-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
λάθος λάθος λάθος!
Ένα περιποιημένο (ίσαμε 1000 ευρώ) το παίρνουν στο οικονομικών ολάκερο... Τώρα τέθηκε θέμα να τους φορολογηθεί και άρχισε η αγωνιστική γκρίνια της εργατιάς.
Αντε πάλι με το Οικονομικών...πόσοι είναι εκεί μέσα που έχουν γίνει κ κανόνας...
...να δούμε πόσες φορές θα διαβάσουμε το οι ΔΥ κάθονται και οι ΙΥ παράγουν...
Γιατί δεν κάθονται;
Γιατί οι άλλοι δεν παράγουν; Αν δεν παράγουν θα είχαν απολυθεί προχτές...Τι παράγουν; Αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, πλυντήρια, ντομάτες, πατάτες...; Γιατί οι εισαγωγές μας είναι ΣΑΦΩΣ περισσότερες από τις εξαγωγές μας. Εκτός και αν τις υπηρεσίες τις εννοούμε παραγωγή.
Τα περι απόλυσης...άσε ξέρω εταιρείες που λειτουργούν χειρότερα κ από δημόσιο σε νοοτροπία.να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα....
Όχι η κατσίκα, αλλά μια από τις αμέτρητες γελάδες που έχει στο βουστάσι του ΝΑΙ να πεθάνει ή πιο σωστά να δωθεί στους άλλους που δεν έχουν ούτε κότα για αυγά...
Να πεθάνει η αγελάδα...άλλωστε έχουμε τους ΙΥ που παράγουν. Θα τους βάλουμε αυτούς να κλωσήσουν τα περιβόητα αυγά.
-
**Πρεμιέρα με φιλία αλα... Χόλιγουντ** Ζω για να προκαλώ! Κατάμεστο το μαγαζί της συμπρωτεύουσας όπου εμφανίζεται η Τζούλια Αλεξανδράτου από την Παρασκευή. Φιλιά στο στόμα με γυναίκα, hot show και μία Τζούλια πιο sexy από ποτέ. «Μου αρέσουν οι προκλήσεις. Ζω γι’ αυτές!», λέει στην «Εspresso» η Τζούλια σχετικά με την πρεμιέρα της στο μαγαζί «Fix 3», στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή ξεκίνησε στο νυχτερινό κέντρο και στο μαγαζί δεν έπεφτε καρφίτσα. Λίγο μετά τις 2.30 το κορίτσι-πειρασμός βγήκε στην πίστα με ένα καυτό κορμάκι και πλαισιωμένη από δύο αγόρια και δύο κορίτσια, επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες. Πηγή: http://www.espressonews.gr/default.asp?pid=79&la=2&catid=3&artid=1155030
'Μόδα, Καβάλα, Ντόλτσε Βίτα, Τρόμπα, Φιγούρα, Σαχλαμάρα & Αρπα Κόλλα' ... Τελικά εκεί βρίσκεται το πρόβλημα ...
-
Τι παράγουν; Αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, πλυντήρια, ντομάτες, πατάτες...; Γιατί οι εισαγωγές μας είναι ΣΑΦΩΣ περισσότερες από τις εξαγωγές μας. Εκτός και αν τις υπηρεσίες τις εννοούμε παραγωγή.
Damn... Για μια ακόμα φορά έχασα 15' από τη ζωή μου σε άσκοπα ποσταρίσματα στο φόρουμ...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Τι παράγουν; Αυτοκίνητα, τηλεοράσεις, πλυντήρια, ντομάτες, πατάτες...; Γιατί οι εισαγωγές μας είναι ΣΑΦΩΣ περισσότερες από τις εξαγωγές μας. Εκτός και αν τις υπηρεσίες τις εννοούμε παραγωγή.
Damn... Για μια ακόμα φορά έχασα 15' από τη ζωή μου σε άσκοπα ποσταρίσματα στο φόρουμ...
-
EDDIE δεν πήγε χαμένος ο χρόνος σου, σου βγάζω το καπέλο, να αγιάσει το χέρι σου.
Ένα μπράβο στον Όλι Ρεν που είπε όχι σε επιπλέον φόρους και αντ' αυτού απαίτησε περικοπές στο δημόσιο. Βλέπεις τα δικά μας ντζιμάνια δεν ήθελαν να θίξουν τα κομματόσκυλα αλλά δεν τους πέρασε. Βρε ούστ
-
διαβασα αυτο εδω που προσωπικα εμένα με καλύπτει σ αυτά που λέει και με βρίσκει σύμφωνο.
