-
Εχω δει ένα ασημί στη Θεσσαλονικη πάντως
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ρε παιδιά το έχει πάρει αυτό κανένας; Δεν έχω δει ούτε ένα στο δρόμο. Από ταξινομήσεις έχει κανείς κανα στοιχείο;εγω θα το έπαιρνα αν έβρισκα εξτρα 5η ζώνη ... Με βολεύει για τους παππουδες... Αλλιως με βλέπω με κανένα subaru 2,5....
-
Κι εδώ Κοζάνη είδα 2. Μάλιστα χθες σταμάτησα να το χαζέψω λίγο από κοντά. Ωραίο είναι.
-
http://video.google.com/videoplay?docid ... 3746&hl=en
borbos in car!!!typer-kartodromos!!!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Εχω δει ένα ασημί στη Θεσσαλονικη πάντωςκαι ενα κοκκινο εισαγωγη..
-
Ο χρήστης borbos έγραψε:
http://video.google.com/videoplay?docid=4394639585883323746&hl=enborbos in car!!!typer-kartodromos!!!
η πιστα σε μερικα σημεια δεν ειχε λαστιχα αλλά πλαστικα με νερο
εαν καποιος ειχε μια εξοδο τι γινοταν?? -
http://www.youtube.com/watch?v=1iq1QuBp ... ed&search=
αρκετα καλό
-
Τελικά,αυτοί οι Αγγλοι,όλο κατι τετοιες ανωμαλίες σκαρφίζονται.
Ο κλάρκσον βαζει κόντρες με αρματα μαχης,με ελικόπτερα,με ορειβατες και με ελκηθρα,και ετούτοι εδω κυνηγάνε μια μοτοσυκλέτα με αυτοκίνητο.
Περιττο να σας πώ οτι κάνανε μαλακία ε;
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Youtube Videoαρκετα καλό
αυτό έγινε 3 μήνες πριν...πάλιωσε
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αρκετα καλό
συγνώμη.... δε θα ξανάρθω αδιάβαστος :
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
αρκετα καλό
αύριο με τον κηδεμόνα σου...ή ακόμα χειρότερα με την πεθερά σου
(ρε την φουκαριάρα την γυναίκα την αναφέρουμε χωρίς να φταίει τόσο καιρό...)
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
αρκετα καλό
αύριο με τον κηδεμόνα σου...ή ακόμα χειρότερα με την πεθερά σου
(ρε την φουκαριάρα την γυναίκα την αναφέρουμε χωρίς να φταίει τόσο καιρό...)
φταίει... κάτι θα εχει κάνει σήμερα που δε το εχω πάρει χαμπάρι
-
τι να σου πω τώρα ρε συ...
και εγώ ένιωθα άσχημα για το σχόλιο που έκανα... -
Οδήγησα για λίγο το νεο Type-R ...
Πολύ καλό αυτοκίνητο για τα δικά μου γούστα !
Οι μεγάλες διαφορές με το προηγούμενο είναι η αναβαθμισμένη ποιότητα κύλισης (θυμίζει Golf πολύ πιο σφιχτό όμως), η αίσθηση ποιότητας του εσωτερικού, το εντυπωσιακό όσο και λειτουργικό ταμπλό (φοβερά τα shift lights και vtech light) και η αίσθηση του τιμονιού !!Το σασί είναι σφιχτό και η απόκριση του στην αλλαγή πορείας εντυπωσιακή. Το τιμόνι είναι βαρύ, έχει αίσθηση και ακρίβεια, προσωπικά δεν έχω οδηγήσει καλύτερο ηλεκτρικό τιμόνι.
Οποιος λέει ότι δεν γυρνάει λέει ψέματα ή δεν το έχει στρίψει ανάλογα ... απλώς γυρνάει πιο γλυκά από το προηγούμενο. Η ανάρτηση είναι αρκετά σφιχτή και κοπανάει λίγο αλλά προσωπικά μου άρεσε. Η αίσθηση των φρένων είναι πολύ καλή όπως και η αίσθηση του κιβωτίου και του συμπλέκτη.Η θέση οδήγησης είναι αγωνιστική ... μπάκετ σωστό, πεντάλ και τιμόνι σε σωστές αποστάσεις αλλά και η γενικότερη αίσθηση με το στροφόμετρο στο κέντρο και τα shift lights σε φτειάχνει να το οδηγείς.
