας τον Σαρακάκη υπεύθυνο για τις ακριβές τιμές της Honda που μάλλον είναι πρόβλημα των Γιαπωνέζων αφού αντίθετα οι τιμές της Mitsubishi είναι καλές.Επίσης πολλοί αντιπρόσωποι καλύπτουν τις δικές τους αδυναμίες με το να τα φορτώνουν όλα στον Σαρακάκη.Με λίγα λόγια δεν είναι και ο καλύτερος εισαγωγέας αλλά μάλλον δεν είναι και ο ...διάβολος.
Επειδή τίθεται το θέμα αξιοπιστίας Volvo και κάθε Volvo,το γεγονός ότι η συγκεκριμένη εταιρεία θεωρείται πολύ αξιόπιστη δεν σημαίνει ότι όλα της τα αυτοκίνητα δεν θα παθαίνουν τίποτα.Απλά το ποσοστό θα είναι μικρότερο από κάποιες άλλες εταιρείες.
To θέμα είναι όταν είσαι μέσα στους άτυχους να μπορεί η εταιρεία να σε υποστηρίξει με το aftersales της.Εκεί νομίζω ότι πρέπει να εστιάζουμε τις απαιτήσεις μας και τις αξιώσεις μας από μιά εταιρεία και όχι στο να μην παθαίνουν τίποτα τ΄αυτοκίνητά της.
Και όπως διάβασα κάπου όταν υπάρξει το τέλειο αυτοκίνητο ή θα κοστίζει 5 φορές περισσότερο ή οι άλλες εταιρείες θα κλείσουν.Προφανώς και στις δύο παραπάνω περιπτώσεις υπερασπιζόμουνα το κόμπλεξ μου λόγω ότι είμαι κάτοχος Ford και προστάτευα την ...αξία μεταπώλησης του αυτοκινήτου μου....όπως πολύ σοφά έγραψε ο συνφορουμίτης cctop... Γι αυτό μην τολμήσει να γράψει κάποιος για την Fiat μιας και έχω παραγγείλει το Panda...
Τέλος θα' θελα να πώ ότι κάνοντας πρόσφατα αλλαγή λαδιών στο Mondeo μετέφερα σε μια αντιπροσωπεία το μήνυμα με στόχο να μεταφερθεί στην FMH λέγοντάς τους ότι με τέτοιες συμπεριφορές και τέτοια φτηνοκόλπα(περίπτωση Papagn) αυτοί θα χάσουν.
-
Πολύ θα το ήθελα να τους σύρεις στα δικαστήρια και να μη δείξεις κανένα έλεος.
Στείλε μου με pm τα στοιχεία σου από ένα λογαριασμό τράπεζας.
Με μεγάλη μου ευχαρίστηση θα καταθέσω ένα χρηματικό ποσό ,γιατί είναι καιρός να μάθουν μερικοί-μερικοί στην αγορά να σέβονται τον καταναλωτή. -
Το θέμα υπάρχει στην ενότητα 'εκτός δρόμου'
-
Papagn θα έκανα [quote] σε αρκετά σημεία των ποστ σου για να σου αποδείξω ότι κανένας όσο δίκιο κι αν έχει δεν μπορεί να το εκμεταλλεύεται για να λέει ό,τι θέλει.Επειδή όμως τα σημεία αυτά είναι πάρα πολλά και δεν έχω τον χρόνο,θα σταθώ στο γενικό πνεύμα των γραφομένων σου.
Ανέφερες το περιστατικό σου.ΟΛΟΙ σου αναγνωρίσαμε 1000 δίκια,σου ευχηθήκαμε καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις και καταδικάσαμε την συμπεριφορά της φορντ προς το άτομό σου.
