-
Πελάτης μου με πολύ μεγάλη επιχείρηση 150+ εργαζομένους θα κλείσει το μαγαζί σε λίγο καιρό...
-
Δεν πειράζει, ένας στο χώμα, χιλιάδες στον αγώνα.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θεωρώ την μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων δεδομένη.Οπως και την κατάργηση του 14ου μισθού.Να δούμε πως θα τα πλασάρουν αυτά τα μέτρα.
επίσης δεν νομίζω να σε χαλούσε ένας συντελεστής φορολόγησης 60%
Αντί να πληρώνω μιά Carrera σε φόρους το χρόνο θα πληρώνω μιά Carrera 4S.....δεν χάθηκε ο κόσμος.
αμα δεν έχεις πρόβλημα το πάμε και στο 90%
θα στείλω ενα e-mail στον iGap να το διευθετήσει το θέμα
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θεωρώ την μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων δεδομένη.Οπως και την κατάργηση του 14ου μισθού.Να δούμε πως θα τα πλασάρουν αυτά τα μέτρα.
επίσης δεν νομίζω να σε χαλούσε ένας συντελεστής φορολόγησης 60%
Αντί να πληρώνω μιά Carrera σε φόρους το χρόνο θα πληρώνω μιά Carrera 4S.....δεν χάθηκε ο κόσμος.
δεν έχεις πρόβλημα αλλά τις πινακίδες από την RR τις παρέδωσες για να γλυτώσεις τέλη.
-
Για την ακρίβεια θα πληρώνεις μια turbo cabrio (60%=1,5*40%)...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Πελάτης μου με πολύ μεγάλη επιχείρηση 150+ εργαζομένους θα κλείσει το μαγαζί σε λίγο καιρό...σε ποιο τομέα δραστηριοποιείται?
λόγω κρίσης? ή του στυλ δυσκολέψαν τα πράγματα/βαρέθηκα, ξεπουλάω έχοντας να φανε κ τα δισέγγονα μου...αντίος!
καλά μιλάμε έχουμε γίνει ο περίγελος όλης της υφηλίου. όπως μου είπε κ φίλος που μένει στη γερμανία, έχουμε χρεοκωπήσει αλλά μας το φέρνουν σιγά σιγά -
Δεν μπορω να δώσω πληροφορίες παραπάνω δυστυχώς για διάφορους λόγους.
Επειδή χρόνο με το χρόνο μπαίνει μέσα η επιχείρηση. Είναι μη βιώσιμη. Το αν έχουν να φαν και τα τρισέγγονά του δεν έχει σημασία όσον αφορά στην επιχείριση και το μέλλον της. Δεν μπορεί να ταϊζει με όσα μάζεψε χρόνια μια επιχείρηση που εμφανίζει συνεχώς αρνητικά στοιχεία.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Θεωρώ την μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων δεδομένη.Οπως και την κατάργηση του 14ου μισθού.Να δούμε πως θα τα πλασάρουν αυτά τα μέτρα.Αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική λύση. Μείωση στους μισθούς του δημοσίου 10% ή 7% και μείωση στο 13ο μισθό των δημοσίων. Αλλά χρειάζονται μεγάλα @@ για το αποτολμήσει κανείς ( ή το ΔΝΤ )
-
σε ποιανού τον κώλο χωράνε τα περισσότερα παλούκια είναι γνωστό νομίζω
βέβαια το μέσο ζώο πρέπει να φάει σκατά για να καταλάβει -και πολλές φορές δεν φτάνει ούτε αυτό- οπότε οτι και να λέμε δεν έχει σημασία
-
Μην θεωρειτε τιποτα δεδομενο, εκτος απο την αυξηση καθε ειδους φορου.
-
είναι η πρώτη φορά που κανά γαλατάκι/μακαρόνι ή καμία λιρίτσα κάτω απο το στρώμα έχουν έστω 1% λογική.
πάντως η Ισλανδία δεν πέφτει και τόσο μακρυά τελικά. -
Σήμερα άκουσα ότι η ΕΡΤ έχει 7.000 εργαζομένους...
