-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
διαβασες την παρενθεση ;φυσικα, αλλα οπως ειναι γνωστο, στην Ελληνικη πραγματικοτητα η ΜΗ εφαρμογη των νομων ειναι που καθιστα ανενεργο καθε μετρο.
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
το μόκο όμως πάει εκεί ergobrain...
απλά με την ευκαιρία του ελλείμματος, θα περάσουν όλα τα μέτρα που δεν θα διανοούνταν να σκεφτούν μέχρι τώρα.
Έχουν πλάκα οι προεκλογικές τους εξαγγελίες πάντως
egobrain.
Με το 'μοκο' καταλαβα οτι δεν αναφερθηκαν πραγμα που δεν ισχυει.
Κατα τα αλλα, αντε να δουμε τι θα γινει, μεχρι και οι καρεκλες εχουν βολευτει. -
όντως δεν ήμουν σαφής.
εεπ, είδα ότι ανακινήθηκε πάλι το θέμα με το πάρτυ στη μύκονο, είμαι περίεργος να δώ τί θα γίνει
(αν σου πώ ότι μέχρι τώρα το νικ σου μου είχε κολήσει ergobrain? απ το λατινικό βασικά )
-
Είναι προφανές ότι έχει γίνει ένα απίστευτο πάρτυ σε βάρος του δημοσίου όλα αυτά τα χρόνια
Και κάποιοι δεν θέλουν να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν λεφτά για να συνεχιστεί...
Ο εν λόγω πατρόνε χρησιμοποίησε και μια ωραία φράση. 'Για λόγους αλληλεγγύης...'.
Σα να λέει επίσημα ότι είναι κάστα και ότι προσπαθούν σαν φαμίλια να προστετεύσουν τους 'δικούς' τους. Για λόγους αλληλεγγύης θα κάνουν τα στραβά μάτια σε παραβάτες και πάει λέγοντας. Έφτιαξαν το μαγαζάκι τους οι κύριοι και τώρα δηλώνουν ομερτά και ότι απειλούνται με εξαθλίωση αν μειωθεί το πουγκί τους παραπάνω από 8%...
Να ξεκαθαρίσω βέβαια (γιατί πίσω από ένα πληκτρολόγιο όλοι είμαστε τέλειοι και παρθένες) ότι θα ήθελα πάρα πολύ να είμαι μέλος αυτής της κάστας αλλά δεν είμαι τόσο γομάρι που να μην καταλάβω ότι θα πρέπει να μειωθούν οι -τεράστιες- αποδοχές μου για να μην καταρρεύσει το σύστημα.
Και το λέω αυτό όντας μέλος άλλης επαγγελματικής ομάδας που παίρνει καλά λεφτά και που επίκειται να έχουμε μείωση αυτών λόγω κρίσης.
Εκτός χώρου εργασίας μου (δεν είμαι και ο Ζέπος ο Πεμπονάρης) προσωπικά ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ότι καλώς θα έχουμε τις όποιες μειώσεις θα έχουμε.
Φαίνεται ότι όταν έχεις καλομάθει στην καρέκλα τόσα χρόνια και στο σίγουρο χρυσάφι χάνεις και κάθε ίχνος τσίπας πάνω σου. -
Η αυξηση του εφκ στα καυσιμα δεν θα αυξησει τα κοστη των επιχειρήσεων, δεν θα επηρεάσει τις τιμές των προϊόντων? Δεν θα μειωθει το εισοδημα και η ζήτηση? Δεν θα δημιουργησει πληθωριστικες τασεις? Ετσι δεν ειναι κ.παπακωνσταντινου? Τι στο διαολο, τα ορ.εσοδα θα 'ναι μεγαλυτερα απο τη παραπανω μειωση?
