-
την βρισκει με το ατελειωτο σπινιαρισμα?
και θελουν να αγορασω και περιοδικο?
κριμα γιατι το ντραιβ εχω καιρο να το αγορασω,και δεν το ειχα αφησει ετσι!!
-
Έχω απογοητευτεί αυτόν τον μήνα με τα περιοδικά...
Νοείται συγκριτικό χωρίς συγκρίσεις επιδόσεων/ρεπρίζ/κατανάλωσης,
παρά αυτούσια αντιγραφή τεχνικών χαρ/κων από τους πίνακες?? -
το Kia ceed με επικινδυνο μπροστινο συστημα?τι λετε ρε παιδια?
εγω που το οδηγησα δε μου φανηκε χειροτερο ή πιο επικινδυνο απο ενα κορολα ή ενα αστρα για παραδειγμα -
Ρε γμτ χαζευω στο site της renaultsport.co.uk κ με πιανει απελπισια καθε φορα!!! Το clio cup το δινουν 15015 λιρες δηλ 19500 ευρω!!! Κ το κανονικο 16015 λιρες δηλ 20800ευρω!!!Θα το επαιρνα ετσι οπως το θελω(ασημι,με recaro,xenon και cup chassis)κ θα μου εβγαινε 23500!!! Εδω εχει αρχικη 26000...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Ρε γμτ χαζευω στο site της renaultsport.co.uk κ με πιανει απελπισια καθε φορα!!! Το clio cup το δινουν 15015 λιρες δηλ 19500 ευρω!!! Κ το κανονικο 16015 λιρες δηλ 20800ευρω!!!Θα το επαιρνα ετσι οπως το θελω(ασημι,με recaro,xenon και cup chassis)κ θα μου εβγαινε 23500!!! Εδω εχει αρχικη 26000...To σιγουρο ειναι οτι οι τιμες τωρα με τη νεα αντιπροσωπεια θα πεσουν,αλλα δεν ξερω ποσο.
-
Πλιτς πλιτς...!!
-
Ρε τι φωτιές μου ανάβετε....
-
Ρωτησα απο περιέργεια σε ντιλερ για το τι θα ακολουθήσει οσον αφορά την τιμολογιακή πολιτική της ρενώ -και ειδικα για το αρες,ουτε που με νοιάζει για τα υπόλοιπα.Η απάντηση που έλαβα είναι οτι θα υπάρξουν κάποιες μειώσεις στα εμπορικά μοντέλα αλλα για τα 'δύσκολα' οπως αυτο δε θα γίνει κάτι αντίστοιχο.Δε με έπεισε πολύ η απάντηση αλλά παρόλαυτα δε νομίζω να έχουμε εκπτώσεις παραπάνω του χιλιάρικου (μαξιμουμ) για το αρες.
-
Είναι πολύ ..
Αν είχε 23 χιλιάρικα όπως τα κόρσα, 207 αρ σι, θα πούλαγε τα διπλάσια κομμάτια.Να ρωτήσω, το τιμόνι του κλιό είναι σαν του μεγκάν (ελεεινό) ή καμία σχέση;
-
πήγα χτες στην έκθεση αυτοκινήτου ...
μιας και γενικά ψάχνω για την αγορά ενός οικογενειακού
αυτοκινήτου. Όμως το μοναδικά αυτοκίνητο με το οποίο ήθελα
να φύγω από την έκθεση, καθήμενος στην θέση του οδηγού
ήταν το ClioR27.προσπαθώ να πείσω τον εαυτό μου, ότι δεν πείραζει που είναι
2.000cc, δεν πειράζει που είναι γαλλικό, δεν πειράζει που δεν
έχει πίσω πόρτες για τα παιδιά, δεν πείραζει που θα κοπάναέι
στις λακκούβες κτλ ...αρκεί να κάτσεις λίγο στην θέση του οδηγού .... τα ξεχνάς όλα ....
ΕΡΩΤΑΣ !!!!!
ΥΓ: ε να πω στην γυναίκα μου ότι είναι πολύ πιο πρακτικό από
την lotus Elise Πχ και ότι της κάνω και οικονομία επιλέγοντας αυτό !!!! -
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
αρκεί να κάτσεις λίγο στην θέση του οδηγού .... τα ξεχνάς όλα ....ΕΡΩΤΑΣ !!!!!
Και εγώ έτσι είχα αισθανθεί όταν είχα μπει στη θέση του οδηγού σε αυτό το αυτοκίνητο... (το RS σκέτο, ότι το R27)
-
Και απ' έξω σε γαλάζιο ή κόκκινο φυσάει ...
Πρόταση: κάνε μια προσπάθεια να 'πείσεις' τη γυναίκα σου. Κανείς δε θα χάσει ! -
Ο χρήστης Professeur έγραψε:
Και απ' έξω σε γαλάζιο ή κόκκινο φυσάει ...