Ο κινητήρας .... απλά Honda, ελαστικότητα αλλά και δύναμη παντού ... το σκαλοπάτι του vtech υπάρχει στις 5500 αλλά είναι μικρότερο από πριν.
Οι επιδόσεις δεν εντυπωσιάζουν εκτός vtech και τελικά σου μένει η αίσθηση ότι το σασί παρακαλάει για λίγη περισσότερη δύναμη και ροπή.Δεν έχω οδηγήσει το Clio RS για να μπορώ να τα συγκρίνω αλλά το Type-R μου φάνηκε σαφώς καλύτερο απ'ότι το παρουσίαζαν τα περισσότερα περιοδικά και σίγουρα θα το προτιμούσα από τα άλλα 200αρια μπροσθιοκίνητα turbo. Αλλωστε δεν μετρά μόνο η ταχύτητα αλλά και η αίσθηση που εισπράτεις όταν οδηγάς ένα αυτοκίνητο GTi ... και το Type-R είναι GTi.
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
και σίγουρα θα το προτιμούσα από τα άλλα 200αρια μπροσθιοκίνητα turbo..Κι'εγω μαζι σου Βασιλη.Ατμόσφαιρα και ξερο ψωμι.
-
Κι'εγω μαζι σου Βασιλη.Ατμόσφαιρα και ξερο ψωμι.
Tην ατμοσφαιρα την αλειφεις πανω στο ξερο ψωμι ή βουτας το ξερο ψωμι μεσα στην ατμοσφαιρα μεχρι να μαλακωσει?
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
και σίγουρα θα το προτιμούσα από τα άλλα 200αρια μπροσθιοκίνητα turbo..
+1. Αυτό ακριβώς που λέγαμε Ανδρέα, είναι θέμα προτίμησης. Για καθημερινή οδήγηση ένα τουρμπάκι είναι ό,τι πρέπει, αλλά για να ξεκ@υλώνω, για τα προσωπικά μου γούστα, ατμόσφαιρα και πάλι ατμόσφαιρα.
-
Ο χρήστης Omikrone3 έγραψε:
Tην ατμοσφαιρα την αλειφεις πανω στο ξερο ψωμι ή βουτας το ξερο ψωμι μεσα στην ατμοσφαιρα μεχρι να μαλακωσει?
Kαι τα 2
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
και σίγουρα θα το προτιμούσα από τα άλλα 200αρια μπροσθιοκίνητα turbo..
+1. Αυτό ακριβώς που λέγαμε Ανδρέα, είναι θέμα προτίμησης. Για καθημερινή οδήγηση ένα τουρμπάκι είναι ό,τι πρέπει, αλλά για να ξεκ@υλώνω, για τα προσωπικά μου γούστα, ατμόσφαιρα και πάλι ατμόσφαιρα.
Στην 'καθημερινη' οδηγηση (ταξιδια/ευθείες) μπορει να υπερέχει το τούρμπο,αλλα και η ατμόσφαιρα ανταποκρίνεται πολύ καλά επίσεις.
Ο τρόπος που ξεδιπλώνει ο ατμοσφαιρικος κινητηρας την δύναμή του όταν θελήσεις να πάς γρηγορα σε κάποιο στροφιλικάκι είναι (πιστευω) με διαφορα ανωτερος ενος ροπάτου τούρμπο,που θα χρειαστεις μιλιμετρικές κινήσεις στο πενταλ του γκαζιου για να το ισορροπήσεις (και που δεν θα το καταφερεις τελικα-ισως να βελτιώνεται αυτο με τίποτα ηλεκτρονικά ή μπλοκέ) -
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Οδήγησα για λίγο το νεο Type-R ...σίγουρα θα το προτιμούσα από τα άλλα 200αρια μπροσθιοκίνητα turbo. Αλλωστε δεν μετρά μόνο η ταχύτητα αλλά και η αίσθηση που εισπράτεις όταν οδηγάς ένα αυτοκίνητο GTi ... και το Type-R είναι GTi.
μη γραφεις τετοια ρε συ....
Honda Civic Type-R 2007