Μηπως τα επιτοκια δανεισμο δε θα φτασουν στο θεο? Δε μπορω να καταλαβω που θα μας φτασουν τελικα αυτες οι κοντοφθαλμες πολιτικες -
Δεν ξέρω αν είμαι μέσα στο θέμα, αλλά δε μπορούμε να ψάξουμε και πολύ για πιο λόγο τα έσοδα του κράτους δεν πάνε καλά, όταν εμένα μου ήρθε να πληρώσω το ΕΤΑΚ του 2008 μόλις χθές!!!
Το 2007 ξαναέκανα την δήλωση Ε9 ηλεκτρονικά όπως τότε ζήτησε το υπουργείο.
Το 2008, 'άκρα του τάφου σιωπή'.
Το Ιούλιο του 2009 μου ζήτησαν να κάνω ξανά την δήλωση γιατί υπήρχε λάθος (που τελικά δεν υπήρχε δηλαδή)
Και εν τέλει...
Μου ήρθε το ΕΤΑΚ του 2008 στις 8-2-2010 !!!!
Και η διαδικασία είχε αρχίσει τον Απρίλη του 2007!!!
Και γαμώ τα οργανωμένα κράτη δηλαδή. -
Ο χρήστης yosebu έγραψε:
Η αυξηση του εφκ στα καυσιμα δεν θα αυξησει τα κοστη των επιχειρήσεων, δεν θα επηρεάσει τις τιμές των προϊόντων? Δεν θα μειωθει το εισοδημα και η ζήτηση? Δεν θα δημιουργησει πληθωριστικες τασεις? Ετσι δεν ειναι κ.παπακωνσταντινου? Τι στο διαολο, τα ορ.εσοδα θα 'ναι μεγαλυτερα απο τη παραπανω μειωση?
Μηπως τα επιτοκια δανεισμο δε θα φτασουν στο θεο? Δε μπορω να καταλαβω που θα μας φτασουν τελικα αυτες οι κοντοφθαλμες πολιτικεςη ευρωπαικη ενωση ζηταει μετρα που θα αποδωσου πολυ συντομα.
παρακολουθεις ειδησεις η βλεπεις μονο την παπαρηγα που ζει στον κοσμο της; -
Όποιος πιστεύει ότι το όλο πρόβλημα είναι απλά το μάζεμα του δημοσίου πλανάται πλάνην οικτρά. Το πρόβλημα είναι ότι η χώρα εδώ και χρόνια έχει μπει σε μια άκρως αντιπαραγωγική κατεύθυνση και δανείζεται για να φυτοζωεί.
Υπήρχε μια τεράστια ευκαιρία με τους Ο.Α το 2004. Όχι απλά χάθηκε αλλά μετατράπηκε σε ευκαιρία για τους εργολάβους, κατασκευαστές και λοιπά παρατρεχάμενα λαμόγια να εξασφαλίσουν μάσες με χρυσά κουτάλια για πολλές μελλοντικές γενεές.
Το να κόψεις μισθούς, επιδόματα και να πεις στον κόσμο ότι έρχονται δύσκολες μέρες και άρα πρέπει να δείξει κατανόηση είναι το εύκολο.
Το δύσκολο -και για μένα εδώ θα κριθεί το αν θα έχει επόμενη τετραετία η Giorgakis limited corporation- είναι να μπει η χώρα σιγά σιγά σε μια πορεία δημιουργίας. Κοινώς να αρχίσει να παράγει ΚΑΤΙ και να μην καταναλώνει μόνο.
Αυτό το κάτι μπορεί να είναι τουρισμός, μπορεί να είναι εξαγωγές προϊόντων, μπορεί να είναι παροχή υπηρεσιών κλπ. Το τρίτο ήταν και το μεγάλο στοίχημα που περίμενε ο κόσμος από το 2004. Ότι δηλαδή η Μπανανία θα είχε την ευκαιρία να προβληθεί σαν εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο σε μια νευραλγική γεωγραφικά περιοχή, με εταιρίες που θα μπορούσα να παρέχουν υπηρεσίες παντός είδους. Συμβουλευτικές, διαφημιστικές, ναυτιλιακές, χρηματοοικονομικές κλπ κλπ κλπ
Αντ' αυτού προβάλαμε τα αναβολικά του Τζέκου και τα τσίσα του Κεντέρη και φυσικά τα τσιφτετέλια στην κερκίδα της Κας Γιάννας.
