-
ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΣΤΑΡΤ ΛΑΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ!
ΦΟΒΕΡΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ!!!!
ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΝ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ!
ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙΝΗΤΡΟ ΝΑ ΞΑΝΑΨΩΝΙΣΟΥΝ!!ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΥΡΙΟΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΚΑΡΤΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ! ΜΕ ΕΚΠΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΑ!! ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑΚΗ ΒΑΣΗ!!
ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ ΠΕΛΑΤΕΣ ΠΙΑΝΕΙ!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΑΝΙΔΕΟΥΣ ,ΑΜΟΡΦΩΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!
Υ.Γ ΛΙΓΟΥΡΗ ΕΛΛΗΝΑ ΑΓΩΝΙΖΩΜΕΝΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ!!!
ΡΕ ΓΥΡΙΣΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΚΟΠΟ ΣΑΣ,ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΑΣ!! ΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗ Ζ Ω Η ΣΑΣ!!!Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Αυτη ειναι μια επιστολη(προφανως και προς τη λεσχη) του Νικου Πολιτη ,που βρηκα σε αλλο σαιτ!!
Ειναι ενδιαφερον και σωστη(ασχετως αν στα ραλλυ σπριντ υπαρχουν η οχι ακριβη/τυπικα ωραρια)!Νικος Πολιτης εγραψε:
'Κύριοι,
Είστε απαράδεκτοι για το χτεσινό φιάσκο που εσείς ονομάζετε Ράλλυ Σπριντ Αγίου Κωνσταντίνου κι αυτό γιατί καταστρατηγήσατε ωράρια και θέσατε σε κίνδυνο 68 πληρώματα. Και εξηγούμαι:
Από το πρωί στον τεχνικό έλεγχο υπήρξε καθυστέρηση μισής ώρας στο να περάσουμε έτσι η ώρα έφτασε 10:30 για να πάρουμε το Ο.Κ. με αποτέλεσμα να μην έχω χρόνο να τσεκάρω το αυτοκίνητό μου αφού στις 11:23 έπαιρνα εκκίνηση. Τελικά κι ενώ ήμουν στην ώρα μου στην αφετηρία πήρα εκκίνηση στις 11:35 και αναρωτιέμαι αν εγώ είχα αργήσει τόση ώρα τι καπέλο (σομπρέρο καλύτερα) θα είχα 'φάει'!Μέσα στην ειδική έγιναν ατυχήματα και εγώ ο ίδιος βρήκα το μπροστινό μου αυτοκίνητο κάθετα στο δρόμο χτυπημένο σε ένα δέντρο κι αν κι έκοψα ταχύτητα, διαπιστώνοντας ότι το πλήρωμά του δεν χρειαζόταν βοήθεια συνέχισα κανονικά. Απ' ότι ξέρω δεν διακόπτεται ο αγώνας για να καθαριστεί ο δρόμος, αυτό γίνεται μόνο στις αναβάσεις, αντίθετα αν υπάρχει σοβαρός λόγος τα αυτοκίνητα που ακολουθούν περνούν την ειδική απλή και παίρνουν τον χρόνο του προπορευόμενου αυτοκινήτου. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη και φτάσαμε έτσι στο δεύτερο σκέλος να εμπαιχτούμε κύριοι και να κινδυνέψουμε με την ανικανότητά σας να τηρήσετε τα ωράρια και να φέρετε σε πέρας σωστά τον αγώνα.
Έτσι λοιπόν φύγαμε από τον χώρο του σέρβις στις 12:50 για να πάρουμε εκκίνηση στις 13:23 με τα λάστιχά μας ζεστά και την ψυχολογία μας καλή και τελικά πήραμε εκκίνηση στις 14:38 με βροχή, λάστιχα κρύα, και ακατάλληλα και ψυχολογία στο μηδέν κι όλα αυτά γιατί κύριοι;Απαντήστε μου στα εύλογα ερωτήματά μου:
- Μας εμπαίζατε μιάμιση ώρα ότι τώρα ξεκινάμε και κάντε υπομονή σε 10 λεπτά φεύγετε, πως λοιπόν να πάμε να αλλάξουμε λάστιχα στο σέρβις;
- Από πότε στα ράλλυ πρέπει να καθαρίσετε τον δρόμο από χυμένα λάδια; (ήταν η δικαιολογία που μας έλεγαν οι κριτές στην εκκίνηση).
