-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Φύλαξε τα λαστιχάκια σου Θεολόγε. Σε μια από αυτές τις ντριφτοεπισκέψεις, θέλω να είμαι κι εγώ. Θα κουβαληθώ από την Κεφαλονιά μόνο και μόνο για αυτό, να δεις αφοσίωση (λιγούρα λέγεται )!Έχω πλέον και δεύτερο σετ ζαντολάστιχα και έτσι δεν θα φύγεις παραπονούμενος από τα Μέγαρα!
-
Ο χρήστης Mythos_GR έγραψε:
Ευχαριστω πολυ για το τελευταιο και σιγουρα θα περιμενω με ανυπομονησια μια βολτα με το 'εργαλειο'...Υ.Γ:Φανταζομαι οτι οι φωτο βγηκαν αξιοπρεπεις παρολο που 'γκρινιαζες' οτι ηταν βρωμικο και δεν θα εβγαινε καλο...
Άδικο είχα που είχα γεμίσει τα πλαϊνά με λάσπη από την Κ6 και Κ1???
Δεν πειράζει όμως! Την επόμενη φορά θα προσπαθήσω να περιορίσω τα διλπά axel στις στροφές!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
....
Σε ένα διάλειμμα που έκανα πίσω από το τιμόνι, το τιμόνι ανέλαβε ο SuperSe7en, και ο **φίλος του ο Πάρης (οδηγός F3 ) οι οποίοι και βγήκαν και του έδωσαν να **καταλάβει...**Aυτοί **φταίνε για τα **γιαούρτια **που άνοιξαν !
Ναι, ναι, ναι!
Τι λες τώρα;;; Εδώ με τις τόσες σβούρες που έριξα την Κυριακή απορώ πώς δεν βγήκαν τα γιαούρτια μόνα τους από το πορτ μπαγκάζ!!!
-
Ο χρήστης KOSTAS SPORT έγραψε:
H ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ 4Τ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.(CLIO 182 ΜΠΛΕ)
ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ Κ9.
(ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ)META ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ''ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ''Όταν βγήκες ήμουν ακριβώς από πίσω σου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο περίεργη μου φάνηκε η έξοδός σου!
Δεν πειράζει όμως! Από τέτοια αναίμακτα επεισόδια άλλο τίποτα! Άλλωστε με τέτοια 'σφάλματα' μαθαίνεις πώς να κάνεις τις σωστές κινήσεις τη σωστή στιγμή!
Το αυτοκίνητο εν γένει το έβαζες πολύ ωραία, με το πίσω εσωτερικό τροχό σου να αναλαμβάνει τον ρόλο της πρίμα μπαλαρίνας στην Κ6!
Την επόμενη φορά που θα τύχει να συναντηθούμε θα κάνουμε μια βόλτα στο αυτοκίνητο του καθενός έτσι για να 'τσεκάρουμε' τα γκάζια μας!
Διαβάζω συνέχεια πως το αμάξι σου είναι ένα από τα καλύτερα 'μικρά' πυραυλάκια και έχω μεγάλη επιθυμία να το δω εκ των 'έσω'...Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση, ε;;
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τελικά απ'ότι φαίνεται όλοι από το Φόρουμ είμασταν και κοιταζόμασταν μεταξύ μας...όταν δεν κοιτάζαμε τη λότους του τεο111Προτείνω λοιπόν το εξής: Θα κάνουμε το αυτοκίνητό μου σημείο συνάντησης! (Όχι μέσα, έξωωωω! ) Έτσι όλοι θα ξέρουμε (κυρίως οι νεώτεροι στην παρέα, μιας και οι παλιοί 'τσεκαριζόμαστε' δια της εξ αποστάσεως οσφρήσεως! ) ότι εκεί βρίσκεται το 4TF.
Όποιος συστηθεί στους υπόλοιπους θα με συνοδεύει σε hot laps , και θα επιστρέφει πίσω στην βάση για τα περαιτέρω...