Φυσικά φυλακή δεν μπήκε κανένας... -
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν εχω ενα ευχαριστο συναισθημα οταν το τι γινεται με την Ελλαδα μας ανεβαζει και κατεβαζει το μεγαλυτερο χρηματιστηριακο πανηγυρι του κοσμου:
http://news.yahoo.com/s/ap/20100209/ap_ ... all_street
Εφτασε ο κομπος στο χτενι. Πρεπει να παψουμε να κοιταμε τα δεντρα και να κοιταξουμε το δασος.
Δεν με νοιαζει ποιος ειναι καπετανιος αλλα νομιζω το θεμα ειναι μονοδρομος!!Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Δεν ξερω για εσας αλλα εγω δεν εχω ενα ευχαριστο συναισθημα οταν το τι γινεται με την Ελλαδα μας ανεβαζει και κατεβαζει το μεγαλυτερο χρηματιστηριακο πανηγυρι του κοσμου:http://news.yahoo.com/s/ap/20100209/ap_ ... all_street
Εφτασε ο κομπος στο χτενι. Πρεπει να παψουμε να κοιταμε τα δεντρα και να κοιταξουμε το δασος.
Δεν με νοιαζει ποιος ειναι καπετανιος αλλα νομιζω το θεμα ειναι μονοδρομος!!Νικος
Vote for you?
Yes we can? -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το τρίτο ήταν και το μεγάλο στοίχημα που περίμενε ο κόσμος από το 2004. Ότι δηλαδή η Μπανανία θα είχε την ευκαιρία να προβληθεί σαν εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο σε μια νευραλγική γεωγραφικά περιοχή, με εταιρίες που θα μπορούσα να παρέχουν υπηρεσίες παντός είδους. Συμβουλευτικές, διαφημιστικές, ναυτιλιακές, χρηματοοικονομικές κλπ κλπ κλπΠοιος τα λέει μωρέ αυτά
έχετε χάσει τη μπάλα λέμε
απο που και ως που η Ελλάδα,μέσω του 2004, θα κατάφερνε να δείξει παγκοσμίως τις αρετές της στο consulting και γενικά στη βιομηχανία της γνώσης
αφού δεν έχει τέτοια.
ούτε είχε για τουλάχιστον 40 χρόνια.
το 90% των μεγάλων εταιριών είναι είτε πρώην δημόσιες που στήθηκαν με μονοπωλιακές μεθόδους και ξεπουλήθηκαν σε φιλικούς επιχειρηματίες είτε κρατικοδίαιτες επιχειρήσεις που γιγαντώθηκαν με υπόγειες διασυνδέσεις.
το καπέλο και το φέσι είναι ο κανόνας.
δεν είναι τυχαίο οτι είμαστε end point για ένα σωρό προιόντα κ υπηρεσίες.
μου φαίνεται πολλοί ακόμα ζουν υπο τη παραίσθηση οτι η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου.η μόνη ελπίδα απο τους Ολ/κους ήταν οτι θα είχαμε έγκαιρες παραδόσεις έργων. έργα δεκαετιών βρήκαν το δρόμο προς την ολοκλήρωση τους με αφορμή και υπο την πίεση των Ολυμπιακών.
οτι δεν παραδόθηκε τότε δείτε τώρα, 6 χρόνια μετά, πόσο λίγο έχει προχωρήσει.δυστυχώς λύση δεν υπάρχει. ούτε εύκολη ούτε γρήγορη. αυτό γίνεται σιγά σιγά παραδοχή απο την ΕΕ που ψάχνει τη λύση μέσω της βοήθειας υπο αυστηρούς όρους.
