-
Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί αυτή καθαυτή η πράξη.
Με ενοχλεί όμως η άκριτη παράθεση κάποιων στοιχείων.
Από την άλλη, εγώ νόμιζα ότι απαγορεύεται η διαφήμιση.
Το 407 δεν έχει απλά διπλά ψαλίδια. Έχει ένα συνδυασμό μακφέρσον και ψαλιδιού με αρθρωτό ακραξόνιο.
-
Όταν γνωρίζεις κάποια πράματα,απαντάς και τα γράφεις σεμια συζήτηση διαφόρων ανθρώπων με διαφορετικά πιστεύω.Δέν νομίζω οτι είναι για λόγους διαφήμισης.Τότε ότι υποστηρίζει κάποιος εδώ,το κάνει για να το διαφημίσει?
-
Προσωπικά δεν μ' ενοχλεί. Οι κρυφοί 'θαυμαστές' είναι το πρόβλημα, όχι οι ειλικρινείς.
-
Σωστό και αυτό.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
RENOBIL
δε μας βαζεις τον πληρη καταλογο με τα εξτρα και τις τιμες τους?Δεν έρχεσε απο κοντά καλύτερα?
καλυτερα να τα γραψεις ολα εδω γιατι τα βλεπει πολυς κοσμος
ακομη?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Προσωπικά δεν μ' ενοχλεί. Οι κρυφοί 'θαυμαστές' είναι το πρόβλημα, όχι οι ειλικρινείς.Σωστό αλλά οχι και 'κρυφοί'!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
RENOBIL
δε μας βαζεις τον πληρη καταλογο με τα εξτρα και τις τιμες τους?Δεν έρχεσε απο κοντά καλύτερα?
ακομη?
Aυτό που ζητάς είναι έμεση διαφήμιση που αναφερθικαν πιο πάνω και δέν νομίζω ότι ειναι ο κατάληλος χώρος για να προβάλεις τιμοκαταλόγους σε ένα φόρουμ.Συζήτηση κάνουμε με απαντήσεις και απόψεις φίλε.
-
Καλά δεν είπαμε να σκανάρεις τον αναλυτικό τιμοκατάλογο, με Χονδική τιμή, ΦΠΑ, Τ.Ταξινόμησης, Και Κέρδος εμπόρου.
5 τιμές μπορείς να ποστάρεις, και εγώ πρώην συνάδελφος είμαι!
-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
RENOBIL
ακομη?
Aυτό που ζητάς είναι έμεση διαφήμιση που αναφερθικαν πιο πάνω και δέν νομίζω ότι ειναι ο κατάληλος χώρος για να προβάλεις τιμοκαταλόγους σε ένα φόρουμ.Συζήτηση κάνουμε με απαντήσεις και απόψεις φίλε.
αμα ψαξεις στο φορουμ υπαρχουν δεκαδες δημοσιευσεις που αφορουν τιμες σε εξοπλισμο αυτοκινητων. ΔΕΝ ειναι διαφημιση.
αν δεν θες να βαλεις πες το. Δεν χανω τιποτε εγω.
-
Ωραία τότε.Τί τιμή θελετε και για ποιό αξεσουάρ εάν ξέρω.
-
και ολη τη λιστα να εβαζες, ακομη καλυτερα θα ηταν...
αν δεν ειναι κοπος βεβαια. -
Βάλε βρε άνθρωπε τιμές, δλδ τ ιδιαφορά έχει να έρθω εγώ εκεί να μου δώσεις προσφορά και να τα γράψω έγώ?
-
οι τελευταιες 2 σελιδες ειναι παρα πολυ ενδιαφερουσες...
-
26.500 τιμή.Μ.Χρώμα=500(εκτός κοκκινο+μπλε).550 αυτ.κλιματισμός(με αισθ/ρα βροχής και φωτηνότητας).1100=φώτα χενον(με πρόσθετα φώτα στροφής).1150=οροφη.Recaro=?.Όλα τα υπολοιπα είναι στανταρ.
-
Τα Recaro στην Αγγλια εχουν ~500 λιρες...Κανα χιλιαρικο τα υπολογιζω εδω(ισως κ παραπανω)
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το 407 δεν έχει απλά διπλά ψαλίδια. Έχει ένα συνδυασμό μακφέρσον και ψαλιδιού με αρθρωτό ακραξόνιο.Δεν θεωρείται μακφέρσον η ανάρτηση του 407. Είναι διπλά ανισομεγέθη ψαλίδια, το πάνω μέρος που φαίνεται είναι το άνω ψαλίδι και δεν πιάνεται για απλή 'μπουκάλα' ή γόνατο. Ωστόσο, όχι ότι παίζει τελικά ρόλο σε τίποτα αυτό...από όσο λένε (μια και δεν έχω οδηγήσει 407) μάλλον δουλεύει άψογα η όλη φάση. Και αυτό, με την έλευση 2 κλασσικών hot hatch από τη Renault, μου βάζει ιδέα για ένα ερώτημα στις 'Αναρτήσεις'...
-
funkyreverend θα το ξεθάψεις ποτέ εκείνο το θέμα;
-
Ο χρήστης RENOBIL έγραψε:
26.500 τιμή.Μ.Χρώμα=500(εκτός κοκκινο+μπλε).550 αυτ.κλιματισμός(με αισθ/ρα βροχής και φωτηνότητας).1100=φώτα χενον(με πρόσθετα φώτα στροφής).1150=οροφη.Recaro=?.Όλα τα υπολοιπα είναι στανταρ.δλδ γύρω στις 31.000 πάει με τα εξτρα......αρκετά δεν είναι?
-
Πρέπει να βάλεις όλα τα έξτρα;;;
-
Όνειρα κάνω, τσιφουτιές δλδ και στα όνειρα?
Renault Clio RS 197