-
Ποια η γνωμη σας για αυτο το μοντελο σκεφτοται να το παρει ο πατερας μου.
το εχει κανεις?
τι να προσεξω συγκεκριμενα σε αυτο το μοντελο για μεταχειρισμενο θα ειναι? -
το εχει κανεις?
το εχει κανεις?
To εχουμε εμεις εδω και τρια χρονια. Αυτοκινητο για αυτοκινητοδρομο κυριως μιας και ταξιδευει ολη μερα με 150 και 3000στρ. Ποιοτικα υλικα μεσα, αισθηση δεμενη σα χρηματοκιβωτιο εως χοντροκομενη θα ελεγα. Απο καταναλωση στο ταξιδι γυρω στα 7,5λ/100 και πολη περιπου 12λ/100. Καιει λαμπες γενικως (πινακιδας, στοπακια κυριως) και μας εβγαλε μια ζημια με μειωμενη πιεση 3ου κυλινδρου η οποια επισκευαστηκε μεσα στην εγγυησηκαι προυδοποιηση για δυσλειτουργεια του BAS. Συμπεριφορα στο δρομο 'αρχοντικη' χωρις πολλα πολλα για στροφιλικι μιας και δεν εμπνεει για γρηγορη οδηγηση και γερνει. Τιμονι οτι ναναι χωρις αισθηση και συμπαθητικο κιβωτιο (χειροκινητο) Φρενα οκ.Κινητηρας σχετικα ροπατος αλλα χρειαζεται στην 6η τα 163 αλογα του c200 που ειναι μονο για ισιο δρομο ( η 6η). Αυτα εν ολιγοις
-
Μηπως δεν εννοει kompressor alla w 202?
-
Ο χρήστης STAX έγραψε:
Μηπως δεν εννοει kompressor alla w 202?Και το 202 έχει έκδοση κομπρέσορ
Τι C180 εννοεί ο φίλος μας? W202 ή W203?
W202
W203
-
Αγέραστη αυτή η W202. Ειδικά το πίσω μέρος που αντιγράφεται μετα μανίας συνεχώς ακόμα και σήμερα.
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Αγέραστη αυτή η W202. Ειδικά το πίσω μέρος που αντιγράφεται μετα μανίας συνεχώς ακόμα και σήμερα.να πω την κακία μου;
'α-γέραστη' και W202 δεν πάνε μαζί
( πολύ γελάω σήμερα και θα μου βγει σε κακό ) -
Εγω παντως αναφερομαι στο τελευταιο μοντελο με τα 143 αλογατα. Αν θυμαμαι η προηγουμενη δεν ειχε στα 1800 κομπρεσορα ηταν μονο ατμοσφαρα με 122
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Αγέραστη αυτή η W202. Ειδικά το πίσω μέρος που αντιγράφεται μετα μανίας συνεχώς ακόμα και σήμερα.
να πω την κακία μου;
'α-γέραστη' και W202 δεν πάνε μαζί
( πολύ γελάω σήμερα και θα μου βγει σε κακό )Δεν είμαι σίγουρος ότι κατάλαβα. Σε ποιον τομέα αναφέρεσαι; Σχεδιαστικά δείχνει πολύ πιο 'φρέσκια' από σχεδόν κάθε μοντέλο που παρουσιάστηκε εκείνη τη διετία.
@νδρέας
-
Η C180sportcoupe το 2001 πρωτοκυκλοφόρησε?
Ξέρετε αν έχει βγει(και πότε) έκδοση facelift για το συγκεκριμένο μοντέλο??? -
Γειά σας. Έχω το mercedes c180 classic w202 ,μοντέλο 98'. Σήμερα πάω να βάλω μπροστά το αμάξι, και βλέπω πως δεν λειτουργεί το καντραν. Ενώ έχει φως κανονικά, οι στροφές τα χιλιόμετρα ή βενζίνη και η θερμοκρασία δεν δουλεύουν. Από τον δείκτη των χιλιομέτρων ακούγεται ένα μοτερακι, σαν να γυρνάει ανάποδα, καθώς ίσα ίσα που κουνιέται ο συγκεκριμένος δείκτης. Κάποια γνώμη??
MERCEDES C180