- Από πότε δεν τηρείτε τα ωράρια αφού τα ράλλυ έχουν συγκεκριμένα, παρά ξεκινάμε τον αγώνα ότι ώρα μας βολεύει; Μήπως τα μπερδέψατε με τις αναβάσεις;
- Αν εγώ παρουσιαζόμουν μετά από μιάμιση ώρα για να πάρω εκκίνηση, επειδή κάτι μου έτυχε, δεν θα με στέλνατε απλά σπίτι μου;
- Από πότε πρέπει να βγάλετε τα εγκαταλελειμμένα αυτοκίνητα από την ειδική για να ξεκινήσουμε; Να τα παραμερίζατε. Αν πάλι δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί το δεύτερο σκέλος να μας αφήνατε να την περάσουμε απλή και να πάμε σπίτια μας.
- Λέτε ότι το 68 νούμερο είχε ατύχημα και γι' αυτό υπήρξε καθυστέρηση. Και σας ρωτώ: Υπήρχε ασθενοφόρο στο χώρο για το πλήρωμα; ΟΧΙ, Γιατί κύριοι; Από πότε τα πληρώματα των σπριντ δεν χρήζουν ασθενοφόρου και γιατρού;
Προσωπική μου γνώμη αλλά και άλλων αγωνιζόμενων είναι ότι ο χτεσινός αγώνας ήταν απαράδεκτος για μια 'επαγγελματική' λέσχη. Ξεκινήσαμε το δεύτερο σκέλος με ακατάλληλα λάστιχα επειδή εσείς καθυστερήσατε με αποτέλεσμα όχι μόνο να μην το ευχαριστηθούμε, που γι' αυτό άλλωστε συμμετέχουμε, αλλά κυρίως με μεγάλο τον κίνδυνο να τσακιστούμε.
Γνωρίζω ότι αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας δεν θα την λάβετε υπόψη σας, ωστόσο σας την κοινοποιώ επειδή δεν επιτρέπω σε κανέναν να υποτιμά την νοημοσύνη μου και να με εμπαίζει τη στιγμή που κι εγώ όπως και όλοι οι αγωνιζόμενοι συμβάλλουμε και οικονομικά για την πραγματοποίηση τέτοιων αγώνων.Αισθάνομαι απλά την ανάγκη να εκφράσω τη λύπη μου που εν έτη 2006 οι αγώνες στην Ελλάδα κάνουν άλματα προς τα πίσω και γι' αυτό ευθύνονται οι ανεπαρκείς λέσχες. Λυπάμαι ακόμα που μετέχω σε ένα άθλημα-χόμπυ που όλοι περιμένουν να μας αρμέξουν οικονομικά χωρίς να μας υπολογίζουν σε τίποτα.
Γιατί κύριοι; Αν εμείς οι πρωταγωνιστές δεν συμμετέχουμε όλοι εσείς θα πάτε απλά σπίτια σας. Εκμεταλλεύεστε το πάθος μας (αλκοολίκι) για τους αγώνες και έχουμε αυτά τα αποτελέσματα.
Κλείνω με την ευχή να μην υπάρξει ξανά τέτοιο φιάσκο σε αγώνα αυτοκινήτου και με τις ευχές μου για γρήγορη ανάρρωση στο πλήρωμα 68.Νίκος Πολίτης '
-
Αν κ ο αγώνας άρχισε με τις καλύτερες προϋποθέσεις δυστυχώς για κάποιους εξελίχθηκε πολύ άσχημα.
Αρκετές εξόδοι που ευτυχώς περιορίστηκαν σε υλικές ζημιές εκτός απο το πλήρωμα του 127 που κ πάλι ευτυχώς που δεν χτύπησαν σοβαρά.Κουραστικές οι καθυστερήσεις κ μας απογοήτευσε το ότι κάναμε απλή το 2ο σκέλος.
Γενίκοτερα όμως, μας άρεσε πολύ η διαδρομή σαν διαδρομή που είχε πολλές εναλλαγές κ που τελικά ευχαριστηθήκαμε έστω κ αν πήγαμε μονο το 1ο σκέλος. Αργή-γρήγορη-τεχνική.Σαν αγώνας θα μ άρεσε να ξαναγίνει με τις όποιες βελτιώσεις που χρειάζονται κ κρίνονται απαραίτητες για να κρατήσει το ενδιαφέρον των θεατών κ των αγωνιζομένων απο πλευράς ασφάλειας κ θεάματος.
