-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Εγώ είχα τύψεις που παρολίγο να σε σκοτώσω. 2 εξόδους είχαμε μαζί...Α δε λέει, μην ξαναβγείτε ραντεβού.
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Ενδιαφέρομαι να πάρω τα bravo το 1.6, 2001 με 70.000 χλμ, είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω ιδιαίτερα;Οποιαδήποτε άποψη δεκτή.
Kαταρχην πες μας τιμη και από που θα το παρεις,αν το παρεις.Θα σου κανω εκτενη περιγραφη με το τι να προσεξεις και τι να φτιαξεις μολις το παρεις.Αν θελεις και με πμ.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα σου κανω εκτενη περιγραφη με το τι να προσεξεις και τι να φτιαξεις μολις το παρεις.Αν θελεις και με πμ.Δε χωράει, στείλτου καλύτερα τον πρώτο τόμο τώρα και βλέπουμε αργότερα.
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Εγώ είχα τύψεις που παρολίγο να σε σκοτώσω. 2 εξόδους είχαμε μαζί...
Α δε λέει, μην ξαναβγείτε ραντεβού.
Ο mousatos προκαλεί απώλεια πρόσφυσης!
-
Από μάντρα, 5000€ πάνω κάτω. Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σ΄αυτά τα λ7 δεκτό.
-
--
-
Ο χρήστης Turist έγραψε:
Από μάντρα, 5000€ πάνω κάτω. Αν έχετε να προτείνετε κάτι καλύτερο σ΄αυτά τα λ7 δεκτό.5000 πηρα το δικό μου μοντελο 98 με 90000 χλμ... Κατι καλύτερο ως προς τί;Ως προς την αξιοπιστία;Δεν θα το λεγα.Αρχικά βεβαια ελέγχεις αριθμο πλαισίου από την αντιπροσωπεία.ΠΡΟΣΟΧΗ γιατι ετυχε να βρω 2,τα οποία άλλο χρωμα είχαν μπροστα μου κι αλλο δηλωμενο..!Μετα απ αυτον τον ελεγχο,κι αφού λογικά ξερεις τι πρεπει να κοιταξεις,αν το αυτοκινητο ειναι σε πολύ καλή κατασταση,το παίρνεις και καλοταξιδο. Σ αυτα τα λεφτα είναι πολύ αξιόλογη προταση για μεταχειρισμένο.Δεν ξερω αν είχες ξανα σχεση με ιταλικό αυτοκινητο,αλλά αυτα που ακούς περι αξιοπιστίας ειναι φυκια.Περα απο μια φλατζα που εκαψα εγω λόγω λάθους του μηχανικού,δεν εχει παρουσιασει σοβαρα προβληματα.15 νοεμβρίου 2005 το πηγα για σερβις,22 Δεκεμβριου 2006 ξανα.Ενδιαμεσα μόνο λαδακια( ).Μειονεκτηματα μπορούν να θεωρηθούν τα εξης:Αργη λειτουργία του δεξιού ηλ παραθύρου (συμβαινει σε όλα),ίσως όχι τοσο μεγαλη ροπή χαμηλα,αλλά πολυ ικανοποιητική ψηλα.Επισης αρκετα υψηλή κατανάλωση.Βεβαια,θα μου πεις παίζει ρόλο και το πόδι σου,ναι,αλλά,ποτέ μα ποτέ δεν μου εχει καψει κατω από 11λτ/100 χλμ.Κάπου εκεί πιστεύω (λόγω χιλιομέτρων) θα ειναι και το δικό σου.Ειναι αρκετά γρηγορο (103 'εργοστασιακά' αλογα,πρακτικα 111).Πλεονεκτηματα...πολλά όπως η δυναμη του,που ειναι πολύ αξιόλογη σε συνδυασμό με τα 1050 κιλα του. Αυτα και καλορίζικο,ό,τι κι αν πάρεις. Αν και στη θεση σου,εγω θα ξαναεπαιρνα το ίδιο.