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
THA ME PAS BOLTA GIATI SKEFTOMAI METAKSY EVO 9 KAI 350Z GIATI TO Z EINAI POLY PIO MOURATO KAI EINAI KAI 3.5 ALITRO V6..KAI GOUSTARO TA NO DISPLACEMENT FOR DISPLACEMENT...Ε αυτό δεν είναι δίλημμα! Φουλ για 350Ζ! Είδες τί έπαθε το κακόμοιρο το ασημί 8αρι μπροστά μου ή δεν το πρόλαβες; Δειγματίστηκε την φθινοπωρινή κολλεξιόν 2006 για παλτά
Displacement, V6, RWD, macho look και μπόλικο drifto-τσαμπουκά μόλις το σβερκώσεις! Ζητάς κάτι άλλο από τη ζωή σου σχετικά με τ'αμάξια;
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Displacement, V6, RWD, macho look και μπόλικο drifto-τσαμπουκά μόλις το σβερκώσεις! Ζητάς κάτι άλλο από τη ζωή σου σχετικά με τ'αμάξια;Το πολύ-πολύ να ανοίγει την κουκούλα του και εκεί που λες για V6, να το κάνουμε straight six . Μπορούμε;
-
Έχω πλέον και δεύτερο σετ ζαντολάστιχα και έτσι δεν θα φύγεις παραπονούμενος από τα Μέγαρα!Το ήξερα ότι μπορώ να υπολογίζω σε σένα...
Συγγνώμη, μέτρησες πόσα συνεχόμενα posts έχεις Theo ή έχασες το μέτρημα;
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Γεια σας
Με λενε Πιστα μενω στα Μεγαρα και θα ηθελα να σας διηγηθω τι τραβηξα τη Κυριακη το πρωι απο μια παρεα.....αλλα ας τα παρουμε απο την αρχη.
Ξεροντας οτι θα'ρθουν αρκετοι πελατες σκεφτηκα να πλυθω καλα καλα απο τη νυχτα και ετσι οι πρωτοι που ηρθαν με βρηκαν υγρη αλλα μαλλον αυτο τους ευχαριστησε γιατι δυο απο αυτους με Σταρλετ δεν σταματησαν να με πατανε και να προσπαθουν να δουν και τη περιφερεια μου ντριφταρονας συνεχως μεχρι το μεσημερι που κουραστηκαν και εφυγαν.
Μεγαλωνονας η μερα ηρθαν αρκετοι νεοι κυριοι που μου συστηθηκαν σαν φορουμαδες με διαφορα αυτοκινητα,ανοιχτα,κλειστα,διπορτα,τετραπορτα,χρεπια και δεινοσαυρους που ολοι προσπαθησαν να με γνωρισουν και να με κατακτησουν.(Ποσους νεους εχω κανει σωστους οδηγους ουτε που θυμαμαι.)
Και τι δεν εκαναν.Αλλαζαν οδηγους,αλλαζαν συνοδηγους,φρεναραν 10 λεπτα πριν τις στροφες ,φρεναραν μετα τις στροφες,προσπαθουσαν να φερουν το πορτμπαγκαζ μπροστα απο το τιμονι και ηθελαν να γευτουν ολο το πλατος μου.Αλλοι τα καταφεραν λογω χεριων και αλλοι λογω αυτοκινητου.Αλλοι εκαναν του κοσμου τις ταρζανιες αλλα μαλλον αυτο επιζητουσαν γιατι ολοι εφυγαν χαρωποι ακομα και αυτος που του εδειξα την περιφερεια μου ,κολλησε πανω της και χρειαστηκε γερανος να τον παρει απο μενα.
Σε γενικες γραμμες αν και με ταλαιπωρησαν ,το φχαριστηθηκα και τους περιμενω και παλι.
Γεια σας και να προσεχετε εκει εξω, η φιλη σας Πιστα.
Και για την αντιγραφη DAP:eusa_dance: EYΓΕ 'πατέρααααααααααααααα'
συνεχίζεις να μας κάνεις να σε αγαπάμε όλο και περισσότερο.......
Ευχαριστίες.....................γενικώς....
-
Ο χρήστης Random1 έγραψε:
Είμαι ο τύπος με το Ζ . Ωραίο το Φέ και καλά το πήγαινες! That's the spirit buddy! :eusa_dance:
**Tha me pas bolta **giati skeftomai metaksy evo 9 kai 350z giati to Z einai poly pio mourato kai einai kai 3.5 alitro v6..kai goustaro ta no displacement for displacement...
Πολύ ευχαρίστως!
-
H ΠΡΩΤΗ ΜΟΥ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ 4Τ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΠΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ.(CLIO 182 ΜΠΛΕ)
ΟΣΟΙ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ Κ9.
(ΔΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΟΣΟ ΖΕΙΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ)META ΣΥΜΜΟΡΦΩΘΗΚΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΑ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ''ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ''Όταν βγήκες ήμουν ακριβώς από πίσω σου και δεν μπορείς να φανταστείς πόσο περίεργη μου φάνηκε η έξοδός σου!
