-
Κλασσικο τεκνο 'πλουσιας' οικογενειας. Αγνοουν οτιδηποτε μη γερμανικο!
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
γούστα...
άλλοι έχουν άλλοι πρέπει να ανοίξουν την Tv για να ξεπατικώσουν.
3θυρο πηρε... Βασικα ηταν μεταξυ Beetle και Α1... Στα αλλα (Mito, Ds3, Polo gti) ουτε που εδωσε σημασια.
πολύ mehhhh η φίλη σου. θα μπορούσε να δει mini τουλάχιστον. απορώ που ενθουσιάστηκες τόσο με την επιλογή ώστε αισθάνθηκες την αναγκη να τη μοιραστείς.
όχι απλώς αγνοούν αλλά φοβούνται οτι θα τους πέσει η μούρη άμα δεν πάρουν και premium ναζακι. ξενερουά.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γούστα...
3θυρο πηρε... Βασικα ηταν μεταξυ Beetle και Α1... Στα αλλα (Mito, Ds3, Polo gti) ουτε που εδωσε σημασια.
πολύ mehhhh η φίλη σου. θα μπορούσε να δει mini τουλάχιστον. απορώ που ενθουσιάστηκες τόσο με την επιλογή ώστε αισθάνθηκες την αναγκη να τη μοιραστείς.
όχι απλώς αγνοούν αλλά φοβούνται οτι θα τους πέσει η μούρη άμα δεν πάρουν και premium ναζακι. ξενερουά.
προσωπικά δεν αγόραζα την απαισια κουρ@δα της αουδι με τίποτα... αλλά από την άλλη μιτο και ντσ3 δεν τα λες και φθηνά...
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
γούστα...
προσωπικά δεν αγόραζα την απαισια κουρ@δα της αουδι με τίποτα... αλλά από την άλλη μιτο και ντσ3 δεν τα λες και φθηνά...
-
Γιατι κάποιοι δικαιολογούν την τιμή και αξία των DS3 και Mito και ειναι τοσο αρνητικοι στο Α1?
-
Για την MiTo πλεον δεν ξερω, αλλα με 17Κ αγοραζεις DS3 THP πλεον. Καλουλα τιμη νομιζω.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιατι κάποιοι δικαιολογούν την τιμή και αξία των DS3 και Mito και ειναι τοσο αρνητικοι στο Α1?κανένας δεν δικαιολογεί τίποτα.
απλά το Α1 είναι περίπου +5κ ακριβότερο για τις ίδιες επιδόσεις.
οπότε φτάνει στη σφαίρα του παράλογου.
και η τιμή δεν είναι το μόνο που ξινίζει. -
Ωπα, το A1 που πηρε η κοπελια ουτε στα τρελα του ονειρα δεν εχει επιδοσεις ενος DS3 (για την MiTo, δεν ξερω αν η QV βγαινει μεχρι 20Κ)
-
απο alfa gain βρίσκεις MiTo QV στα 17045.
I rest my case
άρα μιλάμε για μια κατηγορία πάνω σε επιδόσεις και εξοπλισμό με 3κ κάτω σε τιμή. -
Και οχι μονο απο αυτα, Ibiza FR/Cupra, Polo GTI βγαινουν επισης στα ιδια λεφτα με καλυτερες επιδοσεις και αλλα αρκετα αυτοκινητα. Για εμενα value for money τεινει στο μηδεν.
Ο,τι κερδιζει, το κερδιζει με την καλυτερη ποιοτητα του και τα τεσσερα κυκλακια μπροστα στο καπο το Audi.
-
Και καλα κανείς και εκτιμάς Αυτό που σου πήραν ...
-
Ο χρήστης amazing έγραψε:
Και καλα κανείς και εκτιμάς Αυτό που σου πήραν ...
Ε,ναι ρε,δεν είμαι καμιά ψωνάρα ή κανας τύπος που επιδεικνύει συνέχεια το αμάξι του .Αφού δεν αναφέρω καν ότι οδηγώ αυτοκίνητο,παρά μόνο αν με ρωτήσουν π.χ. αν οδηγώ ή αν χρειαστεί μεταφορικό μέσο για καμιά έξοδο της παρέας.Ούτε λέω ''έχω'' αυτοκίνητο αλλά ''οδηγώ'' αυτοκίνητο.