πρέπει να μειωθεί ο δημόσιος τομέας. ένα 20% είναι εφικτό. και δεν εννοώ σε δαπάνες εννοώ σε εργαζόμενους.
πρέπει να κλείσει σημαντικά η ψαλίδα του εμπορικού ισοζυγίου. αρχικά μέσω μείωσης των εισαγωγών.
πρέπει να επανέλθει η αίσθηση δικαιοσύνης και νομιμότητας. είτε αυτό λέγεται ποιοτικότερη αστυνόμευση είτε ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης (ας δουλεύουν 2βάρδιες τα δικαστήρια) είτε συνδυασμός αυτών.
αυτά στα άμεσα μέτρα.μεσοπρόθεσμα να ξεκινήσει η μάχη κατά της γραφειοκρατείας. όχι βέβαια με πρακτικές τύπου ΚΕΠ βάλτε βιτρίνα στη μπάχαλο.
αλλά με μάχη σε τρια μέτωπα
-πολυνομία και νομικό αλλαλούμ
ξεκινά κωδικοποίηση με αφετηρία ελληνικό -ευρωπαικό σύνταγμα και οτι υπάρχει ασυμβίβαστο ΑΠ ΣτΕ ή δεν ξέρω τι και τέλος.Ταυτόχρονα δεν ψηφίζεται κανένα νομοσχέδιο αν δεν έχει την σύμφωνη γνώμη του Ν Συμβουλίου περί μη σύγκρουσης με το σύνταγμα για αρχή.
επίσης άσχετες τροπολογίες κλπ νομικά παπατζιλίκια κομμένα no matter what. οι ποινές να αρχίζουν με αποκλεισμό των βουλευτών που υπογράφουν απο συμμετοχή σε όλες τις επιτροπές και να ανεβαίνουν.
-διασταύρωση στοιχείων-επικοινωνία υπηρεσιών-ηλεκτρονική διακυβέρνηση
πρέπει να προχωρήσουμε ΑΜΕΣΑ σε ψηφιοποίηση όλων των δομών.
το κόστος σε υλικό χρόνο προσωπικό της παρούσας κατάστασης είναι θανατηφόρο για οποιαδήποτε σύγχρονη οντότητα
-πανεπιστήμια-εκπαίδευση
μείωση των τμημάτων και των εισακτέων με παράλληλη κάλυψη εγκαίρως και με σχεδιαμό των πραγματικών αναγκών τους.
ειδικό βάρος σε σχολές θετικών επ.- ιατρική - βιολογία - γεωπονική u got the point. προσπαθούμε να τους εντάξουμε άμεσα σε σχετικές με το αντικείμενο δραστηριότητες είτε με επιδότηση μισθού-εισφορών κατά προτεραιότητα είτε με απορρόφηση σε κρατικά project υπο το καθεστώς ημιεργασίας-μαθητείας.φυσικά όλα τα παραπάνω θέλουν μια δεκαετία ωρίμανσης πριν δώσουν ουσιαστικές ανταγωνιστικές δομές.
οπότε πρέπει να συνεχίσουμε να στηριζόμαστε εν πολλοίς στο ναυτιλία-τουρισμός-εμπόριο.
τα έχω ξαναγράψει για τα παραπάνω. αλλαγή του καμποτάζ με κάτι λογικό. θεματικός τουρισμός (ιστορία-γευσιγνωσία-οδηγικές εξορμήσεις κλπ)
τέλος στο εμπόριο πρέπει να εκμεταλλευτούμε τη στρατηγική επιλογή των Κινέζων και να χτίσουμε(γρήγορα κ αποτελεσματικά) πάνω σε αυτή
κοινώς ξύλο με λιμενεργάτες, στήσιμο μεταφορικών υπηρεσιών με ολίγη απο logistics με προσανατολισμό τη διακίνηση των εισαγωγών τουςγια επίλογο θα αφήσω το ξύλο που πρέπει να ρίξει το κράτος σε εκκλησία κ τράπεζες.
