-
Ο χρήστης ckosm έγραψε:
Ας υποθεσουμε οτι το fd2(civic typer sedan) ερχεται ευρωπη,που ολοι λενε οτι ειναι γνησιο type-r και πιο σκληροπυρηνικο απο το fn2.Ποια θα ηταν τα σχολια του τυπου?Μα φυσικα το Golf και το leon καλυτερa χαχαχα .Σ
αυτο μην το ξαναπεις.......... εδω στα Μεγαρα ξεραμε οτι θα κερδισει το leon για το καλυτερο gti πριν καν αρχισει το event!!!εαν του χρονου δινουν ενα typer δωρο οι 4τροχοι τοτε θα κερδισει το honda και θα το βγαζουν πρωτο στα test φυσικα!!!!!!
Αρα και πρίν 4 χρόνια στο ίδιο διαγωνισμό που τότε είχαν βγάλει το Type-R-I μοίραζαν δώρο Honda...???
Στο Drive πάλι 'τα έπιασαν' που το Cupra ήταν στις Σέρρες 4-5 sec ταχύτερο από το νέο Type-R και 2-3 sec από το προηγούμενο ...??? Δεν θα μιλήσω γιά την ανάβαση Θίσβης γιατί εκεί τα πράγματα ήταν γιά τα γελια ...
Δεν λέει κανείς, καλό και ποιοτικό το νέο Type-R, αλλά πολύ μακρυά από τα σύγχρονα Ευρωπαϊκά GTi (Golf GTi & Ed 30, Cupra, Astra OPC, Megane RS, Focus ST) ...
που είναι για γέλια? εκεί που στρίβει πιο γρήγορα?
Το μόνο που έχει λιγότερο το αμάξι είναι άλογα. Κατά τα άλλα με τα ίδια άλογα θα τους έριχνε στα αυτιά.
Απλά δεν τα έχει και στα φανάρια θα χάνει. Από πλευρικές όμως είναι μια χαρά.
Εγω δε θα το έπερνα γιατί είναι 4θέσιο όπως αυτό που έχω τώρα. Κατά τα άλλα μια χαρά είναι. Σιγά μη πάρω ΣΕΑΤ και μετά τρέχω να μου σηκώσουν τα παράθυρα,,, Τα ξεχάσαμε αυτά?Tα γέλια είναι στη διαφορά που έμεινε πίσω το Type-R από Leon Cupra, Mazda 3MPS, Golf Ed30, ... To ότι έστριβε πιό γρήγορα από που προκύπτει ...??? Μήπως ήταν πιό γρήγορο σε κάποια από τις στροφές από τα άλλα ... Ναι είχε καλές πλευρικές αλλά αυτό μόνο του δεν φτάνει... Δεν ήταν τελικά μόνο τα άλογα που το έφεραν πίσω τόσο στα Μέγαρα (4Τ), όσο στις Σέρρες & Θίσβη (Drive), αλλά και τα φρένα και η ροπή στις μεσαίες που του έλειπε και πάλι ... Δεν εμπόδισε κανείς λοιπόν τους Ιάπωνες να βάλουν μπροστά 240 άλογα (όπως το S2000), μιάς και η λύση ήταν έτοιμη, και να βλεπαμε τι θα κατάφερναν, αλλιώς μιλάμε χωρίς ουσία και μόνο με υποθέσεις ...
Οσο γιά τα Seat που είπες στο τέλος και τα προβλήματα αξιοπιστίας του Leon MkI, αυτά νομίζω τα συνήγαγες από τα Skoda & κάποια Golf IV, στα οποία είχαν εμφανιστεί τα συγκεκριμένα προβλήματα... Ως πρώην κάτοχος Octavia 1.8T και εγώ απ' όσο είχα ψάξει τότε με τα πεσμένα παράθυρα (αλλά και πρόωρα φθαρμένους συμπλέκτες), μόνο από κατόχους Golf από VW & γενικά Skoda είχα ακούσει περιστατικά... Τα Seat τότε είχαν σταθεί πολύ καλά από θέμα αξιοπιστίας σε όλους τους τομείς ... Στο Leon MkII, αν σκεφτούμε ότι είναι περί τα 2.5 χρόνια στην αγορά, δεν έχουν αναφερθεί προβλήματα ιδιαίτερα...!
