-
Μετά από λίγες μέρες θα ήταν ενδιαφέρον ένα ακόμα τηλεφώνημα στην autoprofit, είμαι περίεργος τι δικαιολογία θα βρούν αυτή τη φορά!
-
Καλά μην σου φανεί παράξενο αν πουν ότι τώρα το φέρνουν ...
Ευτυχώς το 1600άρι το φέρνουν...χι!χι! -
Κάτι νεότερο γιαυτό το θέμα ;; έχουμε;;;;
-
Ο χρήστης costaslio έγραψε:
Κάτι νεότερο γιαυτό το θέμα ;; έχουμε;;;;Από 01/05/07 που γράφτηκε το τελευταίο post σίγουρα θα υπάρχουν νέα. Αλλά μάλλον είναι ξεχασμένο το θέμα
-
Σαν κατοχος ενος G.V (για την ακριβεια και ενος G.V ) το οποιο εχω αγορασει προσφατα απο την Auto Profit, εχω να πω ορισμενα πραγματα τα οποια ισως βοηθησουν μελλοντικους αγοραστες.
Το δικο μου το αγορασα σχετικα προσφατα και ειναι 5θυρο πλουσια εκδοση με αυτοματο κιβωτιο. (Επιλογη δυστυχως λογω χρησης του αυτοκινητου και απο τον πατερα μου.).
Οι πωλητες εκει αλλα και η διευθυντρια της εταιριας με εξυπηρετησαν αψογα οσες φορες τους επισκεφθηκα (και δε μιλαμε για μια και δυο επισκεψεις μονο.).
Ο λογος που κατεληξα εκει ηταν οτι τη συγκεκριμενη εκδοση που αγορασα δεν την εφερνε ο Σφακιανακης τοτε.( Λεω τοτε γιατι τωρα κατι πηρε το αυτι μου οτι ξεκινησε να την εισαγει.).
Οσον αφορα την εγγυηση δε εχω σκοπο να σχολιασω κατι, μιας και απ'οτι καταλαβα απο τα υπολοιπα post εχετε εμπεδωσει οτι η εγγυηση ισχυει κανονικα σε ολα τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια SUZUKI.
Σχετικα με την προελευση του αυτοκινητου αυτοι υποστηριζουν οτι στην Ολλανδια ειναι το κεντρο διανομης των αυτοκινητων. Δηλαδη ολα τα αυτοκινητα αφοτου παραγονται και φευγουν απο το εργοστασιο πηγαινουν και αποθηκευονται εκει και μετα απο εκει γινετε η διανομη τους σε ολη την Ευρωπη. (Αυτο μεταξυ μας δε το πολυεψαξα για να δω αν ισχυει.).
Η ουσια ειναι οτι αγορασα ενα αυτοκινητο αξιας κατι παραπανω απο 30000 ευρω μαζι με τα εξοδα με εναν ασυναγωνιστο εξοπλισμο και σε μια τιμη οπου στον Σφακιανακη αγοραζα μια εκδοση κατωτερη σε εξοπλισμο (χωρις οροφη, χωρις ΧΕΝΟΝ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ χωρις ΔΕΡΜΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟ και εγω δε θυμαμαι τι αλλο.).
Απο εκει και περα οποιοσδηποτε μπορει να τα ακουει βερεσε ολα αυτα αλλα καλο θα ειναι να κανει μια επισκεψη και απο εκει για να παρει μια ιδεα.
Σε οποια αλλη απορια εχει οποιοσδηποτε μπορει να με ρωτησει και αν μπορω να απαντησω για να βοηθησω θα το κανω.
Αγορά από Auto - Profit;;