-
Ξέροντας οτι ανοίγω τους ασκούς του αιόλου, θέτω το παραπάνω ερώτημα.
Τελικά ρε παιδιά είναι οι 147 σας χάλια ?
Τρίζουν, έχουν προβλήματα (τόσο σοβαρά που άλλα αυτ/τα δεν έχουν), χαλάνε, κλπ ?Αρχίζω εγώ.
Πριν απ' ολα μια σημείωση.Λόγω δουλειάς εχω την ευκαιρία να οδηγώ πολλά διαφορετικά αυτ/τα.
Καταρχάς η 147 μου είναι η τρίτη Alfa Romeo που περνάει απο τα χέρια μου.Υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, αλλά ενα κοινό.Η οδηγική συμπεριφορά τους ή οποία είναι άψογη για τα δικά μου γούστα.
Η πρώτη (του πατέρα μου) ήταν μια οπισθοκίνητη Giullieta 1.6
Ωραίο αν και βαρύ αυτ/το.Η δεύτερη ήταν μια 146 (του αδερφού μου) 1.7
Ετριζε σαν το διάολο απο τους πρώτους μήνες.Η τρίτη είναι η δικιά μου 147 1.6 120PS distinctive.Την έχω 3 χρόνια κ' 10 μήνες και έχει
-
Ξέροντας οτι ανοίγω τους ασκούς του αιόλου, θέτω το παραπάνω ερώτημα.
Τελικά ρε παιδιά είναι οι 147 σας χάλια ?
Τρίζουν, έχουν προβλήματα (τόσο σοβαρά που άλλα αυτ/τα δεν έχουν), χαλάνε, κλπ ?Αρχίζω εγώ.
Πριν απ' ολα μια σημείωση.Λόγω δουλειάς εχω την ευκαιρία να οδηγώ πολλά διαφορετικά αυτ/τα.
Καταρχάς η 147 μου είναι η τρίτη Alfa Romeo που περνάει απο τα χέρια μου.Υπάρχουν αρκετές διαφορές μεταξύ τους, αλλά ενα κοινό.Η οδηγική συμπεριφορά τους ή οποία είναι άψογη για τα δικά μου γούστα.
Η πρώτη (του πατέρα μου) ήταν μια οπισθοκίνητη Giullieta 1.6
Ωραίο αν και βαρύ αυτ/το.Η δεύτερη ήταν μια 146 (του αδερφού μου) 1.7
Ετριζε σαν το διάολο απο τους πρώτους μήνες.Η τρίτη είναι η δικιά μου 147 1.6 120PS distinctive.Την έχω 3 χρόνια κ' 10 μήνες και έχει
Τελικά ρε παιδιά, οι 147 σας είναι αναξιόπιστες ?