-
ή κάπως έτσι τέλος πάντων.
Edit: Δεξιά με κάπως ανάγλυφη όψη του σήματος.
-
Το σήμα θα είναι κεντητό και όχι κολλητό! Ο 'γιατρός' κάνει καλή δουλειά!
drifterie....τα δίνεις σε έναν από εμάς όποτε σε βολεύει!
-
'ψαράδικο' τζόκευ του Ε.Σ. μου θύμησε
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
'ψαράδικο' τζόκευ του Ε.Σ. μου θύμησεΠήγες αργά φαντάρος τότε....!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
'ψαράδικο' τζόκευ του Ε.Σ. μου θύμησε
Πήγες αργά φαντάρος τότε....!!
Το '90.
Θα του βάλω καί εθνόσημο!!!
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μια παράκληση προς τους αξιότιμους κύριους mods.Επειδή δε θυμάμαι σε πια σελίδα είναι τα της πληρωμής θέματα (ημερομηνία λήξης), θέλετε να κάνετε και το πρώτο ποστ ένα edit με λεπτομέρειες πληρωμής;
Ναι παιδια για να μην ψαχνουμε... Επισης μπορω να παραγγειλω ενα κι εγω η αργησα; Απο ποτε εγινε πρασινο εγω μπεζ θυμομουνα... Πρασινο δεν μου πολυαρεσει....
-
Χμμ, μπεζ θα ήταν καλύτερο όντως. Ίσως όμως είναι μπεζ και το σκότωσε η φωτογραφία.
-
Μπεζ είναι...της αμμου!
-
Παιδιά δεν ποστάρετε κι έναν λογαριασμό τραπέζας,όπως είπε κι ο charmak σε περίπτωση που δεν κάτσει να βρεθούμε από κοντά;Διαφορετικά δεν βλέπω προκοπή και θα μείνουμε ακαπέλωτοι
-
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΑ ON-TOPIC ΘΕΜΑΤΑ!!!!
-
Jm000 1
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Μπεζ είναι...της αμμου!Μπέζ της Παύλιανης έπρεπε να το κάνετε....
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΣΑ ON-TOPIC ΘΕΜΑΤΑ!!!!Αφού είσαι άνθρωπος με αίσθηση του χιούμορ και το αποδεικνύεις τακτικότατα, δες και αυτό έτσι και προσπέρνα το.
-
Μηηηηηπως προλαβαινω και γω να δηλωσω ενα τεμαχιο ακομα; Μολις σημερα ειδα οτι διατοθονται τα καπελα. Αν οκ τα λεφτα τα δινω στο hunter
-
Ο χρήστης tsardaklis έγραψε:
Μηηηηηπως προλαβαινω και γω να δηλωσω ενα τεμαχιο ακομα; Μολις σημερα ειδα οτι διατοθονται τα καπελα. Αν οκ τα λεφτα τα δινω στο hunterKανένα πρόβλημα. Γιατί ακόμη ένα? Έχεις δηλώσει κι άλλο Στέλιο? Δεν σε έχω στη λίστα, εκτός αν εννοείς 'ακόμη ένα' στα πολλά
-
Ο χρήστης Euripides έγραψε:
Μπεζ είναι...της αμμου!
Μπέζ της Παύλιανης έπρεπε να το κάνετε....
Eeeetsi, eeetsi! Akropoliko xrwma! Kamouflaz...
-
Ο χρήστης θέλω-να-πληρώσω-και-δεν-μπορώ-και-περνάνε-οι-μέρες-charmak66 έγραψε:
Επειδή δεν προβλέπεται να δω τον υποκαταστηματάρχη Β. Ελλάδας ( ) μέχρι την λήξη της προθεσμίας, μήπως μπορώ να έχω έναν αριθμό λογαριασμού για να καταθέσω τα 8 ευρώ; Ή να τα στείλω ταχυδρομικά;Θα προτιμούσα, αν είναι δυνατόν, λογαριασμό σε τράπεζα εκτός της Εθνικής, για να μη φάω μισή μέρα για να καταθέσω 8 ευρώ...
Κανείς;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επειδή δεν προβλέπεται να δω τον υποκαταστηματάρχη Β. Ελλάδας ( ) μέχρι την λήξη της προθεσμίας, μήπως μπορώ να έχω έναν αριθμό λογαριασμού για να καταθέσω τα 8 ευρώ; Ή να τα στείλω ταχυδρομικά;
Θα προτιμούσα, αν είναι δυνατόν, λογαριασμό σε τράπεζα εκτός της Εθνικής, για να μη φάω μισή μέρα για να καταθέσω 8 ευρώ...
Κανείς;
Ο cmarin θα σου εξηγήσει!!!
-
Me emas pou plirosame sto karnavalo-trackday ti tha ginei? Pote tha 'enimerothoume' stin katastasi?
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Me emas pou plirosame sto karnavalo-trackday ti tha ginei? Pote tha 'enimerothoume' stin katastasi?Ενημερώθηκε....
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!