-
Το ξαναείπα οτι αφενός το πισι μου είναι αρχαίο,αφετέρου έχω DFP ,έχω 1 mbs adsl και όπου ναναι παιρνω νέο πισι οπότε θα το κατεβάσω εννοείται.
-
[quote='migf1']
Τώρα χωρίς πλάκα, Σάββα, αδυνατώ ρε συ να καταλάβω το κόλλημα με τις κονσόλες. Με τα λεφτά αυτά ( -
Σάββα, δυστυχώς απαιτήσεις του προσομοιωτή δεν αανφέρονται πουθενά
Ξέρω ότι τα γραφικά του είναι Dx8 και θέλουν ενεργοποιημένο το AntiAliasing (ίσως ΚΑΙ το Anisotropic Filtering) γιατί αλλάζουν άρδην την εικόνα προς το καλύτερο.Εγώ με Intel P4@3.04/FSB-533, RAM: 2x512Mb/DDR33 και ΚΑΡΤΑ nVidia 7800GS/AGP 4x, DirectX 9.0c και ενεργοποιημένα τα ΑΑ και AF το τρέχω σε ανάλυση 1600x1200x32bits και μου δίνει 80 με 90 fps, σε cockpit view. Μια-δυο σκάλες πιο κάτω σε ανάλυση δίνουν 100άρες σε fps.
Στο λάπτοπ, με Centrno 1.84, RAM: 512Mb/DDR333 κάρτα ATI Mobile X300, DirectX 9.0c και απενεργοποιημένα τα ΑΑ και AF το τρέχω σε ανάλυση 1200x800x32bits και μου δίνει 40 με 60 fps, σε cockpit view.
Για πλήρη παρουσίαση του LFS ρίξτε μια ματιά εδώ στη Wikipedia.
*Reviews and awards
Justin Kranzl of APC magazine called the S1 release of LFS 'the best PC racing simulator ever.' [1] A Bytesector 2005 review of LFS's S2 release said 'nothing short of going to a track actually compares to the experience. Live for Speed is, by far, the most intense and demanding game I've ever played.' [2]
In 2005, AutoSimSport magazine gave LFS their 'Best simulation' award, [3] and Blackhole Motorsports readers voted to give LFS the following awards: [4]
* BHM 'Game of the year' award * BHM 'Best multiplayer' award * BHM 'Best physics' award
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]
Κατα τις γιορτές που θα το αλλάξω με ένα διπλοπύρηνο θα το κατεβάσω σίγουρα αν και έχω isdn!
[snip]Στην αρχή κι επί δυο μήνες (πριν βάλω DSL) έτρεχα online με απλή 56άρα ακόμα και με 20 άτομα χωρίς κανένα πρόβλημα. Δεν υπάρχει πρόβλημα για το online με το LFS. Έχει μακράν το καλύτερο netcode από οποιοδήποτε άλλο προσομοιωτή.
-
Επειδή έχω και τα δύο (LFS και διάφορα παιχνίδια στο PS2), πρέπει να πω ότι δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Το LFS είναι ό,τι καλύτερο έχω δει από άποψη sim racing (και δε μιλάω για τα γραφικά) είτε σε PC είτε σε PS2. Ο μόνος λόγος που δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα με το LFS πλέον είναι χωροχρονικός, δηλαδή απαιτεί διαδικασία για μένα το να στήνω την τιμονιέρα κάθε φορά που θέλω να παίξω. Για κάποιον που έχει και χρόνο και χώρο, το LFS είναι μονόδρομος. Στο δικό μου μηχανάκι στο σπίτι με ταπεινές προδιαγραφές (AMD64, 768 ram και GeForce MMX) έτρεχε άψογα σε 1024 Χ 768, χωρίς ποτέ να διαμαρτυρηθώ για την ταχύτητα ή την ποιότητα των γραφικών. Το ξαναλέω όμως, τα γραφικά είναι το λιγότερο σε αυτό το sim. Αν δεν είχα δουλειά, σπίτι να συντηρήσω και υποχρεώσεις, θα χρειαζόταν προσπάθεια να με ξεκολλήσει κάποιος από το pc.
