-
Κι εγώ μπορώ!
Ο Vas χθες, μου είπε ότι δε μπορεί σήμερα, αλλά μόνο από Πέμπτη και μετά!
-
άλλαξα ημερομηνία για 27/2 γιατί βλέπω ο τελευταίος αγώνας να μη τελειώσει ποτέ!
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
άλλαξα ημερομηνία για 27/2 γιατί βλέπω ο τελευταίος αγώνας να μη τελειώσει ποτέ!Οκ, για να δούμε...
-
ποιος θα κάνει σέρβερ σήμερα?
-
6:30...
ποιος θα κάνει σέρβερ σήμερα?Μουά μεσιέ...
10:15...
Έτοιμο!!!Edit: Indy reloaded...έλεος...
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
6:30...ποιος θα κάνει σέρβερ σήμερα?
Μουά μεσιέ...
10:15...
Έτοιμο!!!Edit: Indy reloaded...έλεος...
τι έγινε? είχα ξαπλώσει και δε ξύπνησα (lol)! Έγινε ο αγώνας?
-
Άντε ρε MS, έλεος!!!...
Έγινε ο αγώνας, ήρθε ο Fanis!!!
-
Ημουν guest star γι'αυτον τον αγωνα...!!!
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Ημουν guest star γι'αυτον τον αγωνα...!!!Πολύ καλό!!!
Αν δεν ερχόσουν, πάπαλα ο αγώνας!!!
-
Εκανα τον ''απο μηχανη θεο...''
-
πείτε αποτελέσματα!
-
Είμασταν 3 άτομα, qualifying σε βρεγμένο, αγώνας στεγνό στους 1ους 3-4 γυρούς και μετά...βρόχα και πάλι με στεγνά ελαστικά όλοι...
Αγώνας ελπίζω να μην επαναληφθεί...μετα βίας γλιτώσαμε το λιντσάρισμα...απ' όλα μας πέταξαν...από ποτά μέχρι στα...πιο παραδοσιακά της Βραζιλίας...
Υ.Γ. Replay:http://www.mytempdir.com/482144
Υ.Γ.2. Το φώτοστορυ αφιερωμένο προς τον γκεστ σταρ Φάνη αύριο... :eusa_dance:
Υ.Γ.3. Νομίζω ήταν φανερό το μπο'ι'κοταζ από τους κοκκινοβαμμένους MS-Theo :bleh: . Αλλά εδώ είναι Βραζιλία...ACELERA!!! -
Εγώ δεν ξέρω τίποτα. Εκείνη την ώρα είμουν στην Copa Cabana και αγνάντευα τα... τοπία
-
αφου εισασταν μονο 3 δε μετραει ο αγωνας ???
γαμωτο ειχα βγει εξω μεχρι να παρκαρω.... το μπουλο.
τες πα αν θελετε το προσπερναμε και παμε 2005.αλλα γαμωτο κατι πρεπει να γινει να μαζευομαστε ολοι
παντως το 2005 αναμενεται τρελο παλουκι με πολλες εξοδους κατα τη γνωμη μου γιατι εχει πολυ δυσκολα physics, φαση θαχει.
αλλα ρε παιδια επαιξα λιγο μελβουρνη και η πιστα ειναι γεματη bugs.... -
Πραγματικα συνεβησαν ολα πολυ ξαφνικα αποψε...καθως εκει που εμπαινα για το βραδινο σερφαρσιμα στο διαδικτυο,λαμβανω PM απο τον Βασιλη και πραγματικα δεν μπορουσα να αρνηθω την προσκληση...παρ'ολο που δεν ειχα κανει ουτε 1 γυρο δοκιμων στην πιστα...
Η συνεχεια αυριο... -
έβαλα και τη βαθμολογία.... this is the end! o iron στο τελευταίο αγώνα κέρδισε 1 θέση στο βαθμολογικό πίνακα! Πάντως ακόμα και να έπαιρνα μέρος δε με έβλεπα καλά.....διότι δε έχω λύσει το πρόβλημα με το τιμόνι.....
-
έβαλα και τη βαθμολογία.... this is the end! o iron στο τελευταίο αγώνα κέρδισε 1 θέση στο βαθμολογικό πίνακα! Πάντως ακόμα και να έπαιρνα μέρος δε με έβλεπα καλά.....διότι δε έχω λύσει το πρόβλημα με το τιμόνι.....κατσε δε καταλαβα και πιος εισαι εσυ κυριε??οι κανονισμοι δε λενε για 4 συμμετοχες???? ε?????? θες να γινεις Μax στη θεση του Μax??????
θα τα πουμε στα δικαστηρια και στο 2005 θα τρεχω με περσυνο μονοθεσιο γιατι ετσι γουσταρω οκ?????????? -
δεν υπάρχει αναφορά στο κανονισμό για 4 παίκτες. Έτσι είχε αναφερθεί Online και φυσικα συμφώνησα. Δεν έχω πρόβλημα να γίνει πάλι ο αγώνας 3η φορά αλλά κανεις δε μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα πάρουν μέρος 4 άτομα τουλάχιστον.
-
πλακα κανω ρε ριλαξ παμε για αλλα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
πλακα κανω ρε ριλαξ παμε για αλλα
18ος αγώνας F1C-2004 mode-BRAZIL Δευτέρα 27/2/06