-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Θα του βάλω καλύτερα 12άρες ζάντες να καθαρίζω με 100 ευρώ. Και με τόσο μικρή διάμετρο τροχού θα κάνει 0-100 σε 5 δευτερόλεπτα!Παιδιά, είδα ένα Clio RS με 12αρα ζάντα!!! Χάλια...θα ανεβάσω φωτό μόλις μπορέσω!!! Καλά χάθηκε να βάλει μια 19αρα βρε αδερφέ, να δείξει λίγο το αμάξι;
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Είδα κάτι τιμές για 19άρια λάστιχα και το μετάνιωσα Μιλάμε για 1200+ ευρώ τιμή χονδρικής!Θα του βάλω καλύτερα 12άρες ζάντες να καθαρίζω με 100 ευρώ. Και με τόσο μικρή διάμετρο τροχού θα κάνει 0-100 σε 5 δευτερόλεπτα!
Οι 17αρες μια χαρα θα ειναι...Ασε που για να τις βαζουν οι Γαλλοι κατι παραπανω θα ξερουν...
Κ μια κ σε βρηκαμε ευκαιρο,pm me pls μια τιμη για Michelin Pilot Exalto II 205/45/16
-
Αναδημοσιευω απο το φορουμ του GRC μερικες φωτο:
-
-
Αντεεεε ποτε θα μας πας βολτα ????
-
πωπω σαν νταλικερης πρεπει να καθεσαι.........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
πωπω σαν νταλικερης πρεπει να καθεσαι.........Αντε ρε εγκαθετε
-
ωραιο!
να δουμε τι θα πουν γι αυτο τωρα! -
Η κόκκινη ρίγα στο τιμόνι όλα τα λεφτά...
Αλλά και πάλι πολύ 'ξαπλωτό' μου φαίνεται. Δεν έχει και τόσο άδικο ο popol@ros...
-
Ε κλασικά, οι ζάντες είναι μάπα σχεδίαση και δεν του πάνε καθόλου, ο λεβιές είναι πολύ ψηλός, αυτές οι τρύπες στα μπροστινά φτερά είναι αντιαισθητικές και άχρηστες, the usual stuff.
(πάντως οι ζάντες όντως δε μου αρέσουν)...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αντεεεε ποτε θα μας πας βολτα ????eeee Θέλω και εγώ ....
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Αντεεεε ποτε θα μας πας βολτα ????Η κατάσταση είναι λίγο περίπλοκη. Πρίν μερικούς μήνες κάποιος έπεσε πάνω στο δεύτερο αυτοκίνητο (Seat Toledo του 91) και του διέλυσε το πίσω αριστερό μέρος. Το αυτοκίνητο είναι 15ετίας και προφανώς δεν αξίζει η επισκευή του οπότε οι γονείς μου ψάχνουν για καινούριο.
Συνέχεια με ρωτούσαν τί αυτοκίνητο να πάρουν. Εγώ τους έλεγα οτι εφόσον δέν πρόκειται να το πολυοδηγώ να πάρουν αυτό που τους αρέσει πιό πολύ εμφανισιακώς. Η μητέρα μου είχε δεί ένα 206сс και της άρεσε.
Μετά άρχισαν τα τρελά: 'Τώρα που θα πάρουμε καινούριο αυτοκίνητο να πάρουμε κάτι που να σου αρέσει και σένα και να δώσεις το μηχανάκι, να κυκλοφορείς πιό άνετα, μπλά μπλά μπλά'
Οπότε θα τους δώσω τελεσίγραφο. Το Ρενώ, αλλιώς δε με νοιάζει, ας πάρουν και κινέζικο τζίπ ή κανα Daewoo Lanos με φώτα νέον και αεροτομή.
Σε κάθε περίπτωση το μηχανάκι θα μείνει εκεί που είναι!
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
ωραιο!
να δουμε τι θα πουν γι αυτο τωρα!Να σου πω ότι το περιμένω πώς και πώς; Τι θα τους φταίξει πάλι...έχω και πρόσφατα κάτι evo με clio 182, megane rs κλπ. και ανυπομονώ να διαβάσω...
-
-
Στο χρώμα του αμαξώματος είναι?
-
Εεε τι μπρικια κολλαμε ?
-
Μπορώ να έχω μία σε gris iceland παρακαλώ?
-
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Μπορώ να έχω μία σε gris iceland παρακαλώ?Θα ρωτησω στις κλωστες Dmc αν βγαζουν σε αυτο το χρωμα και θα σε πω
-
όλα του είναι ωραία! και οι ζάντες και οι προφυλακτήρες και και και και...
Renault Clio RS 197