-
το 301 είναι με priority mail. Στην ελλάδα φαντάζομαι θα έχει τόσο χωρίς αποστολές, μεταφορικά και τέτοια. Πάντος όταν θα υπάρχει σε stock στα site του εξωτερικού πιστεύω θα πέσει και η τιμή..
ρε γαμώτο μια μερα περασε απο την παραγγελια μονο!!
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
καλημέρα καλημέρα,
ξέχασα να σας πω.....
**Items Ordered
1 of: G25 Racing Wheel (PC)
Sold by: Amazon.co.ukprice £202.54 **
delivery εως 15/11.
με γεία μου
Με γειές, με γειές !!!!!!
Καλοτάξιδη Κώστα
Πού μένεις είπαμε;επειδή εσύ με μπρίζοσες με το LFS, εγω να το δω ήθελα ο κακομοίρης κι εσύ online games ,χρονους,setups, σκέφτομαι να είσαι ο επίτιμος καλεσμένος στην πρεμιέρα της στο pc μου. ή μηπως να σε βάλω να την πληρώσεις που με έβαλες σε έξοδα??
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ω ρε στραβομάρα... -
Ο χρήστης kkot έγραψε:
επειδή εσύ με μπρίζοσες με το LFS, εγω να το δω ήθελα ο κακομοίρης κι εσύ online games ,χρονους,setups, σκέφτομαι να είσαι ο επίτιμος καλεσμένος στην πρεμιέρα της στο pc μου. ή μηπως να σε βάλω να την πληρώσεις που με έβαλες σε έξοδα??
Εγώ θα φέρω την τούρτα
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ή μηπως να σε βάλω να την πληρώσεις που με έβαλες σε έξοδα??Δεν είσαι ο μόνος ή ο πρώτος που το σκέφτηκε αυτό. Χάρη βρες κι άλλη δουλειά, δε σε σώνει τίποτα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
ή μηπως να σε βάλω να την πληρώσεις που με έβαλες σε έξοδα??
Δεν είσαι ο μόνος ή ο πρώτος που το σκέφτηκε αυτό. Χάρη βρες κι άλλη δουλειά, δε σε σώνει τίποτα.
-
Ειδαμε και το Race που λετεεεεεεεεεεε.................
Ειχε ωραια γραφικα η πιστα του Brands Hatch.... Επισης συμπαθητικη μουσικη στα μενου, ωραια μπασογραμμη εχει εκεινο το κομματι.
Ε, αυτα νομιζω.
Τι, περιμενατε να γραψω τιποτα ενδιαφερον για παιχνιδι^Wεξομοιωση της SimBin?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ειδαμε και το Race που λετεεεεεεεεεεε.................Ειχε ωραια γραφικα η πιστα του Brands Hatch.... Επισης συμπαθητικη μουσικη στα μενου, ωραια μπασογραμμη εχει εκεινο το κομματι.
Ε, αυτα νομιζω.
Τι, περιμενατε να γραψω τιποτα ενδιαφερον για παιχνιδι^Wεξομοιωση της SimBin?
που το ειδατε??? ντεμο??
-
Εγώ το έχω κατεβάσει απο χτες και ούτε καν το έχω εγκαταστήσει ακόμα
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
που το ειδατε??? ντεμο??Ε ναι... Εχει κυκλοφορήσει το demo εδώ και κάτι μέρες, νομίζω.
-
Κατέβασα και δοκίμασα το demo του RACE, της SimBin. Δεν ήταν κακό, ειδικά το Leon γιατί την πισοκίνητη BMW δεν μπόρεσα να την κοντρολάρω καλά στο 10λεπτο που την δοκίμασα. Βασικά όποιος έχει το GTR2 δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αγοράσει και το RACE... ίδια είναι!
ΥΓ. Αμέσως μετά έτρεξα την FO8 στο LFS και ήρθα στα ίσια μου (έκανα και pb )
-
GVR UMC - LFS DEMO (Ανεπίσημο Μίνι Πρωτάθλημα GVR - LFS DEMO)
(Πληροφορίες: http://gvr.gameplanet.gr/viewtopic.php?t=52)
Μην ντρέπεστε, ελάτε, ελάτε... έχουμε φτιάξει τους κανόνες ειδικά για να διασκεδάσουν και όσοι δεν έχουν μεγάλη εμπειρία!
-
Βγήκε το nKpro ver 1.0.2! Εξαλείφθηκαν τα χειρότερα bugs τα οποία καταρράκωναν το netKar σε multiplayer και τώρα τα online είναι βγαλμένα από όνειρο. Τα physics αν και ήταν στο απόλυτα κορυφαίο επίπεδο για online sim, υπέστησαν μικρές βελτιώσεις στα σημεία και εξακολουθούν να είναι τα καλύτερα που μπορεί να βρει κανείς σε sim σήμερα.
Κι ένα βιντεάκι από Formula Ford 1800 όχι με αγωνιστικά, αλλά με ημισλίκ λάστιχα:
http://www.deathnet.org/temp/lol.aviKι ένα πιο σοβαρό από online race με αρκετό κόσμο:
Youtube Video -
-
Καλό!
-
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Άντε, τι κάθεστε;Μια τιμονιέρα περιμένουμε (ο καθένας)...
-
δεν πειράζει μπες και παίξε !! κι εγώ τιμονιέρα περιμένω αλλά προς το παρόν παίζω με mouse!!!
edit: Να συμπληρώσω, τώρα που βρίκα λίγο χρόνο, ήταν άψογα, είχε πολύ άγχος και υπήρχαν στιγμές που έγιναν πραγματικές μάχες παρόλο την διαφορά δυναμικού μεταξύ μας. Για αυτό σου λέω μπες και παίξε και μην περιμένεις το τιμόνι......
-
Για όσους ενδιαφέρονται, ανέβηκε και το REPLAY του 1ου μας αγώνα στο GVR UMC
-
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]