Υπολογίστε πόσοι από αυτούς είναι μόνιμοι με παχυλούς μισθούς και ούτε καν εμφανίζονται... Και μετά ψάχνουμε για λεφτά -
Ο Ιρλανδός είναι μακάκας και ο Έλληνας έξυπνος; Θα κάθονται και θα μας καμαρώνουν ;
Δεν έχει λεφτά το ΚΡΑΤΟΣ => πρέπει να μειώσει τους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων_ΤΕΛΟΣ -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Αυτή είναι η μόνη ρεαλιστική λύση. Μείωση στους μισθούς του δημοσίου 10% ή 7% και μείωση στο 13ο μισθό των δημοσίων. Αλλά χρειάζονται μεγάλα @@ για το αποτολμήσει κανείς ( ή το ΔΝΤ )
H γενική και αόριστη μείωση των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων δε νομίζω ότι θα ήταν σωστή κίνηση. Αυτό που θα έπρεπε να κάνει το κράτος είναι να καταγράψει ΠΛΗΡΩΣ το ΣΥΝΟΛΙΚΟ εισόδημα του κάθε ΔΥ (βασικό + τα 5-10 επιδόματα) και να μειώσει το μισθό στους υπεραμοιβόμενους - προκλητικά αμοιβόμενους. Μ' αυτόν τον τρόπο θα μπορέσει να γλυτώσει εκατοντάδες εκατομμύρια € χωρίς να προκαλέσει την κοινή γνώμη. Από κει και πέρα θεωρώ λογικότατο να μην πάρει σχεδόν κανείς αύξηση φέτος και οι έχοντες (είτε αφορά ακίνητη περιουσία, είτε εισοδήματα) θα έπρεπε να πληρώσουν μια καλή εφάπαξ έκτακτη εισφορά.
Θεωρώ δεδομένο ότι θα πρέπει κάποια στιγμή να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή ή τέλος πάντων να μειωθεί αισθητά και από κει και πέρα αν ακόμα η οικονομία αντιμετωπίζει προβλήματα τότε θα πρέπει να πάμε και σε πιο ακραία μέτρα, γνωρίζοντας όμως πλέον ότι ό,τι μπορούσε να γίνει έγινε, αλλά δεν ήταν αρκετό. -
Το κράτος εβιάσθη ομαδικώς επί δεκαετίες και πνέει τα λοίσθια πλέον...
-
Aserf πολύ σωστά.
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Σήμερα άκουσα ότι η ΕΡΤ έχει 7.000 εργαζομένους...
Υπολογίστε πόσοι από αυτούς είναι μόνιμοι με παχυλούς μισθούς και ούτε καν εμφανίζονται... Και μετά ψάχνουμε για λεφτά- τα δεκάδες στούντιο που αραχνιάζουν γιατί οι δουλειές δίνονται σε εξωτερικές παραγωγές μιας και οι χιλιάδες εργαζόμενοι δεν αρκούν φαίνεται...
Και φυσικά αυτές οι εξωτερικές παραγωγές γίνονται από εταιρίες με ιδιοκτήτη το θείο, ξάδερφο, αδερφό, κουμπάρο, κτλ κάποιου εργαζόμενου στην ΕΡΤ, κάποιου πολιτικού, καθαρά αξιοκρατικά δηλαδή...
- τα δεκάδες στούντιο που αραχνιάζουν γιατί οι δουλειές δίνονται σε εξωτερικές παραγωγές μιας και οι χιλιάδες εργαζόμενοι δεν αρκούν φαίνεται...
-
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Επειδή χρόνο με το χρόνο μπαίνει μέσα η επιχείρηση. Είναι μη βιώσιμη.Έτσι όπως το λες πάντως το λουκέτο δεν ήταν αποτέλεσμα της κρίσης, απλά η κρίση το επίσκευσε...
Το άνοιγμα και κλείσιμο επιχειρήσεων είναι μόνιμο φαινόμενο και στις πιο υγιείς οικονομίες. Η διαφορά της υγιούς οικονομίας από αυτή που παραπέει απλά είναι ότι στην 1η ανοίγουν περισσότερες επιχειρήσεις απ' όσες κλείνουν, ενώ στη 2η το αντίθετο. -
Πριν γίνει αυτό με τους μισθους, θα ήθελα μείωση των στρατιωτικών δαπανών τουλάχιστον στο μισό.
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Πριν γίνει αυτό με τους μισθους, θα ήθελα μείωση των στρατιωτικών δαπανών τουλάχιστον στο μισό.εγώ θα ήθελα δήμευση της περιουσίας του sv2 που αρχισε τη συζήτηση
Tελικα που βρισκεται το προβλημα της ελληνικης οικονομιας;