Πρόταση: κάνε μια προσπάθεια να 'πείσεις' τη γυναίκα σου. Κανείς δε θα χάσει !Ναι, καλου κακου ομως, απο τον πωλητη ζητα για δωρο να σου δανεισουν το δικηγορο της εταιρειας!
-
το R27 !!!!
είναι αυτό που λέμε !!!
ένα μεγάλο παιχνίδι !!!αλλά όλα ένα παιχνίδι δεν είναι σε αυτή τη ζωη ???
-
Σιγά ρ* !
Με τα κατάλληλα λόγια μπορείς να πείσεις τον οποιoδήποτε να κάνει ή να υπομείνει το οτιδήποτε! Πόσο μάλλον δε μια σύζυγο που σ' αγαπάει!
Diplomacy is the word...Υ.Γ. : το προηγούμενο το είχε γείτονας με 2 παιδιά!
-
Πάντως και στο greekrenaultclub κυκλοφορουν Rs με παιδικά καθισματάκια πίσω...Λογικό αφού το αυτοκίνητο αυτό είναι έρωτας!
-
Ο χρήστης johnkyr έγραψε:
το R27 !!!!είναι αυτό που λέμε !!!
ένα μεγάλο παιχνίδι !!!αλλά όλα ένα παιχνίδι δεν είναι σε αυτή τη ζωη ???
Αν μπορείς ακόμα και για το απλό RS, τσίμπησε το, ζήσε μαζί του και σίγουρα θα σου μείνουν πολύ περισσότερα από οποιοδήποτε οικογενειακό σεντάν.
Επιλογή ψυχής, για εμάς που ψωνίζουμε με γήινα ποσά, είναι ότι πιο ν@υλωτικο χωρίς να σου κόβει πολλά στο θέμα της πρακτικότητας. Αγοράστε το όσο είναι όμορφο, γιατί αν το ευνουχίσουν σε κανένα μελλοντικό facelift...θα κλαίμε όλοι παρέα.
Όσο γλυφιτζουριάζεις τέτοια αυτοκίνητα και τα βλέπεις στον ύπνο σου, αν βαστάς οικονομικά, τα επιλέγεις και χαίρεσαι...άντε γιατί η κατάσταση της βλαχόγκλαμουριάς αργά η γρήγορα θα μας αλλοτριώσει όλους μας... -
το R27 έχει σταματήσει να παράγεται ?
ήταν 500 αριθμημένα ? ή κάνω λάθος ....
μακάρι .... -
Άρχισε το μπίρι μπίρι... εν ανάγκη πες της πως αποκλείεται να πιάσεις γκόμενα με τέτοιου είδους αμάξι, σε αντίθεση με προπελάτο σεντάν.
-
χαχαχαχ !!!!! λέει οτι τα πιπινάκια ... μπορούν να ξεχωρίζουν το RS από τα απλά clio !!!
ουσιαστικά drdino δεν νομίζω ότι είναι αυτό το πρόβλημα .... !!!! την 320 την οδηγήσαμε σε test drive,
της άρεσε η ορατότητα της, αλλά και οι 2συμπεράναμε ότι δεν πάει .... για τα δείξει θέλει να είναι 325+και ξέρεις ποιοι είναι οι ανταγωνιστές (λογικής) του clio R27 .... MHN Γελάτε μην κράζετε και
κρατηθείτε !!!!!- Honda jazz 1.4 exclusive (μια χαρά οικογενιακό δεν είναι ? ), ηλιοροφές , αυτοματισμοί, οικονομικό, όμορφο, τέλη 1,3
- volvo S40 1.8 , αρέσει στην γυναίκα (εμένα πραγματικά μου αρέσει ΜΟΝΟ το ποιοτικότατο εσωτερικό του), έκπτωση στην έκθεση 4.000€ και ΔΩΡΕΑΝ 10 χρόνια service, ανταλλακτικά και εργασία
- Να περιμένω το νέο honda υβριδικό.
Vs
1.Clio R27. Ακριβό 2.000, γαλλικό, μικρό, κατανάλωση, άνεση , ΑΛΛΑ αν έχεις 106 rallye ΞΕΡΕΙΣ !!!!!
ΥΓ. πλάκα έχει που μετά την έκθεση περάσαμε μια βόλτα και από τους γονείς μου .... για το R27
δεν είπα τίποτα.
από τα διαφημιστικά του πατέρα μου του άρεσε κι αυτου νου το Volvo ....
Σήμερα από το πουθενά μου λέει ότι αν αποφασίσω να αλλάξω αυτοκίνητο θα μου δώσει μια γερή
επιχορήγηση ... (μέσα μου είπα και για το ClioR27 ????)dilima ....!!!!
πλάκα έχει ότι και όταν πήρα το 106 rallye, έκανα του κεφαλιού μου, (μικρός τότε), τους το εμφάνισα
και είπα αυτό είναι το νέο μου ΤΟΥΤΟΥ .&-δεν το μετάνιωσα πότε ....
Renault Clio RS 197