-
-
Εκτος απο το οτι παιζεις μπουζουκι τραγουδας κιολας βλεπω
-
αφου εχεις πουντο για πες μου ποσο πλατος εχει καθαρο το πορτπαγκαζ .
θελω αποσταση με ακριβεια -
ΒΑριεμαι να παω να κοιταξω τωρα
-
αυριο ρε ,δεν βιαζομαι.
-
Ξερει καποιος απο ποιο σημειο μπορω να εχω προσβαση στη ντιζα του ανακλινομενου καθισματος του Punto?
Πρεπει να ξεμονταριστει το καθισμα? -
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Ξερει καποιος απο ποιο σημειο μπορω να εχω προσβαση στη ντιζα του ανακλινομενου καθισματος του Punto?
Πρεπει να ξεμονταριστει το καθισμα?Στο πουντοκλαμπ ειχε κατι φωτο αλλα ειναι down τωρα και δεν θυμαμαι την διαδικασια.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Στο πουντοκλαμπ ειχε κατι φωτο αλλα ειναι down τωρα και δεν θυμαμαι την διαδικασια.
Για το συναδελφο που επλυνε ταπετσαριες λες?
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Στο πουντοκλαμπ ειχε κατι φωτο αλλα ειναι down τωρα και δεν θυμαμαι την διαδικασια.
Για το συναδελφο που επλυνε ταπετσαριες λες?
Ειναι ο ιδιος που εβαψε την κονσολα ;
Σου κοπηκε η ντιζα;Στο http://www.fiatforum.com/ εψαξες;Εγω εκει μπαινω μονο στο μπαρκετα section.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ειναι ο ιδιος που εβαψε την κονσολα ;
Nαι...
Τελοσπαντων, παω στο http://www.fiatforum.com/
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αυριο ρε ,δεν βιαζομαι.Λοιπον το Grande Punto εχει χωρο αποσκευων 105(μηκος) χ 66(πλατος) χ 50(υψος)
-
Σημερα ειδα το Punto Evo και απογοητευτηκα ακομα περισσοτερο.Η ποιοτητα στο εσωτερικο δεν βελτιωθηκε καθολου παρα μονο η συναρμογη.Τα πλαστικα παραμενουν σκληρα.Βεβαια ειναι πολυ ομορφο εσωτερικο και κατα τη γνωμη μου το πιο ομορφο στη κατηγορια μετα της Mito.
Το εξωτερικο ομως ειναι εγκλημα -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Σημερα ειδα το Punto Evo και απογοητευτηκα ακομα περισσοτερο.Η ποιοτητα στο εσωτερικο δεν βελτιωθηκε καθολου παρα μονο η συναρμογη.Τα πλαστικα παραμενουν σκληρα.Βεβαια ειναι πολυ ομορφο εσωτερικο και κατα τη γνωμη μου το πιο ομορφο στη κατηγορια μετα της Mito.
Το εξωτερικο ομως ειναι εγκλημακαι ποιο το προβλημα των σκληρων πλαστικων? Θα πιαστει η μεση σου? ειναι αρκετα καλα ποιοτικως τα νεα, ειδικα σε σχεση με τα προηγουμενα των οποων η υφη/φινιρισμα δεν αρεσε σε πολλους...
-
Ναι ρε παιδι μου μια χαρα ειναι το αυτοκινητο απλα τα 207/Clio/ Fiesta/Polo ειναι ενα επιπεδο πανω για αυτους που θελουν να πιανουν τα πλαστικα για να δουν ποσο μαλακα ειναι
-
Μια χαρούλα είναι τα σκληρά υλικά. Και αν είναι σωστά συναρμολογημένα, πιστέψτε με, τριγμούς δεν πρόκειται να αντιληφθείτε, όσο κακή χρήση κι αν κάνετε στο αυτοκίνητο. Ή τουλάχιστον θα 'αποκτήσει' τόσους, όσους αν ήταν κατασκευασμένο με μαλακά υλικά.
-
Τα μαλακά πλαστικά είναι χρήσιμα μόνο αν σκοπεύετε να χτυπάτε το κεφάλι σας σε αυτά.
Κλείσαμε 100.000 χλμ με το πουντάκι μου!
Εντός της βδομάδας θα πάμε και για το σέρβις ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα ότι δεν έχει κάνει τσικ.
Κάτι πρέπει να μας κάνω δώρο
-
Ενα υπερλουξ πλυσιμο θα ηταν ο,τι πρεπει για να δειχνει
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Ναι ρε παιδι μου μια χαρα ειναι το αυτοκινητο απλα τα 207/Clio/ Fiesta/Polo ειναι ενα επιπεδο πανω για αυτους που θελουν να πιανουν τα πλαστικα για να δουν ποσο μαλακα ειναιΤην βρίσκεις κι εσύ στην κίνηση χαιδεύοντας τα πλαστικά σαν τους Οπελάκιδες;
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Μια χαρούλα είναι τα σκληρά υλικά. Και αν είναι σωστά συναρμολογημένα, πιστέψτε με, τριγμούς δεν πρόκειται να αντιληφθείτε, όσο κακή χρήση κι αν κάνετε στο αυτοκίνητο. Ή τουλάχιστον θα 'αποκτήσει' τόσους, όσους αν ήταν κατασκευασμένο με μαλακά υλικά.βασικα πολλοι πιστευουν οτι αμα ειναι μαλακα τα πλαστικα δεν θα τριξουν, η θα τριξουν λιγοτερο... πραγματα περα για περα αναληθη... Ολα ειναι θεμα συναρμολογησης ειτε μαλακα ειτε σκληρα... πλαστικα εννοω
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Τα μαλακά πλαστικά είναι χρήσιμα μόνο αν σκοπεύετε να χτυπάτε το κεφάλι σας σε αυτά.Κλείσαμε 100.000 χλμ με το πουντάκι μου!
Εντός της βδομάδας θα πάμε και για το σέρβις ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα ότι δεν έχει κάνει τσικ.
Κάτι πρέπει να μας κάνω δώρο
Άντε...καλά 200!
FIAT FORUM