Κρίμα για τους θεατές που αν κ μαζεύτηκαν πολλοί με πολύ ενθουσιασμό δυστυχώς απογοητεύτηκαν κ κουράστηκαν αρκετά με τις κοιλιές του αγώνα.Για πολλά 10 ΜΕ ΤΟΝΟ οι Παπανικολάου κ Χεκιμιάν που κινήθηκαν σαν πύραυλοι εδάφους - εδάφους!!!!!
Εύχομαι καλύτερη συνέχεια με πιο θετικά συναισθήματα για όλους.
Thank you Spo+ κ maleleni
-
ΜΙΑΑΑ ....ΔΕΣΠΙΝΙΔΟΥΛΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ... ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΦΑΤΣΑ .... ΔΙΑΒΑΖΕΙ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΗ )??? Η ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ , ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΙΑΑΑ ....ΔΕΣΠΙΝΙΔΟΥΛΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ... ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΦΑΤΣΑ .... ΔΙΑΒΑΖΕΙ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΗ )??? Η ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ , ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ?Για ποια χτυπα η καμπανα? Και τι καθηκοντα ανελαβε?
Παλι πισω εμεινα απο εξελιξεις.... -
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΜΙΑΑΑ ....ΔΕΣΠΙΝΙΔΟΥΛΑ ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ , ΑΝΤΕ ΚΑΙ... ΦΑΤΣΑ ΜΕ ΦΑΤΣΑ .... ΔΙΑΒΑΖΕΙ (ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΛΙΤΗ )??? Η ΑΝΕΛΑΒΕ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΛΛΑ , ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΡΟΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΩΤΟΑΣΠΙΔΕΣ ?Αν αναφέρεστε σε εμένα (φάτσα με φάτσα, καλό ) διάβασα μόλις την επιστολή... Συμφωνώ στο μεγαλύτερο μέρος της... Και εγώ ήμουν εκεί, και εγώ κουράστηκα και εγώ βαρέθηκα αλλά θα πω για μια ακόμη φορά πως προτιμότερο είναι να έχουμε καθυστέρηση παρά ατυχήματα, τραυματισμούς και θύματα....!
Το ότι πρόκειται για αγώνα ράλλυ (σπριντ) δεν σημαίνει πως ό,τι και να συμβαίνει ο αγώνας πρέπει να συνεχιστεί...! Με το ίδιο σκεπτικό και τα γουρουνάκια, κοτούλες, αγελάδες, μοσχάρια, γίδες και λοιπά ζώα (και οχήματα αυτών) που βρίσκονται κατά καιρούς στις ειδικές τι σας ενοχλούν? Άμα τα δείτε να κόψετε, άμα τα χτυπήσετε κακό του κεφαλιού σας.... Ε δεν πάει και έτσι...Και να το ξαναπώ... ΝΑΙ ήταν υπερβολλικές οι καθυστερήσεις, ναι κάποιες διακοπές δεν χρειάζονταν αλλά (γνώμη μου) ΓΙΝΑΝ ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΡΟΘΕΣΗ!
Δεν νομίζω ότι είχε κανείς διάθεση ούτε ήθελε να καθυστερήσει ο αγώνας, ούτε να φύγουν οι θεατές, ούτε να γκρινιάζουν οι αγωνιζόμενοι... Για καλό το κάνανε, για την δική σας/μας ασφάλεια και όχι για κακό!Γίνανε λάθη, σαφέστατα, υπάρχουν ευθύνες, σίγουρα... Δεν καταλαβαίνω όμως αντί να πούμε τα στραβά με ωραίο τρόπο και να βοηθήσουμε ώστε να μην ξαναγίνουν πρέπει να κρα κρα κρα κρα απλά για να πούμε ότι κάτι είπαμε...
Μάλλον εγώ τα βλέπω ακόμα πολύ ρομαντικά τα πράγματα και συγχωρέστε με...
-
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ EVA
Υ.Γ. το στιλακι ειναι κλεμενο sorry αρχηγε
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ EVAΥ.Γ. το στιλακι ειναι κλεμενο sorry αρχηγε
Το στιλάκι ή το στιχάκι?
Καλησπέρα... -
επειδή μου έχει κάνει πολύ εντύπωση.....
το πλήρωμα του 127 πως και πότε μεταφέρθηκε από το πολιτικό αυτοκίνητο ?
είχε κλείσει η ειδική για να περάσει το πολιτικό αυτοκίνητο ????μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση !!!
-
Γιατι να μην τρέχει ο ταμπ σε αυτό το σπριντ......οεο....
-
Η μπαρα του παρμπριζ ηταν αλλη οπως καταλαβα απο τις κολλησεις.
