-
Ο χρήστης technik έγραψε:
'The S1 will be the flagship of the A1 range and will come packing* 200 horsepower and quattro all-wheel** drive as standard. Power will come from a supercharged and turbocharged 1.4-liter TFSI engine, and torque will be rated at around 221 pound-feet. Complete with a 7-speed S-tronic dual-clutch gearbox, the new S1 should sprint from 0-60 mph in less than six seconds and reach an electronically controlled top speed of 155 mph.
Other key attributes of the S1 will be a stiffened suspension set-up with magnetic dampers, a** 40:60 front-to-rear torque split**, and programmable gearbox with different drive options for either comfort or sport.'*http://www.motorauthority.com/blog/1039 ... 11-audi-s1
Μακαρι οι αναφορες αυτες να ειναι και οι εγκυροτερες, αλλα οι περισσοτερες προηγουμενες θεωρουν σχεδον σιγουρη ολοκληρη την γκαμα του Α1 ως προσθιοκινητη...
http://www.germancarblog.com/2009/11/au ... intel.html
-
-
Ο χρήστης c0n έγραψε:
παιδια ξέρει κανεις ποτε θα κυκλοφορήσει και στην Ελλαδα το Α1 και ποσο θα κοστιζει περιπου?καιγομαι για αγορα ενος αυτοκινητου πολης και το Mini Cooper απ'οτι εχω ακουσει δεν αξιζει τα λεφτα του.για το Mito ειμαι επιφυλαχτικος οποτε περιμενω να δω και το Α1
Πάντως είχες πάρει μια γεύση παλιότερα με το Α2
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
παιδια ξέρει κανεις ποτε θα κυκλοφορήσει και στην Ελλαδα το Α1 και ποσο θα κοστιζει περιπου?
καιγομαι για αγορα ενος αυτοκινητου πολης και το Mini Cooper απ'οτι εχω ακουσει δεν αξιζει τα λεφτα του.για το Mito ειμαι επιφυλαχτικος οποτε περιμενω να δω και το Α1
Πάντως είχες πάρει μια γεύση παλιότερα με το Α2
Το Α2 ηταν εντελως διαφορετικο αλλα και σε μεγαλο βαθμο 'πειραματικο' σχεδον
λογω εκτενους χρησης αλουμινιου, και μικρης παραγωγης γενικα Project
με διαφορετικη προσεγγιση.
Περιμενε να δεις γελια τωρα που θα βγει το A1, μονο που τωρα δυστυχως -για καποιους- δεν θα γελαει ο ανταγωνισμος αλλα η VAG γενικοτερα, μιας και ηδη μεσα στο 2011 θα εχει εξαιρετικα υψηλες πιθανοτητες να κατακτησει τον απωτερο στοχο και οραμα της ταυτοχρονα, να εχει δηλαδη ενα μοντελο Benchmark σε ΚΑΘΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ... -
Κοίτα να δεις για να σοβαρευτούμε τώρα...αν το Α1 έχει ενδιαφέρον στήσιμο, σου δίνει καλή αίσθηση στην οδήγηση και δεν είναι ένας ψυχρός ανθρωπομεταφορέας και έχει ενδιαφέρουσα σχεδίαση-δεν είναι δηλαδή ένα Α3 σε σμίκρυνση-τότε θα παραδεχτώ ότι είναι κάτι αξιόλογο.
Αν δεν έχει τα παραπάνω-όπως συνηθίζει μέχρι τώρα-θα είναι απλώς ένα skoda fabia με καλύτερα πλαστικά.
-
Ο χρήστης Δρομέας έγραψε:
... Αν δεν έχει τα παραπάνω-όπως συνηθίζει μέχρι τώρα-θα είναι απλώς ένα skoda fabia με καλύτερα πλαστικά.Τότε θα είναι άσκοπο και άστοχο. Και το Polo και το Ibiza πολύ καλά είναι και μπορούν να καλύψουν μεγάλο μερίδιο υποψήφιων αγοραστών.
