-
Παιδιά, είχε ρωτήσει ο Αλέξανδρος για χώρο και του είχα πει εγώ ότι θα βρούμε κάτι. Τελικά δυστυχώς δε βρήκα, αλλά είχε ενδιαφερθεί ο άνθρωπος, μην τον πετροβολείτε
Αλέξανδρε, μπορείς να τις ανεβάσεις στο ImageShack ή στο putfile σιγά σιγά. Σου προτείνω να φτιάξεις ένα free account στο putfile, για να μπορείς να ανατρέχεις στα links.
-
Δοκιμασα το http://www.blogger.com σε συνδυασμο με το picasa απο το google και μου φανηκε πολυ ευκολο, και εχεις ολες τι φωτογραφιες σε ενα σιτε
κανεις κλικ στην φωτογραφια και την στελνεις στο blog site
πχ http://www.vrax.blogspot.com
(εχει πουληθει παρεπιπτοντως)
-
Eγω χρησημοποιω το http://photobucket.com/
Eιναι αρκετα γρηγορο και ευχρηστο -
Παιδιά, όλα όσα μου αναφέρατε τα έχω υπόψη μου και τα έχω χρησιμοποιήσει κατά καιρούς (και 2-3 σελίδες πίσω να πάτε θα δείτε κάποιες φωτό χαμηλής ανάλυσης που ανέβασα στο ImageShack).
Θέμη, αν ετοιμάσω 40ριά φωτό σε μια μέτρια ποιότητα είναι τουλάχιστον 20-30ΜΒ οπότε με το πανάκριβο PSTN της πλάκας που χρησιμοποιώ εδώ και λίγο καιρό είναι μάλλον αδύνατον να τις ανεβάσω μία προς μία μέσω νετ...
Εκτός αν δεν έχετε πρόβλημα με το 600x400...Θα ήταν δύσκολο να βρεθεί λίγος χώρος και να εγκατασταθεί ένα coppermine ή κάτι ανάλογο, για όποιον έχει να ανεβάσει σχετικές με το φόρουμ φωτογραφίες αποκλειστικά για τα μέλη; Αν υπάρχει πρόβλημα bandwidth ας ανεβαίνουν για 2-3 μέρες μόνον μέχρι να τις κατεβάσουν οι ενδιαφερόμενοι και από εκεί και πέρα ας σβύνονται για αυτές της επόμενης εκδήλωσης. Ο έλεγχος μπορεί να γίνεται αποκλειστικά από τους mods ώστε να ελέγχεται τι μπαίνει και τι βγαίνει. Θα μπορούσε να υπάρξει μια τέτοια δυνατότητα;
-
Αλέξανδρε , θα μπορούσες να τις βάλεις σε ένα CD και να ορίσουμε εθελοντή τον Krus να αναλάβει να το παραλάβει και να τις ανεβάσει ??
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αλέξανδρε , θα μπορούσες να τις βάλεις σε ένα CD και να ορίσουμε εθελοντή τον Krus να αναλάβει να το παραλάβει και να τις ανεβάσει ??Nα με ορίσετε εθελοντή εεε???
'νταξει, δέχομαι!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αλέξανδρε , θα μπορούσες να τις βάλεις σε ένα CD και να ορίσουμε εθελοντή τον Krus να αναλάβει να το παραλάβει και να τις ανεβάσει ??
Nα με ορίσετε εθελοντή εεε???
'νταξει, δέχομαι!
ΟΚ set
-
Nα και το ΣανταΦε..Πολυ πλακα αφου επαιρνε μικρες κλισεις γυρω στις 50 μοιρες.. αλλα ηταν πωρωση γιατι στριγκλιζαν τα λαστιχα.. Θα το ξαναβαλω ομως για χαβαλε και θα το δωσω να το οδηγησουν και oι moderators...να μου πουν τη γνωμη τους...
-
.. ok τότε! Μόλις τις ετοιμάσω θα τις αφήσω στον krus!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Αλέξανδρε , θα μπορούσες να τις βάλεις σε ένα CD και να ορίσουμε εθελοντή τον Krus να αναλάβει να το παραλάβει και να τις ανεβάσει ??Ρε διαπλεκόμενοι ο εθελοντής δεν ορίζεται. Αυτό είναι απευθείας ανάθεση, ουουουουουουουουουουουουουουουουου.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ρε διαπλεκόμενοι ο εθελοντής δεν ορίζεται. Αυτό είναι απευθείας ανάθεση, ουουουουουουουουουουουουουουουουου.
Αυτό είναι Φορουμ-παράδοση ρε εγκάθετε!!!
Ο εθελοντής ορίζεται!
Ρώτα και τον chrmes που ορίσθηκε εθελοντής εισπράκτορας (χωρίς να το ξέρει) και μαζεύει τώρα τα λεφτά για τα καπελλάκια στο Μέγαρο!! -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ρε διαπλεκόμενοι ο εθελοντής δεν ορίζεται. Αυτό είναι απευθείας ανάθεση, ουουουουουουουουουουουουουουουουου.
Αυτό είναι Φορουμ-παράδοση ρε εγκάθετε!!!
Ο εθελοντής ορίζεται!
Ρώτα και τον chrmes που ορίσθηκε εθελοντής εισπράκτορας (χωρίς να το ξέρει) και μαζεύει τώρα τα λεφτά για τα καπελλάκια στο Μέγαρο!!Είμαι εγκάθετος άμα μπορείς γίνει κι εσύ.
(Να μαζέψουμε και κάμποσα χρήματα, για ομαδική ψυχανάλυση γιατί μάλλον μας χρειάζεται)
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(Να μαζέψουμε και κάμποσα χρήματα, για ομαδική ψυχανάλυση γιατί μάλλον μας χρειάζεται)Αποκλείεται να μαζέψουμε αρκετά για όλους, θα πρέπει να ρίξουμε κλήρο.
Κι άντε, μετά, να χτυπήσεις την παράγκα... -
-
-
-
-
(Ζήλεψα...Ωραίες οι φωτογραφίες σου, Βασίλη!!)
http://img118.imageshack.us/img118/200/ar13451pe.jpg -
Thanks! Distixos einai scaled-down se megalo vathmo (apo NEF files 3.5MB )
-
Επειδή θα ανεβάσω κάποιες φωτό ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιος από τους φίλους που έλαβαν μέρος στο ΤD, ο οποίος δεν επιθυμεί να φανούν αριθμοί κυκλοφορίας ή πρόσωπα; (δεν φαίνονται και πολύ πρόσωπα αλλά τελοσπάντων); Αν ναι, ας μου στείλει ένα πμ, παρακαλώ...
(θα περιμένω 2-3 μέρες)
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!