Συνέχισες βάλλοντας κατά παντός,πευθύνου και ανευθύνου,μίλησες για επιθέσεις...αγνώστων,μίλησες για σταυροφορίες,έθιξες και συνεχίζεις να ΘΙΓΕΙΣ άτομα εδώ μέσα κοτσάροντάς τους ταμπέλες που δεν σου έχουν δώσει δικαίωμα να το κάνεις ,δυσφημείς την φορντ(δικαίωμά σου,αλλά δεν σε βοηθάει,βγάζει εμπάθεια και αυτό δεν είναι καλό,θα στα πει και ο δικηγόρος σου όμως αυτά ) σε πράγματα άσχετα με το δικό σου περιστατικό,επαινείς ξένες εταιρείες,για τις οποίες εφόσον δεν είσαι πελάτης τους προκύπτει το εύλογο ερώτημα,από πηγάζει η βεβαιότητά σου για το ποιόν τους...Την συμπαράστασή μας την έχεις,τί άλλο ψάχνεις και γιατί συνεχίζεις να ανακυκλώνεις το θέμα με λασπολογίες εναντίον ατόμων τα οποία δεν ξέρεις;
Με το καλό όταν κινηθείς δικαστικά,να επανέλθεις σ'αυτό το τόπικ επι της ουσίας και να μας ενημερώσεις για τη συνέχεια της υπόθεσης.Αν τώρα σε ''ανεβάζει'' να σου λέμε κάθε ημέρα ''Μπράβο ήρωα Papagn,πάρε το σκαλπ των μασκαράδων'' πρόβλημα δεν έχω προσωπικά.Απλά στην αρχή διαβάζοντας το ποστ σου υπέθεσα ότι σε απασχολεί πώς θα λύσεις ένα πρόβλημα πού έχεις ως καταναλωτής και όχι πώς θα αρχίσεις εκστρατεία εναντίον των φορντάκηδων απανταχού και πώς θα κυνηγάς χάκερς από το υπερπέραν..
-
-
Ο χρήστης PAPAGN έγραψε:
Η σιωπή μου προς απάντηση σου. Διάβασε καλά το παραπάνω κείμενο. Διάβασε καλά και όλα τα κείμενα που έχω γράψει γιατί δεν τα έχεις διαβάσει .** Μάθε τι είναι συκοφάντης.**1)Ευτυχώς Φίλε Νάσο που δεν πήρα και το FIESTA
γιατί τότε 'ΧΙΕΣΤΑ' .2)ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΧΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ ΜΟΥ. ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΠλΟΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ.
ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ???? ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΟΥΣ ΧΑΚΕΡ ΚΑΝΑΤΕ?????? ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΤΟ ΣΑΪΤ ΘΑ ΓΙΝΕΙ. ΜΗΝ ΠΑΝΙΚΟΒΑΛΕΣΤΕ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΣΑΣ.
3)Ο κουμππάρος μου που ζεί στην Αμερική μου είπε για την Ford οτι επιρκατεί γενικώς το εξής ρητό:
Ford= Fail Or Return DailyΑχαχ
4)Το ΡΑΒ φίλε μου δεν υπάρχει περίπτωση να σου βγάλει ΣΚΟΥΡΙΑ ούτε σε 40 χρόνια. Εχουν καλό κράμα!!!!. Ενώ η Φορντ το λέει 'εγώ δεν έχω καλά μέταλλα. Είναι από τέτοια κράματα που σκουριάζουν από την πρώτη μέρα
Τα παραπάνω είναι δικά σου λόγια.Από κει και πέρα επειδή βλέπω ότι έχεις μπει φουριόζος και δεν ακούς τίποτα χωρίς να το παρεξηγήσεις σε καληνυχτώ κι εγώ με τη σειρά μου και σου επαναλβάνω να χαμηλώσεις τους τόνους(όχι εδώ,εργότερα στα δικαστήρια)για το δικό σου συμφέρον.
Ο μόνος λόγος που δεν σου απαντώ στο ίδιο ύφος με το δικό σου είναι γιατί σέβομαι το πρόβλημα σου με τη φορντ και τον εκνευρισμό που σου έχει προκαλέσει.Ηρθες μόνος σου και κόλλησες την φωτογραφία σου. Γάντι σου πάει. Οσο για τις άλλες εταιρείες τι λες ένα αυτοκίνητο είχα στην ζωή μου? Τρία έχω αυτή την στιγμή.Δεν διαβάζεις όμως. Α Ξ Ι Ο Σ. Καληνύχτα.....