Δεν πειράζει όμως! Από τέτοια αναίμακτα επεισόδια άλλο τίποτα! Άλλωστε με τέτοια 'σφάλματα' μαθαίνεις πώς να κάνεις τις σωστές κινήσεις τη σωστή στιγμή!
Το αυτοκίνητο εν γένει το έβαζες πολύ ωραία, με το πίσω εσωτερικό τροχό σου να αναλαμβάνει τον ρόλο της πρίμα μπαλαρίνας στην Κ6!
Την επόμενη φορά που θα τύχει να συναντηθούμε θα κάνουμε μια βόλτα στο αυτοκίνητο του καθενός έτσι για να 'τσεκάρουμε' τα γκάζια μας!
Διαβάζω συνέχεια πως το αμάξι σου είναι ένα από τα καλύτερα 'μικρά' πυραυλάκια και έχω μεγάλη επιθυμία να το δω εκ των 'έσω'...Ελπίζω να μην έχεις αντίρρηση, ε;;
ΟΝΤΩΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ
ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕ ΡΙΣΚΑΡΩ ΟΠΩΣ ΡΙΣΚΑΡΙΣΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.
NEXT TIME ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ''ΕΣΩ'' -
Ο χρήστης KOSTAS SPORT έγραψε:
ΟΝΤΩΣ Η ΕΞΟΔΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ.ΒΛΕΠΕΙΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΕ ΡΙΣΚΑΡΩ ΟΠΩΣ ΡΙΣΚΑΡΙΣΑ ΣΤΗ ΠΙΣΤΑ.ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΑΛΛΑ Η ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΦΥΣΗ ΚΑΙ Η ΕΥΚΟΛΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΣΩΣΤΑ.
NEXT TIME ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ''ΕΣΩ''Για όλους μας η πίστα είναι το ασφαλέστερο σχολείο και το πεδίο εκείνο όπου μαθαίνουμε τον εαυτό μας, ως οδηγοί, και το αυτοκίνητό μας.
Θα τα πούμε την επόμενη φορά από κοντά και εκτενέστερα!
-
H επόμενη είσοδος μου στην πίστα ελπίζω να συνοδευτεί με εξοπλισμό βιντεοσκόπισης ωστε να συνεχίζεται το γλέντι και το βράδυ ή/και τις επόμενες μέρες .
Πάντως, νομίζω ότι πιο μεγάλη μου χαρά είναι να έχω συνοδηγούς συνφορουμίστες και φίλους που εκτιμούν μερικούς 'σβέλτους' γύρους σε γιαπωνέζικο RWD, παρά να κυνηγάω 'χρόνους' μόνος μου.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Πάντως, νομίζω ότι πιο μεγάλη μου χαρά είναι να έχω συνοδηγούς συνφορουμίστες και φίλους που εκτιμούν μερικούς 'σβέλτους' γύρους σε γιαπωνέζικο RWD, παρά να κυνηγάω 'χρόνους' μόνος μου.Χαίρομαι που δεν είμαι ο μόνος που αισθάνεται έτσι...
-
Ακριβώς !!!
-
Τέτοια να λέτε και δε τη γλυτώνετε το Σάββατο
-
Να ζητήσω συγνώμη από όσους δεν χαιρέτησα την Κυριακή αλλά λόγω των συνθηκών ήμουν λίγο αλλού...
Σας ευχαριστώ όλους που με βοηθήσατε να αλλάξω λίγο παραστάσεις και να ξεχαστώ...
Τελικά πήγα και μια βόλτα μέσα στην πίστα με το Sei και αν και δεν κατάφερα να 'σπάσω' τον χρόνο μου, ξέδωσα αρκετά...
Ευχαριστώ πολύ την Salome που μου εμπιστεύτηκε την ακεραιότητά της και μπήκε συνοδηγός μουNext time θα είναι όλα καλύτερα...
-
Για κάτι φωτογραφίες που λέγαμε? D-jet που είναι οι φώτος ΟΕΟ?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Για κάτι φωτογραφίες που λέγαμε? D-jet που είναι οι φώτος ΟΕΟ?Χώρος για να τις ανεβάσουμε κάπου υπάρχει;
-
Ανέβασε τες στο http://www.imageshack.us
:: 4ΤF-TD8 :: 26/2/06 :: Ε ρε γλέντιααα!!