εχει τίτλο Πες τα μωρή πουτάνα Αφροδίτη!
-
Οι Δ.Υ. είναι εξ ορισμού μη παραγωγικοί υπάλληλοι εκτός αν μιλάμε για ΕΒΖ (Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης), ΟΤΕ (πριν), ΔΕΗ, που παράγουν κάποιο αγαθό ή προσφέρουν κάποια υπηρεσία. Ο ρόλος των Δ.Υ. είναι επικουρικός σε μια χώρα, χωρίς αυτούς δεν κινείται τίποτα αλλά μόνο με αυτούς πάλι δεν κινείται τίποτα.
Φανταστείτε τους Ι.Υ. σαν μια μηχανή εσωτερικής καύσης και τους Δ.Υ. σαν τα περιφερειακά του κινητήρα π.χ. αντλία νερού, αντλία λαδιού, αντλία υδραυλικού, εκκεντροφόροι, μπουζί κλπ.
Ως γνωστόν όλα τα περιφερειακά του κινητήρα λαμβάνουν έργο από τον ίδιο τον κινητήρα και είναι απαραίτητα για την λειτουργία του όπως φυσικά και τα περιφερειακά από μόνα τους δεν είναι τίποτα.
Στην Ελληνική οικονομία συμβαίνει το εξής:
Έχουμε έναν κινητήρα από κάτι τέτοιο
Και περιφερειακά από κάτι τέτοιο
Γι' αυτό έχει ακινητοποιηθεί το όχημα.
-
Ο χρήστης kristosFM έγραψε:
Πες τα μωρή πουτάνα Αφροδίτη!το blog αυτό μοιάζει να έχει γραφτεί απο τον skye
-
VEAR IZ ZE MONEY LEBOWSKI???
Πώς και δεν έχει φτιάξει κανά βιντεάκι ο Λαζόπουλος με αυτό...;
-
'Α, δε φταίμε εμείς που η κυβέρνηση είναι διεφθαρμένη'. Ρε μαλάκα Έλληνα. Τι νομίζεις ότι είναι η Κυβέρνηση; Ένα αυθαίρετο σώμα που βγαίνει με λοταρία; Η κυβέρνηση είναι μικρογραφία του λαού που την ψηφίζει. Όταν έβαζες μέσο για να πάει ο γιόκας σου Ναυτικό, όταν στις Δημοτικές ψήφιζες εν γνώσει σου διεφθαρμένα καθίκια μόνο και μόνο για να σου φτιάξουν το δρόμο, όταν τσέπωνες κυριακάτικες υπερωρίες στο δημόσιο για να πίνεις καφέδες στο κυλικείο, όταν έσβηνες κλίσεις με κονέ τροχονόμο, όταν έπαιρνες την επιχορήγηση που σου έδινε η Ε.Ε. για να χτίσεις πανσιόν και την έκανες Mercedes και BMW, καλά ήτανε; Ή μήπως νομίζεις ότι τα ίδια κάνει ο Γερμανός, ο Γάλλος κι ο Σουηδός;
Όσο διεφθαρμένος είσαι εσύ, τόσο διεφθαρμένοι θα είναι και οι αρχηγοί σου. Εδώ και δεκαετίες, το 80-90% του ελληνικού λαού ψήφιζε σταθερά τα ίδια καθάρματα που του γαμούσανε τη σούφρα. Πλέον έχει περάσει μια ολόκληρη γενιά και μαντέψτε τι γίνεται. Οι ΑΠΟΓΟΝΟΙ αυτού του εκλογικού σώματος ψηφίζουν τους ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ των ίδιων καθαρμάτων! Κι εγώ αν ήμουνα Γερμανός και τα άκουγα αυτά, θα είχα γαμηθεί στο γέλιο!
κι αυτά κάτι μου θυμίζουν!
-
Γενικά, απολαυστικό το blog...!
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Οι Δ.Υ. είναι εξ ορισμού μη παραγωγικοί υπάλληλοι εκτός αν μιλάμε για ΕΒΖ (Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης), ΟΤΕ (πριν), ΔΕΗ, που παράγουν κάποιο αγαθό ή προσφέρουν κάποια υπηρεσία. Ο ρόλος των Δ.Υ. είναι επικουρικός σε μια χώρα, χωρίς αυτούς δεν κινείται τίποτα αλλά μόνο με αυτούς πάλι δεν κινείται τίποτα.