ήταν είναι και θα είναι οι νόμιμοι απατεώνες και μεγαλύτεροι καρπωτές των προσπαθειών, ας μην το κάνουμε τόοοοσο εύκολο για αυτούς
διαφορές επιτοκίου καταθέσεων-χορηγήσεων
παράνομοι κ καταχρηστικοί όροι συμβάσεων, χρεώσεις υπηρεσιών
ειδικά καθεστώτα φορολόγησης
ειδικές πολεοδομίες
βολικές παραλείψεις και ρυθμίσεις οφείλουν να εξαλειφθούνμπορεί να γίνει κάτι?
ναι μπορούν πολλά να γίνουν.
θα γίνει κάτι?
πολύ φοβάμαι πως όχι.
αποσπασματικές σπασμωδικές ενέργειες υπο το καθεστώς απειλών είναι το περισσότερο που θα γίνει.
έχουμε περάσει το σημείο χωρίς γυρισμό. όχι των έργων αλλά της ομοψυχίας κ συνοχής ως κοινωνία
όλοι βλέπουμε τι μπορούμε να μοιράσουμε και να ιδιοποιηθούμε και πολλοί λίγοι τι μπορούμε να πετύχουμε με συνεργασία και αφοσίωση.
όποιος έχει στοιχεία να με διαψεύσει παρακαλώ ειλικρινά να το κάνει. -
Ποιος τα λέει μωρέ αυτά
έχετε χάσει τη μπάλα λέμε
απο που και ως που η Ελλάδα,μέσω του 2004, θα κατάφερνε να δείξει παγκοσμίως τις αρετές της στο consulting και γενικά στη βιομηχανία της γνώσηςΤώρα περιμένεις όνομα που τα είπε για να σε καλύψω;
Επειδή η προβολή υπέρ του τουρισμού θεωρείτο δεδομένη το στοίχημα ήταν να μπει η Ελλάδα στο παιχνίδι της παροχής υπηρεσιών επειδή το θέμα βιομηχανία έχει τελειώσει γενικότερα για την Ευρώπη. Αν υπήρχε ρεαλιστικά μια ευκαιρία να προβληθεί ο επιχειρηματικός κόσμος της Ελλάδας αυτή ήταν τότε.μου φαίνεται πολλοί ακόμα ζουν υπο τη παραίσθηση οτι η Ελλάδα είναι το κέντρο του κόσμου.
Όχι αλλά το κέντρο των Βαλκανίων είναι. Όπως επίσης είναι και η πλησιέστερη -δυτική- ευρωπαϊκή χώρα στα πετρέλαια των αραπάδων, στο αέριο των Ρώσων και φυσικά εκτός του ότι έχει... λάθος μπορεί να έχει βαριά βιομηχανία στον τουρισμό, μπορεί να παρέχει υπηρεσίες σε ότι αφορά τον τουρισμό γειτονικών κρατών (Τουρκίες, Βουλγαρίες κλπ).
Από τους Ολυμπιακούς με συγχωρείς αλλά περιμέναμε πολύ περισσότερα από έγκαιρη παράδοση έργων.
Αν εννοείς ότι κάναμε τους Ολυμπιακούς για να γίνει το μετρό και η Αττική Οδός τότε κακώς σπατάλησα 10' για αυτή την απάντηση... -
ούτε το κέντρο των Βαλκανιων δεν είναι.
δεν είναι γεωγραφικά.
παίζει ξύλο με τον 1 απο τους 3 γείτονες, στέλνει συνάλλαγμα και 0 ουσιαστική τεχνογνωσία στον 2 και ο 3ος δεν την έχει ανάγκη γιατί είναι ήδη στην ΕΕ.
