-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
ειδικα τα κομματοσκυλα θα χασουν την γη κατω απο τα ποδια τους.Aυτό ευχόμαστε φίλε μου. Μακάρι. Φτάσαμε να ελπίζουμε σε οποιονδήποτε άλλο εκτός από αυτούς που μας κυβερνούσαν και κυβερνάνε.
-
«Κληρονομήσαμε ένα σκάφος έτοιμο να βυθιστεί, μια χώρα χωρίς κύρος και αξιοπιστία που είχε χάσει το σεβασμό ακόμα και των εταίρων της.
Ετσι ακριβως ειναι.Βεβαια παρελειψε ο Γιωργακης να πει ποσες τρυπες ανοιξε η κυβερνηση στην οποια ηταν μελος ειτε με τα διαφορα 'Τσοβολα δωστα ολα' ειτε με τη συνεργασια της Γκολντμαν Ζακς.Από την πρώτη μέρα σηκώσαμε τα μανίκια μας και με σκληρή δουλειά βαλθήκαμε να αναστρέψουμε το αρνητικό κλίμα πήραμε δύσκολα μέτρα που πολλές φορες πόνεσαν αλλά ανακτήσαμε την αξιοπιστία μας μέσα από μαραθώνιο διεκδικήσαμε και καταφέραμε να οδηγηθούμε σε μια ισχυρή απόφαση της Ενωσης για τη στήριξη της χώρας μας...»
Ε οχι και απο τη πρωτη μερα....Απο τη πρωτη μερα ασχοληθηκατε με τα οπεν γκοβ, με τα υβριδικα, με τις ελβιελες της Μπιρμπιλη.Ξεχασες Γιωργακη οτι ενα μηνα μετα τις εκλογες και ΑΦΟΥ ειχατε ανακοινωσει οτι ο χοντρος και η παρεα του ηταν ψευτες το σπρεντ ηταν στις 190 μ.β., αλλα εσεις ασχολιοσασταν με τα 'επιδοματα κοινωνικης αλληλεγγυης και με τις παπαριες του οπενγκοβΌπως είπε ο Πρωθυπουργός, οι αγορές δεν ανταποκρίθηκαν στην απόφαση της 25ης Μαρτίου είτε γιατί δεν πίστεψαν στην βούληση της ΕΕ είτε γιατί κάποιοι αποφάσισαν να συνεχίσουν την κερδοσκοπία.
Α τους αλητηριους!!!!Μαλλον δεν εβλεπαν Μεγκα...
Αλλιως θα ακουγαν τους διθυραμβους που σου ανεπεμπαν οι ΤσιμοΠρετεντερηδες και θα σεβλεπαν να καμαρωνεις σα γυφτικο σκεπαρνι οταν δηλωνες πως εσκισες πως γ@μησες τους κερδοσκοπους και πως ειχες μπιστολια μπαζουκας και αντιαρματικα ετοιμα πανω στο τραπεζι...
Η μηπως ακουγωντας σε να λες ολα αυτα τα ωραια εσυ και οι πατρωνες σου μεσω των υπαλληλων τους σε εγραψαν απλα στα @@ τους, ξεροντας οτι στο τελος σε αυτους θα προσφυγεις??
«Σήμερα», συνέχισε ο κ. Παπανδρέου, «κινδυνεύει να χαθεί η προσπάθεια που καταβάλλουν οι Έλληνες από τη δυσκολία δανεισμού, ήρθε η στιγμή το χρόνο που δεν μας δίνουν οι αγορές να μας τον δώσει η απόφαση που πήραμε μαζί με τους ηγέτες της Ευρώπης».
Γιωργακη κατι και καποιους ξεχνας λεβεντη μου...
Μαζι με την Ευρωπη ειναι και καποιοι αλλοι μαζι, ο Δ, ο Ν και ο Τ...
Για πες το μαζι ολο μαζι λεβεντη μου.... -
Αγαπητέ 888888 μην είσαι γκρινιάρης
http://www.youtube.com/watch?v=LuLmkwW5 ... re=related -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Είχαμε μια ελπίδα μήπως και ξεσηκωνόμασταν...
Κάτσε περίμενε λίγο ακόμα, μετά τα μπάνια του λαού που πλησιάζουν.
