-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ που δε με λένε Σά...βα δηλαδή δεν μπορώ να τα δώ?
Μπορείς γιατί είσαι... εκτός παρένθεσης
Btw, έχουμε τραβήξει και ως GVR δυο πολύ καλά βίντεο! Θα σας ενημερώσω μόλις τα ποστάρουμε.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
[snip]
Btw, έχουμε τραβήξει και ως GVR δυο πολύ καλά βίντεο! Θα σας ενημερώσω μόλις τα ποστάρουμε.As promised: Βίντεο με πρωταγωνίστρια την GVR
Εξαιρετικά και τα δυο!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Αν σας αρέσει η αγωνιστική προσομοίωση, αν σας αρέσουν τα βίντεο, αν έχετε ή αποκτήσατε πρόσφατα γραμμή dsl (και αν το όνομά σας αρχίζει από 'Σά' και τελειώνει σε 'βας' ) θα βρείτε εδώ συγκεντρωμένα άρθρα με εξαιρετικά βίντεο από το LFS.Καλή σας... PCθέαση
ναι κύριε έχουμε dsl officially!
-
Ένας φίλος μου δάνεισε το PS2 το οποίο έχει και Gran tourismo 4. Ξέρετε κανένα cheat - patch για να ξεκλειδώσω το nurburgring??? Αν ναι, θα με σώσετε...
-
Άκυρο τελικά δεν χρειάζεται. Πρώτες εντυπώσεις από το παιχνίδι απογοητεύτικές. Ο έλεγχος του αυτοκίνητου δεν χάνεται με τίποτα ενώ όταν βγαίνεις εκτός πίστας (αμμοπαγίδες) χάνεις ελάχιστο χρόνο. Μέχρι τώρα έχω οδηγήσει μόνο το honda city turbo του 83' στο nordschleife που έκανα 9:55:830 στον πέμπτο γύρο. Ποια Sabine...
-
GVR UMC, Αγώνας 6ος (XRG@BL1R)
*Με την ολοκλήρωση του 6ου αγώνα του GVR UMC - LFS DEMO, με XR GT στην αντεστραμμένη Blackwood GP, βρισκόμαστε πια ακριβώς στη μέση του πρωταθλήματος. Ο αγώνας σημαδεύτηκε από τη σύγκρουση του 14ου γύρου μεταξύ των πρωτοπόρων kaynd και migf1, μετά από 11 γύρους συνεχούς πίεσης του δεύτερου. Ή ένταση που δημιουργήθηκε μεταξύ των δυο οδηγών έλαβε τέλος όταν το replay δικαίωσε τον kaynd και o migf1 απολογήθηκε στον κύριο αντίπαλό του, στο meeting των οδηγών, μετά τον αγώνα.
Έστω και με αμφισβητούμενο τρόπο, ο migf1 έγινε ο πρώτος οδηγός του πρωταθλήματος που έχει κερδίσει δυο αγώνες, αυξάνοντας και τη διαφορά του από τον kaynd στους 5 βαθμούς.*
-
Μήπως οδηγείς με τα driving aids on?
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Μήπως οδηγείς με τα driving aids on?Γιατί, έχει διαφορά;
-
Εμείς (στο LFS) έχουμε τέτοια aids: http://www.youtube.com/watch?v=Zh-KQcfyzE8
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Έστω και με αμφισβητούμενο τρόπο, ο migf1 έγινε ο πρώτος οδηγός του πρωταθλήματος που έχει κερδίσει δυο αγώνες, αυξάνοντας και τη διαφορά του από τον kaynd στους 5 βαθμούς.Αχαααααα...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Έστω και με αμφισβητούμενο τρόπο, ο migf1 έγινε ο πρώτος οδηγός του πρωταθλήματος που έχει κερδίσει δυο αγώνες, αυξάνοντας και τη διαφορά του από τον kaynd στους 5 βαθμούς.
Αχαααααα...
Και να φανταστείς ότι το κείμενο το έγραψα εγώ!
-
Το γνωρίζω.
Η απόλυτη εγκαθετότητα, ακόμα και στον εαυτό σου.
-
Η πλάκα είναι πως εκείνη τη στιγμή, την ώρα του αγώνα, νόμιζα πως ο kaynd επειδή το 'χασε έπεσε αυτός επάνω μου. Επι 11 γύρους τον κυνηγούσα ανελέητα περιμένοντας να κάνει το λάθος. Εν τω μεταξύ τον μάζευα σε όλη την πίστα εκτός από την τελευταία στροφή, που μου έφευγε λίγο. Όταν τελικά έκανε το λάθος, στην τελευταία στροφή, βούτηξα στην εσωτερική του σίγουρος πια ότι τα κατάφερα επιτέλους, παρά την επαφή μας. Όταν όμως είδα το replay διαπίστωσα ότι ουσιαστικα τον τετακάρισα. Βασικά, είχε ήδη χάσει την ουρά του πάνω στo απεξ πριν έρθουμε σε επαφή και είχε ήδη πλαγιάσει όταν ακουμπήσαμε, άρα τον βρήκα υπο γωνία για αυτό και 'γύρισε'. Αν δεν είχε 'γυρίσει', η επαφή αυτή δεν θα είχε καμια απολύτως συνέπεια, θα ήταν απλώς ένα τζαρτζάρισμα... δεν ήταν όμως
-
Εγινε το απίστευτο....τρέχει το LFS στο laptop και μάλιστα καλά!