Βουλγαρία Ρουμανία έχουν σημαντικότατα περισσότερες προοπτικές ανάπτυξης ενώ φιλήσαμε κατουρημένες ποδιές για να γλύψει ο αγωγός της Ρωσίας λίγο ελληνικό έδαφος πριν γυρίσει και πάλι προς τα βόρεια.
Ρουμανία Βουλγαρία είναι πιο κοντά σε Ρωσία και όπως το βλέπω εξίσου ευρωπαικές - δυτικές , με εμάς.
οτι βέβαια έχουμε και λόγο για τα πετρέλαια των Αράβων το αφήνω για την κορύφωση της ονείρωξης.μας αφήσαν τα Βαλκάνια στο πιάτο, τα σκατώσαμε
οι Τράπεζες μας είναι εκεί for the ride και όχι να κάνουν τη διαφορά ενώ ο ΟΤΕ πωλήθηκε εγκαταλήφθηκε για να πληρώσει αλλότριες αμαρτίες.
το στοίχημα των ΟΑ ήταν να αποδείξουμε οτι μπορούμε να λειτουργήσουμε σαν οργανωμένο κράτος.
με αξιοπιστία σε κάποιο βάθος χρόνου με σχεδιασμό στις υποδομές με κάποια ελάχιστη αποτελεσματικότητα
το καταφέραμε the greek way.
ο ΗΣΑΠ είναι ακόμα ράβε ξήλωνε, ο προαστιακός εκτός λειτουργίας στην ουσία και το ΤΡΑΜ μια τεράστια αποτυχία. πως θα προσελκύσεις ένα επιχειρηματικό κέντρο χωρίς σοβαρά μέσα σταθερής τροχιάς που να καλύπτουν ικανό εμβαδό και με τέτοιους μέσους χρόνους μετακίνησης.τα συνεδριακά σου κέντρα στο Ελληνικό σκάλωσαν κάπου μεταξύ του κοψίματος σε οικόπεδα για τους κατασκευαστές που επιχείρησε η βλαχάρα και του badminton theater για εσωτερική κατανάλωση(πάλι καλά που υπάρχει και αυτό και δεν πληρώνουμε για να σαπίζει και αυτό)
το αν η βιομηχανία έχει τελείωσει για την Ευρώπη ας το συζητήσουμε στο κατά πόσο είναι για το καλό της Ευρώπης να την αφήσει να τελείωσει.
ακόμα και χωρίς την βιομηχανία όμως υπάρχει ένα τεράστιο πεδίο που λέγεται έρευνα κ τεχνολογία.
να το αφήσουμε και αυτό γιατί είμαστε τόσο γαμάτοι κ ακατανίκητοι στις υπηρεσίες άραγε? -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν ξέρω αν είμαι μέσα στο θέμα, αλλά δε μπορούμε να ψάξουμε και πολύ για πιο λόγο τα έσοδα του κράτους δεν πάνε καλά, όταν εμένα μου ήρθε να πληρώσω το ΕΤΑΚ του 2008 μόλις χθές!!!
Το Ιούλιο του 2009 μου ζήτησαν να κάνω ξανά την δήλωση γιατί υπήρχε λάθος (που τελικά δεν υπήρχε δηλαδή)
Και εν τέλει...
Και γαμώ τα οργανωμένα κράτη δηλαδή.τουλάχιστον σου ηρθε σωστο?γιατι το δικο μου ειναι καπως...
