-
Σουτίεν να βγάλουμε, για να σκάσει απο το κακό του ο Γιάννς! χα!
-
το θέμα είναι ποιος θα αναλάβει το κόστος και την μαζική παραγγελία.
-
Κοίτα να δεις αν ψάξει κανείς εδω μέσα τι βρίσκει
Θέλω κι εγώ καπελάκι -
To δικό μου πήγε άκλαφτο μαζί με τα πράγματα που μας βούτηξαν στις διακοπές...
-
Αν βγουν καινούρια να έχουν και προσωπικό customizing!
Το δικό μου το θέλω απλό, απλώς με μια inox μπορντούρα στο γείσο! -
Εγώ θέλω καπελάκι με υπογραφές από τους mods
Με σκέτες υπογραφές, +€1000 και αναμονή 4 μήνες (ειδική παραγγελία). Με pin-up φωτο μας, αξία ανεκτίμητη -το δίνουμε μόνο στα κολλητάρια μας στο 4T Forum [Mod]
Πώς μπορεί κάποιος να γίνει κολλητάρι σας, φανταστικοί mods; -
Eγω φωτο του Κικιζας.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To δικό μου πήγε άκλαφτο μαζί με τα πράγματα που μας βούτηξαν στις διακοπές...Άκυρο! Μόλις ανακάλυψα οτι ήταν απο τα ελάχιστα πράγματα που τη γλίτωσαν!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
To δικό μου πήγε άκλαφτο μαζί με τα πράγματα που μας βούτηξαν στις διακοπές...
Άκυρο! Μόλις ανακάλυψα οτι ήταν απο τα ελάχιστα πράγματα που τη γλίτωσαν!
Τελικά... Ακόμα και αυτοί είχαν γούστο!
-
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Εγώ θέλω καπελάκι με υπογραφές από τους modsΜε σκέτες υπογραφές, +€1000 και αναμονή 4 μήνες (ειδική παραγγελία). Με pin-up φωτο μας, αξία ανεκτίμητη -το δίνουμε μόνο στα κολλητάρια μας στο 4T Forum [Mod]
Πώς μπορεί κάποιος να γίνει κολλητάρι σας, φανταστικοί mods;Να αναμένεις πμ με τα IBAN μας [Mod]
-
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Με σκέτες υπογραφές, +€1000 και αναμονή 4 μήνες (ειδική παραγγελία). Με pin-up φωτο μας, αξία ανεκτίμητη -το δίνουμε μόνο στα κολλητάρια μας στο 4T Forum [Mod]
Πώς μπορεί κάποιος να γίνει κολλητάρι σας, φανταστικοί mods;Να αναμένεις πμ με τα I-BAN μας [Mod]
Τυχαίο;
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πώς μπορεί κάποιος να γίνει κολλητάρι σας, φανταστικοί mods;Να αναμένεις πμ με τα IBAN μας [Mod]
επειδή οι καιροί είναι δύσκολοι, δεν μπορώ να πληρώσω σε είδος;
-
Ο χρήστης kouliscd έγραψε:
Done! Έκλεισε!
Θα σου δώσω εγω καπελάκι 4forum και θα τα βρούμε μεταξύ μας! -
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Done! Έκλεισε!
Θα σου δώσω εγω καπελάκι 4forum και θα τα βρούμε μεταξύ μας!Πότε γίνατε mod κύριε Θάνο; Θα σας καταγγείλω για αντιποίηση αρχής
**Ο Thάnos είναι κολλητάρι
[Mod]**
-
έχει κανείς τα eps ή το γραφικό για το καπελάκι να τα δώσω σ'ένα συνεργάτη να φτιάξει καπελάκια;
-
ξεθαψα ενα φορουμιακο αυτοκολλητο. οποιος το θελει, pm
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
έχει κανείς τα eps ή το γραφικό για το καπελάκι να τα δώσω σ'ένα συνεργάτη να φτιάξει καπελάκια;up
-
Mήπως να μεταφερόταν το θέμα στον αντίλογο ώστε να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή μπας και καταφέρουμε και βγάλουμε κανά καπέλο?
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!