-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
επειδη δεν μπορω να διαβαζω παπαριες για την ελβετια θα πω την γνωμη μου.
οταν η ελβετια περασει εναν παγκοσμιο πολεμο,εναν εμφυλιο,μια δικτατορια και δεν εχει ποτε εναν εχθρο διπλα της οπως την τουρκια τοτε τα ξαναλεμε.γεια χαρανταν.
Μα ποιος τη χεζ.. την Ελβετια. Τη Γερμανια, τη Γαλλια, την Ολλανδια, Την Σουηδια, τη Δανια, ....
Αστα, σαν τον Ελληνα κανεις, ειμαστε οι καλυτεροι το ειπε και το ΔΝΤ.
-
οταν η ελβετια περασει εναν παγκοσμιο πολεμο,εναν εμφυλιο,μια δικτατορια και δεν εχει ποτε εναν εχθρο διπλα της οπως την τουρκια τοτε τα ξαναλεμε.γεια χαρανταν.
και τα κουκιά μπαγκλάν
ο γέρος με το τσιμπούκι (δεν εννοώ τη Μιμή) δεν μας είχε σώσει απ ολα αυτά
trlolzz
-
lol η ελβετια ειναι σαν το βελγιο, pretty much a non country.. απλα ξεπλενει χρημα και εχει και jewgold, τα περι ρολογιων και σοκολατων ειναι παραμυθια.. ηδη το jewgold τελειωνει και σιγα σιγα παρακαλανε να μπουν στην ΕΕ μπας και τσιμπησουν κανα κομματι ψωμι.. ασε που οι ελβετοι ειναι πιο ρατσιστες (μισουνται και μεταξυ τους ακομα αναλογως τη γλωσσα κλπ) και κρυοι ανθρωποι του κοσμου.
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Μα ποιος τη χεζ.. την Ελβετια. Τη Γερμανια, τη Γαλλια, την Ολλανδια, Την Σουηδια, τη Δανια, ....
Αστα, σαν τον Ελληνα κανεις, ειμαστε οι καλυτεροι το ειπε και το ΔΝΤ.τωρα τι προσπαθεις να μου κανεις διαφημιση οτι η ελβετια ειναι και γαμω τα οργανωμενα κρατη και το ετσι και το αλλιως.
τι να μου πουν εμενα οι ελβετοι απτη ζωη τους ρε φιλε;
το ξενο χρημα που μπηκε μεσα τους εκανε τζαμπα μαγκες και τωρα κανουν οτι κανουν.
-
τι να μου πουν εμενα οι Έλληνες απτη ζωη τους ρε φιλε;το ξενο χρημα που μπηκε μεσα τους εκανε τζαμπα μαγκες και τωρα κανουν οτι κανουν.
διορθώθηκε
-
οταν η ελβετια περασει εναν παγκοσμιο πολεμοΓερμανία,Γαλλία,Ιταλία,Ιαπωνία κλπ κλπ σε λέει κάτι?
Η μήπως αυτοί δεν πέρασαν πόλεμο,έπαιζαν με νεροπίστολα?εναν εμφυλιο,μια δικτατορια
Και ποίος μας φταίει γι αυτό οι Ελβετοί?
και δεν εχει ποτε εναν εχθρο διπλα της οπως την τουρκια τοτε τα ξαναλεμε.
γεια χαρανταν.
Το στραβό τον π@υτσο τα μαλλιά τον φταίνε.
Το ότι έφυγε η Πιρέλι και πήγε στην Τουρκία σου λέει κάτι?
Η Φίατ?
Ρε δεν αυτοκτονάμε λέω εγώ.... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
οταν η ελβετια περασει εναν παγκοσμιο πολεμοΓερμανία,Γαλλία,Ιταλία,Ιαπωνία κλπ κλπ σε λέει κάτι?
Η μήπως αυτοί δεν πέρασαν πόλεμο,έπαιζαν με νεροπίστολα?
για πες ποιος εδωσε τοσο μεγαλη αξια στο μαρκο;εναν εμφυλιο,μια δικτατορια
Και ποίος μας φταίει γι αυτό οι Ελβετοί?