Σάββα, όταν κάνεις την αναβάθμιση, θα με θυμηθείς
-
ρε τι μου κάνετε...
-
LFS. Κατά την άποψή μου ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή την στιγμή σε εξομοιωτές οδήγησης. Και δέν είναι μόνο δική μου άποψη και μερικών LFSαδων που μπορεί να είναι πορωμένοι και να μήν μπορούν να ξεκολήσουν. Το BHM και το AutoSimSport magazine το έχουν ψηφίσει ώς το καλύτερο όπως ανέφερε και ο migf1 παραπάνω. Και επίσης και ο αριθμός τών χρηστών κάτι λέει. Και είναι ένα παιχνίδι αναπτυσόμενο. Οι δημιουργοί του δέν σταματούν ποτέ να το βελτιώνουν. Επίσης έχει μακράν το καλύτερο online συστημα.. Εγώ απο παλιότερα ονειρευόμουν να βρώ κάποια στιγμή ένα online racing game και μάλιστα είχα στο μυαλό μου διάφορες ιδέες για το τι θα ήθελα να έχει για να με καλύπτει. Οι ιδέες των δημιουργών του LFS όχι απλά καλύπταν αυτά που ήθελα αλλά ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου σε τέτοιο βαθμό που πλέον να αισθάνομαι οτι μπήκα σε μία αγωνιστική ομάδα και κατεβαίνουμε σε αγώνες και όχι οτι παίζω κάποιο παιχνίδι. Όταν το δοκίμασα για πρώτη φορά έπαθα μεγάλη πλάκα και σκεφτόμουν πως τόσο καιρό υπήρχε και εγώ δέν το ήξερα. Όποιος το έχει δοκιμάσει και δέν του αρέσει δεκτόν. Όποιος δέν το έχει δοκιμάσει και του αρέσει το sim racing απλά δέν ξέρει τί χάνει και δέν πρέπει να στερεί απο τον εαυτό του τέτοια πράγματα.
-
Ο χρήστης nexis έγραψε:
LFS. Όποιος δέν το έχει δοκιμάσει και του αρέσει το sim racing απλά δέν ξέρει τί χάνει και δέν πρέπει να στερεί απο τον εαυτό του τέτοια πράγματα.ρε θα με πεθάνετε...
-
-
ΡΕ παίζεις με τον πόνο μας...?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΡΕ παίζεις με τον πόνο μας...?Ο nexis το είπε πολύ σωστά: σε όποιον αρέσει το sim-racing, το LFS είναι MUST!
-
Σε σχεση με το Viper Racing και το gran pri legens σε οτι αφορα το χειρισμο ειναι εφαμιλο?
-
Ο χρήστης Gregls έγραψε:
Σε σχεση με το Viper Racing και το gran pri legens σε οτι αφορα το χειρισμο ειναι εφαμιλο?Ανώτερο!
-
Ορίστε και μερικά screenshots του LFS από μένα. Ως γνωστόν έχω πάθει μία μικρή... αρρώστια με τα Caterham, και το LX4 είναι ένας πολύ αντάξιος... κλώνος του στον χώρο του sim-racing!
Στο συγκεκριμένο αγώνα ήμουν πολύ κοντά με έναν άλλον. Παραλίγο να τον προσπεράσω στην τελευταία στροφή. Ολα κρίθηκαν στη γραμμή του τερματισμού, όπου και ... έχασα!
-
γάτος είσαι!
-
ειχα καιρό να μπω σε αυτό το Θέμα. Φυσικά θα συμφωνίσω απόλυτα για το LFS είναι ότι καλύτερο υπάρχει για car sim. Ενημερωτικά έχω και PS2 και XBOX360 αλλα σαν το lfs στο pc...τιποτα, αλήθεια όσοι το έχουμε να φτιάχναμε κανένα εσωτερικό Online πρωταθληματάκι?
