-
Με τη φόρα που έχει πάρει (στο λάδωμα) δε μου φαίνεται παράξενο.
-
Αυτό είναι το κείμενο που εμφανιζεται στο φόρουμ και στο blog ρε σεις, πως είναι δυνατόν να το γράψω σε 1ο πρόσωπο;
Έχουμε διακοπή μέχρι της 14 Ιανουαρίου 2007
-
Σήμερα έπαιξα για πρώτη φορά σοβαρά LFS.
Δυστυχώς θέλει πολυυυυυ εξάσκηση. Με τιμονιέρα DFP η αίσθηση είναι πολύ ωραία απλά καμία σχέση με το GT4. Οι ταχύτητες στο τιμόνι γιατί αν περίμενα από τον μοχλό...οι χρόνοι μου.... ....στο ~1.45-1.47...δεν μπορώ να συγχρονιστώ στο κατέβασμα των ταχυτήτων με το στρίψιμο σε μία στροφή και τα φρένα.
ψιλοαπογοητεύτηκα....
-
Γιαυτό και γώ γύρισα στο τζιτι4 με NSX R και M5 στη λαγκούνα σέκα και όχι fhw9087 και kjhafds87086 στην ano tripolitsa forest.
Δεν απαξιώνω το ελεφες,απλα γουστάρω αληθινα ονόματα σε πραγματικές πίστες.
-
Αλλά χωρίς αληθινή εξομοίωση. Κάτι κερδίζεις, κάτι χάνεις.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δυστυχώς θέλει πολυυυυυ εξάσκηση. Με τιμονιέρα DFP η αίσθηση είναι πολύ ωραία απλά καμία σχέση με το GT4. Οι ταχύτητες στο τιμόνι γιατί αν περίμενα από τον μοχλό...οι χρόνοι μου.... ....στο ~1.45-1.47...δεν μπορώ να συγχρονιστώ στο κατέβασμα των ταχυτήτων με το στρίψιμο σε μία στροφή και τα φρένα.
ψιλοαπογοητεύτηκα....
Σάββα προσπάθησε το εξής. Μην δοκιμάζεις να κατεβάζεις μέσα στη στροφή, ούτε από την αρχή του φρεναρίσματος. Ξεκίνα το φρενάρισμά σου νωρίς και όταν έχεις κόψει αρκετή ταχύτητα, κατέβασε μαζεμένες δύο ή τρεις ταχύτητες (όσες χρειάζεσαι) ενώ είσαι ακόμα με το τιμόνι στην ευθεία και μετά ξεκίνα το turn in με απαλές κινήσεις στο τιμόνι και σταθερό γκάζι μέχρι το apex, έχοντας το αυτοκίνητο σε ισορροπία. Χαλαρά στην αρχή και σιγά σιγά όσο αποκτάς αυτοπεποίθηση, άρχισε να πιέζεις και να το κυνηγάς περισσότερο. Όλα θα γίνουν.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Γιαυτό και γώ γύρισα στο τζιτι4 με NSX R και M5 στη λαγκούνα σέκα και όχι fhw9087 και kjhafds87086 στην ano tripolitsa forest.Δεν απαξιώνω το ελεφες,απλα γουστάρω αληθινα ονόματα σε πραγματικές πίστες.
Συμφωνώ μαζί σου... Είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που δε μου κολάει το rFactor. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές όμως.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Γιαυτό και γώ γύρισα στο τζιτι4 με NSX R και M5 στη λαγκούνα σέκα και όχι fhw9087 και kjhafds87086 στην ano tripolitsa forest.
Δεν απαξιώνω το ελεφες,απλα γουστάρω αληθινα ονόματα σε πραγματικές πίστες.
Συμφωνώ μαζί σου... Είναι ένας από τους κυριότερους λόγους που δε μου κολάει το rFactor. Υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές όμως.
Αυτό με χαλάει και μένα. Τα αυτοκίνητα δεν με πειράζει που δεν είναι πραγματικά, άλλωστε προσομοιώνουν πραγματικά αυτοκίνητα πολύ καλύτερα από τυς περισσότερους αν όχι από όλους του άλλους προσομοιωτές. Αλλά οι πίστες είναι όντως πρόβλημα!
