-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Kαι εγώ έχω μία δυσκολία στον τρόπο που θα πληρώσω το καπέλο. Cmarin μήπως σχεδιάζεις να κατέβεις καθόλου Χανιά αυτές τις μέρες να στα δώσω κατευθείαν? Το κακό είναι ότι δεν ξέρω αν θα έχω ανέβει Αθήνα μέχρι της 15 Μαρτίου.
Υποκατάστημα Κρήτης είναι ο EMMANOYHL
Ναι αλλά βρίσκεται στο Ηράκλειο. Που σημαίνει 2 ώρες μακριά...
Πόοοοοσο; 1 ώρα και 15 λεπτά με 2 στάσεις για κατούρημα είναι.
Στα Χανιά ερχόμαστε συχνά οπότε πρόβλημα δε νομίζω πως υπάρχει -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Kαι εγώ έχω μία δυσκολία στον τρόπο που θα πληρώσω το καπέλο. Cmarin μήπως σχεδιάζεις να κατέβεις καθόλου Χανιά αυτές τις μέρες να στα δώσω κατευθείαν? Το κακό είναι ότι δεν ξέρω αν θα έχω ανέβει Αθήνα μέχρι της 15 Μαρτίου.
Στα Χανιά ερχόμαστε συχνά οπότε πρόβλημα δε νομίζω πως υπάρχειΕσύ είσαι πολύ γρήγορος βρεεε!!
Ωραία οπότε περίμενω pm να πάμε για καφεδάκι Χανιά και να σας δώσω και τα λεφτά! -
παιδιάάάάά, αν υπάρχει η δυνατότητα ακόμα θέλω και εγώ καπέλο!!
( μη ρωτάτε γιατί δεν το έλεγα τόσο καιρό )..
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Στα Χανιά ερχόμαστε συχνά οπότε πρόβλημα δε νομίζω πως υπάρχειΕσύ είσαι πολύ γρήγορος βρεεε!!
Ωραία οπότε περίμενω pm να πάμε για καφεδάκι Χανιά και να σας δώσω και τα λεφτά!Παιδιά παίζει να ανέβω πριν τις 15 του μήνα Αθήνα οπότε μου τα δίνετε και τα μεταφέρω χέρι χέρι. Οι συντοπίτες ξέρουν που να με βρουν οπότε δεν τίθεται θέμα. Για τους υπόλοιπους στείλτε pm να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε.
-
Κι εγώ θέλω να μου δοθεί λογαριασμός τραπέζης εκτός κι αν κάποιος Mod είναι στο Μαρούσι ώστε να δώσω τα χρήματα σε εκείνον.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Κι εγώ θέλω να μου δοθεί λογαριασμός τραπέζης εκτός κι αν κάποιος Mod είναι στο Μαρούσι ώστε να δώσω τα χρήματα σε εκείνον.Εχεις PM!
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
παιδιάάάάά, αν υπάρχει η δυνατότητα ακόμα θέλω και εγώ καπέλο!!( μη ρωτάτε γιατί δεν το έλεγα τόσο καιρό )..
Ok, Μπήκες στην λίστα!
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Παρακαλώ να οριστεί εθελοντής και για το υποκατάστημα Πατρών - Πύργου.
Εμένα μη με κοιτάτε, τον tt κοιτάτε. Είναι πιό κοντά στο κεντρικό της Αθήνας.Ορίστηκε ήδη!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Παρακαλώ να οριστεί εθελοντής και για το υποκατάστημα Πατρών - Πύργου.
Εμένα μη με κοιτάτε, τον tt κοιτάτε. Είναι πιό κοντά στο κεντρικό της Αθήνας.Ορίστηκε ήδη!
Πες το κι έγινε! Το τριήμερο θα οργανώσω τους φίλους της Ηλείας (ε, μ' ακούτε εκεί κάτω; ), ενώ αμέσως μετά θα αναλάβω την Αχαΐα.
Τώρα αν χρειαστεί κατεπείγουσα μεταφορά - παράδοση καπελακίων, καθώς το Clio δεν είναι για πολλά-πολλά, ένας φίλος θα με διευκολύνει με το ραλλάκι του
[Δεν άλλαξες ακόμα λάστιχα; ]
-
Για τα Μεσόγεια πού απευθυνόμαστε?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Για τα Μεσόγεια πού απευθυνόμαστε?Στο Υποκατάστημα Παιανίας!
-
Όταν λέτε υποκαταστήματα,τραπεζας εννοείται ή των 4Τ ;
Στο προηγούμενο,υποκατάστημα παιανίας τί σημαίνει;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Όταν λέτε υποκαταστήματα,τραπεζας εννοείται ή των 4Τ ;Στο προηγούμενο,υποκατάστημα παιανίας τί σημαίνει;
Όχι βρε, απλά εννοεί ότι κάποιος Mod είναι κοντά και μπορεί με συννενόηση να συναντηθεί.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ok, Μπήκες στην λίστα!
Σε ευχαριστώ!! Μένω Παλλήνη αλλά κινούμαι μεταξύ εκεί γυρω (Μαρούσι, Παιανία, Κηφισσιά) καθώς και μερικές φορές της εβδομάδας κέντρο. Αν υπάρχει κανένας αλλιώς στείλτε μου το λογαριασμό!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Όταν λέτε υποκαταστήματα,τραπεζας εννοείται ή των 4Τ ;
Στο προηγούμενο,υποκατάστημα παιανίας τί σημαίνει;
Όχι βρε, απλά εννοεί ότι κάποιος Mod είναι κοντά και μπορεί με συννενόηση να συναντηθεί.
Και υποκατάστημα παιανίας ποιος μοντ είναι ;
-
Εγω!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ok, Μπήκες στην λίστα!
Μπορω;Αν ναι θελω δυο καπελακια
Αν οχι θα παω σε αλλο φορουμ με τον Timecounter να σας βριζω τσογλανια! Με τα λεφτα του μπαμπα τα κανετε ολα
Στειλτε πμ για να κανω καταθεση σε λογαριασμο,αν γινεται φυσικα!
-
Παιδες, θα είναι κανένας mod αύριο στην πίστα, να δώσουμε και εκεί λεφτά?
-
Πλερωσα, πλερωσα πανε τα λεφτάκια μου
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Πλερωσα, πλερωσα πανε τα λεφτάκια μουΠάνε, πάνε! Τι νόμιζες, ότι θα πάρεις και καπελάκι?
Παιδες, θα είναι κανένας mod αύριο στην πίστα, να δώσουμε και εκεί λεφτά?
Δεν πιστεύω, αλλά δεν τα μαζεύει κάποιος εθελοντής να βοηθησετε την κατάσταση?
Καπελάκι του forum - Η ώρα της παραλαβής!