Έχω ποστάρει 3-4 ποστς στο θέμα σου.Όλα ξεκινούν και τελειώνουν με το ''έχεις 1000% δίκιο'' και ''ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΦΟΡΝΤ''.Τώρα ποιος διαβάζει και ποιος δεν διαβάζει άστο καλύτερα
Φιλικά Αντιπρόεδρος της Φορντ(Αμερικής,Ελλάδας και πασών των Ρωσιών)
-
Καλή δύναμη φίλε μου, πιστεύω ότι θα δικαιωθείς στο τέλος. Όσον αφορά την δημοσιοποίηση του θέματος, πολύ καλά έπραξες. Αφενός να είμαστε σε εγρήγορση, γιατί αυτά δεν συμβαίνουν μόνο στην φορντ και αφετέρου πρέπει κάποτε να αντιδράμε. Γιατί πολλοί είμαστε στο δεν βαριέσαι και τι να κάνω και άλλα τέτοια. Εγώ είχα άθλια after sales αντιμετώπιση και ντρέπομαι που δεν αντέδρασα, άσχετα βέβαια αν δεν κινδύνεψε η ζωή μου και ζημιώθηκε ελάχιστα η τσέπη μου.
-
-
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πιστεύω ότι τις εταιρίες τις συμφερει να δώσουν καποια χρήματα σε κάποιον παρά να γίνεται αυτή η φασαρία στα περιοδικά και στα φορουμ? (χρήματα εννοω μέσω επισκευής κλπ.... όχι δωροδοκία)
Γιατί σε έχουν αφήσει να τα λές από εδώ και από εκεί. Αυτοί αυτήν τη στιγμή χάνουν λεφτά...
Αυτή η ιστορία (εχοντας και το νεο rav, CRV) κλπ.... μπορεί να μηδενίσει τις πωλήσεις του maberik?Σκέφτομαι παράξενα?
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Εμένα αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι ότι πιστεύω ότι τις εταιρίες τις συμφερει
να δώσουν καποια χρήματα σε κάποιον παρά να γίνεται αυτή η φασαρία στα περιοδικά
και στα φορουμ? (χρήματα εννοω μέσω επισκευής κλπ.... όχι δωροδοκία)
...
Σκέφτομαι παράξενα?Με επιφύλαξη νομίζω ότι ισχύουν τα εξής 3:
-
Οι εταιρίες κινούνται γραφειοκρατικά - δεν διαβάζουν τα forum, ούτε έχουν καταλάβει
την δύναμή τους. Στην Ελλάδα δεν είναι και τόσο μεγάλη ακόμα αλλά μεγαλώνει και
μάλιστα ραγδαία. -
H ΒΕΛΜΑΡ θεωρεί ότι, από τους 1000 επισκέπτες/υποψήφιους αγοραστές το μήνα ούτε
ένας δεν θα έχει μάθει το πρόβλημα του PAPAGN. Ίσως να έχει και δικίο. -
Κανένα περιοδικό δεν θα τολμήσει να δημοσιεύσει το πρόβλημα του PAPAGN.
Είπαμε, δεν δαγκώνεις το χέρι που σε ταίζει. Αν το έκανε έστω και ένα περιοδικό,
οι πωλήσεις maverick θα μηδενιζόταν εντελώς και η τιμή του θα έπεφτε στα 22.000
PAPAGN: Φτιάξε και εσύ το site σου να τους κράξεις, μπορείς. Σε 1-2 μήνες,
όταν βάζεις ford ΒΕΛΜΑΡ στο google θα βγάζει πρώτο το δικό σου site (πληροφορίες
για το πώς γίνεται να πάς σε high ranking αν θέλεις με pm). -
-
Για τα περιοδικά κάνεις λάθος
Θα το δημοσιεύσουν.
Δε μπορούν να κάνουν αλλιώς
Τωρα για το θέμα του ΜαβερικΕιναι πολύ απλό... Το πρόβλημα του θα το λένε οι πωλητές των άλλων εταιριών.... ΦΥΣΙΚΑ και έτσι το μαθαίνουν άλλοι
Πηγαινε μία βόλτα σε 2 βδομάδες σε μία αλλη έκθεση και θα δεις τη ΒΡΩΜΑ (που ειναι και αληθεια) να πηγαίνει σύννεφο
-
Διαγραφή λόγω διπλής δημοσίευσης.
o