-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Κλείσαμε 100.000 χλμ με το πουντάκι μου!
Κάτι πρέπει να μας κάνω δώρο
Κανα Bravo?
-
Τα μαλακά πλαστικά είναι χρήσιμα μόνο αν σκοπεύετε να χτυπάτε το κεφάλι σας σε αυτά.+1
Βιολογικο καθαρισμο, κερωμα, γυαλισμα ?
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Κανα Bravo?
Σωστός!!!!
Αν και αυτό δεν είναι δώρο...είναι η Εξέλιξη των Ειδών!
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Βιολογικο καθαρισμο, κερωμα, γυαλισμα ?
Δεν θα ταν άσχημο ένα κέρωμα.
Καμιά αντιστρεπτική σκεφτόμουν. Αναρωτιέμαι αν το hgt είχε παχύτερη απ το 1400 sporting.
τα σχόλια για το μπράβο τα αφήνω ασχολίαστα. αν είναι να ξοδευτώ θα πάρω πραγματικά καλό αυτοκίνητο
-
Αναρωτιέμαι αν το hgt είχε παχύτερη απ το 1400 sporting.Μηπως εχουν ακριβως ιδια αναρτηση;
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν το hgt είχε παχύτερη απ το 1400 sporting.
Μηπως εχουν ακριβως ιδια αναρτηση;
τόσο χάλια;
-
Δεν θυμαμαι βρε Χαρη,περασαν 5 χρονια απο τοτε που το αγορασα και το εψαχνα.Θα το ψαξω στο νετ αυριο και αν βρω κατι θα το ποσταρω.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Αναρωτιέμαι αν το hgt είχε παχύτερη απ το 1400 sporting.
Μηπως εχουν ακριβως ιδια αναρτηση;
Νομιζω (και με μια προχειρη ματια στο νετ μαλλον ετσι φαινεται) πως οι αντιστρεπτικες ειναι ιδιες, αλλα αλλαζουν οι κωδικοι για ελατηρια και αμορτισερ.
-
αλλαζει και η γεωμετρια.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
αλλαζει και η γεωμετρια.Λογικο
-
Μεγάλη κουβέντα.
-
Τα μαλακά πλαστικά είναι χρήσιμα μόνο αν σκοπεύετε να χτυπάτε το κεφάλι σας σε αυτά.Κλείσαμε 100.000 χλμ με το πουντάκι μου!
Εντός της βδομάδας θα πάμε και για το σέρβις ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα ότι δεν έχει κάνει τσικ.
Μια καλή κηδεία; Έστω, μια βάφτιση στον θερμαϊκό;
-
Οποτε θες να σε βοηθησουμε με το πεουζεω σου... Δε χρειαζεται και τπτ επιπλεον.. Αντε και γω....νονος...
-
Εμένα είναι μπλε, έτοιμο δηλαδή.
Τον Χάρη μας πρέπει να βοηθήσουμε.
-
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Τα μαλακά πλαστικά είναι χρήσιμα μόνο αν σκοπεύετε να χτυπάτε το κεφάλι σας σε αυτά.
Εντός της βδομάδας θα πάμε και για το σέρβις ώστε να διαπιστωθεί και επίσημα ότι δεν έχει κάνει τσικ.
Μια καλή κηδεία; Έστω, μια βάφτιση στον θερμαϊκό;
Αν έχεις να μου δώκεις τα λεφτά για το επόμενο, ευχαρίστως!
Το σχέδιο που χω στο μυαλό μου λέει ότι το πούντο θα μείνει άλλα 2 χρόνια και μετά θα ακολουθήσει μτχ diesel
-
Βρε σάπιε, από κει που λέγαμε για μουχουδάκι μιλάς για ντίζελ;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Βρε σάπιε, από κει που λέγαμε για μουχουδάκι μιλάς για ντίζελ;α. πολλά εξαρτώνται απ το αν θα βρω δουλειά
β. όταν χρειάζεται να πηγαινοέρχομαι καμιά 120 χλμ/μέρα, με τη βενζίνη στο 1,50 τότε... -
Δεν έχεις και άδικο. Bonus ότι θα γίνεις αγαπημένος φορουμάς του πουντολορδ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Δεν έχεις και άδικο. Bonus ότι θα γίνεις αγαπημένος φορουμάς του πουντολορδ+λαζοντόιτς
FIAT FORUM