-
8 διαθέσιμες ακόμη, προλαβαίνετε!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Δε σας είπα... Χθες που πέρασα από τη DTE (Digital Technology Expo) στο Γέρακα, είχε στημένη μία G25...Δεν προλάβαινα να περιμένω για να τη δοκιμάσω (εξάλλου έπαιζε άθλια στημένη, με ένα παιχνίδι που μόνο εξομοιωτής δεν ήταν), αλλά φαινόταν πολύ καλή...
ναι την ειδα κι εγω αλλά έπρεπε να ξαπλώσεις στο πάτωμα σε ένα κάθισμα της κακίας ώρας και να την δοκιμάσεις σε ένα arcade αγνωστο, οπότε λέω άσε μην χάσω πάσα ιδέα για το πακέτο, και απλά την χάζεψα λιγάκι, κούκλα η άτιμη
-
άντε ρε φούστη μου....πότε θα την φέρουν Ελλάδα...αργεί αυτός ο Νοέμβριος...
-
παιδια πηγαινετε στο http://www.petitiononline.com/rbrkgrxt/petition.html
και δωστε μια υπογραφη μπας και προχωρησει το θεμα για το rbr 2!!
-
Δύσκολα τα πράγματα για την G25... Η κεντρική απόθήκη της Logitech στην Ολλανδία είναι 12.500 κομμάτια ΜΕΙΟΝ για το Νοέμβρη. Χλωμό το βλέπω να καταφέρνουν να καλύπτουν τη ζήτηση! Όσο για την Ελλάδα, με τα τωρινά δεδομένα το πράγμα χλωμιάζει ακόμα και για τον Δεκέμβρη (πάντα προηγείται βόρεια Ευρώπη σε παραγγελίες). Όποιος βιάζεται, ας ψάξει μήπως βρει κάποια που να έχει παραμείνει σε κάποιο e-shop ή να κοιτάξει στο ebay.
-
με βλέπω να αγοράζω την DFP...
θα περιμένω τι να κάνω...μπορώ να κάνω αλλιώς γμ την άνα μου...
-
να σου πω κι εγω αυτο σκεφτομουνα!! Βασικα μηπως δεν αξιζει η διαφορα στα χρηματα???
-
Αξίζει. Δεν μπορώ να πω ψέματα.
-
cavallino
ναι ρε συ...αλλά πόσο να κάνουμε υπομονή; Εάν δεν έρθει πριν τις γιορτές θα πάει 'Α-Π-Α-Τ-Η...γιατί μετά ο άλλος δύσκολα θα δώσει 3 κατοστάρικα.
Δεν ξέρω αλλά με βλέπω για DFP χαλαρότατα πλέον...και βλέπουμε μετά για G25.
edit: παραγγέλθηκε στα 89 ευρώ. Λήξις.-
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
να σου πω κι εγω αυτο σκεφτομουνα!! Βασικα μηπως δεν αξιζει η διαφορα στα χρηματα???Αν δεν είστε hard-core simers, ίσως και να μην αξίζει η G25.. πάρτε τη DFP ώστε αν το μετανιώσετε να μη κλαίτε 300 ευρώπουλα
Παρεπιμπτόντως, ΜΗ περιμένετε πως με την (όποια) τιμονιέρα θα κατεβάσετε ως δια μαγείας τους χρόνους σας 2 και 3 δευτερόλεπτα. Μάλλον το αντίθετο θα συμβεί, θα τους αυξήστε κατά 2-3 δευτερόλεπτα και θα αρχίζετε να κατεβαίνεται σιγά-σιγά, όσο συνηθίζετε την (όποια) τιμονιέρα.
-
we know that Harry....
το θέμα όμως δεν είναι οι χρόνοι ως απόλυτο μέγεθος αλλά η απόλαυση που
σου προσφέρει ως ένα δείγμα ρεαλισμού η όποια τιμονιέρα. -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
we know that Harry....το θέμα όμως δεν είναι οι χρόνοι ως απόλυτο μέγεθος αλλά η απόλαυση που
σου προσφέρει ως ένα δείγμα ρεαλισμού η όποια τιμονιέρα.Στην αρχή Σάββα, μετά όμως;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
we know that Harry....
το θέμα όμως δεν είναι οι χρόνοι ως απόλυτο μέγεθος αλλά η απόλαυση που
σου προσφέρει ως ένα δείγμα ρεαλισμού η όποια τιμονιέρα.Στην αρχή Σάββα, μετά όμως;
μετά με την εξάσκηση έρχονται ΚΑΙ οι χρόνοι... ...το θέμα είναι όμως στην αρχή δεν την παίρνεις για αυτό αλλά για την εικονική οδήγηση σε αγωνιστικούς ρυθμούς.
-
καλημέρα καλημέρα,
ξέχασα να σας πω.....
**Items Ordered
1 of: G25 Racing Wheel (PC)
Sold by: Amazon.co.ukprice £202.54 **
delivery εως 15/11.
με γεία μου
-
και γιατί μας κρύβεις από που το παρήγγειλες?
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
καλημέρα καλημέρα,ξέχασα να σας πω.....
**Items Ordered
1 of: G25 Racing Wheel (PC)
Sold by: Amazon.co.ukprice £202.54 **
delivery εως 15/11.
με γεία μου
Με γειές, με γειές !!!!!!
Καλοτάξιδη Κώστα
Πού μένεις είπαμε; -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
και γιατί μας κρύβεις από που το παρήγγειλες?Είπε, από Amazon Αγγλίας!
-
ω ρε στραβομάρα...
-
[b]£ 202.54 =
-
Λογικά, κάπου τόσο θα έχει κι εδώ.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]