Και να εκαναν ενα συγκριτικο ενα type-r fd2 MADE IN JAPAN ,ετσι για να μην ξεχνιωμαστε, με αυτα που αναφερετε εσεις σε Σερρες σε Μεγαρα σε οποια πιστα θελετε , αναβαση ,σε καταβαση, με την οπισθεν ,ρελαντι ,σβηστο μοτερ ,χωρις οδηγο....τοτε δε θα μιλουσε κανενας εδω μεσα,σιωπη............................................................
-
Ναι αλλά δεν εισάγεται ... άρα ... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Ναι αλλά δεν εισάγεται ... άρα ... .Mιλαμε για το τι κατασκευαζει η καθε εταιρεια ετσι?ΤΟ fd2 δε το βγαζει η scoda το τι βγαζουν οι ευρωπαιοι το ξερουμε ,το βλεπουμε,αυτες ειναι οι δυνατοτητες τους ..Το Fn2 εχει γινει στην Ευρωπη για την Ευρωπαικη αγορα,δε νομιζω να υπαρχει διαφορετικο leon η astra στην αμερικη (ασε εκει δεν πανε αυτα) η Ασια.Μιλαω για δυνατοτητες κατασκευαστη ,δειτε λιγο τα specs του fd2 και θα καταλαβετε τι λεω....αν.
-
Εμενα προσωπικά δεν με ενδιαφερουν οι δυνατότητες του κατασκευαστη,αλλα το τι προιόν μου προσφερει (αυτος η ο αντιπρόσωπός του)
Το τι μπορει να καταφερει η εταιρία εχει μονο ακαδημαικο ενδιαφερον,εαν δεν ερχεται αυτο το προιόν μπροστα στην πόρτα μου,ετσι δεν ειναι; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Εμενα προσωπικά δεν με ενδιαφερουν οι δυνατότητες του κατασκευαστη,αλλα το τι προιόν μου προσφερει (αυτος η ο αντιπρόσωπός του)
Το τι μπορει να καταφερει η εταιρία εχει μονο ακαδημαικο ενδιαφερον,εαν δεν ερχεται αυτο το προιόν μπροστα στην πόρτα μου,ετσι δεν ειναι;Eχεις δικιο σε αυτο,βεβαια το κακο ειναι οτι οι Ιαπωνες τα καλα τα κρατανε για αυτους και τα στελνουν και Αμερικη(το 2009 το fd2 θα εισαχθει Αμερικη).Επιμενω ομως στην αποψη μου.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το τι μπορει να καταφερει η εταιρία εχει μονο ακαδημαικο ενδιαφερον,εαν δεν ερχεται αυτο το προιόν μπροστα στην πόρτα μου,ετσι δεν ειναι;δεν διαφωνώ... άλλωστε σου έγραψα για την προτίμηση της εταιρείας στις αγορές της Ασίας και της Αμερικής. Εκεί η χόντα απολαβάνει τον σεβασμό που της αναλογεί...Στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά...
Αυτό βέβαια δεν αναιρεί την δεδομένηπρωτοπορεία της χόντα σε θέματα κινητήρων και όχι μόνο. Σου προτείνω να διαβάσεις το τρέχων autobible για να πάρεις μια ιδέα. -
Αηντε πάλι με την 'πρωτοπορεία'
Ρε παιδια,δεν εχουμε συστησει επιτροπή βαθμολογήσεως των αυτοκινητοβιομηχανιών.Το ζητούμενό μας δεν ειναι το τι μπορούν να κανουν οι εταιρίες,ούτε και το να τις παινέψουμε ή να τις κραξουμε
Εδω μιλάμε για το τι προιόντα μας προσφερουν,και βαση αυτού και μόνο κρίνονται απο εμας'Μου δινεις αυτο το προιόν,και για αυτο μπορω εγω να σε κρίνω'
τι με νοιάζει εαν η μιτσουμπίσι εχει κατασκευασει μαχητικά αεροσκάφη;Να γινω 'Μιτσουμπίστι' και να καυχιέμαι για την ανωτερώτητα της εταιρίας 'μου';
Αυτο θα με κανει να νοιώσω καλά; -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Αηντε πάλι με την 'πρωτοπορεία'Ρε παιδια,δεν εχουμε συστησει επιτροπή βαθμολογήσεως των αυτοκινητοβιομηχανιών.Το ζητούμενό μας δεν ειναι το τι μπορούν να κανουν οι εταιρίες,ούτε και το να τις παινέψουμε ή να τις κραξουμε
Εδω μιλάμε για το τι προιόντα μας προσφερουν,και βαση αυτού και μόνο κρίνονται απο εμας'Μου δινεις αυτο το προιόν,και για αυτο μπορω εγω να σε κρίνω'
τι με νοιάζει εαν η μιτσουμπίσι εχει κατασκευασει μαχητικά αεροσκάφη;Να γινω 'Μιτσουμπίστι' και να καυχιέμαι για την ανωτερώτητα της εταιρίας 'μου';
Αυτο θα με κανει να νοιώσω καλά;το γεγονός ότι αγόρασα ένα προϊόν κάποιοας εταιρείας δεν με κάνει αυτόματα μέτοχο οπότε δεν καυχιέμαι για αυτό ούτε οικιοποιούμε την φίρμα. Θεωρώ λάθος την σκέψη σου σε αυτό.