Φανταστείτε τους Ι.Υ. σαν μια μηχανή εσωτερικής καύσης και τους Δ.Υ. σαν τα περιφερειακά του κινητήρα π.χ. αντλία νερού, αντλία λαδιού, αντλία υδραυλικού, εκκεντροφόροι, μπουζί κλπ.
Ως γνωστόν όλα τα περιφερειακά του κινητήρα λαμβάνουν έργο από τον ίδιο τον κινητήρα και είναι απαραίτητα για την λειτουργία του όπως φυσικά και τα περιφερειακά από μόνα τους δεν είναι τίποτα.
_
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Α και τώρα που το θυμήθηκα. Εγώ το Γενάρη πήρα bonus αλλά επειδή είμαι καλό σοσιαλιστή και δημοκράτη έδωκα το 40% στο Γιωργάκι. Ο ΔΥ κάτι επιδόματα κωλοβαρέματος τα παίρνει ολόκληρα...
Όχι και τόσο πολλές οι ομοιότητες πάντως...λάθος λάθος λάθος!
φορολογούνται αυτοτελώς! Μην λέμε ότι να ναι.
τώρα δε, θα φορολογούνται μάλιστα και όπως το υπόλοιπο εισόδημα.
αλήθεια λέτε όλοι για επιδόματα και επιδόματα. Αυτά είναι χρήματα τα οποία δίδονταν έτσι ώστε να μην μεγαλώνει ο βασικός μισθός με ότι αυτό συνεπάγεται. Ας τα ενσωματώσουν όλα στον βασικό. Είναι απλά τα πράγματα ...όλοι οι ΔΥ αυτό ζητούν.
Δεν είναι μονο η ευκολία που ο Ι.Υ μπορει να βρεθεί στο δρόμο. Ας δούμε και τα ατελείωτα προνόμια σε επιδόματα, άδειες κλπ.
Ας έχει και ο Ι.Υ ένα προνόμιο έναντι των δημοσίων, έλεος δηλάδη.
Θα είναι τεράστια αδικία να καταργηθεί το δώρο του Πασχα και στους ιδιωτικούς υπαλλήλους. Δε φτάνει οι οι Δ.Υ τρώνε και πίνουν - όχι και όλοι αλλά η πλειοψηφία - και έργο δεν παράγουν?να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.... ...να δούμε πόσες φορές θα διαβάσουμε το οι ΔΥ κάθονται και οι ΙΥ παράγουν... Με αυτά τα μυαλά έρχονται δύσκολες μέρες για όλους. Αλλωστε τα +15 λεπτά στην βενζίνη θα τσούξει όλους μας.
Μήπως elteo μπερδεύεις τους ΙΥ με τα αφεντικά τους; Γιατί ο ΙΥ αν δεν είναι παραγωγικός ο εργοδότης έτσι απλά θα τον σουτάρει αλλά ο ΔΥ; Μην λέμε και ότι θέλουμε. Μην συγκρίνεις εντελώς ανόμοια πράγματα. Στην Ελλάδα ζούμε. Και δυστυχώς οι ΔΥ με τους ΙΥ έχουν πολλές διαφορές.
-
Ετσι... ετσι...
Συνεχιστε να πιστευετε οτι χωριζει αβυσσος τους ΙΥ τους ΔΥ και τους αυτοαπασχολουμενους.
Σε κανα εξαμηνο οταν θα εχει φτασει η ψ#λη στο λαρυγγα θα τα ξαναπουμε...
Μεχρι τοτε μασατε το χορταρακι που σας σερβιρουν οι λακεδες των αρπακτικων... -
Το μοναδικό που μπορώ να πω για τους ΔΥ (και το έχω ξαναπεί) είναι αυτό:
Κανείς από αυτούς δεν γεννήθηκε ΔΥ, κανείς δεν φοίτησε σε σχολεία για ΔΥ, δεν είχε ΔΥοικογένεια, δεν έτρωγε ΔΥφαγητό, δεν κάνει ΔΥσεξ.
