-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Επειδή δεν προβλέπεται να δω τον υποκαταστηματάρχη Β. Ελλάδας ( ) μέχρι την λήξη της προθεσμίας, μήπως μπορώ να έχω έναν αριθμό λογαριασμού για να καταθέσω τα 8 ευρώ; Ή να τα στείλω ταχυδρομικά;
Θα προτιμούσα, αν είναι δυνατόν, λογαριασμό σε τράπεζα εκτός της Εθνικής, για να μη φάω μισή μέρα για να καταθέσω 8 ευρώ...
Κανείς;
Πως πέρασε έτσι αυτό? Στέλνω PM
-
cmarin
να παραγγγείλω και εγώ άλλο ένα?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Επειδή δεν προβλέπεται να δω τον υποκαταστηματάρχη Β. Ελλάδας ( ) μέχρι την λήξη της προθεσμίας, μήπως μπορώ να έχω έναν αριθμό λογαριασμού για να καταθέσω τα 8 ευρώ; Ή να τα στείλω ταχυδρομικά;
Θα προτιμούσα, αν είναι δυνατόν, λογαριασμό σε τράπεζα εκτός της Εθνικής, για να μη φάω μισή μέρα για να καταθέσω 8 ευρώ...
Κανείς;
Πως πέρασε έτσι αυτό? Στέλνω PM
Ooops, τώρα το είδα και εγώ....
Η λύση της Εθνικής Τράπεζας με βολεύει και εμενα αφάνταστα... μπορούμε να κάνουμε κάτι? -
Ο χρήστης Δημήτρης Ραζής έγραψε:
Ooops, τώρα το είδα και εγώ....
Η λύση της Εθνικής Τράπεζας με βολεύει και εμενα αφάνταστα... μπορούμε να κάνουμε κάτι?...εκτός Εθνικής λέει....
Στέλνω PM
-
Να πω κι εγω τον πονο μου;
Krus, με ξεχασες βρε
Δωσε καμια οδηγία μη χασουμε την προθεσμια -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Δωσε καμια οδηγία μη χασουμε την προθεσμια
Ντόντ γουόρι, όλο και κάποια εγκύκλιος θα δώσει παράταση
-
just checking the new fruit
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Δωσε καμια οδηγία μη χασουμε την προθεσμια
Ντόντ γουόρι, όλο και κάποια εγκύκλιος θα δώσει παράταση
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Να πω κι εγω τον πονο μου;Krus, με ξεχασες βρε
Δωσε καμια οδηγία μη χασουμε την προθεσμιαΔεν σε ξέχασα Χρήστο
Στέλνω πμ. -
Έχουν πληρώσει ήδη οι μισοί. Το υποκατάστημα της Κρήτης είναι οκ και περιμένουμε τη Θεσ/νίκη και την Πάτρα. Για να τρέχουμε λίγο.
Όσοι θέλουν λογαριασμό τράπεζας να μου στείλουν PM.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Έχουν πληρώσει ήδη οι μισοί. Το υποκατάστημα της Κρήτης είναι οκ και περιμένουμε τη Θεσ/νίκη και την Πάτρα. Για να τρέχουμε λίγο.Όσοι θέλουν λογαριασμό τράπεζας να μου στείλουν PM.
Αύριο θα σου τα στείλω Κώστα,66 ευρώ για 8 καπέλα,εκτός καί άν με πλγρώσει σήμερα ή αύριο το πρωί ο Δημήτριος
-
Οκ Αντρέα
Για τους υπόλοιπους λέω....
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Έχουν πληρώσει ήδη οι μισοί. Το υποκατάστημα της Κρήτης είναι οκ και περιμένουμε τη Θεσ/νίκη και την Πάτρα. Για να τρέχουμε λίγο.
Όσοι θέλουν λογαριασμό τράπεζας να μου στείλουν PM.
Αύριο θα σου τα στείλω Κώστα,66 ευρώ για 8 καπέλα,εκτός καί άν με πλγρώσει σήμερα ή αύριο το πρωί ο Δημήτριος
Έχει Εθνική στην Βραζιλία????
Πσσσσ πολιτισμός -
κρύβε λόγια........κρύβε λόγια.........
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
κρύβε λόγια........κρύβε λόγια.........Με 66 ευρώ θα την κάνεις για Βραζιλια??
Σωθηκες!!!
-
Με 66 ευρώ στήν Βραζιλία φίλη μου Φούνις,μπορείς να αγοράσεις σπίτι καί να ανοίξεις καί δική σου επιχείρηση.........(μου είπανε καί το πίστεψα!!! )
Αντε,παράτα τό διάβασμα καί έλα.
Θα σε φιλοξενήσω εγώ!!!
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Με 66 ευρώ στήν Βραζιλία φίλη μου Φούνις,μπορείς να αγοράσεις σπίτι καί να ανοίξεις καί δική σου επιχείρηση.........(μου είπανε καί το πίστεψα!!! )Αντε,παράτα τό διάβασμα καί έλα.
Θα σε φιλοξενήσω εγώ!!!
Οκ οταν πληρωσει ο Δημητριος θα πάρω τα 8 ευρω του για εισητηρια (για Βραζιλια φτανουν για εισητηρια και Α θεση, ετσι μου ειπανε κι εγω το πιστεψα )
Και θα ερθω για διακοπες στην επαυλη σου!!
-
Funis
Ασε τις φιλοσοφίες και κοιτά να πληρώσεις τα καπελάκια σου -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Funis
Ασε τις φιλοσοφίες και κοιτά να πληρώσεις τα καπελάκια σουτο εχω ήδη κανονισει
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Funis
Ασε τις φιλοσοφίες και κοιτά να πληρώσεις τα καπελάκια σουΜ' αρέσουν οι mods με πυγμή!
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!