-
Επανέρχομαι στο θέμα για να πω τις εντυπώσεις μου από τα DOT4 υγρά της Bosch που έβαλα. Μπήκα στα Μέγαρα την προηγούμενη Δευτέρα με τα καινούρια υγρά και δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα.
Τακάκια έχω τα εργοστασιακά. Ένιωσα λίγο fade μετά από αρκετούς γύρους, αλλά τίποτα ανησυχητικό. Βέβαια την επόμενη μέρα τα ένιωθα σαν να τα έκαψα, είχαν αίσθηση σφουγγαριού και άσχημο θόρυβο, αλλά συνήλθαν μετά από καμιά 15αριά χιλιόμετρα πόλης.
Με τα υγρά ήταν τόσο μεγάλη η διαφορά που την προηγούμενη φορά μετά από 4 απλώς γρήγορους γύρους έβραζαν και αναγκαζόμουν να βγω, ενώ τώρα μετά από 7-8 οριακούς γύρους (όλα τα φρεναρίσματα στο όριο!) φτάνοντας στην έξοδο σκεφτόμουν 'άντε, πάμε άλλον ένα' και καθόμουν μέσα! Η σκέψη ότι έτρωγα τα λάστιχα με έκανε να βγω τελικά, αλλιώς θα ήμουν ακόμα εκεί!
Συμπέρασμα: Όποιος θέλει να μπει σε πίστα, ας κάνει ένα κόπο να αλλάξει τα υγρά φρένων!
Τα τακάκια θα αλλαχτούν κάποια στιγμή σύντομα. Θα σας πω αναλυτικές εντυπώσεις μετά την επόμενη επίσκεψη στα Μέγαρα!
-
Η αλλαγή υγρών τύπου 3 με 4 ή 5.1 είναι σχεδόν must για επίσκεψη στην πίστα και εκτός αυτού, είναι και πολύ απλή και φτηνή 'βελτίωση'.
-
Λοιπόοοον....Εδώ μέσα δεν ξέρετε τι λέτε!
Σήμερα σε εξουσιοδοτημένο της Φίατ (αφού τρόμαξαν όταν ζήτησα αλλαγή υγρών φρένων) μου είπαν ότι τα υγρά φρένων δεν τα αλλά ζουν ποτέ, εκτός και αν μαυρίσουν τελείως!
Διάλογος (Μ:μηχανικοί, Ε:εγώ)
Μ : Και γιατί θες να τ΄αλλάξεις; Έχουν πρόβλημα
Ε: Έχουν τρια χρόνια μες το κύκλωμα...
Μ : Και; Μια χαρά καθαρά τα βλέπω. Αν τ' αλλάξω, καθαρά θα βγάλω, καθαρά θα βάλω. Ίδιο πράγμα! Τι νομίζεις ότι θα κερδίσεις;
Ε : Αντοχή στο φρενάρισμα. Δεν θα βράζουν...
Μ : Ποιός στο είπε αυτό; Αν δεν μαυρίσουν δεν έχεις λόγο να τ' αλλάξεις!
Ε : Μα το γράφει και το βιβλιαράκι! Αλλαγή στα 2 χρόνια, οπωσδήποτε!
....Κάπως έτσι συνεχίστηκε η δουλειά, βαρέθηκα το πρήξιμο και τα άφησα. Λέω να πάω σε ένα συνεργείο να μου βάλει φρέσκα υγρά για να έχω το κεφάλι μου σίγουρο, μιας και η αλλαγή τακακίων αργεί (πρέπει να έχουν 10-20.000 χλμ ακόμα)....
-
Επί τη ευκαιρία, δε βάζεις και 5.1 να είσαι ήσυχος αν θες να μπεις καμιά μέρα πίστα ή θες να κατέβεις κάνα βουνό λίγο πιο γρήγορα;
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Επί τη ευκαιρία, δε βάζεις και 5.1 να είσαι ήσυχος αν θες να μπεις καμιά μέρα πίστα ή θες να κατέβεις κάνα βουνό λίγο πιο γρήγορα;Σαν ποιά; Τα ΑΤΕ blueκάτι που είχα υπ' όψιν μου είναι DOT4...
Τα 5.1 έχουν καμιά 100αριά βαθμούς Fahreneit υψηλότερο σημείο βρασμού, αλλά χρειάζονται συχνότερη αλλαγή, έτσι;
Είναι και η πίστα στο πρόγραμμα...
-
Χρειάζονται κάθε χρόνο αλλαγή. Εγώ έχω τα Ferodo, αλλά υπάρχουν και πολλά άλλα στην αγορά. Δεν είναι κάτι πολύ εξεζητημένο.
-
Δηλαδή εγώ που έχω το Megane 3 χρόνια με 40,000 χλμ καλό θα ηταν στο επόμενο σέρβις να αλλάξω υγρά, ε;
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Δηλαδή εγώ που έχω το Megane 3 χρόνια με 40,000 χλμ καλό θα ηταν στο επόμενο σέρβις να αλλάξω υγρά, ε;Νομίζω πως ναι!
Κοίτα τι λέει και στο βιβλιαράκι. Για τα δικά μου υγρά λέει αλλαγή στα 60.000χλμ (αν δεν κάνω λάθος) ή οπωσδήποτε στα 2 χρόνια. Για να το λεει, κάτι θα ξέρει...
Τα έχω 3 χρόνια και τους τελευταίους μήνες παρατήρησα ένα fade out στην απόδοσή τους μετά από έντονα συνεχόμενα φρεναρίσματα που δεν το είχα πριν.
Μέσα στην βδομάδα θα πάω να βάλω 5.1, στο πλαίσιο αναβάθμισης!
-
Εμένα στο εξουσιοδοτημένο που κάνω τα σέρβις μου τα αλλάζουν κάθε δύο χρόνια.
-
Αύριο μάλλον παώ για λάδια και 2-3 πραγματάκια, οπότε καλού-κακού θα τα αλλάξω κι όλας...
Τακάκια/Υγρά για δρόμο και Μέγαρα