Είναι σαν όλους τους άλλους Έλληνες πολίτες/εργαζόμενους, μόνο που συνήθως τους λείπει τελείως το μαστίγιο ή έστω ο έλεγχος, η αξιολόγηση της δουλειά τους (που κατά κανόνα περισσεύουν στον ιδ. τομέα θα έλεγα). -
Καλό κουράγιο Έλληνες!
-
Εγώ τα έχω πει 88888. Να δοθούν ΕΞΤΡΑ επίδοματα στους ΔΥ εδώ και τώρα.
Επίδομα ένδυσης, επίδομα διακοπών, επίδομα ψυχαγωγείας.
Αυτόματα έχεις ανεβάσει την κατανάλωση σε τρεις βασικούς κλάδους της αγοράς και έχεις τονώσει την οικονομία.
Ίζι πίζι...@manosk
Εννοείται πως όταν γράφω για ΔΥ δεν θεωρώ ότι είναι τίποτα Orks ή μεταλαγμένοι και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι πολύ θα ήθελα να δουλεύω στο υπουργείο οικονομικών και ακόμα περισσότερο στο ΣΔΟΕ και να τρώω με 7 μασέλες.
ΑΛΛΑ, αν ήμουν σε αυτή τη θέση με την δεδομένη κατάσταση δεν θα θεωρούσα παράλογο το να μου στερήσουν τουλάχιστον 1 ή 2 από τις μασέλες.
Από τη στιγμή που υπάρχουν άτομα με πτυχία στην ανεργία και αντίστοιχα άτομα που έχουν βγάλει δημοτικό και παίρνουν παχυλότατους μισθούς από το βυζί του ελληνικού κράτους κάτι επιτέλους πρέπει να αλλάξει... -
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
Ετσι... ετσι...Συνεχιστε να πιστευετε οτι χωριζει αβυσσος τους ΙΥ τους ΔΥ και τους αυτοαπασχολουμενους.
Σε κανα εξαμηνο οταν θα εχει φτασει η ψ#λη στο λαρυγγα θα τα ξαναπουμε...
Μεχρι τοτε μασατε το χορταρακι που σας σερβιρουν οι λακεδες των αρπακτικων...η ψ*λή στο λάρυγγα του ΙΥ έχει φτάσει εδώ και καιρό. Το θέμα βέβαια είναι γιατί το δημοσιονομικό έλλειμα να το πληρώσει και ο ΙΥ. Αλλά ναι, για λόγους ανταγωνιστικότητας...
-
ΕDDIE μπορεις ανετα να εκλεγεις πρωθυπουργος του Κλισεσταν. Τοσα κλισε μαζεμενα ουτε σε επιθεωρηση του Σεφερλη...
-
Ο χρήστης Alexel έγραψε:
Δηλαδη οι εφοριες τα νοσοκομεια ,τα σχολεια ,η κρατικη προνοια,τα σωματα σαφαλειας κοκ δουλευουν με αορατους υπαλληλους ή θα μπορουσαν να γινουν παραγωγικα αν τα επερναν ιδιωτες?(sorry αυτο καταλαβα απο το ποστ)
Δε βλεπω να αναφερεις τιποτα για τις χρυσοπληρωμενες στρατιες αχρηστων-απληστων διευθυντων και συμβουλων(φιλικα προσκειμενων παντα στην εκαστοτε κυβερνηση-μη χαλασουμε την παραδοση), που διοριζει η καθε κυβερνηση(και παυει η εμεσως επομενη).Εκτος και αν οι μιζες απο τις προμηθειες και την κατασπαταληση-κακοδιαχειριση πολυτιμων κρατικων πορων του κρατους μοιραζονται μεταξυ κορυφης και βασης.
Πολυ χολη για τους ΔΥ(εκτος και αν μιλαμε μονο για ΕΡΤ-ΔΟΥ-ΤΕΛΩΝΕΙΑ) και αρχιζω να αναρωτιεμαι αν ενας απο τους στοχους του μπατσοκ και των πορνομιντια που το υπηρετουν,ειναι να σπειρει διχονοια μεταξυ των εργαζομενων.
Μετα απο δεκα χρονια δουλειας στο δημοσιο-και ναι τι εκπληξη δεν τα ξυνω -(μεσω ασεπ),ο μισθος μου εφτασε το αστρονομικο ποσο των 1350ευρω(αγαμος).Αν ξεκινουσα σημερα θα επερνα 950ευρω στο χερι.Να αρχισω απο τωρα να θεωρω τον εαυτο μου προνομοιουχο
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;