και δεν εχει ποτε εναν εχθρο διπλα της οπως την τουρκια τοτε τα ξαναλεμε.
γεια χαρανταν.
Το στραβό τον π@υτσο τα μαλλιά τον φταίνε.
Το ότι έφυγε η Πιρέλι και πήγε στην Τουρκία σου λέει κάτι?
Η Φίατ?
Ρε δεν αυτοκτονάμε λέω εγώ....καλα κρασα g60 .
κατσε σκεψου μεχρι ποτε μας πηδαγαν οι τουρκοι και ποσα λεφτα δινουμε καθε χρονο για εξοπλισμους και μετα τα ξαναλεμε.
αιντε μου γινατε ολοι ανθελληνες εδω χαμω. -
τελικα οι και καλα 'δεξιοι', 'πατριωτες' κλπ ειναι ΟΝΤΩΣ οι μεγαλυτεροι ανθελληνες...
πεσ'τα ιταλακια, +1
-
Σοσιαλιστης είναι ο italakias....!!!
-
Μερος του προβληματος της ελληνικης οικονομιας ειναι η ταση μας να πεταμε την μπαλα στην εξεδρα οπως κανει χαρακτηριστικα ο italakias...πλην ομως αυτο δεν λυνει το προβλημα αλλα το επιτείνει.
-
καλα κρασα g60 .
κατσε σκεψου μεχρι ποτε μας πηδαγαν οι τουρκοι και ποσα λεφτα δινουμε καθε χρονο για εξοπλισμους και μετα τα ξαναλεμε.
αιντε μου γινατε ολοι ανθελληνες εδω χαμω.μη ξεχασεις να βαλεις και τα λαμογια που δεν κοβουν/εκοβαν ποτε αποδειξεις και κοιτανε μονο τη παρτη τους...
ισως αν ειχαν αποδωθει ολοι αυτοι οι φοροι τα πραγματα να ηταν καλυτερα. -
Eμεις (οι Ελληνες) είμαστε σαν τον αλκοολικό..!!! Πρέπει να περάσουμε πρώτα απο το σταδιο της αποδοχής (οτι έχουμε πρόβλημα) και μετά να πάμε στo σταδιο της θεραπείας...!! Φαντασου πόσο δρόμο εχουμε ακόμα.....!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Τι ακριβως παραγουν οι σκληρα εργαζομενοι της Ελβετιας;
Φαρμακοβιομηχανία, χημικά (Novartis, Ciba, Syngenta...)
Ρομποτική, βαριά βιομηχανία (ABB, Holcim)
Νανοτεχνολιες (Nanomite, SwissNanoTech,...)
Food industries (Nestlé)
Major research centers (IBM, STMicro, ...)
Δεν χρειάζεται να μιλήσω για financial services ούτε ωρολογοποιία.
Άσε μη το ψάχνεις, θα'χεις πρόβλημα.- ΤΡΑΙΝΑ
http://www.stadlerrail.com/
Δεκάδες εκατομμύρια ελληνικά ευρώ έφυγαν απ' την Ελλάδα και πήγαν στα ελβετικά εργοστάσια για να πάρουμε ελβετικά τραίνα.
Τι ψάχνετε βρε παιδιά, νομίζετε ότι υπάρχει χώρα που κάθονται και πέφτουν τα ευρά απ' τον ουρανό ?
Το κακό με τους ναυτεργάτες θα συνεχιστεί ?
Είναι δυνατόν να υπάρχει δικαστική απόφαση που κηρύττει την απεργία παράνομη και καταχρηστική και να μην εφαρμόζεται για να μην χαλάσει το φιλολαϊκό προφίλ της η κυβέρνηση ?
Η ανυπακοή για την οποία φωνάζει το ΚΚΕ-ΠΑΜΕ, ισχύει και στην ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ ?
Έως πότε θα είμαστε δέσμιοι τόσο ισχνών μειοψηφιών οι οποίες θα παραλύουν κάθε οικ.δραστηριότητα ?επειδη δεν μπορω να διαβαζω παπαριες για την ελβετια θα πω την γνωμη μου.
Η μήπως αυτοί δεν πέρασαν πόλεμο,έπαιζαν με νεροπίστολα?Σωστός !