Αλλά όχι και GT4
-
thanks Μάνο.
θέλει πολύ ελεύθερο χρόνο και πολύ εξάσκηση.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ψιλοαπογοητεύτηκα....
Σάββα, σοβαρά θα έχεις πάιξεις LFS μετά από κανά 20ήμερο μίνιμουμ!
Όπως σου είπε και ο Μάνος, συμπεριφέσου σαν να οδηγούσες πραγματικικό αυτοκίνητο (με το οποίο δεν θα περίμενες να μπει π.χ. με 130 χλμ σε κλειστή φουρκέτα) ακολούθα γραμμές και θα δείς πως θα κατέβουν σύντομα οι χρόνοι σου. Τα γλιστρήματα κοστίζουν σε χρόνο, οπότε έχε ανοιχτά τα αυτιά σου και τα μάτια σου για τα σημεία που γλιστρας και στον επόμενο γύρο δοκίμασε αυτά τα περάσματα με λιγότερα χιλιόμετρα ή/και καλύτερη γραμμή.
Επίσης, με τα default setups δεν μπορείς να κατέβεις κάτω από 1.37 με το XF GTi στη Blackwood. Είναι καλά όμως για να εξοικειωθείς με τον προσομοιωτή. Σου προτείνω επίσης να ακολουθήσεις τα 10 πρώτα μαθήματα στη σχολή οδήγησης που σου παρέχει το LFS.
-
Ναι Χάρη...προσπαθώ!
Λέγοντας σόβαρα εννοώ έκατσα σε δικό μου πι-σι με την δικιά μου τιμονιέρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ναι Χάρη...προσπαθώ!
Λέγοντας σόβαρα εννοώ έκατσα σε δικό μου πι-σι με την δικιά μου τιμονιέρα.Σε λίγο θα είμαι σπίτι. Αν είσαι MSN θα τα πούμε από κοντά. Θα σου πω 2-3 tips για να κατεβάσεις εύκολα 2 με 3 secs (θα χρειαστεί να μπούμε online όμως να σε δω).
-
αύριο Χάρη
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
αύριο Χάρηok, αλλά πάλι τέτοια ώρα θα μπορώ
ΥΓ. Είμαι σπίτι τώρα
-
Μα δεν είπα οτι το τζιτι4 είναι ο απόλυτος εξομοιωτής.Απλά μου αρέσει ως παιχνίδι*.Μου αρέσει και το WRC 4,Evolved ,δεν είναι simulations ομως.Αλλα απο χαβαλέ μπόλικο.
Actually,μου αρέσει ως κόνσεπτ εν γένει όχι μόνο ως παιχνίδι...
-
Το LFS έφτασε αισίως στην έκδοση 0.5A V
Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομερή περιγραφή των αλλαγών, προσθηκών, διορθώσεων ακολουθήστε αυτό το link!
-
EXW NA DIAVASW GIA THN EKSETASTIKH
GIATI MOU TO KANEIS AFTO GIATI GIATI GIATI
-
sorry
-
πω ρε μάγκες το GTR2 είναι όλα τα λεφτά!...ιδίως αυτή η 550 Μaranello και η Murcielago.
τι μελωδικός ήχος
my god!
τα + του παιχνιδιού ο ήχος, τα αυτοκίνητα, το κόκπιτ, τα γραφικά και η έντονη μυρωδιά ελαστικού που σου δίνει με τον ρεαλισμό του. Επσίης καλό είναι και οι πραγματικές πίστες....έχω μάθει κυριολεκτικά την πίστα της Βαρκελώνης.
τα - του ...δεν είναι το τέλειο όπως το LFS στον χειρισμό. Αλλά ακόμα κι έτσι είναι αρκετά δύσκολο. Δεν με νοιάζει πάντως! Το παιχνίδι είναι απίστευτο!
-
Σάββα, βρήκες άκρη τελικά? Ελα λίγο από msn αν μπορείς.
-
Συνέχεια εδώ μιας και φτάσαμε τα 100.
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... highlight=
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]