-
[quote='Turist']Από μάντρα, 5000
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Θα σου κανω εκτενη περιγραφη με το τι να προσεξεις και τι να φτιαξεις μολις το παρεις.Αν θελεις και με πμ.Αυτή η εκτενή περιγραφή τι θα περιλαμβάνει?
Όσο για την κατανάλωση που μου λές το ξέρω δεν είναι 1,2 αλλά σε σχέση με άλλα 1,6 είναι υπερβολική ή όχι?
Όσο για το αν είχαμε ιταλικό στην οικογένεια, είχαμε! αλλα και που έχουμε Ιαπωνικό τί καταλάβαμε?
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Ενδιαφέρομαι να πάρω τα bravo το 1.6, 2001 με 70.000 χλμ, είναι κάτι που πρέπει να κοιτάξω ιδιαίτερα;
Οποιαδήποτε άποψη δεκτή.
Kαταρχην πες μας τιμη και από που θα το παρεις,αν το παρεις.Θα σου κανω εκτενη περιγραφη με το τι να προσεξεις και τι να φτιαξεις μολις το παρεις.Αν θελεις και με πμ.
Αν αυτά που γνωρίζεις για το bravo ισχύουν και για το brava που λογικά θα ισχύουν αφού η πατωσιά αλλάζει όποτε και αν μπορέσεις στείλε και σε εμένα ένα pm να ξέρω τι λυπητερές μπορεί να βρώ στο δρόμο μου.
-
Για ολα τα Punto Mk2...
Bosch AeroTwin 531 S ειναι οι καταλληλοι υαλοκαθαριστηρες απο τους νεου τυπου που εχουν βγει. Μπαινουν μια χαρα στους βραχιονες με το παλιο συστημα και ταιριαζουν γαντι και σαν μεγεθος αν και το κουτι τους αναφερει μονο για Peugeot και Toyota.
Περα απο το οτι καθαριζουν μια χαρα, εχω να αναφερω και ελαφρως μειωμενο αεροδυναμικο θορυβο καθως και οτι στα ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα (150+) δεν εχουν την ταση να χοροπηδουν πανω στο τζαμι. Πατανε καλα...
Κοστος... 32,5 Ευρω...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Για ολα τα Punto Mk2...Bosch AeroTwin 531 S ειναι οι καταλληλοι υαλοκαθαριστηρες απο τους νεου τυπου που εχουν βγει. Μπαινουν μια χαρα στους βραχιονες με το παλιο συστημα και ταιριαζουν γαντι και σαν μεγεθος αν και το κουτι τους αναφερει μονο για Peugeot και Toyota.
Περα απο το οτι καθαριζουν μια χαρα, εχω να αναφερω και ελαφρως μειωμενο αεροδυναμικο θορυβο καθως και οτι στα ΠΟΛΛΑ χιλιομετρα (150+) δεν εχουν την ταση να χοροπηδουν πανω στο τζαμι. Πατανε καλα...
Κοστος... 32,5 Ευρω...
ψιλοακριβοί δεν είναι...?
εγώ πήρα τους ίδιους Bosch αντίστοιχο μοντέλο για την C4 (σκέψου ότι είναι τεράστιοι γιατί γυρνάνε αλλιώς) 33 ευρώ με τα έξοδα αποστολής μέσα από το εξωτερικό. Για τους αντίστοιχους Valeo η αντιπροσωπεία θα μου τους χρέωνε 55 με 60 ευρω, ρώτησα. Δεν σφάξανε κύριοι... -
Ο χρήστης elteo έγραψε:
εγώ πήρα τους ίδιους Bosch αντίστοιχο μοντέλο για την C4 (σκέψου ότι είναι τεράστιοι γιατί γυρνάνε αλλιώς) 33 ευρώ με τα έξοδα αποστολής μέσα από το εξωτερικό. Για τους αντίστοιχους Valeo η αντιπροσωπεία θα μου τους χρέωνε 55 με 60 ευρω, ρώτησα. Δεν σφάξανε κύριοι...Ακριβοι.... χμμμ.... δεκα ευρω παραπανω απο τους κλασσικους. Νταξ, δεν ηταν και φτηνοι, αλλα ουτε και κατι τραγικο. Ειδα και κατι της Michelin με σαφως μεγαλυτερο μηκος, 65 εκατοστα περιπου (οι δικοι μου ηταν 53+45) οι οποιοι οντως εκαναν κατι 45-55 ευρω.
