-
O αγοραστής του θα του αλλάξει λάστιχα μόλις το αγοράσει; Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το σκεπτικό στις συγκρίσεις (συνήθως όταν κάποιο αμάξι δεν τα πάει καλά βεβαίως βεβαίως). Τα αμάξια συγκρίνονται έτσι όπως τα δίνει το εργοστάσιο, αν είναι να βάζαμε άλλα λάστιχα στο τάπερ, μια ανάρτηση από τον Μαρακάκη στο γκολφ, ένα ρέβο στο κούπρα κτλ κτλ.
-
εχεις δίκιο σε αυτό που λες για τα λαστιχα.... σε πίστε με 1η 2α σπινιάρει πολυ το potenza...
και σε μένα έτσι ήταν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O αγοραστής του θα του αλλάξει λάστιχα μόλις το αγοράσει; Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το σκεπτικό στις συγκρίσεις (συνήθως όταν κάποιο αμάξι δεν τα πάει καλά βεβαίως βεβαίως). Τα αμάξια συγκρίνονται έτσι όπως τα δίνει το εργοστάσιο, αν είναι να βάζαμε άλλα λάστιχα στο τάπερ, μια ανάρτηση από τον Μαρακάκη στο γκολφ, ένα ρέβο στο κούπρα κτλ κτλ.Κανένας δημοσιογράφος σε αυτό το περιοδικό δεν είπε ότι έχει bridgestone και τα άλλα μαλακά michellin kai pirelli, μόνο να παραπονίούνται για πρόσφυση ήξεραν
τουλάχιστον ας το ανέφεραν....
για να καταλάβει κανείς ότι είχε bridgestone το Χόντα έπρεπε να δει τα μικρά γραμματάκια στον πίνακα στο τέλος.
Σιγά μη δε βάλει michelin όποιος το αγοράσει, σιγά μη κάτσει να σκάσει με τα bridgestone που είναι οικονομικά και σκληρά για να μη φθείρονται γρήγορα.
Μ@λ@κες είναι αυτοί στις αντιπροσωπείες που δεν πρόβλεψαν ότι με τα συγκεκριμενα λάστιχα θα είναι αργότερο από τον ανταγωνισμό και δεν τα άλλαξαν -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
O αγοραστής του θα του αλλάξει λάστιχα μόλις το αγοράσει; Ποτέ δεν κατάλαβα αυτό το σκεπτικό στις συγκρίσεις (συνήθως όταν κάποιο αμάξι δεν τα πάει καλά βεβαίως βεβαίως). Τα αμάξια συγκρίνονται έτσι όπως τα δίνει το εργοστάσιο, αν είναι να βάζαμε άλλα λάστιχα στο τάπερ, μια ανάρτηση από τον Μαρακάκη στο γκολφ, ένα ρέβο στο κούπρα κτλ κτλ.οχι βέβαια.... αλλά τελικά κατάλαβα ότι οι περισσότεροι δεν ξαναβάζουν potenza
-
Ποιά Bridgestone φοράει το Civic? RE040?
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιά Bridgestone φοράει το Civic? RE040?RE050A.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Ποιά Bridgestone φοράει το Civic? RE040?το παλιο
το καινουργιο 050
-
εξ ορισμου δηλαδη αποφασισατε οτι το Bridgestone ειναι χειροτερο απο τα αλλα??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
εξ ορισμου δηλαδη αποφασισατε οτι το Bridgestone ειναι χειροτερο απο τα αλλα??όχι είπαμε οτι γλυστράει.... Εμένα που ήταν 3 ετών λάστιχα τα πέταξα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
όχι είπαμε οτι γλυστράει.... Εμένα που ήταν 3 ετών λάστιχα τα πέταξα.
μαλλον δεν καταλαβες το σχολιο μου...
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
μαλλον δεν καταλαβες την ερωτηση μου...
Αυτό που λέω εγω.... είναι οτι γενικά μου γλυστραγαν από ένα σημείο και μετά....