Εκείνο που θα ήθελα να μάθω είναι αν θέλουν με το Α1 να ανταγωνιστούν Mini & ΣΙΑ και συγχρόνως έχουν και το Α3 ... θα έχουν παρόμοια τιμή!
-
τι σχηματα ειναι αυτά???
εμεις αυτο θελουμε, τον κακό μπομπιρα
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
τι σχηματα ειναι αυτά???
εμεις αυτο θελουμε, τον κακό μπομπιραΕμένα ίδια μου φαίνονται!
Η αγριάδα και η κακία θα φανεί απο τα ... led φωτα ημέρας μπροστά! -
οκ μπορει καποιος να μου υπενθυμισει ποιος ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του αυτοκινητου οταν σε αυτη την κατηγορια παιζει το polo και το ibiza ? ?????
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
οκ μπορει καποιος να μου υπενθυμισει ποιος ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του αυτοκινητου οταν σε αυτη την κατηγορια παιζει το polo και το ibiza ? ?????Ίσως ο κυριούλης με τα γυαλάκια απο την παρουσίαση του Α8 στο Μαιάμι ... να μπορεί να δώσει μια απάντηση ... φαντάζομαι 'η Audi θέλει να δώσει design, design, design, design, design, design και ... design βέβαια, και στη supermini κατηγορία'!
Η λογική μου πάντως λέει ... AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ανταγωνιστής του Mini και τίποτα άλλο. Το Polo είναι σχεδιαστικά συντηρητικό, το Ibiza λαικό, το Fabia παλιό και αδιάφορο ...
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
οκ μπορει καποιος να μου υπενθυμισει ποιος ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του αυτοκινητου οταν σε αυτη την κατηγορια παιζει το polo και το ibiza ? ?????
Ίσως ο κυριούλης με τα γυαλάκια απο την παρουσίαση του Α8 στο Μαιάμι ... να μπορεί να δώσει μια απάντηση ... φαντάζομαι 'η Audi θέλει να δώσει design, design, design, design, design, design και ... design βέβαια, και στη supermini κατηγορία'!
Η λογική μου πάντως λέει ... AΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ανταγωνιστής του Mini και τίποτα άλλο. Το Polo είναι σχεδιαστικά συντηρητικό, το Ibiza λαικό, το Fabia παλιό και αδιάφορο ...
σωστα να ειναι ανταγωνιστης του ΜΙΝΙ ειναι το πιο λογικο
τωρα καλο ειναι να υπαρχει ανταγωνισμος στην κατηγορια που το ΜΙΝΙ ουσιαστικα παιζει μονο του,αλλα πραγματικα αναρωτιεμαι τι ελπιδα μπορει να εχει το Α1 απεναντι στο ΜΙΝΙ τουλαχιστον απο την πλευρα του desing -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ίσως ο κυριούλης με τα γυαλάκια απο την παρουσίαση του Α8 στο Μαιάμι ... να μπορεί να δώσει μια απάντηση ... φαντάζομαι 'η Audi θέλει να δώσει design, design, design, design, design, design και ... design βέβαια, και στη supermini κατηγορία'!
+Ανταγωνιστης της Μιτο.
-
Θέμα marketing και χρωματολογίου ...
Παραλληλισμός και αναβίωση του Audi 50 του 74' και trendy χρωματικές επιλογές και συνδυασμούς σε ένα αμάξωμα που μπορεί να φορτωθεί με διακοσμητικά και καλούδια. (πχ. να κρατήσουν την διχρωμία οροφής/πλαινό πλαίσιο στο προφίλ κλπ). -
οκ μπορει καποιος να μου υπενθυμισει ποιος ειναι ο λογος υπαρξης αυτου του αυτοκινητου οταν σε αυτη την κατηγορια παιζει το polo και το ibiza ? ?????Στην ίδια κατηγορία παίζει το fiesta, corsa, Punto, Swift; So what? Άλλο ένα μοντέλο.
Ο αγοραστής Fabia δε σκέφτεται για Α1....
Βέβαια, όλο αυτό γίνεται για την αντιπαράθεση με τη BMW.