Προσωπικά η αγορά μου έγινε μέσα από μια διαδικασία επιλογής στην οποία είδα ότι καλύπτονται οι ανάγκες μου καλύτερα από την δεδομένη εταιρεία.
Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω την πρωτοπορεία της σε θέματα κινητήρων ή για παράδειγμα τον άλφα ρομέο σε θέματα design ή των mercedes σε αίσθηση ασφάλειας. Κάθε εταιρεία αφήνει το στίγμα της σε κάποιο τομέα.(ακόμα και η χιουντάι έχει δημιουργήσει όνομα σε επίπεδο value for money).
Συμφωνώ πάντως και στο επισήμανα και παραπάνω ότι η χόντα για λόγους που δεν γνωρίζω δείχνει μικρότερο ενδιαφέρον για την ευρωπαϊκή αγορά σε σχέση με την Αμερική και την Ασία. Αυτό αποτυπώνεται και στο μερίδιο που έχει στην αγορά το οποίο δεν παρουσιάζει αυξομειώσεις όπως σε άλλες ετιαρείες. Δείχνουν σαν να είναι ευχαριστημένοι με το μερίδιο που έχουν. -
@ **HUNTER **
ναι, θα νιωσεις uber alles!
απλα μετα θα δυσκολευτεις να αλλαξεις εταιρια -αφου πριν θα εχεις κραξει ολες τις υπολοιπες-
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
το γεγονός ότι αγόρασα ένα προϊόν κάποιοας εταιρείας δεν με κάνει αυτόματα μέτοχο οπότε δεν καυχιέμαι για αυτό ούτε οικιοποιούμε την φίρμα. Θεωρώ λάθος την σκέψη σου σε αυτό.Σε πληροφορω λοιπών οτι αυτος ο τρόπος σκεψης τον οποίο θεωρεις λάθος,δεν ειναι ο δικός μου.Αυτον τον τροπο σκεψης κατηγορω και εγω παραπάνω
Προσωπικά η αγορά μου έγινε μέσα από μια διαδικασία επιλογής στην οποία είδα ότι καλύπτονται οι ανάγκες μου καλύτερα από την δεδομένη εταιρεία.
Αυτο ειναι το σωστότερο που είχες να κανεις
Όμως δεν μπορώ να αγνοήσω την πρωτοπορεία της σε θέματα κινητήρων ή για παράδειγμα τον άλφα ρομέο σε θέματα design ή των mercedes σε αίσθηση ασφάλειας. Κάθε εταιρεία αφήνει το στίγμα της σε κάποιο τομέα.(ακόμα και η χιουντάι έχει δημιουργήσει όνομα σε επίπεδο value for money).
εδω υπάρχει ενα λογικο αλμα.Το αν η μερσεντες βγαζει την SLR McLaren δεν σημαίνει οτι ισχυροποιεί την απόδοση τής Ε200 που προσπαθω να αξιολογήσω για μελλοντικη αγορα
Το οτι η BMW βγαζει την Μ3 δεν σημαίνει οτι το λαμβανω υπόψην για την αγορα της 316
Ελπίζω να καταλαβαινειςΣυμφωνώ πάντως και στο επισήμανα και παραπάνω ότι η χόντα για λόγους που δεν γνωρίζω δείχνει μικρότερο ενδιαφέρον για την ευρωπαϊκή αγορά σε σχέση με την Αμερική και την Ασία. Αυτό αποτυπώνεται και στο μερίδιο που έχει στην αγορά το οποίο δεν παρουσιάζει αυξομειώσεις όπως σε άλλες ετιαρείες. Δείχνουν σαν να είναι ευχαριστημένοι με το μερίδιο που έχουν.