- Μια ματια που εριξα για Aerotwin τωρα στο E-bay... ακριβοτερα τους βρισκω, φτηνοτερα με τιποτα.
** Και στο Γερμανικο Ebay, η διαφορα δεν αξιζει τον κοπο να τους παραγγειλω απο εκει.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Για ολα τα Punto Mk2...
Bosch AeroTwin 531 S ειναι οι καταλληλοι υαλοκαθαριστηρες απο τους νεου τυπου που εχουν βγει. Μπαινουν μια χαρα στους βραχιονες με το παλιο συστημα και ταιριαζουν γαντι και σαν μεγεθος αν και το κουτι τους αναφερει μονο για Peugeot και Toyota.
Κοστος... 32,5 Ευρω...
εγώ πήρα τους ίδιους Bosch αντίστοιχο μοντέλο για την C4 (σκέψου ότι είναι τεράστιοι γιατί γυρνάνε αλλιώς) 33 ευρώ με τα έξοδα αποστολής μέσα από το εξωτερικό. Για τους αντίστοιχους Valeo η αντιπροσωπεία θα μου τους χρέωνε 55 με 60 ευρω, ρώτησα. Δεν σφάξανε κύριοι...Για πες λεπτομέρειες ρε Σάββα... Εσένα είναι συμμετρικοί; Εμένα ο του οδηγού είναι 70αρης και ο άλλος 65αρης, και μόνο η αντιπροσωπεία τους έχει, αλλιώς συμμετρικοί 65αρηδες.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Για ολα τα Punto Mk2...
Κοστος... 32,5 Ευρω...
εγώ πήρα τους ίδιους Bosch αντίστοιχο μοντέλο για την C4 (σκέψου ότι είναι τεράστιοι γιατί γυρνάνε αλλιώς) 33 ευρώ με τα έξοδα αποστολής μέσα από το εξωτερικό. Για τους αντίστοιχους Valeo η αντιπροσωπεία θα μου τους χρέωνε 55 με 60 ευρω, ρώτησα. Δεν σφάξανε κύριοι...Για πες λεπτομέρειες ρε Σάββα... Εσένα είναι συμμετρικοί; Εμένα ο του οδηγού είναι 70αρης και ο άλλος 65αρης, και μόνο η αντιπροσωπεία τους έχει, αλλιώς συμμετρικοί 65αρηδες.
θα σου πω αύριο ακριβώς τύπο...να πάρεις. Οχι είναι ακριβώς αυτά που βάζει η PSA αλλά Bosch.
-
Από πού τους πήρες δλδ; Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο, αλλά πες και τον τύπο αύριο αν μπορέσεις.
-
ΨΙΤ....
Η ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ...
Εσεις δεν εχετε αμαξια με ψυχη...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Από πού τους πήρες δλδ; Αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο, αλλά πες και τον τύπο αύριο αν μπορέσεις.έγινε group buy από το club.
μας ήρθαν φτηνότερα τα μεταφορικά.
20 ευρώ είναι τα μεταφορικά, αγοράσαμε 10 άτομα και μας ήρθε 33 ευρώ τελική.θα ρωτήσω και θα σου πω λεπτομέρειες.
-
Οκ! Ευχαριστώ!
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
ΨΙΤ....Η ΓΑΛΛΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ...
Εσεις δεν εχετε αμαξια με ψυχη...
+1
FIAT FORUM