Θα κατεβούμε στους δρόμους όλοι πλέον και δη στο σύνταγμα. Προβλέπω εισβολή στην βουλή για κατάσταση λαμπόγυαλο. Μας δουλεύουν όλοι τους ψιλό γαζί...τελειώνουν τα ψέματα γιατί τελειώνει το ρευστό.θα βγάλει το στρινγ του ο μέσος ελληνας θα το κάνει σφεντόνα και θα πετάει πέτρες
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τερμα τα εργα 30 φορες πανω στον Μπομπολα..τερμα οι επεκτασεις ανυπαρκτων δρομων...τερμα οι αμετρητες διαφημισεις στον ΔΟΛ,τερμα γενικως η Ελλαδα που το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ κατεστρεψαν.Mπορεις να μας πεις ΜΙΑ χωρα στην οποια πηγε το ΔΝΤ και σταματησε το φαγοποτι απο τους αντιστοιχους 'παραγοντες της αγορας'??
Ερχονται καλυτερες μερες αλλα θα χρειαστει πολυ υπομονη,η αλλαγη δεν θα ειναι ευκολη ουτε ανωδυνη,ειδικα τα κομματοσκυλα θα χασουν την γη κατω απο τα ποδια τους.
Επειδη δεν εμπεδοθηκε να το ξαναπαραθεσω:
Η ανώτερη «τάξη» έγινε ακόμη πιο πλούσια, με αποτέλεσμα οι τενεκέδες των σκουπιδιών της να είναι γεμάτοι - επιτρέποντας στην πληθώρα των φτωχών να αναζητούν εκεί έναν τρόπο παραμονής τους στη ζωή.....
....
....
....Το αποτέλεσμα ήταν να πουληθούν πράγματι όλες οι δημόσιες επιχειρήσεις, σε σχετικά συμφέρουσες τιμές για το κράτος. Όμως, τα δισεκατομμύρια δολάρια που εισπράχθηκαν, χάθηκαν στην κυριολεξία στον αέρα. Όπως υποθέτουν οι ειδικοί, ένα μέρος από αυτά χρησιμοποιήθηκε πράγματι για να καλύψει τα «παραδοσιακά» ελλείμματα του προϋπολογισμού. Ένα άλλο μεγάλο μέρος όμως, κατευθύνθηκε στο εξωτερικό – στους ιδιωτικούς λογαριασμούς υπουργών, δικαστών, στρατιωτικών, υψηλόβαθμων δημοσίων λειτουργών και τραπεζιτών -
ρε 888888 στειλε επιστολη στον γιωργακη οπως τον λες και γραψτου τα.
τι μας ζαλιζεις σε καθε ποστ ,ο γιωργακης και ο γιωργακης και ο γιωργακης.τι θες να κανει ,να τα βαλει με ολες τις τραπεζες του κοσμου.
μπλα μπλα μπλα σε βαρεθηκα.δεν κοιτας τα χαλια του κομματος σου την ΝΔ που τα εκανε σκατα στα 4.5 χρονια .
δεν κανεις κριτικη στον αλλον που εχει εξαφανιστει και κανει διακοπες στην ραφηνα αντι να βγει και να κανει εστω μια δηλωση. -
Απλά για αρχή να μην έβγαινε να λέει ότι λεφτά υπάρχουν....
Επίσης να κάθιζε στο σκαμνί τον χοντρό και τους φίλους του για τις λαμογιές όπως και τους δικούς του τους πράσινους για τα προ χοντρού φαγοπότια. Συμβολικά έστω να ησύχαζε κάπως ο κόσμος.
Επισης ιταλάκια αυτός που έχεις στο άβαταρ με την πίπα δίδαξε πρώτος λαμογιές και φαγοπότια και τώρα κάνουμε εμείς πίπες.
Με λίγα λόγια όλοι μας δούλευαν , δουλεύουν. -
kon5
τι ψήφισες στις τελευταίες εκλογές
-
Χαρίζω οικόπεδα, χρέη.
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Χαρίζω οικόπεδα, χρέη.κρίμας
δε βγήκε και τώρα θα σου πάρουν και αυτά που έχεις
-
Δεν πειράζει. Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα'ναι
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Χαρίζω οικόπεδα, χρέη.Αποκλειεται γιατι ειχαν μονο μια ψηφο
-
edit
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Χαρίζω οικόπεδα, χρέη.
