-
Μακαρι το μοναδικο προβλημα του Clio να ηταν tο fake/real diffuser!Αλλα δυστυχως στην Ελλαδα το βασικο του προβλημα ειναι η τιμη του...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Μακαρι το μοναδικο προβλημα του Clio να ηταν tο fake/real diffuser!Αλλα δυστυχως στην Ελλαδα το βασικο του προβλημα ειναι η τιμη του...Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν είναι τούρμπο. Πώς να σταθείς σε φανάρι με το corsa opc και το seat ibiza FR φουλ πρώτο στάδιο;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν είναι τούρμπο. Πώς να σταθείς σε φανάρι με το corsa opc και το seat ibiza FR φουλ πρώτο στάδιο;
Ειδες συμφορα που θα σε βρει;
-
πω πω προβλημα!!!!!
το κλιο (υποδειγμα μπροστοκινητου που σε 100 χρονια η οπελ μπορει να εχει πλησιασει στο 30%)
δεν μπορει να περασει στο φαναρι το οπελ και το σεατ!! τς τς τς...μεγαλο προβλημα.....
-
Το αυτοκινητο αυτο δεν το παιρνεις ουτε για να κανεις κοντρες στα φαναρια,ουτε για να εχεις μεγαλες τελικες.Το παιρνεις μονο για να στριβεις.Τελος.
-
κωστα που σε ρε!
ο κωστας εχει ενα ''τετοιο'' που χανει σε φαναρι απο κορσα
κριμα ρε κωστα ...λαθος επιλογη
να κανεις 25 γυρους στα μεγαρα σερι και να μην μενει απο φρενα, να μην τρωει στους ωμους τα νορμαλ ελαστικα του και να περνας εντελει και συνδιασμους με λιγοτερα κιλα στον ιππο , που σου εκαναν και 2 καροτσια στην ευθεια( τυχεροι ειμασταν που δεν ειχε φαναρια στα μεγαρα )
μην μπερδευεται ρε παιδια τις βουρτσες με τις πο@34ες..
-
Προφανώς αστειεύτηκα με shifty πνεύμα
Το θέμα είναι ότι ζούμε στον αστερισμό της τουρμπίνας. Κάθε κουτσό αμάξωμα με στραβό στήσιμο στον Άγιο Παντελεήμονα της πρωτιάς από φανάρι σε φανάρι.
Προχθές στην Ποσειδώνος κοίταζα απορημένος subaru forester να κυνηγιέται χωρίς έλεος με bmw Z4 στα φανάρια. Φφφφσσσστ ....μπόινγκ -
Παιδια και για να τελειωνει το θεμα,τι σχεση εχει το OPC corsa (πολυ καλο και συμπαθες κατα τα αλλα τουτου) με το RS ?? Και που ακριβως ειδατε clio RS να χανει απο OPC και πολυ περισσοτερο απο ...Seat FR ??
Εδω περναει golf GTi και θα το περασει το FR ?? και το OPC ??
Απλα το RS ανοιγει μετα απο 15-20 χιλ. χιλιομετρα και πρεπει να περιμενεις υπομονετικα γιατι πριν απο τα 12-13 χιλ απλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ, στην κυριολεξια ομως μετα μεταμορφωνεται και ισως και νε μην φτεει μονο το στρωσημο.
Μια αλλη επισημανση, ΟΛΑ εχουν ΚΟΦΤΗ τελικης στα 215, δεν εχουν τελικη 215 απλα εκει στις 7250 (7500-7600 σε ολες τις αλλες σχεσεις) το φρεναρει ο κοφτης. -
Ο χρήστης newtek έγραψε:
πρεπει να περιμενεις υπομονετικα γιατι πριν απο τα 12-13 χιλ απλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ, στην κυριολεξια ομως μετα μεταμορφωνεταιΆσχετο: Tώρα θυμήθηκα ένα φίλο που μου έλεγε 'έφτασα τις 10.000 χλμ και το μοτέρ πρέπει να έχει πάρει τουλάχιστον άλλα 30-40 άλογα, πάρτο να δεις με πόσο λιγότερο γκάζι σπινιάρουν τώρα τα Κόντι!'
-
Τα Ρενω εχουμε πει οτι εχουν το χαρακτηριστικο οτι ανοιγουν αρκετα αργα....
Με το Rs μου,εχω κανει ~29000 χλμ κ ακομα ανοιγει....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
πρεπει να περιμενεις υπομονετικα γιατι πριν απο τα 12-13 χιλ απλα ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΒΗΜΑ, στην κυριολεξια ομως μετα μεταμορφωνεται
Άσχετο: Tώρα θυμήθηκα ένα φίλο που μου έλεγε 'έφτασα τις 10.000 χλμ και το μοτέρ πρέπει να έχει πάρει τουλάχιστον άλλα 30-40 άλογα, πάρτο να δεις με πόσο λιγότερο γκάζι σπινιάρουν τώρα τα Κόντι!'
Μπορει να ξεραθηκαν τα λαστιχα του...
νικο ετοιμαζω αναρτηση για το rc σου...με ελαχιστο κοστος...και μαμα ελατηρια...keep in touch
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
:lol:Προφανώς αστειεύτηκα με shifty πνεύμα
Το θέμα είναι ότι ζούμε στον αστερισμό της τουρμπίνας. Κάθε κουτσό αμάξωμα με στραβό στήσιμο στον Άγιο Παντελεήμονα της πρωτιάς από φανάρι σε φανάρι.