Κε Χρηστο κανει δηλ διαφορα τι θα πειτε αναλογα με το αν τον ξερετε;;;;
Για μενα οχι, αν με θεωρητε μαλακοπιτουρα σαν reddragon θα πρεπει να με θεωρειτε οπως και αν με λενε.
Μια ερωτηση τελευταια, δεν υπαρχει περιπτωση ενας σωληνας με την ιδια εξωτερικη διαμετρο και την ιδια διατομη να εχει διαφορα στην ακαμψια απο εναν αλλο με ιδια χαρακτηριστηκα; Ρωταω λογω αμαθειας. αν η απαντηση ειναι τοσο προφανης ζηταω συγνωμη που σας εφαγα τον χρονο και που σας ξαναεφυγε το σκαλπ, με τις μαλακιες που λεω.
Nass μακαρι να μπορουσα να βοηθησω με οποιονδηποτε τροπο.Αλλα μαλλον αυτο το αθλημα δεν σωζεται με τιποτα... -
Ο χρήστης glf έγραψε:
επειδή μου έχει κάνει πολύ εντύπωση.....το πλήρωμα του 127 πως και πότε μεταφέρθηκε από το πολιτικό αυτοκίνητο ?
είχε κλείσει η ειδική για να περάσει το πολιτικό αυτοκίνητο ????μου κάνει πάρα πολύ μεγάλη εντύπωση !!!
Καλημέρα. Είχα την τύχη (ή ατυχία) να είναι ο συγκεκριμένος αγώνας ο δεύτερος αγώνας αυτοκινήτου στον οποίο παραβρέθηκα ως θεατής. Επειδή η έξοδος έγινε στα 10 μέτρα από εμένα, το πολιτικό αυτοκίνητο έφθασε στο σημείο του ατυχήματος περίπου 5 λεπτά μετά το συμβάν και παρέλαβε τον οδηγό (για το συνοδηγό δε θυμάμαι) παρόλο που οι κριτές που ήταν εκεί προέτρεπαν τον οδηγό του πολιτικού να περιμένει το ασθενοφόρο. Να σημειώσω ότι η φούρια του οδηγού του πολιτικού ήταν τέτοια που νόμιζα ότι θα πατήσει τους θεατές με την ταχύτητα που έφθασε στο σημείο του συμβάντος.
Για το αν είχε κλείσει επίσημα η ειδική δεν ξέρω, πάντως ήταν γνωστό ότι βάσει προγράμματος το Νο68 ήταν το τελευταίο αυτοκίνητο για να κλείσει ο 1ος πρώτος γύρος.
Αν και δεν ξέρω πού ήταν τα ασθενοφόρα και πόση ώρα θα έπαιρνε να έρθουν, μου φάνηκε τελείως αψυχολόγητη η ενέργεια του οδηγού του πολιτικού αυτοκινήτου (σημ.: ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είναι κριτής αγώνων). Λόγω ελάχιστης εμπειρίας από αγώνες δεν είμαι σε θέση να κάνω άλλα σχόλια για όσα συνέβησαν.Υ.Γ.: Σε λίγο θα ανεβάσω και φωτογραφίες από το Νο68 για να φανεί η έκταση της σύγκρουσης και να βοηθήσω στην εξαγωγή συμπερασμάτων κατά πόσο το roll cage έκανε καλά τη δουλειά του ή όχι.
-
-
Μεγα λαθος να αναλωθουμε στο αν το 127 με το οποιο σωθηκε το πληρωμα πληρουσε τις προδιαγραφες ασφαλειας.....
Ο Ναςς εχει προσωπικοτητα και ξερει να λεει/παραδεχτει αν ενα αυτοκινητο που εχει ΔΤΤ,τελικα ηταν ανασφαλες.....(αν θα ηταν...)
Σε αντιθεση με εσενα ρεντντραγκον που,ενω ποσως με ενδιαφερει ποιος εισαι,εντουτοις 'προστατευεσαι' απο το ονομα ρεντντραγκον και οταν σου ζηταμε να μας πεις ποιος εισαι(καλοπροαιρετα!),δεν λες.(οπως και ολοι οι υπολοιποι ανωνυμοι....)Παρεπιμπτωντος,οποιος 'ανωνυμος' χρηστης δεν (θελει να)δηλωνει το ποιον του(αν του ζητηθει),αυτοματως σημαινει οτι δεν ειναι υπαρκτο προσωπο για τους υπολοιπους.(ειδικα σε περιπτωσεις που θιγει προσωπα και καταστασεις οπως εδω )
Αυτο δεν ισχυει για τυχαια προσωπα,οπως πχ. του Λοκατζη,που επειδη δεν τον ξερουμε,δεν ειναι καποιος.Πολυ πιθανο,αμα του ζητηθει να μας πει ποιος ειναι(παραδειγμα ειναι αυτο!!)Παντως επαναλαμβανω τα προβληματα του αγωνα ηταν απειρα και μαλιστα δημιουργηθηκαν,ενω τα ατυχηματα που ειναι λογικο ποσοστα σε καθε αγωνα ΔΕΝ ειναι δικαιολογια!!!!!
