-
Το ΤΜΑ το είχαν και όλα τα υδραυλικά όσο ήμασταν συνηθισμένοι στα συμβατικά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα δύο κοπέλες που γνωρίζω με δύο αυτοκίνητα με τιμόνια χωρίς υποβοήθηση, που θεωρούν τα δύο (καλά) υδραυλικά που έχουν οδηγήσει 'ξεχαρβαλωμένα', 'δεν καταλαβαίνεις που στρίβεις' κλπ.
Και ναι, προτιμούν τα παλιά!!!
Το έχω ξαναπεί, ηλεκτρικό και αίσθηση δεν πολυπιστεύω ότι υπάρχει συμβατότητα...Ωστόσο, όσο δεν έχω οδηγήσει το RS ή το Type-R, Ι should keep my mouth shut.
-
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
Και τελος δειτε αυτο το βιντεακι που εδω και μηνες παιζει στο http://www.youtube.com με ενα γάλλο οδηγο αγωνων να τρεχει se πιστα το clio 3 rs. Εγω προσωπικα δεν εχω δει αλλο προσθιοκινητο να διαγραφει ολοκληρα τοξα στροφων (σε ασφαλτο πιστας εξωτερικου παρακαλω) με εντονη υπερστροφη.
Εχω δει να υπάρχει υπερστοφη αλλα οχι με τοση διαρκεια οσο στο βιντεακι αυτο. Η ισορροπια του αυτοκινητου (στην οριακη οδηγηση που ανεφερα προηγουμενως) ενω υπερστεφει ασταματητα λες και ειναι πισωκινητο ειναι για εμενα η καλυτερη αποδειξη για τα οδικα και οδηγικα χαρισματα του clio.Μόνο σε μένα φαίνεται ότι παίζει με το χειρόφρενο;
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Και τελος δειτε αυτο το βιντεακι που εδω και μηνες παιζει στο http://www.youtube.com με ενα γάλλο οδηγο αγωνων να τρεχει se πιστα το clio 3 rs. Εγω προσωπικα δεν εχω δει αλλο προσθιοκινητο να διαγραφει ολοκληρα τοξα στροφων (σε ασφαλτο πιστας εξωτερικου παρακαλω) με εντονη υπερστροφη.
Εχω δει να υπάρχει υπερστοφη αλλα οχι με τοση διαρκεια οσο στο βιντεακι αυτο. Η ισορροπια του αυτοκινητου (στην οριακη οδηγηση που ανεφερα προηγουμενως) ενω υπερστεφει ασταματητα λες και ειναι πισωκινητο ειναι για εμενα η καλυτερη αποδειξη για τα οδικα και οδηγικα χαρισματα του clio.Μόνο σε μένα φαίνεται ότι παίζει με το χειρόφρενο;
Δεν υπάρχει λόγος για χειρόφρενο.
[ΕDIT]
Krus, κι εσύ το οδήγησες?!... -
Καπνός μόνο απο τα πίσω λάστιχα;
-
Από τo ένα μόνο, σε 3 ρόδες πατάει.
Όταν ντριφτάρει με πολλά σε άσφαλτο με καλή πρόσφυση λογικό είναι. -
Δεν αμβισβητώ ότι είναι παιχνιδιάρικο αλλά έτσι δεν στρίβει.
-
Δεν σηκώνει τροχό ή δεν πηγαίνει ντριφτάροντας;
-
Δεν πηγαίνει ντριιφτάροντας όπως στο παραπάνω βιντεακι χωρίς χειρόφρενο.
-
http://www.youtube.com/watch?v=CN4jHH9r ... ed&search=
τα λογια ειναι περιτα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Δεν πηγαίνει ντριιφτάροντας όπως στο παραπάνω βιντεακι χωρίς χειρόφρενο.Η αποσταθεροποίηση του πίσω μέρους, ειδικά σε τόσο μεγάλες ταχύτητες, δεν απαιτεί τη χρήση χειρόφρενου.
Το κλιπάκι που παρέθεσε παραπάνω ο j.marr το είδες? Πρόσεξε τα χέρια του Tiff στα πλάνα από την εσωτερική κάμερα [κάπου στο 3:30' ως 3:50''] και με ποιο τρόπο το ρίχνει στις στροφές για να βάλει την ουρά σε 'τροχιά'.
-
Tώρα είδα το βιντεάκι που οδηγεί ο TN.
Φίλε nidosan είχες δικιο, αλλά πιστεύω να καταλαβαίνεις τη δυπιστία μου. Είναι απίστευτο το πως γυρνάει
Συγγνώμη για τη διαδιακασία αντιπαράθεσης -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Videoτα λογια ειναι περιτα
σωστα εχεις δικιο...ωραιο παιχνιδι!!!Αλλα και το παλιο ηταν φοβερο...
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Youtube Videoτα λογια ειναι περιτα
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
:omg: Tώρα είδα το βιντεάκι που οδηγεί ο TN.
Φίλε nidosan είχες δικιο, αλλά πιστεύω να καταλαβαίνεις τη δυπιστία μου. Είναι απίστευτο το πως γυρνάει
Συγγνώμη για τη διαδιακασία αντιπαράθεσηςNo problem, για να συζητάμε είμαστε εδώ. Εξάλλου είναι λίγα τα προσθιοκίνητα που κάνουν αυτού του είδους την οδήγηση να φαίνεται τόσο εύκολη υπόθεση.
-
Ο γαλλος το παει πολυ καλυτερα απο τον Αγγλο. Ο γαλλος το παει σαν σε χωμα.
Ο αγγλος γιατι εκβιαζει παντα τοσο πολυ την υπερστροφη δεν μπορω να το καταλαβω. Οκ χρειαζεται να ξερουμε και να διερευνουμεποσο ευκολα υπερστρεφει, ειναι αντυπωσιακο και καλο ειναι που εκβιάζει τοσο την 'στιγμιαια' υπερστροφη αλλα σε οδηγηση αγωνιστική αυτο ειναι φαουλ. -
Ο χρήστης jim01 έγραψε:
Ο γαλλος το παει πολυ καλυτερα απο τον Αγγλο. Ο γαλλος το παει σαν σε χωμα.Καθόλου τυχαίο! Ο συγκεκριμένος Γάλλος ήταν πρωταθλητής Γαλλίας το 2003 και πρωταθλητής Ευρώπης το 2004 με Clio S1600.
-
Περιττόν να πω ότι έχω πάθει σοκ με τα διάφορα βιντεάκια που κυκλοφορούν για το αυτοκίνητο, ε;
Τόσο που το ζήτημα 'πίσω κίνηση' μπορεί και να πάρει παράταση μερικών ετών ακόμα...
-
Γιατί εγώ πιστεύω πως όλα τα προσθιοκίνητα αυτοκίνητα πάνε έτσι,απλά θέλουν τον σωστό τρόπο?
Λες κ όποιος πάρει το Clio θα πηγαίνει αυτόματα με τις πάντες. -
Ε όχι κι όλα...
-
Εντάξει εξαιρούνται κάποια opel (πλάκα κάνω πάντα).
Σίγουρα όχι όλα..αλλά τα περισσότερα
Renault Clio RS 197