-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Επισης γιατι κραζουμε ολοι τους φαναρακιδες? Εγω γουσταρω και το φαναρι δεν ειναι motorsport δεν θελει τραγικες ικανοτητες μονο εκκινηση και καλες αλλαγες...αλλα εχει το γουστο του.
Σωστός και πάλι, το φανάρι είναι και αυτό ένας τρόπος να εκκριθεί αδρεναλίνη. Το ότι δεν θεωρείται αντρίκιος και κουραφέξαλα, το ακούω βερεσέ. Γούστα είναι του καθενός, όποτε δεν μπορούμε να λέμε τίποτα!
Βασικα κοιτα, πιο πολυ αδρεναλινη εκκρινετε οταν πας ταπα σε μια στροφοδιαδρομη, ειδικα στενο κοματι, με αργα φρεναρισματα φουρκετες κλπ παρα στο φαναρι. Απλα το φαναρι εχει αυτο το παρανομο...που τσεκαρεις για μπατσους....εχει το στοιχειο του ανταγωνισμου, ειναι τελειως διαφορετικο. Παρ'όλα αυτα δεν ειμαι απο τα ατομα που θα πανε βουτα και μαυρη να ψαχνοντε αλλα σε οποιο φαναρι μου κατσει αμαξι διπλα και ψαχνεται, αν οι συνθηκες το επιτρεπουν θα πατησω
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Βασικα κοιτα, πιο πολυ αδρεναλινη εκκρινετε οταν πας ταπα σε μια στροφοδιαδρομη, ειδικα στενο κοματι, με αργα φρεναρισματα φουρκετες κλπ παρα στο φαναρι. Απλα το κόκκινο φαναρι εχει αυτο το παρανομο...που τσεκαρεις για μπατσους....εχει το στοιχειο του ανταγωνισμου, ειναι τελειως διαφορετικο. Παρ'όλα αυτα δεν ειμαι απο τα ατομα που θα πανε βουτα και μαυρη να ψαχνοντε αλλα σε οποιο φαναρι μου κατσει αμαξι διπλα και ψαχνεται, αν οι συνθηκες το επιτρεπουν θα πατησωΡε συ, μπερδεύεις τις κόντρες στα φανάρια με άλλα νυχτοπερπατήματα!
Και ο ανταγωνισμός, αδρεναλίνη βγάζει! Το κάθε χόμπι έχει την χάρη του, μην λέμε όμως 'ευθειάκηδες' με απαξίωση...γούστα είναι και αν το πάμε και πιο μακριά, χρειάζεται και ικανότητες.
-
Ουρτ
Παλιοφαναρακια!
-
Αν ήμουν όντως, το revo θα ήταν εκ των ων ουκ άνευ.
Δεν με εκφράζει πάντως ούτε η κόντρα σε στροφιλίκι, τη βρίσκω κάπως επικίνδυνη. Μόνος μου, το στροφιλίκι μου αρέσει σαφώς περισσότερο.
-
μη γλειφετε το κλιο ρεεεεεεεεεεεεεε
για να δωσω κρεντιτ στον φρανκυ ηταν αρνητικος στο να βαλουμε ρεβο...
ειναι λιγο πυροβολημενα αμαξακια τα γρηγορα κλιο... γιαυτο δυσκολευομαι να τα συγκρινω με αλλα σβελτα αυτοκινητα...ξερω απο την αρχη οτι κανεις δε θα το διαλεγε ευκολα για αμαξι του..
-
Και ποιος σας είπε και τους 2 οτι σας αποδίδουμε τα εύσημα επειδή ΔΕΝ βάλατε ρέβο? Δηλαδή που είναι το κακό να έχετε 32 κιλά ροπής κατα βούληση?
-
ας μη γινομαστε ρανταπλαν....
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Και ποιος σας είπε και τους 2 οτι σας αποδίδουμε τα εύσημα επειδή ΔΕΝ βάλατε ρέβο? Δηλαδή που είναι το κακό να έχετε 32 κιλά ροπής κατα βούληση?Έπρεπε να σε πήγαινα βόλτα...τα μισά μαλλιά θα είχες καθώς θα υποστρέφαμε κατά ριπάς!
-
Εαν δεν υπήρχε η ευκολία χρησης στην κόντρα σε φαναρια,και είχανε ακριβως τις ίδιες οδηγικές απαιτησεις,τόσο μια εκκινηση όσο και το καλό κοντρόλ του αυτοκινητου στις στροφες,πόσοι πιστευετε οτι θα προτιμούσανε τις συγκινήσεις της γρηγορης εκκινησης;
-
αρκετος κοσμος νομιζω...
παντως και το κλιο δεν ειναι αργο στο 0-100 αλλα φυσικα δεν ειναι για τετοια..
-
Εμενα μου φαίνονται ελαχιστες οι συγκινήσεις κατα την εκκίνηση,τοσο σε ενταση όσο και σε διαρκεια,οπότε πιστευω οτι ειναι η ευκολία που θα με ωθησει στο να απολαμβανω τις εκκινησεις στα φαναρια.
Μιλώντας τουλαχιστον για καθημερινα αυτοκίνητα,που οσο και να επιταχυνεις,εδω παρακατω θα φτασεις -
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Και ο ανταγωνισμός, αδρεναλίνη βγάζει! Το κάθε χόμπι έχει την χάρη του, μην λέμε όμως 'ευθειάκηδες' με απαξίωση...γούστα είναι και αν το πάμε και πιο μακριά, χρειάζεται και ικανότητες.Περιεργο....
-
Ποσο παει τελικα σημερα..?
Το site λεει 26 000 αλλα μερικοι λενε οτι παιζει στα 24. Αληθευει?? -
Ακόμα 26.000 πάει.
Πήγα χθες και έκανα δοκιμή ένα και έμεινα κατενθουσιασμένος....
...τώρα το μόνο που μένει είναι να πείσω και τη γυναίκα μου'Όσο για την έκδοση cup θα έχει περίπου 2000 ευρώπουλα παραπάνω.
-
Παραπανω?Αν ισχυει αυτο δε θα περνουσα καν εξω απ΄τη ρενω.
-
perimene τοτε λιγακι...
-
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Ποσο παει τελικα σημερα..?
Το site λεει 26 000 αλλα μερικοι λενε οτι παιζει στα 24. Αληθευει??Aληθεύει...
που?? να παω αμεσως!!!!
-
Εγω δεν εχω ακουσει για καμμια εκπτωση παντως......
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εγω δεν εχω ακουσει για καμμια εκπτωση παντως......δε σου το λενε, για να μη μπεις σε σκεψεις...
Renault Clio RS 197