Παπαγαλε δεν χρειαζεται ο Ταμπς.......Ολοι(οι παρευρισκομενοι) τα ιδια λενε με καποιες εξαιρεσεις που και εγω δεν καταλαβαινω γιατι διαφωνουν...... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παρεπιμπτωντος,οποιος 'ανωνυμος' χρηστης δεν (θελει να)δηλωνει το ποιον του(αν του ζητηθει),αυτοματως σημαινει οτι δεν ειναι υπαρκτο προσωπο για τους υπολοιπους.(ειδικα σε περιπτωσεις που θιγει προσωπα και καταστασεις οπως εδω )
Αυτο δεν ισχυει για τυχαια προσωπα,οπως πχ. του Λοκατζη,που επειδη δεν τον ξερουμε,δεν ειναι καποιος.Πολυ πιθανο,αμα του ζητηθει να μας πει ποιος ειναι(παραδειγμα ειναι αυτο!!)Όπως λες κι εσύ, δεν έχω κανένα πρόβλημα να πω το όνομά μου Ο μόνος λόγος που δεν το ξέρετε είναι ότι δεν έχω ξαναγράψει στο thread των ελληνικών αγώνων και δεν έχει υπάρξει λόγος να το αναφέρω μέχρι τώρα.
Γενικότερα οι γνώσεις μου περί αγώνων είναι περιορισμένες και ούτε ξέρω τους κανονισμούς που ισχύουν και πως διαφοροποιούνται μεταξύ αναβάσεων, σπριντ, κτλ. Απλά, κάποια γεγονότα μου έκαναν εντύπωση στον συγκεκριμένο αγώνα. Γι' αυτό και αναφέρθηκα μόνο σε γεγονότα που ήμουν μάρτυρας. Άποψη εξέφρασα μόνο για το θέμα της μεταφοράς (πιθανού) τραυματία από θεατή, που πιστεύω ότι στη γενική περίπτωση δεν είναι συνετή κίνηση άσχετα από κανονισμούς.Υ.Γ.1: Μη νομίζεις φίλε Αμαξόπουλε ότι ενοχλήθηκα από τα λεγόμενά σου Απλά, μια που αναφέρθηκε το όνομά μου (για την ακρίβεια το ψευδώνυμο) σκέφθηκα να πω τα παραπάνω.
Υ.Γ.2: Προφανώς, ανά πάσα στιγμή αν ζητηθεί το όνομά μου, θα το αναφέρω. -
Οριστε, Κυριος με τις αποψεις του,που ολοι πρεπει να ακουμε με σεβασμο ασχετα,αν συμφωνουμε/διαφωνουμε αν ειναι σωστες/λαθος!!
Και φυσικα, καλα εκανες και τις εγραψες!Ελπιζω να ξαναδεις αγωνα,τωρα που, ποτε......
Απλα οσοι εμπλεκομενοι εχουμε την 'υποχρεωση'(ηθικη,αφου ειναι κατι που μας αρεσει,γιατι να μην γινεται και οπως πρεπει) οπου βλεπουμε προβλημα/προβληματα να τα υποδεικνυουμε και να προσπαθουμε να τα λυνουμε η να τα αναφερουμε στους καταλληλους ανθρωπους ωστε να μην ξανασυμβουν(λεσχες,αρχη του σπορ,κλπ)
Βεβαια ειναι αλλο θεμα το αν λυνονται...... -
Oπως εγραψα και σε πμ στον Nass to 127 το ειδα οταν κατεβηκε απο την πλατφορμα πιο μετα και φαινοταν σαν να την ειχε φαει στο δοξα πατρυ και οχι στο στην κολωνα με τετοιο τρομακτικο τροπο.Ζητησα συγνωμη απο τον Nass giati αθελα μου και αυτο οποιος θελει το πιστευει, εκμεευσα τον ρολο του και το εργο του.Ουδεποτε ηθελα να αμφισβητησω την διαδικασια για την εκδοση του ΔΤΤ. Δημητρη δεν εχω κανενα μα κανενα προβλημα να πω ποιος ειμαι, για ονομα του θεου.