-
Τυπικο παραδειγμα σπαταλης:
Ολοκαινουργιο υποκαταστημα ΙΚΑ στις Κυκλαδες που πληρωνει ενοικιο εδω και δυο χρονια αλλα παραμενει κλειστο λογω ελλειψης προσωπικου...και ολοι ξερουμε τι ενοικια πληρωνειτο Δημοσιο προς τους ιδιωτες σε σχεση με αυτα που εισπρατει απο αυτους -
Το Ολυμπιακό Χωριό, για το οποίο έπαιξε χθες εκπομπή, είναι ακόμα χαρακτηριστικότερο δείγμα σπατάλης πόρων.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Το Ολυμπιακό Χωριό, για το οποίο έπαιξε χθες εκπομπή, είναι ακόμα χαρακτηριστικότερο δείγμα σπατάλης πόρων.Και γενικοτερα οι ολυμπιακες εγκαταστασεις,μας εφερε εδω τον αρχιτεκτονα απο την Ισπανια ο πρωθυπουργος,εκανε τις μεγαλοστομες δηλωσεις,και μετα... ω τι εκπληξη,δεν εγινε τιποτα
-
wannabe περιγράφεις πολύ σωστά την κατάσταση που υπάρχει τώρα και τα χάλια που καταφέραμε. Τότε όμως υπήρχε ελπίδα ότι θα καταφέρναμε πολύ περισσότερα και αυτό αποτυπωνόταν στο σύνολο του οικονομικού και επιχειρηματικού τύπου της προ 2004 εποχής.
Τώρα χέστα Χαράλαμπε. Αφού ταϊσαμε τα δισέγγονα του Τσουκάτου, του Βουλγαράκη και του Χριστοφοράκου είμαστε ευτυχισμένοι και με υψηλό εθνικό φρόνημα. -
το 2004 εκτός απο π.Ο και μ.Ο χωρίζει την ιστορία της χώρας και με βάση το κόμμα εξουσίας
οτι και να λέμε όπου και αν ανήκουμε η σχεδόν 6ετης κυβέρνηση Καραμανλή ήταν κολοσσιαίο πισωγύρισμα
καταστροφή.
μιλάμε τώρα για την οικονομία γιατί είναι ποπ και μας αγγίζει όλους.
μην ξεχνάμε όμως την χωρίς επιστροφή καταστροφή του δρυμού της Πάρνηθας και το θάνατο δεκάδων πολιτών στη Πελ/σο + την καταστροφή εκεί.
μην ξεχνάμε την πολυετή διάλυση των πανεπιστημίων.
το γιγάντωμα της διαφθοράς με το πρωθυπουργό να κάνει το δημόσιο υπερασπιστή-νταή των κλεφτών υπουργών του
δεκάδες σκάνδαλα με(δομημένα, βατοπαίδι, ζαχόπουλος, siemens, κλπ κλπ χιλιοειπωμένα) τα οποία δεν βρήκαν ένοχο και δεν έψαξε κανείς να βρει γιατί
1.τους ξέρουμε
2.(το τραγικότερο)φοβόμαστε μήπως βγουν οι τωρινοί χειρότεροι και κρατάμε τα χθεσινά λαμόγια σε χρυσή εφεδρεία μήπως και τα ξαναχρειαστούμε!εκεί που θέλω να καταλήξω είναι οτι το διακύβευμα των ΟΑ, δεν ήταν αυτό που πιστεύεις ή σε άφηναν να πιστεύεις.
ήταν πολύ διαφορετικό και αποκαλύφθηκε απο τις μετέπειτα εξελίξεις.
δεν αποτύχαμε να κερδίσουμε ήμασταν προγραμματισμένοι να χάσουμε μακροπρόθεσμα.
εμείς να χάσουμε, that is, οι άλλοι μια χαρά τους έκατσε. -
Ο χρήστης mikegr έγραψε:
Και εν τέλει...
Και γαμώ τα οργανωμένα κράτη δηλαδή.τουλάχιστον σου ηρθε σωστο?γιατι το δικο μου ειναι καπως...
Όχι σωστό είναι τουλάχιστον με μια πρώτη ανάγνωση που του έκανα. αλλά μην στεναχωριέσαι ξέρω πολλούς που και το δικό τους είναι 'κάπως'. Το θέμα είναι ό,τι και να θέλεις να είσαι συνεπής το ίδιο το κράτος σε σπρώχνει στο αντίθετο!
Μαύρα χάλια φίλε μου.
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;