Ωραία λοιπών,που ειναι τοτε το πρόβλημα στο να τους ανταποδωσω κι'εγω σαν ευρωπαίος αγοραστης το μειωμένο μου ενδιαφερων;Εφόσων μου προσφερει το 'μειωμένου ενδιαφεροντος' χατσμπακ ταιπ-αρ,γιατι να την κρινω θετικα λόγω του ότι κατασκευαζει (αλλα δε μου προσφερει) το τετραθυρο ξυραφι της;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
το γεγονός ότι αγόρασα ένα προϊόν κάποιοας εταιρείας δεν με κάνει αυτόματα μέτοχο οπότε δεν καυχιέμαι για αυτό ούτε οικιοποιούμε την φίρμα. Θεωρώ λάθος την σκέψη σου σε αυτό.
Σε πληροφορω λοιπών οτι αυτος ο τρόπος σκεψης τον οποίο θεωρεις λάθος,δεν ειναι ο δικός μου.Αυτον τον τροπο σκεψης κατηγορω και εγω παραπάνω
Αυτο ειναι το σωστότερο που είχες να κανεις
εδω υπάρχει ενα λογικο αλμα.Το αν η μερσεντες βγαζει την SLR McLaren δεν σημαίνει οτι ισχυροποιεί την απόδοση τής Ε200 που προσπαθω να αξιολογήσω για μελλοντικη αγορα
Το οτι η BMW βγαζει την Μ3 δεν σημαίνει οτι το λαμβανω υπόψην για την αγορα της 316
Ελπίζω να καταλαβαινειςΣυμφωνώ πάντως και στο επισήμανα και παραπάνω ότι η χόντα για λόγους που δεν γνωρίζω δείχνει μικρότερο ενδιαφέρον για την ευρωπαϊκή αγορά σε σχέση με την Αμερική και την Ασία. Αυτό αποτυπώνεται και στο μερίδιο που έχει στην αγορά το οποίο δεν παρουσιάζει αυξομειώσεις όπως σε άλλες ετιαρείες. Δείχνουν σαν να είναι ευχαριστημένοι με το μερίδιο που έχουν.
Ωραία λοιπών,που ειναι τοτε το πρόβλημα στο να τους ανταποδωσω κι'εγω σαν ευρωπαίος αγοραστης το μειωμένο μου ενδιαφερων;Εφόσων μου προσφερει το 'μειωμένου ενδιαφεροντος' χατσμπακ ταιπ-αρ,γιατι να την κρινω θετικα λόγω του ότι κατασκευαζει (αλλα δε μου προσφερει) το τετραθυρο ξυραφι της;
και καλά θα κάνεις φίλε hunter... Συμφωνώ απόλυτα αν και παραξενεύομαι γιατί εφαρμόζουν τέτοια στρατηγική...λες και δεν θέλουν να πουλήσουν
(Εσύ τι πιστεύεις θα ανεχόμουν 5μηνες αναμονή αν δεν είχα ήδη αυτοκίνητο;;; Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την αγορά μου αλλά δεν ξαναπεριμένω τόσο για κανένα αυτοκίνητο) -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Το οτι η BMW βγαζει την Μ3 δεν σημαίνει οτι το λαμβανω υπόψην για την αγορα της 316μην είσαι σίγουρος
Τα body kit είναι τα πρώτα σε πωλήσεις....
Και όσα παίρνουν από γερμανια γουστάρουν να είναι M look
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
μην είσαι σίγουρος
Τα body kit είναι τα πρώτα σε πωλήσεις....
Και όσα παίρνουν από γερμανια γουστάρουν να είναι M look
αυτη ειναι ειδικη κατηγορια αγοραστων που αγοραζουν με αλλα κριτηρια...
-
και προέρχονται από την επαρχία.....?
-
τι σχεση εχει η επαρχια?
-
επαρχια και bmw 316 με m αυτοκολλητακι κολλημενο μεχρι και στην οροφη ειναι must
-
ναι, στην Αθηνα ειναι πολυ σπανιο φαινομενο...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ναι, στην Αθηνα ειναι πολυ σπανιο φαινομενο...τα έχουν αγοράσει από την επαρχία
-
Γιατί από που νομίζετε ότι εμπνεύστηκε η ίδια η BMW για να βγάλει σε 4θυρη έκδοση το M3?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Να γινω 'Μιτσουμπίστι'
Αδελφέεεεεεεεεεεεεεεεε μου.
Honda Civic Type-R 2007