-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Το LFS Lapper το θεωρούμε ιδιαίτερα χρήσιμο εργαλείο στις προπονήσεις, διότι μας δίνει τη δυνατότητα να βλέπουμε σε πραγματικό χρόνο τα επιμέρους splits όσων τρέχουν στην πίστα.Προσωπικά το βρίσκω αρκετά εκνευριστικό. Βέβαια εγώ κλίνω περισσότερο σε μία πιο fun κατάσταση. Αν ήθελα ανάλυση των δεδομένων, θα κοίταζα προς F1PerfView. Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει ποτέ. Μπορείς να δεις αναλυτικά έναν γύρο από τα δεδομένα τηλεμετρίας του LFS, και συγκρίνοντάς το με έναν πιο γρήγορο (ή ακόμα και με κάποιον που έχει κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ) να δεις σε ποιο σημείο ακριβώς πάσχεις.
Νομίζω θα είχε περισσότερη τύχη ως GVR server, μιας και όσοι Έλληνες ασχολούνται λίγο πιο σοβαρά με το LFS, λίγο έως πολύ, αργά ή γρήγορα, καταλήγουν στην ευρύτερη... αγκαλιά της GVR
Λοιπόν τι λες για αυτό το όνομα;
'4TF (4 TROXOI Forum) / GVR Team Greek Server'
(BTW Εχω σηκώσει ήδη τον παραπάνω, χωρίς το όνομα 'GVR' μέσα).
Θα σού στείλω το admin password σύντομα σε pm...
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Προσωπικά το βρίσκω αρκετά εκνευριστικό. Βέβαια εγώ κλίνω περισσότερο σε μία πιο fun κατάσταση.Η αλήθεια είναι πως με πολλούς συμμετέχοντες καταντάει εκνευριστικό το LFS Lapper, μιας και γεμίζει συνέχεια την οθόνη με split times.
Αν ήθελα ανάλυση των δεδομένων, θα κοίταζα προς F1PerfView. Δεν ξέρω αν το έχεις δοκιμάσει ποτέ. Μπορείς να δεις αναλυτικά έναν γύρο από τα δεδομένα τηλεμετρίας του LFS, και συγκρίνοντάς το με έναν πιο γρήγορο (ή ακόμα και με κάποιον που έχει κάνει το παγκόσμιο ρεκόρ) να δεις σε ποιο σημείο ακριβώς πάσχεις.
Ναι, το γνωρίζω το F1PerfView, από την εποχή ακόμα που υποστήριζε το GP2 (αν δεν κάνω λάθος) και Monaco GP RS2 (εδώ σίγουρα δεν κάνω λάθος ) Το έχουμε μάλιστα και στα downloads του blog της GVR. Στο LFS όμως δεν το έχω χρησιμοποιήσει ακόμα.
Λοιπόν τι λες για αυτό το όνομα;
'4TF (4 TROXOI Forum) / GVR Team Greek Server'
(BTW Εχω σηκώσει ήδη τον παραπάνω, χωρίς το όνομα 'GVR' μέσα).
Θα σού στείλω το admin password σύντομα σε pm...
Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις; Τώρα θα αναγκαστώ να προσθέσω και το λογότυπο του 4TF στους επίσημους χρωματισμούς (skins) της GVR
Πέρα από την πλάκα, δράττομαι της ευκαιρίας να σε ευχαριστήσω δημόσια για την ευγενική προσφορά να φιλοξενήσεις (και) τη GVR σε δικό σου 24ωρο server! Αν μπορούμε να το ανταποδώσουμε με κάποιο τρόπο, παρακαλώ ενημέρωσέ με!
Παρεμπιτόντως, μόλις τελειώσει η εξεταστική, σχεδιάζουμε να οργανωσουμε (ανεπίσημα, just for the fun it) μίνι online GVR πρωτάθλημα μεταξύ μας, περισσότερο ως προπόνηση για συμμετοχή σε μεγάλα, διεθνούς κύρους πρωταθλήματα. Θα σας κρατώ ενήμερους.
-
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
Τι μου κάνεις, τι μου κάνεις; Τώρα θα αναγκαστώ να προσθέσω και το λογότυπο του 4TF στους επίσημους χρωματισμούς (skins) της GVRΣιγά μωρέ τώρα κι εσύ. Πάντως είναι καλή φάση το λογότυπο του 4TF για skins, πώς δεν το σκέφτηκα να το προσθέσω στα δικά μου.
Πέρα από την πλάκα, δράττομαι της ευκαιρίας να σε ευχαριστήσω δημόσια για την ευγενική προσφορά να φιλοξενήσεις (και) τη GVR σε δικό σου 24ωρο server! Αν μπορούμε να το ανταποδώσουμε με κάποιο τρόπο, παρακαλώ ενημέρωσέ με!
Κοίτα, δε θα είναι και εγγυημένα πάνω για πάντα, αλλά τώρα που υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ας το εκμεταλλευτούμε.
Επιπλέον, σκοπός νομίζω είναι να συγκεντρωνόμαστε όλοι εμείς, πες το GVR, 4ΤF, pctech... σε ένα μέρος και να ανταλλάζουμε και καμμιά κουβέντα.
-
Αρχισα να το κατεβάζω,να δούμε εαν υπάρχει καμια πιθανότητα να παίξει στην αρχαιολογία μου.