Προχθές στην Ποσειδώνος κοίταζα απορημένος subaru forester να κυνηγιέται χωρίς έλεος με bmw Z4 στα φανάρια. Φφφφσσσστ ....μπόινγκΕιναι φανερο πιστευω οτι αστειευοσουνα αν εκανε καποιος τον κοπο να δει την υπογραφη σου....οτι επελεξες στα 20κ να εχεις 150 αλογα και να φχαριστιεσε στριψιμο και οχι χ αλογα να γινεις φαναρακιας.
Εκτος των αλλων ρε παιδια ποσο πισω θα εινα ιενα OPC Corsa απο το 197 σε μια πιστα? η σε ενα ορεινο κομματι (οχι πολυ κλειστο) αυτο που θελω να πω ειναι οτι μηπως ειναι σχετικα κοντα απλα το 197 ειναι πιο διακσεδαστικο?
Επισης γιατι κραζουμε ολοι τους φαναρακιδες? Εγω γουσταρω και το φαναρι δεν ειναι motorsport δεν θελει τραγικες ικανοτητες μονο εκκινηση και καλες αλλαγες...αλλα εχει το γουστο του.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Επισης γιατι κραζουμε ολοι τους φαναρακιδες? Εγω γουσταρω και το φαναρι δεν ειναι motorsport δεν θελει τραγικες ικανοτητες μονο εκκινηση και καλες αλλαγες...αλλα εχει το γουστο του.
Γι'αυτό γουστάρεις ρε, επειδή είσαι κουλός.
-
Διαβαζοντας τα παραπανω μου ηρθε στο μυαλο το civic vti με τα 160 αλογα.. Στις ευθειες πυραβλος δε λεω οπως και το CRX αλλα σε στροφιλικι σε περνουσαν απο πανω αυτοκινητα σπορ φιλοσοφιας με 30 -40 αλογα λιγοτερα. Γενικα το clio ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη για καποιον που θελει να απολαμβανει στροφιλικι. Και για μενα εκει ειναι η απολαυση. Ευθεια μπορει κουτσα στραβα να παει αερα και η γιαγια μου...σε καμια ριτσωνα ομως...παιζει ρολο και τ αμαξι και ο οδηγος! Φαντασου...clio sport με μοτερ civic type R ψιλοπειραγμενο (& το σαζμαν στο πακετο) τι θα εκανε....????
-
Ο χρήστης αλεξανδρος έγραψε:
Διαβαζοντας τα παραπανω μου ηρθε στο μυαλο το civic vti με τα 160 αλογα.. Στις ευθειες πυραβλος δε λεω οπως και το CRX αλλα σε στροφιλικι σε περνουσαν απο πανω αυτοκινητα σπορ φιλοσοφιας με 30 -40 αλογα λιγοτερα. Γενικα το clio ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει αυτη τη στιγμη για καποιον που θελει να απολαμβανει στροφιλικι. Και για μενα εκει ειναι η απολαυση. Ευθεια μπορει κουτσα στραβα να παει αερα και η γιαγια μου...σε καμια ριτσωνα ομως...παιζει ρολο και τ αμαξι και ο οδηγος! Φαντασου...clio sport με μοτερ civic type R ψιλοπειραγμενο (& το σαζμαν στο πακετο) τι θα εκανε....????θα εκανε ...50000ε
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Γι'αυτό γουστάρεις ρε, επειδή είσαι κουλός.
Το και δεν το βλεπεις? Βαλε τα γυαλακια της πρεσβθωπιας παπουλη αντε
-
Δεν τα βάζω γιατί δεν αντιδρώ καλά όταν βλέπω τα ορθογραφικά σου.
-
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εκτος των αλλων ρε παιδια ποσο πισω θα εινα ιενα OPC Corsa απο το 197 σε μια πιστα? η σε ενα ορεινο κομματι (οχι πολυ κλειστο) αυτο που θελω να πω ειναι οτι μηπως ειναι σχετικα κοντα απλα το 197 ειναι πιο διακσεδαστικο?Σωστός, το Corsa και το όποιο άλλο 'κουλό' μπορεί να αποδειχθεί πιο γρήγορο, να προσθέσεις όμως ότι σε αυτό το 'διασκεδαστικό' παίζεται το παιχνίδι. Πολλά αυτοκίνητα μύθοι-θρύλοι και άρχοντες των δαχτυλιδιών είναι σαφώς πιο αργά από άλλα σύγχρονα άοσμα και άγευστα. Όταν όμως πηγαίνεις σε μια ωραία διαδρομή, δεν πας με χρονόμετρο ούτε πάντα έχεις κάποιο αντίστοιχο αυτοκίνητο με το δικό σου (και αντίστοιχο οδηγό) για να συγκρίνεις. Δεν έχει και πολύ γούστο αυτή η διαδικασία.
Στο Evo το αγγλικό, είχε μια ατάκα για το Clio Trophy, εκεί που το οδηγούσαν μαζί με άλλα 10 τέρατα (κάτι Gallardo κλπ.) κλπ. 'Με το Trophy αν είσαι μόνος στο δρόμο, νιώθεις ότι πηγαίνεις εξωπραγματικά γρήγορα'. Και αυτό για μένα έχει σημασία, να σε γεμίζει και ας είσαι και μερικά δευτερόλεπτα αργότερος από κάποιον άλλο. Το είχαν ξεχωρίσει ανάμεσα στα άλλα, ακριβώς για αυτόν το λόγο, τηρουμένων των αναλογιών πάντα.
Σωστός και πάλι, το φανάρι είναι και αυτό ένας τρόπος να εκκριθεί αδρεναλίνη. Το ότι δεν θεωρείται αντρίκιος και κουραφέξαλα, το ακούω βερεσέ. Γούστα είναι του καθενός, όποτε δεν μπορούμε να λέμε τίποτα!
-
Fovero aytokinhto to clio alla egw protimw to prohgoumeno me ta 182....
Renault Clio RS 197