Για όλα φταίει η κακή μας μοίρα για κάποιους...
Και εγώ είχα ανέκαθεν την απορία γιατί αφού Ελλάδα και Γερμανία ξεκίνησαν περίπου απ' τα ίδια μετά τον Β'ΠΠ έφτασε η Γερμανία να γίνει η μεγαλύτερη εξαγωγική δύναμη και η Ελλάδα ζήτουλας της Ευρώπης...Μήπως να γυρίσουμε στις φυλετικές εξηγήσεις του Χίτλερ ?
Γιατί οι Τεύτονες έχουν σαν χαρακτηριστικό την σοβαρότητα-τελειομανία και οι νεοΈλληνες την τσαπατσουλιά ?
- ΤΡΑΙΝΑ
-
καλα κρασα g60 .
αιντε μου γινατε ολοι ανθελληνες εδω χαμω.Αφού προσκυνούσες τον γιαχβέ καλά κάναν και σε πήδαγαν οι Τούρκοι.
Τα ρουσφέτια και οι μίζες που είναι καθεστώς φταίνε οι εξοπλισμοί?
Για το ότι δεν έρχεται κανείς πλέον να επενδύσει στο μπ@@ρδέλο που λέγετε Ελλάδα φταίνε οι εξοπλισμοί?
Το ότι απασχολούνται ενάμιση εκατομμύριο δημόσιοι υπάλλοι φταίνε οι εξοπλισμοί?
Το ότι είμαστε μη ανταγωνιστικοί φταίνε οι εξοπλισμοί? -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ισως αν ειχαν αποδωθει ολοι αυτοι οι φοροι τα πραγματα να ηταν καλυτερα.spiro, χωρίς παρεξήγηση, αλλα έτσι που το θέτεις μεμονομένα, καλύτερα θα ηταν γι΄αυτούς που θα τσεπώνανε τους φορους. Συν βέβαια, το οτι δεχόμενοι οτι 'τα πράγματα θα ηταν καλύτερα ', θα είχαν περιθώριο να μπασουν αλλο ενα μυριο ΔΥ....
Το εχω ξαναπει....Τί να κάνεις την επιθεση που γ......ει, αν η άμυνα με το τέρμα αρπάζουν τα γκολάκια ασύστολα...;; -
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
ισως αν ειχαν αποδωθει ολοι αυτοι οι φοροι τα πραγματα να ηταν καλυτερα.
spiro, χωρίς παρεξήγηση, αλλα έτσι που το θέτεις μεμονομένα, καλύτερα θα ηταν γι΄αυτούς που θα τσεπώνανε τους φορους. Συν βέβαια, το οτι δεχόμενοι οτι 'τα πράγματα θα ηταν καλύτερα ', θα είχαν περιθώριο να μπασουν αλλο ενα μυριο ΔΥ....
Το εχω ξαναπει....Τί να κάνεις την επιθεση που γ......ει, αν η άμυνα με το τέρμα αρπάζουν τα γκολάκια ασύστολα...;;ε δεν ειναι ακριβως ετσι. Δηλαδη οσοι ειναι συνεπεις ειναι μ@λακες?
ολοι εχουμε τις ευθυνες μας για το χαλι που βρισκομαστε σημερα. -
ε ναι ενταξει ,μην τολμησει να πει καποιος κατι κακο για τις αλλες χωρες αμεσως να πεσετε να τον φατε
ετσι ειστε παντου σε ολα σας ,η αμερικανακια θα ειστε, η γερμανακια ,η ελβετακια .
ετσι σας θελω,να φορατε αμερικανικα παντελονια,να τρωτε φαστ φουντ και ελβετικες σοκολατες ,να πινετε γερμανικες μπυρες και γαλλικα κρασια.ΡΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ
βαζω στοιχημα σε οτι εχω πιο ιερο οτι οταν ταξιδευετε στο εξωτερικο την θαβετε την χωρα μας οσο δεν παει,μπορω να πω οτι καυλωνετε κιολαςαυτα ακουνε οι ξενοι και μας εχουν σε τετοια εκτιμηση που μας εχουν.
-
αυτα ακουνε οι ξενοι και μας εχουν σε τετοια εκτιμηση που μας εχουν.