Celeron Mobile 1,3GHz
512 Ram
16mb vga -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εγινε το απίστευτο....τρέχει το LFS στο laptop και μάλιστα καλά!Celeron Mobile 1,3GHz
512 Ram
16mb vgaΌταν λες καλά, δλδ με πόσα FPS σου τρέχει;
-
To lfs αν χαμηλώσεις τα γραφικά πάει φετίδια ακόμα και σε απαρχαιωμένα μηχανήματα. αφού σκέφτομαι να πάρω κάτι πραγματικά μίζερο, από τα σκουπίδια (κανά 1G p3) και να το έχω για dedicated μηχάνημα για το lfs.
...
!
wow.
Πάω να το κάνω τώρα!
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Παρένθεση...Ένα βιντεάκι που τσίμπησα από τον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος Ιταλίας. Φέτος επέλεξαν το GTR2 σαν πλατφόρμα.
http://www.simleague.net/files/gtr2/video/sl8_race1_monza_g1_xvid.zipH ώρα της Valencia (τρομερός αγώνας, 107,8ΜΒ με highlights)
http://www.simleague.net/files/gtr2/video/sl8_race2_valencia_g1_xvid.zip -
Κι άλλο ένα ωραίο βίντεο, από Αμερική αυτή τη φορά.
http://www.tptcc.com/files/nagt_vid_dec06.zip -
Μάνο το πρώτο βίντεο μου άρεσε, το δεύτερο όχι.
GVR UMC – LFS DEMO 7ος Αγώνας (XRG@BL2)
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Δεκ 2006, ο έβδομος αγώνας του GVR UMC – LFS DEMO στη χωμάτινη Blackwood Rallycorss με τα ατμοσφαιρικά πισοκίνητα XR GT. Ο migf1 κυριάρχησε καθολικά, κατακτώντας πολ-ποζίσιον, νίκη, ταχύτερο γύρο και ρεκόρ πίστας και σε συνδυασμό με την πρόωρη εγκατάλειψη του άμεσου ανταγωνιστή του kaynd, ξέφυγε πια 11 βαθμούς στη βαθμολογία του πρωτάθλήματος.
Τόσο ο αγώνας όσο και τα προκριματικά σημαδεύτηκαν για μια ακόμα φορά από πολλά προβλήματα lag, με αποκορύφωμα την εγκατάλειψη του kaynd στον 2ο μόλις γύρο, ενώ και ο Harogeo είχε σχεδόν μόνιμο πρόβλημα σε όλο τον αγώνα. Για τους migf1 και Rhs τα προβλήματα είχαν αρχίσει από τα προκριματικά και αναγκάστηκαν να τρέξουν στον αγώνα χρησιμοποιώντας… παλαιότερες εκδόσεις κινητήρων (PSTN αντί για DLS ).
Μαζί με τον αγώνα αυτόν ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, αφού λόγω εορτών προβλέπεται διακοπή μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2007.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Μάνο το πρώτο βίντεο μου άρεσε, το δεύτερο όχι.GVR UMC – LFS DEMO 7ος Αγώνας (XRG@BL2)
Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 17 Δεκ 2006, ο έβδομος αγώνας του GVR UMC – LFS DEMO στη χωμάτινη Blackwood Rallycorss με τα ατμοσφαιρικά πισοκίνητα XR GT. Ο migf1 κυριάρχησε καθολικά, κατακτώντας πολ-ποζίσιον, νίκη, ταχύτερο γύρο και ρεκόρ πίστας και σε συνδυασμό με την πρόωρη εγκατάλειψη του άμεσου ανταγωνιστή του kaynd, ξέφυγε πια 11 βαθμούς στη βαθμολογία του πρωτάθλήματος.
Τόσο ο αγώνας όσο και τα προκριματικά σημαδεύτηκαν για μια ακόμα φορά από πολλά προβλήματα lag, με αποκορύφωμα την εγκατάλειψη του kaynd στον 2ο μόλις γύρο, ενώ και ο Harogeo είχε σχεδόν μόνιμο πρόβλημα σε όλο τον αγώνα. Για τους migf1 και Rhs τα προβλήματα είχαν αρχίσει από τα προκριματικά και αναγκάστηκαν να τρέξουν στον αγώνα χρησιμοποιώντας… παλαιότερες εκδόσεις κινητήρων (PSTN αντί για DLS ).
Μαζί με τον αγώνα αυτόν ολοκληρώθηκε και το πρώτο μέρος του πρωταθλήματος, αφού λόγω εορτών προβλέπεται διακοπή μέχρι τις 14 Ιανουαρίου 2007.
Καλά Χριστούγεννα σε όλους.
ο Ιούλιος Καίσαρας είσαι κ μιλάς σε τρίτο πρόσωπο....
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]