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ειχα καιρό να μπω σε αυτό το Θέμα. Φυσικά θα συμφωνίσω απόλυτα για το LFS είναι ότι καλύτερο υπάρχει για car sim. Ενημερωτικά έχω και PS2 και XBOX360 αλλα σαν το lfs στο pc...τιποτα, αλήθεια όσοι το έχουμε να φτιάχναμε κανένα εσωτερικό Online πρωταθληματάκι?Φίλε kkot, γιααααααααααααα έλα από εδώ
Κοίτα και... αυτό (και... αναλυτικά )
-
Εχω να παρατηρήσω ότι ο server της GVR είναι online μόνο βράδυα, και όχι καθημερινά, και επιπλέον επιτρέπει μόνο λίγους αγωνιζόμενους ταυτόχρονα (μέχρι 8 νομίζω). Ασε που έχει και το πολύ εκνευριστικό LFS lapper. Συνεπώς, μήπως θα υπήρχε ενδιαφέρον να φτιάξω έναν 4TF server για να μαζευόμαστε;
Μπορώ να φτιάξω έναν dedicated, 24/7, που θα έχει maximum 22 συμμετέχοντες.
Τι λέτε; Υπάρχει ενδιαφέρον; Ποιος από εδώ έχει S2 και θα μπαίνει;
Να προσθέσω ότι, από την εμπειρία μου με την ομάδα που συμμετέχω, το καλύτερο για αυτή τη φάση είναι ένα web site, που να δείχνει πότε είναι online κάποιος από εμάς, ώστε αν το δει κανένας άλλος να μπει και αυτός. Υπάρχουν επίσης και κάποια προγράμματα στα windows που κάνουν το ίδιο.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Εχω να παρατηρήσω ότι ο server της GVR είναι online μόνο βράδυα, και όχι καθημερινά, και επιπλέον επιτρέπει μόνο λίγους αγωνιζόμενους ταυτόχρονα (μέχρι 8 νομίζω). Ασε που έχει και το πολύ εκνευριστικό LFS lapper.Ο server της GVR ανοίγει μονάχα για προπονήσεις της ομάδας και πάντα κατόπιν συνενόησης των μελών της, είτε μέσω του φόρουμ της ομάδας είτε μέσω MSN. Το LFS Lapper το θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στις προπονήσεις, διότι μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο τα επιμέρους splits όσων τρέχουν στην πίστα.
Ο server έχει μέγιστο πλήθος 8 ή 10 αγωνιζομένων ταυτόχρονα και ενίοτε ανοίγει ως demo server, προκειμένου να μπορέσουν να τρέξουν/προπονηθούν και όσα μέλη δεν έχουν S2 License.
Συνεπώς, μήπως θα υπήρχε ενδιαφέρον να φτιάξω έναν 4TF server για να μαζευόμαστε;
Μπορώ να φτιάξω έναν dedicated, 24/7, που θα έχει maximum 22 συμμετέχοντες.
Τι λέτε; Υπάρχει ενδιαφέρον; Ποιος από εδώ έχει S2 και θα μπαίνει;
Νομίζω θα είχε περισσότερη τύχη ως GVR server, μιας και όσοι Έλληνες ασχολούνται λίγο πιο σοβαρά με το LFS, λίγο έως πολύ, αργά ή γρήγορα, καταλήγουν στην ευρύτερη... αγκαλιά της GVR
Να προσθέσω ότι, από την εμπειρία μου με την ομάδα που συμμετέχω, το καλύτερο για αυτή τη φάση είναι ένα web site, που να δείχνει πότε είναι online κάποιος από εμάς, ώστε αν το δει κανένας άλλος να μπει και αυτός. Υπάρχουν επίσης και κάποια προγράμματα στα windows που κάνουν το ίδιο.
Αυτό είναι πολύ χρησιμο, αν και ο στανταρ & officialy supported τρόπος ειδοποίσης για το ποιος S2 racer είναι online και που, είναι το Live Alert του LFS World.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ειχα καιρό να μπω σε αυτό το Θέμα. Φυσικά θα συμφωνίσω απόλυτα για το LFS είναι ότι καλύτερο υπάρχει για car sim. Ενημερωτικά έχω και PS2 και XBOX360 αλλα σαν το lfs στο pc...τιποτα, αλήθεια όσοι το έχουμε να φτιάχναμε κανένα εσωτερικό Online πρωταθληματάκι?
Φίλε kkot, γιααααααααααααα έλα από εδώ
Κοίτα και... αυτό (και... αναλυτικά )
ωραια παω να αγοράσω τιμόνι
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]