Απο αυτο νομιζεις περιμενουν
-
ε ναι ενταξει ,μην τολμησει να πει καποιος κατι κακο για τις αλλες χωρες αμεσως να πεσετε να τον φατεετσι ειστε παντου σε ολα σας ,η αμερικανακια θα ειστε, η γερμανακια ,η ελβετακια .
ετσι σας θελω,να φορατε αμερικανικα παντελονια,να τρωτε φαστ φουντ και ελβετικες σοκολατες ,να πινετε γερμανικες μπυρες και γαλλικα κρασια.ΡΕ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΙΝΕΨΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΑΚΩΣΕΙ
βαζω στοιχημα σε οτι εχω πιο ιερο οτι οταν ταξιδευετε στο εξωτερικο την θαβετε την χωρα μας οσο δεν παει,μπορω να πω οτι καυλωνετε κιολαςΕγώ πάντως Ελληνάκι είμαι, ίσως και υπέρ του δέοντος για την σήμερον-ημέρα.
Και ναι, καυλώνω να θάβω όχι την Ελλάδα, αλλά τον νεοέλληνα, γιατί θεωρώ ότι δεν έχουμε και πολλά για τα οποία μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι.Το ίδιο (και ακόμα περισσότερο) καυλώνω να μιλάω για Αρχαία Ελλάδα και για ελληνιστικούς χρόνους, όταν εγώ γαμούσα ως υπερδύναμη όλον τον τότε γνωστό κόσμο.
Σήμερα όμως (δεν τρέφω αυταπάτες) δεν με παίρνει για πολλά σαν μέγεθος χώρας.
Αυτό που ζητάω είναι λίγη σοβαρότητα, για να μην ταξιδεύω στο εξωτερικό και με 'δουλεύουν' οι πάντες λέγοντας 'χρεωκοπήσατε ε ? Χα χα χα'... (μου συμβαίνει)
Ελπίζω να κατάλαβες. -
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
ε ναι ενταξει ,μην τολμησει να πει καποιος κατι κακο για τις αλλες χωρες αμεσως να πεσετε να τον φατε
ετσι ειστε παντου σε ολα σας ,η αμερικανακια θα ειστε, η γερμανακια ,η ελβετακια .
βαζω στοιχημα σε οτι εχω πιο ιερο οτι οταν ταξιδευετε στο εξωτερικο την θαβετε την χωρα μας οσο δεν παει,μπορω να πω οτι καυλωνετε κιολαςΕγώ πάντως Ελληνάκι είμαι, ίσως και υπέρ του δέοντος για την σήμερον-ημέρα.
Και ναι, καυλώνω να θάβω όχι την Ελλάδα, αλλά τον νεοέλληνα, γιατί θεωρώ ότι δεν έχουμε και πολλά για τα οποία μπορούμε να είμαστε υπερήφανοι.Το ίδιο (και ακόμα περισσότερο) καυλώνω να μιλάω για Αρχαία Ελλάδα και για ελληνιστικούς χρόνους, όταν εγώ γαμούσα ως υπερδύναμη όλον τον τότε γνωστό κόσμο.
Σήμερα όμως (δεν τρέφω αυταπάτες) δεν με παίρνει για πολλά σαν μέγεθος χώρας.
Αυτό που ζητάω είναι λίγη σοβαρότητα, για να μην ταξιδεύω στο εξωτερικό και με 'δουλεύουν' οι πάντες λέγοντας 'χρεωκοπήσατε ε ? Χα χα χα'... (μου συμβαίνει)
Ελπίζω να κατάλαβες.Τα είπες όλα σε πέντε αράδες
Απλά για τον νεοέλληνα σήμερα όλα είναι ίσωμα.
Οταν μας τη λένε οι ξένοι θυμόμαστε το παρελθόν μας κι ας μην ξέρουμε πότε και που πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος ή τι εστί 25η Μαρτιού κι όταν μας βολεύει κι αγοράσουμε VW (γιατί ούτε για γομάρια δεν είμαστε) τότε καμαρώνουμε 'άρε οι Γερμαναράδοι δεν τς πιάνει κανένας τς κερατάδες'.
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;