γενικά μου γουστάρω πολύ τους ανθρώπους που εκτιμάνε τα πραγματα που τους δίνονται και είναι ευχαριστημένοι με αυτά, είτε αυτά είναι αυτοκ/τα πανίνι είτε 4τροχα....
-
Και το πόλο πάρα πολύ μου είναι και κάθε μέρα λέω και ευχαριστώ. Αφού δεν αναφέρω καν ότι οδηγώ αυτοκίνητο,παρά μόνο αν με ρωτήσουν π.χ. αν οδηγώ ή αν χρειαστεί μεταφορικό μέσο για καμιά έξοδο της παρέας.Ούτε λέω ''έχω'' αυτοκίνητο αλλά ''οδηγώ'' αυτοκίνητο.Αυτό σε τιμά.
Μπράβο σου. -
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Και οχι μονο απο αυτα, Ibiza FR/Cupra, Polo GTI βγαινουν επισης στα ιδια λεφτα με καλυτερες επιδοσεις και αλλα αρκετα αυτοκινητα. Για εμενα value for money τεινει στο μηδεν.Μάλλον στο value for money προσδιορίζεις μονο τις επιδόσεις των παραπανω που αναφέρεις! Και αυτά μπορει να έχουν τα σοβαρά αρνητικά τους. Κόστος χρήσης, κόστος συντήρησης, μεταπώληση κλπ.
Και δεν θα μπορούσε Audi να ειναι value for money απο την στιγμή που συγκαταλέγεται στους 'premium' κατασκευαστές. -
γενικά μου γουστάρω πολύ τους ανθρώπους που εκτιμάνε τα πραγματα που τους δίνονται και είναι ευχαριστημένοι με αυτά, είτε αυτά είναι αυτοκ/τα πανίνι είτε 4τροχα....
Θες να γίνουμε φίλοι?
Νομίζω πως ξέρω και που μένειςαποκλείεται να ξες...
-
αποκλείεται να ξες...
1η προσπάθεια:Πειραιά
τσου ... π.μ.
μην χαλάς το τοπικ του α1 μπορεί να βρεθεί κάποιος κάτοχος να ζητά πληροφορίες...
-
Καλησπέρα! Ξέρει κανείς την τιμή του audi a1 με τα 185 άλογα με όφελος απόσυρσης σε συνδυασμό με κάποια τυχούσα προσφορά; Ο βασικός του εξοπλισμός είναι ικανοποιητικός ή ότι γλιτώνεις από απόσυρση κλπ τα πληρώνεις για έξτρα;
-
Ψάξτο καλά πριν το πάρεις αυτο με τα 185. Κυριως ψάξε αν καινε λαδι ... μιας και τα αδερφάκια του Like Polo GTI δεν θες να μαθεις τι καινε
-
Όσο ψάχω τόσο δεν καταλήγω.. βέβαια δεν είναι λογική αυτή , το ξέρω. Κανείς που έχει ή ξέρει για το 1.4tfsi με τα 122 , τί έχει να πει για το κομμάτι των επιδόσεων; (προτείνετε μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο) Και όποιος μπορεί ας απαντήσει και την ερώτησή μου για το 185άρι!!
-
Σε Eos με τα 122hp μου άρεσε ο κινητήρας. Ζωντανός με νευρο αλλά στα πολλά τρωει! Φυσικά υπάρχει και μια διαφορά στο βαρος Εος με Α1 που μπορεί να παιζει ρολο.
Το ειχα οδηγήσει σε καιρό που το 'ηλεκτρογκαζο' ήταν πονεμενη ιστορία για μενα και το βρηκα πολύ καλο με αυτο το μηχανικό σύνολο.
Προσωπικά τον 122άρη τον έχω απο τους αξιοπιστους και αξιόλογους κινητήρες του γκρουπ.
Audi A1