-
Ο χρήστης syele έγραψε:
:rant:Tι παθατε καλε κυριε μοντερεϊτορ ???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
:rant:
Tι παθατε καλε κυριε μοντερεϊτορ ???
Ψάχνει να βρει τρόπο να σβήσει το Χριστουγενιάτικο δέντρο μέσα στην πίστα...
-
Μαλιστα αυτη ειναι φωτογραφια.
Μιλαω για την προτελευταια της τριτης σελιδας. -
Ο χρήστης ANGEL13 έγραψε:
Εχω την αίσθηση οτι δεν συμπαραστεκόμαστε και τόσο στην προσπάθεια.....Δεν είμαστε μόνο εμείς Άγγελε, δεν υπάρχει συμπαράσταση ούτε και σε μέλη του Φόρουμ που είναι πολύ πιο πετυχημένοι. Και το μόνο έγκλημα είναι ότι γράφουν στους 'Ελληνικούς Αγώνες'...
Ίσως αν γράφαμε εδώ, μπορεί να ήμασταν εκτός θέματος αλλά τουλάχιστον θα διαβαζόμασταν.
Βέβαια μάλλον το θέμα θα γύρναγε σε κάτι άσχετο:
Μα καλά, τι κουβαδάκι είναι αυτό που έχετε; Χάθηκε ο κόσμος να τρέχατε με καμιά Alfa που κουβαλάει και τη σχετική κληρονομιά;;
για να απαντήσουν οι άλλοι:
Τι αηδίες λες ρε τριζολάγνε, ο Γκίκας τους πατάει στα ίσια, σαφώς επειδή οδηγεί VW!
Uberalles, σου υπενθυμίζω ότι η Σέατ είναι η σπορτίφ ομάδα του γκρουπ, οπότε είμαι σίγουρος ότι το καταλληλότερο για αγώνες είναι το Aroza. Μείνετε εσείς σε παρακαλώ με το Ντακάρ και το λάιφστάιλ.
Τα παιδιά δεν έχουν λεφτά για ξόδεμα! Φυσικά και θα έπρεπε να στραφούν στο Favorit. Άσε που γίνεται εύκολα και χωμάτινο (Παραπρό). Μείνετε εσείς με τα πανάκριβα μπιζουδάκια σας
Αποχωρώ
Τελικά, μπας και είμαστε καλύτερα εκεί;
-
OOOOOOOOOOOOOOχιιιιιιιιιιιιιιιι υπάρχει ελπίδα και αρκετοι που μας αγαπανε και κάνουν όοοοοοοοοοοοοτι μπορούν.....
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μαλιστα αυτη ειναι φωτογραφια.
Μιλαω για την προτελευταια της τριτης σελιδας.Έχω και μια με τον ίδιο κύριο στη μέση του πουθενά να περιμένει υπομονετικά παρέα με κάτι δίσκους!!!!
(Να είστε πάντα καλά!!)
-
Μία φωτογραφία που δείχνει το 350 δίπλα σε μαύρη Μ3 προτείνεται για μελλοντικό wallpaper .
-
Πολύ ωραίες φωτό, thanks!
Είναι και η ταπεινή corolla μου κάπου εκεί μέσα
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!