-
Για πες τα specs του Η/Υ πάλι;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
[snip]
Κοίτα, δε θα είναι και εγγυημένα πάνω για πάντα, αλλά τώρα που υπάρχει αυτή η δυνατότητα, ας το εκμεταλλευτούμε.Επιπλέον, σκοπός νομίζω είναι να συγκεντρωνόμαστε όλοι εμείς, πες το GVR, 4ΤF, pctech... σε ένα μέρος και να ανταλλάζουμε και καμμιά κουβέντα.
+1000
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
ωραια παω να αγοράσω τιμόνι
Τα μαγαζιά έχουν κλείσει από τις 4 μμ σήμερα, 4,5 δλδ ώρες από τις 11.28 πμ που ξεκίνησες για την αγορά... Ποιο τιμόνι πήρες;;;;;;;
-
κοίτα ανυπόμονος ο Χάρης...
εγώ τι να πω που κάνω υπομονή κανα 3μηνο... ...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]
εγώ τι να πω που κάνω υπομονή κανα 3μηνο... ...Γιατί τόσο πολύ;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
κοίτα ανυπόμονος ο Χάρης...εγώ τι να πω που κάνω υπομονή κανα 3μηνο... ...
Εσύ είπαμε, θα πάρεις και μπάκετ με δόνηση μόλις δοκιμάσεις το lfs
-
migf1
γιορτές γαρ και περιμένω να ξεκαθαρίσει λίγο το τοπίο με τις cpu.
tazz
με δόνηση? ...πάντως θα το κάνω racing room αλα opterios!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
[snip]
με δόνηση? ...πάντως θα το κάνω racing room αλα opterios!ssssssssst... σε ακούει
-
Κόντρα στις προβλέψεις (μου), το παιχνίδι φόρτωσε και ψιιιιιλοπαίζει,αλλά είναι σινάμενο κουνάμενο,τρεμάμενο και διακοπτόμενο.Απο περιέργεια όμως θα πάω να το φορτώσω σε άλλο-σύγχρονο υπολογιστή να δώ τι γίνεται επακριβώς.Για το DFP τί αντάπτορα θέλω?
Τα specs μου είναι ....pIII 800 256 ram 8mb graphics ενσωματωμένη στη motherboard..... Μα είναι να απορεί κανείς για ποιό λόγο δεν παίζει! Μαλλον οι προγραμματιστές του παιχνιδιού τα έχουν θαλασσώσει ο Η/Υ μου είναι κορυφαίος.
-
Ο χρήστης offset έγραψε:
Κόντρα στις προβλέψεις (μου), το παιχνίδι φόρτωσε και ψιιιιιλοπαίζει,αλλά είναι σινάμενο κουνάμενο,τρεμάμενο και διακοπτόμενο.Απο περιέργεια όμως θα πάω να το φορτώσω σε άλλο-σύγχρονο υπολογιστή να δώ τι γίνεται επακριβώς.Για το DFP τί αντάπτορα θέλω?Τα specs μου είναι ....pIII 800 256 ram 8mb graphics ενσωματωμένη στη motherboard..... Μα είναι να απορεί κανείς για ποιό λόγο δεν παίζει! Μαλλον οι προγραμματιστές του παιχνιδιού τα έχουν θαλασσώσει ο Η/Υ μου είναι κορυφαίος.
Έχεις MSN;
Αν ναι, στειλτο με PM να σου πω ρυθμίσεις γραφικών μπας και σου παιξει και στον υπαρχον Η/Υ -
Ο χρήστης migf1 έγραψε:
ωραια παω να αγοράσω τιμόνι
Τα μαγαζιά έχουν κλείσει από τις 4 μμ σήμερα, 4,5 δλδ ώρες από τις 11.28 πμ που ξεκίνησες για την αγορά... Ποιο τιμόνι πήρες;;;;;;;
είμαι στο ψάξιμο ακόμα. Το θετικό πάντος είναι πως με 100 ευρω βρίσκεις αρκετά καλό ''οπλο' ..
και αφού πάρω το τιμόνι, θα πρέπει να βρω χρόνο
-
Ο χρήστης kkot έγραψε:
είμαι στο ψάξιμο ακόμα. Το θετικό πάντος είναι πως με 100 ευρω βρίσκεις αρκετά καλό ''οπλο' ..
και αφού πάρω το τιμόνι, θα πρέπει να βρω χρόνο
2 επιλογές: Logitech DFP ήThrustmaster Rallye GT FF Pro (η περιμένεις Χριστούγεννα για τη Logitech G25 )
(btw, στο LFS όσα ρεκόρ δεν έχουν γίνει με τιμόνι, έχουνε γίνει με ποντίκι!!!! (ναι ναι με ποντικι) και δεν ειναι και λίγα!)
-
Ο avel το ΄πε και το 'κανε
Στο εξής λοιπόν, θα μπορούμε να μπαίνουμε 24 ώρες το 24ωρο στον S2 server: 4TF 4TROXOI Forum - GVR με τον κωδικό 4τροχοι
Σε λίγο θα τον εγκαινιάσουμε!
-
Πολύ καλό που υπάρχει 24 ώρες S2 server!!!!
-
pop me up
Φίλε offset, για πες εντυπώσεις, τελικά πήγες στον ξάδελφο; Στο δικό σου PC τί έγινε;
-
Για του λόγου το αληθές:
URL για απ'ευθείας σύνδεση στον server: (βλ. Join2LFS)
lfs://|4TF+4TROXOI+Forum+-+GVR|1|S2|/
Σημείωση, το password είναι '4troxoi' δηλ. με αγγλικούς χαρακτήρες.
Mε το πλάϊ και όσο πάει! [virtual reality]