Για τους χρόνους σε πίστα έχεις δίκιο, δε μπορώ να ξέρω αν παω πιο γρήγορα με τα potenza ή με κάποια αλλα
Οποτε το homework που έκανε ήταν να κοιτάξω τι βάζανε οι άλλοι και ειδικά τα μαγαζιά...
Παρατήρησα λοιπόν ότι βάζανε άλλες μάρκες για κάποιο λόγο
Ο βασικός λόγος ήταν ότι θέλανε να μη τα καίνε εύκολα και ο δεύτερος ότι θέλανε να γίνεται το αμάξι πιο ήσυχο ώστε στο τεστ drive να πουλιέται πιο εύκολα...Δε ξέρω αν βοηθάω πουθενα με αυτά που λέω....
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Αυτό που λέω εγω.... είναι οτι γενικά μου γλυστραγαν από ένα σημείο και μετά....
Για τους χρόνους σε πίστα έχεις δίκιο, δε μπορώ να ξέρω αν παω πιο γρήγορα με τα potenza ή με κάποια αλλα
Οποτε το homework που έκανε ήταν να κοιτάξω τι βάζανε οι άλλοι και ειδικά τα μαγαζιά...
Ο βασικός λόγος ήταν ότι θέλανε να μη τα καίνε εύκολα και ο δεύτερος ότι θέλανε να γίνεται το αμάξι πιο ήσυχο ώστε στο τεστ drive να πουλιέται πιο εύκολα...Δε ξέρω αν βοηθάω πουθενα με αυτά που λέω....
δε καταλαβαινω τι σχεση εχουν τα δικα σου λαστιχα 3ετιας (διαφορετικου τυπου) μαλιστα, με αυτα του νεου μοντελου...
τωρα για τα αλλα τι να πω?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
δε καταλαβαινω τι σχεση εχουν τα δικα σου λαστιχα 3ετιας (διαφορετικου τυπου) μαλιστα, με αυτα του νεου μοντελου...
τωρα για τα αλλα τι να πω?
τα 040 ειχα.... τωρα ειναι τα 050. Λες να ειναι νύχτα με τη μερα
-
οχι τα ιδια ειναι, ειδικα αν ειναι και 3ετιας
τα αλλα λες να μη γλυστρανε?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
οχι τα ιδια ειναι, ειδικα αν ειναι και 3ετιαςτα αλλα λες να μη γλυστρανε?
NAI
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
NAI
το ηξερα οτι τζαμπα ασχοληθηκα!
καλο απογευμα.
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
τα 040 ειχα.... τωρα ειναι τα 050. Λες να ειναι νύχτα με τη μεραΑν και δεν έχω προσωπική εμπειρία με κανένα απο τα δύο πιστεύω οτι τα 050 είναι ασύγκριτα καλύτερα απο τα 040.
Γενικά η Bridgestone βγάζει κάτι άκυρα λάστιχα πρώτης τοποθέτησης όπως το Turanza ER30 και Potenza RE88 τα οποία δέν έχουν καμία σχέση σε απόδοση με τα 'κανονικά' ER300 και RE720 αντίστοιχα.
-
... και το 300 σε σχέση με το 720 είναι yatabaza... Δυστυχώς. Αλλά είμαστε κομματάκι offtopic.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
NAI
το ηξερα οτι τζαμπα ασχοληθηκα!
καλο απογευμα.
....
τσαμπα ασχολήθηκες....Σου λέω οτι τα άλλα δε γλυστράνε τόσο...
Πως θέλεις να στο πω για να το καταλάβεις....
4 type-r οδηγησα και πιστεύω ότι τα δικά μου γλυστράνε περισσότεροΓιατί δηλαδή πρεπει να ισχύει αυτό που λες εσύ.... Μπες στο redliners και ρωτα και τους αλλους για το τι λαστιχα φοράνε και πόσο γλυστράνε.
-
ασχετο μεν τα 040 ηταν γτπ και σε μας..
Honda Civic Type-R 2007