Μοσχοπουλάει η BMW με το Mini, κι εμείς με τις πλαισιάρες και μοτεράρες δεν μπορούμε? Αμ δέ! -
Στην ίδια κατηγορία παίζει το fiesta, corsa, Punto, Swift; So what? Άλλο ένα μοντέλο.
Μοσχοπουλάει η BMW με το Mini, κι εμείς με τις πλαισιάρες και μοτεράρες δεν μπορούμε? Αμ δέ!καλες οι μοτεραρες της BorgWarner αλλα το ΜΙΝΙ επιπλεον του πολυ καλου πατωματος και του Fun to drive χαρακτηρα του εχει και το ατου του design μεσα -εξω που για την audi ειναι αγνωστη λεξη
-
Στην ίδια κατηγορία παίζει το fiesta, corsa, Punto, Swift; So what? Άλλο ένα μοντέλο.
Μοσχοπουλάει η BMW με το Mini, κι εμείς με τις πλαισιάρες και μοτεράρες δεν μπορούμε? Αμ δέ!καλες οι μοτεραρες της BorgWarner αλλα το ΜΙΝΙ επιπλεον του πολυ καλου πατωματος και του Fun to drive χαρακτηρα του εχει και το ατου του design μεσα -εξω που για την audi ειναι αγνωστη λεξη
Tης Pitsos είναι η κυλινδροκεφαλή
-
Έρχεται κι αυτό...
2011 Audi A1 Mini: First Official Details and Video Teasers of Production Model
Audi has begun teasing its upcoming A1 premium supermini ahead of a planned world debut at the 2010 Geneva Motor Show in March next year. For now, the Ingolstadt-based automaker has shared with us a teaser film showing a graffiti artist painting the A1 on a wall and a video interview with the car's designers, Dany Garand and Stefan Sielaff.
'Our goal with the A1 is a bold one: to repeat the success that we have enjoyed with the A3 in the compact segment,' says Rupert Stadler, Chairman of the Board of Management of Audi. 'With the A1 we're opening another door into the world of premium cars.'
Audi previewed the A1 with the three-door Metroproject Quattro study in 2007 and more recently, with the A1 Sportback Concept that was shown in Paris last year.
Exact details are scarce, but the German automaker says that the A1 will 'condense all of Audi's virtues into a car that is less than 4 meters long.'
It is believed that the production model will remain very close to the two concept models in terms of styling while the premium mini will most likely share its hardware with the recently launched VW Polo.
Longer and wider than a Mini, Audi's premium supermini will be offered with a raft of four-cylinder diesel and gasoline engines with direct injection including the 1.2-liter and 1.4-liter TSI turbocharged petrol units.
According to previous reports, the A1 will initially be launched as a three-door hatch with a five-door Sportback model said to follow shortly after.
There has also been speculative talk about a possible convertible version as well as a MINI Cooper S challenging S1 model with a high-performance turbo engine, but nothing's official yet.
Over the next few weeks, Audi plans to release more details and digital material on its new entry-level model that will challenge both the MINI and the Alfa Romeo MiTo. The first full-blown pictures of the premium hatch are slated to go online in early February.
Source, details, pics, videos: http://carscoop.blogspot.com/2009/12/20 ... icial.html
-
Δεν μου αρέσει με τπτ καλύτερα να κρατήσω το fabia και ας είναι banalαρια , τώρα αντίπαλο του mini δεν το λες καθότι ημιάκαμπτος και σασί polo δεν είναι εχέγγυα για fun to drive καταστάσεις αλλά τα τυπάκια με τα λευκά carrera και τις φουξια μπλούζες δν θα έχουν ιδιαίτερο προβλημα.
-
Διαφημιστικο στο L.A με τον Justin Timberlake, ο οποιος θα ειναι και ο νεος επισημος πρεσβευτης της Audi, για το Α1.
http://www.germancarblog.com/2009/12/au ... -with.html
http://www.germancarblog.com/2009/12/au ... s-its.html
-
καλύτερα ιαπωνέζικο .
Audi A1