Γιωργος Γκιρτζης. -
Ερώτηση....Υπήρξε/θα υπάρξει έγγραφη διαμαρτυρία από πλευράς ΣΟΑΑ (δηλ. ημών) για το φιάσκο/παρωδία αγώνα; Υπήρχε δίπλα στον αλυτάρχη παρατηρητής ΣΟΑΑ ή καθόμασταν όλοι και ....κιζόμασταν στην εξέδρα ενώ μπορούσαμε να βοηθήσουμε εύκολα μιας που είμασταν δίπλα στο σπίτι μας αλλά δεν μας ζητήθηκε;;....Γιατί ένα θέμα είναι να αλλωνίζουν αυτοί και ένα άλλο να τους αφήνουμε ανενόχλητους να το κάνουν...Δε νομίζετε;;
-
Ο χρήστης reddragon έγραψε:
Η μπαρα του παρμπριζ ηταν αλλη οπως καταλαβα απο τις κολλησεις.
Κε Χρηστο κανει δηλ διαφορα τι θα πειτε αναλογα με το αν τον ξερετε;;;;
Για μενα οχι, αν με θεωρητε μαλακοπιτουρα σαν reddragon θα πρεπει να με θεωρειτε οπως και αν με λενε.ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ (ΤΩΡΑ) ΠΛΕΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ , ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ , ΑΣΧΕΤΩΣ ΕΑΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΠΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ , ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΙΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ , ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΛΕΠΩ ΤΙΣ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΟΥ .
Μια ερωτηση τελευταια, δεν υπαρχει περιπτωση ενας σωληνας με την ιδια εξωτερικη διαμετρο και την ιδια διατομη να εχει διαφορα στην ακαμψια απο εναν αλλο με ιδια χαρακτηριστηκα;
ΒΕΒΑΙΩΣ , ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΟΥ ΤΗΝ ΧΗΜΙΚΗ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΣΗ (ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΗΛ. ΤΗΣ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ,ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΛΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ).
ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΕΔΩ (ΣΤΑ ΡΟΛΚΕΙΤΖ) ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΝΤΑΡΣ ΤΗΣ FIA , KAI ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ (ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ , ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΩ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΧΕΡΜΠΙ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ 2,5ΣΤΗΝ 40 Φ ΚΑΙ 3 mm ΣΤΗΝ 38Φ, ΠΑΧΟΣ ΣΩΛΗΝΑ , ΕΝΩ Η FIA EΠΙΤΡΕΠΕΙ 40Χ2.0 ΚΑΙ 38Χ2.5 .
ΑΠ'ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ , ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΑΖΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΟΝΤΡΙΤΕΡΟΥΣ ΣΩΛΗΝΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΜΨΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΟΥΣΕΙΣ .
Σ'ΑΥΤΟ ,ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΜΟΥ , ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ , ΟΤΙ .......ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΜΨΕΙΣ ΙΣΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΕΣ , ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΒΑΡΟΥΣ , ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ'ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ .ΦΙΛΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ , ΑΛΛΑ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕΤΡΑΕΙ
...
-
Ok Γιωργο !Απλα με το να ξεκιναμε να κανουμε διαλογο,λεγοντας πραγματα που θιγουν καποιους χωρις να ειμαστε 'επωνυμοι'(στα φορουμ,ε) ειναι λιγο κακο......
Τα τρομακτικα χτυπηματα,δεν ειναι απαραιτητα 'κακα'.....Ακριβως αυτο που ειπε ο Ναςς.
Και παντα μια ανωμαλη/αποτομη επαφη με δεντρο ειναι απο τις χειροτερες συγκρουσεις.......
Αρα μαλλον λυθηκε η πολιορκια και κοιταμε τα υπολοιπα προβληματακια(αρες)!!!Σπυρο,αν δεν κανω λαθος μας εχουν πει ξεκαθαρα οτι ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ στις διαφορες οργανωσεις,κλπ.
Το ειπαν μου φαινεται σε επιστολη της ΕΘΕΑ η στη συναντηση αυτης με τον ΣΟΑΑ(οποιος θυμαται σιγουρα , ας μας διαφωτισει καλυτερα)
ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η PLATFORMA ....???? OEO....???????