Αποκλειεται γιατι ειχαν μονο μια ψηφο
1,376
http://www.eklogika.gr/page/ethnikes_ek ... ikosxartis -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Χαρίζω οικόπεδα, χρέη.
Αποκλειεται γιατι ειχαν μονο μια ψηφο
1,376
http://www.eklogika.gr/page/ethnikes_ek ... ikosxartisΟ πασχος μου ειπε οτι ψηφισε το ακριβως απο κατω απο το δικο σου
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Τερμα τα εργα 30 φορες πανω στον Μπομπολα..τερμα οι επεκτασεις ανυπαρκτων δρομων...Tωρα διαβασα την ειδηση και γιαυτο επανερχομαι στη ΘΕΪΚΗ φραση του Tiger:
'Δεν τιθεται κανενα θεμα σχετικα με τους Μεσογειακους Αγωνες.
Οι Μεσογειακοι Αγωνες θα γινουν κανονικα και θα μας κανουν για αλλη μια φορα περηφανους'
Αντζελα Γκερεκου
Yπουργος επι του Πολιτισμου και Αθλητισμου.Κατα τα αλλα κοιμηθειτε ορισμενοι τον υπνο του δικαιου ονειρευομενοι οτι θα γλυτωσετε απο το κομματισμο και απο τη διαφθορα...
-
@σιτροβάγκο
-
Για να μοιρασεις λεφτα στους γνωστους....πρεπει να υπαρχουν λεφτα.
Εδω το ΔΝΤ ψαχνει κατι ποσάκια που οι δικοι μας ουτε καταδεχονταν να τα δουν,γι αυτο ειμαι αισιοδοξος.
Ειδικα ο ΔΟΛ δεν νομιζω να υπαρχει σε κανα χρονο,δεν σωζεται με τιποτα,ο Μπομπολας ενταξει,μπορει να τα βρει μαζι τους και να παρει καμια εργολαβία αλλα οχι με τα ποσα που ηξερε. -
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Εδω το ΔΝΤ ψαχνει κατι ποσάκια που οι δικοι μας ουτε καταδεχονταν να τα δουν,γι αυτο ειμαι αισιοδοξος.
Ειδικα ο ΔΟΛ δεν νομιζω να υπαρχει σε κανα χρονο,δεν σωζεται με τιποτα,ο Μπομπολας ενταξει,μπορει να τα βρει μαζι τους και να παρει καμια εργολαβία αλλα οχι με τα ποσα που ηξερε.Λεφτα υπαρχουν δεν τιθεται θεμα.Θα βρεθουν απο τις περικοπες σε Υγεια, Παιδεια, Κοινωνικη Ασφαλιση κλπ παροχες του λεγομενου 'κοινωνικου κρατους'.Νασαι σιγουρος γιαυτο.
Εγω παντως επιμενω:
Πες μου ΜΙΑ χωρα στην οποια πηγε το ΔΝΤ και η ανωτερη/ανωτατη 'ταξη' βγηκε/ειναι φτωχοτερη, ή εστω αυτοι που κυρια ευθυνονται για τη κριση (πολιτικοι, λαμογιοεπιχειρηματιες) τιμωρηθηκαν.
Απλο το ερωτημα... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ειδικα ο ΔΟΛ δεν νομιζω να υπαρχει σε κανα χρονο,δεν σωζεται με τιποτα,ο Μπομπολας ενταξει,μπορει να τα βρει μαζι τους και να παρει καμια εργολαβία αλλα οχι με τα ποσα που ηξερε.Εγω παντως επιμενω:
Πες μου ΜΙΑ χωρα στην οποια πηγε το ΔΝΤ και η ανωτερη/ανωτατη 'ταξη' βγηκε/ειναι φτωχοτερη, ή εστω αυτοι που κυρια ευθυνονται για τη κριση (πολιτικοι, λαμογιοεπιχειρηματιες) τιμωρηθηκαν.
Απλο το ερωτημα...η δουλεια του ΔΝΤ δεν ειναι να τιμωρησει τους υπευθυνους αλλα να συμμαζεψει τα οικονομικα ενος κρατους.
τωρα εγινες πολεμιος του κεφαλαιου ;
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;