-
-
-
ωραιος!!!!
-
-
Λοιπόν κύριοι, έτοιμο το skin!
Αντιγράφω από το GVR forum (το οποίο ναι, σήμετα ξαναδούλεψε... μας έχει σπάσει τα νέυρα )
Ένα από τα ομορφότερα & δυσκολότερα skins που έχω φτιάξει (αν όχι το ομορφότερο) είναι κατά την άποψή μου,τ ο AMG FXR DTM 2006 που ακολουθεί! Παρόλο που δεν υπάρχει στην πραγματικότητα, είναι επηρεασμένο από τις διάφορες συμμετοχές της Μερτσέντες στο φετινό DTM και της ΜακΛάρεν στη φετινή F1.
Το skin είναι και πάλι σε υψηλή ανάλυση (2048x2048) γιατί έχει αρκετή λεπτομέρεια και είναι κρίμα να μη φαίνεται.
Κατεβάστε το από εδώ (τώρα που δουλεύει το φόρουμ )
-
Ελπίζω να μη θεωρηθεί διαφήμηση (αν και είναι ), ωστώσο αφορά μόνο ένα παιχνίδι (άσχετο με αυτοκίνητα ) και δεν έχει σχέση με χρηματικό κέρδος...
Επιτέλους διοργανώνεται το πρώτο Ελληνικό Πρωτάθλημα για το παλιό αλλά κορυφαίο Age of Empires 2:The Conquerors! Με ένα κλικ στην εικόνα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή!
Όσοι πιστοί προσέλθετε! -
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 777#707777
αξίζει τα 300 ευρώ...?
-
Ναι, αν πραγματικά ασχολείται κάποιος με sims. Κάνας γύρος στο πλεϊστέσιο και μετά ντουλάπα, όχι, δεν αξίζει. Επίσης κάποιος που βάζει όλες τις βοήθειες On και μετά παίζει με αυτόματο κιβώτιο, πάλι όχι. Κι ας είναι μπροστά από μια οθόνη όλη μέρα. Προφανές νομίζω.
-
Δουλεύει και με PS2...? Δεν το πρόσεξα...εάν ναι το χτύπησα.
edit: ναι δουλεύει...
-
σε γερμανικό eshop κοστίζει με μεταφορικά
-
[quote='elteo']σε γερμανικό eshop κοστίζει με μεταφορικά
-
Χάρη θα την χτυπήσω στάνταρ για οδήγηση με το GT4.
Από reviews και σχόλια διαβάζω ότι είναι καταπληκτική. Φέρνει επανάσταση στις προσιτές τιμονιέρες. -
Εννοείται! Από το καλοκαίρι την περιμένουμε
Απλά λέω να μη βιαατώ και την παρω από τους πρώτους και παίξω τον ρόλο το... best tester. Κατά το Πάσχα λέω.
-
εγώ κατά τα Χριστούγεννα...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Από reviews και σχόλια διαβάζω ότι είναι καταπληκτική. Φέρνει
[snip]Μέχρ ιτώρα με τι το οδηγούσες το GT4;
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Από reviews και σχόλια διαβάζω ότι είναι καταπληκτική. Φέρνει
[snip]Μέχρ ιτώρα με τι το οδηγούσες το GT4;
joypad...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
joypad...
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
-
Αν αυτή Σάββα θα είναι η πρώτη σου εμπειρία με τιμονιέρα κι αν βρεις και τίτλο που να υποστηρίζει ανάδραση (force feedback) σωστά θα πάθεις πλάκα
-
[quote='elteo']σε γερμανικό eshop κοστίζει με μεταφορικά
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]