- 

Ο χρήστης opterios έγραψε: Kι ένα QUIZ: Ποιό είναι το εικονιζόμενο drift-car? Το πρώτο Skyline. Eν μέρει σωστός. Κι έλεγα δεν θα το βρεις.. Λοιπόν είναι ένα Nissan Skyline 2000 GT-R Hardtop Coupe ('70). Eίναι το πρώτο GT-R αλλά δεν είναι το πρώτο Skyline. 
 To πρώτο Skyline είναι το Sport Coupe το οποίο βγήκε το 1962.Καλημέρα Θέμη. 
- 

Ένα PS2 μεταχειρισμένο με memory card & GT4 πόσο πάει περίπου? 
- 

Ο χρήστης elteo έγραψε: 
 Eν μέρει σωστός. Κι έλεγα δεν θα το βρεις...Ποτέ μην υποτιμάς έναν οπαδό Best Motoring Λες να μην ήξερα το αμάξι με το οποίο ο Motoharu Kurosawa κυριάρχησε στους αγώνες GT των 70s; 
- 

Ο χρήστης opterios έγραψε: Eν μέρει σωστός. Κι έλεγα δεν θα το βρεις... Ποτέ μην υποτιμάς έναν οπαδό Best Motoring Λες να μην ήξερα το αμάξι με το οποίο ο Motoharu Kurosawa κυριάρχησε στους αγώνες GT των 70s; Δεν σε υποτίμησα ποτέ! Αντίθετα περίμενα εσύ πρώτος να το βρεις! 
- 

[edit] Μπήκαν στο 1ο post. 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: 
 Ένα PS2 μεταχειρισμένο με memory card & GT4 πόσο πάει περίπου?Σε πόρωσα ε; 
- 

Ο χρήστης elteo έγραψε: Ένα PS2 μεταχειρισμένο με memory card & GT4 πόσο πάει περίπου? Σε πόρωσα ε; Το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό και μου ξανάβαλες την ιδέα. 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: Ένα PS2 μεταχειρισμένο με memory card & GT4 πόσο πάει περίπου? Σε πόρωσα ε; Το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό και μου ξανάβαλες την ιδέα. Το game είναι απλά κορυφαίο! [edit] εικονικά trackdays στο σπίτι σου με ότι αμάξι γουστάρεις! 
- 

Ο χρήστης elteo έγραψε: Ένα PS2 μεταχειρισμένο με memory card & GT4 πόσο πάει περίπου? Σε πόρωσα ε; Το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό και μου ξανάβαλες την ιδέα. Το game είναι απλά κορυφαίο! Το ξέρω, το είχα φτάσει μέχρι το 50% και μετά το επέστρεψα στο βίντεο κλάμπ... 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: Ένα PS2 μεταχειρισμένο με memory card & GT4 πόσο πάει περίπου? Σε πόρωσα ε; Το σκέφτομαι εδώ και αρκετό καιρό και μου ξανάβαλες την ιδέα. Το game είναι απλά κορυφαίο! Το ξέρω, το είχα φτάσει μέχρι το 50% και μετά το επέστρεψα στο βίντεο κλάμπ... Καινούριο έχει το PS2 Slim με κάρτα 8mb [b][url=http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=1041&Catalog_Id=2]~165 
- 

Μια 200αρα τουλάχιστον δηλαδή... Δύσκολη απόφαση πάντως.. 
- 

Ο χρήστης Kid έγραψε: 
 Μια 200αρα τουλάχιστον δηλαδή...Δύσκολη απόφαση πάντως.. Ψάξε για καμιά προσφορά. Πάντως αξίζει...και μόνο για το GT. 
- 

Ο χρήστης opterios έγραψε: Eν μέρει σωστός. Κι έλεγα δεν θα το βρεις... Ποτέ μην υποτιμάς έναν οπαδό Best Motoring Λες να μην ήξερα το αμάξι με το οποίο ο Motoharu Kurosawa κυριάρχησε στους αγώνες GT των 70s; Μοτοχάρου Κουροσάβα...οπ έχουμε και συνονόματο! 
- 

Ο χρήστης elteo έγραψε: Eν μέρει σωστός. Κι έλεγα δεν θα το βρεις... Ποτέ μην υποτιμάς έναν οπαδό Best Motoring Λες να μην ήξερα το αμάξι με το οποίο ο Motoharu Kurosawa κυριάρχησε στους αγώνες GT των 70s; Μοτοχάρου Κουροσάβα...οπ έχουμε και συνονόματο! 
- 

Αχ...αν ο κόσμος ήξερε πόσα πράγματα έχουν να προσφέρουν τα sims...δε θα ασχολιόταν κανείς με PS/2... Anyway... 
- 

Ο χρήστης opterios έγραψε: 
 Αχ...αν ο κόσμος ήξερε πόσα πράγματα έχουν να προσφέρουν τα sims...δε θα ασχολιόταν κανείς με PS/2...Anyway... Μην ξεχνάς τόσο τον οικονομικό όσο και τον χωροταξικό παράγοντα. 
 Δεν είναι και τόσο εύκολο ή απλό....
- 

Μια τιμονιέρα κοστίζει πολύ λιγότερο από ένα PS/2, Νίκο  Δεν είναι τα λεφτά ο λόγος, τις περισσότερες φορές. Με sims μπορείς να ασχοληθείς κανονικά και με μια ταπεινή τιμονιέρα. Δεν είναι ανάγκη να κάνεις αυτό που έκανα εγώ. 
- 

ο koykας μιλησε σωστα. 
 στα κοστη βαλε και αναβαθμισεις στο pc για να εχει ενα σοβαρο framerate και διαφορα αλλα ακομα και θα διαπιστωσεις οτι η κονσολα προσφρει μεγαλυτερη ευχρηστια και οικονομια.
 συν οτι πριν απο αυτη την εταιρεια που εβγαλε το gtl και το αλλο, τα pcια ητανε τελειως για πεταμα στους εξομιωτες τους.
- 

Ο χρήστης PetRaN έγραψε: 
 συν οτι πριν απο αυτη την εταιρεια που εβγαλε το gtl και το αλλο, τα pcια ητανε τελειως για πεταμα στους εξομιωτες τους.Τεράστια ανακρίβεια... 
- 

Γίνεσαι ισοπεδωτικός Θέμη... εγώ δεν θέλω να δώσω τα ευρώ που έδωσες, δεν έχω τον χώρο και επίσης μου αρέσει πολύ το GT4. δεν με ικανοποιεί το sim-racing σου οπότε κάνω μια χαρά την δουλειά μου. 

Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]