-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
με 'ειδικα ηλεκτομαγνιτικά' φρενάκια μέσα στο σασμάν μετατρέπει το εμπρός διαφορικό σε μπλοκέ (και όχι σε ανεξαρτητη κίνηση του κάθε εμ.τροχου) και με μία 'ειδική'λειτουργία του E.S.P. (λειτουργεί ελάχιστα,τόσο,όσο να μήν σπυνιάρουν οι τροχοί),δίνει την καλύτερη εκκίνηση χωρίς απώλειες πρόσφυσης καί 'ψάρεμα' των εμπρός τροχών.Υπολογίζετε ότι κερδίζεις περίπου 0,3 του δευτερολέπτου + τα παραπάνω πλεονεκτήματα.Για 'ειδικά φρενάκια' μέσα στο σασμάν του Clio ομολογώ ότι δεν έχω ξανακούσει... Γιατί να μπουν στον κόπο να φτιάξουν κάτι τέτοιο και να μη βάλουν ένα ΑΤΒ μπλοκέ να στέλνει ακαριαία περισσότερη ροπή στον τροχό με την καλύτερη πρόσφυση?... Σχετικά με την 'ειδική λειτουργία του ESP'... λογικά μιλάμε για Traction Control εδώ, που κάνει sampling και συγκρίνει τις ταχύτητες των τροχών, επεμβαίνοντας [παραδοσιακά στην τροφοδοσία] όταν εντοπίσει σπινάρισμα.
Το σχετικό ψάξιμο που έκανα για 'Clio power start' στο Google δεν έφερε αποτελέσματα...
-
Μην ανχωνεστε, θα κανω σημερα μερικες εκινησουλες απο κοφτη και θα δουμε τι κανουνε τα 'φρενακια' και εαν εχει power start.
-
Δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχει power start αλλα σας λεω οτι αυτο το πραγμα ξεκιναει σαν μανιακο με εκινησεις απο 6-7000 στροφες.
-
Δεν νομιζω να εχει power start το 197....
Το Megane Rs F1 φιλου με σιγουρια εχει...
-
Ο χρήστης newtek έγραψε:
Δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχει power start αλλα σας λεω οτι αυτο το πραγμα ξεκιναει σαν μανιακο με εκινησεις απο 6-7000 στροφες.Όλα τα F1 team,σωστά έχουν 'power start'.Εγώ έχω ενημερωθεί ότι έχει καί το RS CLIO(197)άν καί δέν το γράφει ούτε στο προσπέκτους.Αναμένω καί δικές σας απαντήσεις κατόχων για επιβεβαίωση..
-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
Δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχει power start αλλα σας λεω οτι αυτο το πραγμα ξεκιναει σαν μανιακο με εκινησεις απο 6-7000 στροφες.
Όλα τα F1 team,σωστά έχουν 'power start'.Εγώ έχω ενημερωθεί ότι έχει καί το RS CLIO(197)άν καί δέν το γράφει ούτε στο προσπέκτους.Αναμένω καί δικές σας απαντήσεις κατόχων για επιβεβαίωση..
Άκυρο.το γράφει καί στο προσπέκτους τελικά για την ύπαρξη του 'POWER START' με μικρά γράμματα στην παραγραφο της 'ασφάλειας'στην σελίδα που αναλύει για το σύστημα ESP.
-
Ο χρήστης newtek έγραψε:
Δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι εχει power start αλλα σας λεω οτι αυτο το πραγμα ξεκιναει σαν μανιακο με εκινησεις απο 6-7000 στροφες.Λογικό να μη μπορείς να πεις με βεβαιότητα (ποιό είναι, δηλαδή, το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να καταλάβεις αν έχει -και τι έχει- στην πράξη?).
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Λογικό να μη μπορείς να πεις με βεβαιότητα (ποιό είναι, δηλαδή, το χαρακτηριστικό που θα σε κάνει να καταλάβεις αν έχει -και τι έχει- στην πράξη?).
δε σπιναρει πολυ με τοσες στροφες???
-
Σπιναρει αρκετα ελενχομενα και οχι παρα πολυ.
-
Ας βοηθήσουμε να κρατηθεί ψηλά ενα τόπικ που αφορά ενα σοβαρό αυτοκίνητο-αμαν με τα διλήμματα για πικαντο vs ατος vs ματιζ.
Μιας και τεστ drive στη Θεσ/νίκη δεν προβλέπεται, έχει κάποιος απο τους κατόχους να δηλώσει κάτι για την καθημερινή χρήση του αυτοκινήτου και πόσο λειτουργικό είναι?
-
κανείς δεν το έχει?
-
υπαρχουν πολλοι ελληνες που θα παρουν τετοιο ?
εντυπωση μου εκανε που βρεθηκαν και τοσα προηγουμενα διλιτρα απο τα μερη μας...
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υπαρχουν πολλοι ελληνες που θα παρουν τετοιο ?εντυπωση μου εκανε που βρεθηκαν και τοσα προηγουμενα διλιτρα απο τα μερη μας...
όχι, αλλά δεν κοστίζει και κανα εξωφρενικό ποσό.
ένας ντίλερ θα μπορούσε να το είχε σε μια πόλη σαν τη Θεσσαλονίκη
-
α για τεστ εννοεις?
ρενω.......
-
Μεταξύ μας δεν τους συμφέρει να βγάλουν ενα αυτοκίνητο που θα δώσει max 10/ετος στη Θεσ/νίκη.Παντως μπορούν να φέρουν το-α δημοσιογραφικό για κάποιο καιρο εδώ .
-
Αλήθεια, τι κόστος έχει ένα αυτοκίνητο t/d για έναν ντήλερ;
Τιμή 'χονδρικής'; -
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αλήθεια, τι κόστος έχει ένα αυτοκίνητο t/d για έναν ντήλερ;
Τιμή 'χονδρικής';Mη νομίζεις τίποτα τρομερό πάντως. Η τιμή του χωρίς την προμήθεια ειναι
-
Ανάλογα την μάρκα και την πολιτική που εφαρμόζει.
Κάποιες φορές είναι λίγο φθηνότερο απο το να το αγόραζε ενας ιδιώτης (μη συμπεριλαμβανομένης της προμήθειας του εμπόρου) μετρητά, άλλες παίρνουν 10 μήνες πίστωση χωρίς να δώσουν φράγκο, και τα πληρώνουν όλα με τη λήξη του 10μηνου.
Γενικά τα TD είναι οικονομική αιμοραγία για τους ντίλερ με τον τρόπο που εφαρμόζεται απο κάποιους εισαγωγείς. Αν δλδ αναγκάζεις κάποιον ντίλερ να αλλάζει τον στόλο του καθε 10 μήνες, και αυτός έχει 15 αμάξια στόλο, ε τον πήδηξες!
-
Εχει ενα clio rs στην europcar στην εξοδο του Φοινικα,πριν το wash park.Λετε να μπορει να το νοικιασει καποιος;;;
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Εχει ενα clio rs στην europcar στην εξοδο του Φοινικα,πριν το wash park.Λετε να μπορει να το νοικιασει καποιος;;;και να πεταχτει με αυτο εως τις Σερρες, και να το γυρισει φυτιλια!
Renault Clio RS 197